![]() |
![]() |
#241 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57917
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Kimliklerimiz.
Hayatı tazelemeli Zaman, zaman Lakin! Yanlış yapmadan.... Çok güzel olan Aslında hayat değil İçimizde ki biziz, Ya önemsiz olan nedir Kimliklerimiz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#242 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Kimseler görmedi.......
Eğildi kadın eşarbını aldı başı dik ve mağrur yürüdü. sırtında bebeleri aklında ayrılık korkusu. kokuyordu burcu, burcu söylüyordu ninni lakin ölüyordu sinsi,sinsi vakit çok geçti......... kimseler görmedi....... |
![]() |
![]() |
![]() |
#243 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kocaman sevmişim seni...
Çocuğumu büyüttüm içimde. Hayatı öğrendim acılar içinde Her mevsimin ayrı bir güzelliği var. Sen ayrı bir güzelsin benliğimde. Hayatı boyadım renklere. *******im seninle, gündüzleri acılar içerisinde. Hayallerim ak benim, seninle. Gerçeklerim kan kırmızı. Alladım seni, pulladım seni Kozamın içerisine sakladım seni Yapraklarım, son baharda solduğunda anladım ki, Kocaman sevmişim seni... |
![]() |
![]() |
![]() |
#244 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kolaymı
Ölmek kolaymı sanıyorsun sen. Izdırabı çekmeden gitmek. Hasretınle yanmadan bitmek. Biti vermek kolaymı sanki. Yaşarken ölmek dersen tamam derim. Ya acıyı paylaşmak Yok ki çaresi. Kolay olan ölmek. Aslında istemezmiydin sanırsın. Sevgilim senin! ! Koynunda ölmek. Sen izin verirmisin? Ellerinden tutmak Gözlerinle tatlı tatlı sevişmek. Bir ömrü beraber yad etmek. İstemezmisin.! ! Sonra el ele, göz göze ölmek. |
![]() |
![]() |
![]() |
#245 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() kopsun
basım kopsun daha doğrusu yok olsun bıraktığım yerdemısın bılmem sana huzunmu verdım hayatmı ınan bılemem benı at yureğinden ben serserıyım delıyım dıvaneyım sen solmayan bır tek gul. elınde durmuş kımı beklıersın bırak ıt gıtsın. belkı sende gulersın. sonsuza dek bekleyemezsın ben zaten hiç kimseyı sevemedım Sevdığimide soyleyemedım... Senin kadar.. Sevgili... |
![]() |
![]() |
![]() |
#246 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Korkular.
Korkularda yıldızlar gibi her zaman oradadırlar, ama gün ışığı onları gizler. Not: Bü güzel söz 'Necthatshe Ağladığında' adlı kitabtan alıntıdır. |
![]() |
![]() |
![]() |
#247 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kusursuz çiçek...
Sessiz bir mavilik var sanki gök susmuş yıldızlar esmer isyankar olmuş kırmızılar dudaklarımda eriyen anılar param parça kalp o şehirde sokaklar sarı ve aynalar parçalanmış kusursuz çiçek tanrıça olmuş zamansız solmuş yankılanan aşk nağmesi fonda hüznü tabloda maviyi anlatmış. |
![]() |
![]() |
![]() |
#248 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Küstüm...
Küsüme Pırlanta takmışlar Saçına boya atmış Kaçalım demişler Cesaretine Kara çalmış Sırça saraylarda Uğruna halılar döşemişler Bir daha, bir daha olmuş Kalbine gül dikmişler Cenneti beğenmemiş Malum buya Salıvermişler Ağlamış Sızlamış. Gece ve gündüz Olmuş.......... |
![]() |
![]() |
![]() |
#249 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Manzara
Bütün bir gün seni çizdim. Yüreğime. Kanata kanata sevginle. Küçücük bir ev. Dumanı tüten. İçinde sevgin, gülen yüzün ve ben. Sevgili. Göl kıyısında sazlıklar yamacında. Bahçemizde bir gül bin yıl bana yeter. Senin yüzün. Tatlı sohbetlerin. Birde ufaklık kızımız olsaydı bizim... Bu resme bakıp, bakıp hayallerim benim... |
![]() |
![]() |
![]() |
#250 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Melodi.
Aşk hikayesi anlatan küçük bir ezgi. Müzik,enstrüman ve düşünceler içinde serüven. Müziğin ruhu okşayan yumuşak sesi. Mi ile başlayan, do ile bitene kadar. Anlamsız derinden sessizlik sonrası. flört dönemi, Yavaş,yavaş ritmik si,la ve sol Yağmurun çilenti hali, hafif ilerleme. Bedene notalara sığmayan nakaratlar halinde buseler. Aniden göğün gürlemesi Dudaklardan dökülen ateş. Hararetli do, fa, la si,la sol, fa... En üst noktada aniden, Melodi Mi, la, solll ardından. Kasvetli bir edayla anlatım.... “Seni Seviyorum Aşkım”. Solistin kalbinde sevgili. Kollarındaki enstrüman dan dökülen notalar Sevişen kuğular gibi... İç kulak,orta kulak, kulak memesi. Süzülen ezgiler...anlık hoş bir seda... Ardından sert bir ifade Sus işareti. Kanayan yara, tutsaklık halleri. Melodi ve Aşk |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|