![]() |
![]() |
#241 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Kardelen Sevdam
Sıcaklardan saklanır, serinlere kaçarsın, Çevrene bir gül gibi, kokuları saçarsın, Enginlerden usanır, zirvelerde yaşarsın, Ah benim sevdam, kardelen sevdam… En güzel mutluluğu, sen yaşatırsın bana, Her şeyi göze aldım, kavuşmak için sana, Ölüm bile onurdur, bırak gelsin bu cana, Ah benim sevdam, kardelen sevdam… Çiçeklerin içinde, başkadır senin yerin, Nefesin hayat verir, ruhuma serin serin, Yüreğimdeki yaran, kuyulardan da derin, Ah benim sevdam, kardelen sevdam… Tatlı dilin olsa da, benimle bir konuşsan, Dertlerimi dinleyip, yarama derman olsan, Yaslanıp dizlerime, sen benimle ağlasan, Ah benim sevdam, kardelen sevdam… |
![]() |
![]() |
![]() |
#242 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Kaybolacağım
Sevdanla sen beni, peşine taktın, Neredesin şimdi, nerelerde kaldın, Yabancı elde beni, yalnız bıraktın, Ellerimden tut, bak kaybolacağım... Acıyla geçti, şimdiye dek günlerim, Yağmur gibi, yaşlar döktü gözlerim, İnan bana, yalan değil bu sözlerim, Ellerimden tut, bak kaybolacağım.. Bakmadın mı, benim garip halime, Bırak ta gideyim, ben kendi elime, Beni getirdin, tanımadığım aleme, Ellerimden tut, bak kaybolacağım.. Bu güzel yaşamı, hiç görmemiştim, Mutluluk nedir, inanki bilmemiştim, Şimdi yanında, kendimden geçtim, Ellerimden tut, bak kaybolacağım... |
![]() |
![]() |
![]() |
#243 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kaybolup Gittim
Delice bir sevdayla, seni severken, Bir deniz kıyısında, sabah olurken, Sözlerinle mest olup, sana bakarken, Gözlerinin içinde, kaybolup gittim... Öyle çekti ki beni, artı bir kutup, Elip bana sunduğun, zehiri yutup, Mehtaplı bir akşamda, elini tutup, Pamuk avuçlarında, kaybolup gittim... Kafa kafaya verip, hayâl kurarken, Uzak düştük seninle, oyun oynarken, Mecnun gibi çöllerde, Leyla ararken, Bitimsiz sevdalarda, kaybolup gittim... Bulunduğum bu yere, sıfırdan gelip, Senin gibi güzeli, yürekten sevip, Tükenen umutlarla, yarınlar deyip, Yılların hasretiyle, kaybolup gittim... |
![]() |
![]() |
![]() |
#244 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kaybolup Gittin
Bir gülüşünle bana, dünyayı verdin, Mis kokan çiçekleri, yoluma serdin, Sevdiğim tatlı belam, sadece sendin, Bir pembe rüya gibi, kaybolup gittin... Ne hayallerim vardı, hayat gölünde, Umutlar yeşerirdi, her bir sözünde, Şimdi bıraktın beni, kader çölünde, Yanan ateşe koyup, kaybolup gittin... Sana duyulan sevgi, başta gelirdi, Hayatla mücadelem, keyif verirdi, Yalnızlık zulüm oldu, gönül delirdi, Mendilini sallayıp, kaybolup gittin... Yanımda olacaktın, nerde sözlerin, Üstüne attın beni, yanan közlerin, Mezarım oldu şimdi, yeşil gözlerin, Kaşlarını çattında, kaybolup gittin... |
![]() |
![]() |
![]() |
#245 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kendimi Gördüm
Akbabalar vardı, gökten süzülen, Birkaç çocuk sesi, korkup büzülen, Sordum bu olaya, var mı üzülen, Gidip baktığımda, kendimi gördüm… Yaşam okyanusta, bir küçük salmış, Aşk ise yaşamda, bir parmak balmış, Dediler cihanda, bir seven kalmış, Gidip baktığımda, kendimi gördüm… Kim ne derse desin, bende insandım, Baştan ayağa bak, aşkla ıslandım, Sen masal söyledin, duydum inandım, Gidip baktığımda, kendimi gördüm… Biri daha ölmüş, kırk bir yaşında, Şöyle yazıyormuş, mezar taşında, Kimse olmayacak, dertli başında, Gidip baktığımda, kendimi gördüm… |
![]() |
![]() |
![]() |
#246 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kestane Saçlı Güzelim
Şelaledir dökülür, omuzundan saçların, Bir değil, bin güzele bedel bakışların, Senin ile yaşanır, en güzeli aşkların, Benim birtanem, kestane saçlı güzelim... Sevdim seni, ölümüm olsa da sonunda, Sen, yaşam demeksin benim dünyamda, Bu hayatım, feda olsun senin uğrunda, Benim sevdam, al yanaklı güzelim... Bu dünyada, aşkınla mutlu yaşanır, İnan, hayat seninle anlam kazanır, Öyle tapmışım, bu can sana adanır, Benim aşkım, yeşil gözlü güzelim... Tertemiz hislerle, bağlanmışım sana, Sensiz günlerim, döner inan zindana, Muhtaçtır deli gönlüm, senin aşkına, Benim herşeyim, kor bakışlı güzelim... |
![]() |
![]() |
![]() |
#247 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kırmızı Kar Yağdığında
Ecel terleri döktürdün, yaşamın her anında, Volkanlar sönük kalır, yandığım ateş yanında, Sen çaresiz bir hastalık, taşıyorsun kanında, Gökten kırmızı kar yağdığında, dönerim belki, Kendi yaptıklarına sen, yanıp ağlayacaksın, İstemediğin sözlerimi, ruhunda duyacaksın, Gelecek miyim diye, hep yollara bakacaksın, Gökten kırmızı kar yağdığında, dönerim belki, O bedduaların yolumda, engel olur dizilir, Deli yüreğim sözlerinle, parça parça ezilir, Tenimin her karesi, keskin usturayla çizilir, Gökten kırmızı kar yağdığında, dönerim belki, Senden kurtuldum diye, öyle seviniyorum, Bir başıma yapamayıp, sanma ki dönüyorum, Sana yüreğimden kopan, bir elveda diyorum, Gökten kırmızı kar yağdığında, dönerim belki, |
![]() |
![]() |
![]() |
#248 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kışa mı Döndü
Çerçeveler hep kırılmış, resimler yerde, Huzur dolu günler yerini, bıraktı derde, Hani mutluluk vardı, verilen sözler nerde, Aşkın bahar mevsimi, kışa mı döndü? .. Vazoda çiçeklerim, solmuş dökülür, Vücudumdan sanki, kalbim sökülür, Kara listedeyim, sonum kötü görünür, Aşkın bahar mevsimi, kışa mı döndü? .. Her gelen yeni günlerim, aratıyor dünü, Kimilerinin umurunda mı, gün eder günü, Şimdi oldum işte, tam bir sevda sürgünü, Aşkın bahar mevsimi, kışa mı döndü? .. En parlak yıldızdık biz, gökte görülen, Bir krallığımız vardı, hüküm sürülen, İşte bizim defterimiz, bak bu dürülen, Aşkın bahar mevsimi, kışa mı döndü? .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#249 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kıvranır Durur
Seven masum gönüller, derdin içinde, Sağlam kalan tek dalı, yoktur elinde, Hep acılar okunur, yorgun yüzünde, Özlemin pençesinde, kıvranır durur... Aşk başını almış ta, dağlarda gezer, Gökten yağan belayı, önceden sezer, Pişmanlıklar içinde, canından bezer, Hasretin pençesinde, kıvranır durur... Koca ovada kaymış, şaşırmış düzü, Yaz günlerinde bile, hiç bitmez güzü, Bir insan ki yıllarca, gülmemiş yüzü, Yokluğun pençesinde, kıvranır durur... Zaferleri kazanan, büyük hakanlar, Sevdiğinin ardından, ağıt yakanlar, Gönlünde sevgi olan, bütün insanlar, Sevdanın pençesinde, kıvranır durur... |
![]() |
![]() |
![]() |
#250 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kimse Bulunmaz
Sen nadide bir gül, bitmez baharsın, Bırak bütün çiçekler, seni kıskansın, Kış’ta güneşimsin, yaz’da kar’ımsın, Yerini dolduracak, kimse bulunmaz… Varlığın umut, yokluğun çiledir bana, Hiçbir kelime, aşkımı anlatmaz sana, Bir anlık ayrılsan, ararım yana yana, Yerini dolduracak, kimse bulunmaz… Seninle hayat buluyor, aşkın anlamı, Bakışların döndürür, küçük dünyamı, Her zaman haykırırım, büyük sevdamı, Yerini dolduracak, kimse bulunmaz… Bütün karanlıkları, aydınlatır bakışın, Yüreğime işlenmiş, o sevda nakışın, Vücudumu ısıtıyor, damarımda akışın, Yerini dolduracak, kimse bulunmaz… |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|