![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57916
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Yıldızlar Gülümser
Aşk sığdır içine, gönlünü gönlüme ver, Sevda koydum kadehe, içelim beraber, Çıkmamak üzere postunu kalbime ser, Gönüller değil, yıldızlar bile gülümser Ali Kaybal |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Yıldızlar Küsmüş
Yıldızlarım küsmüş gönül, göğsünde haşmet bulmadım, Yar olmadan gönlümde, nar hoş olmuyor, sessiz Ka’bem, Sevgim daralmış, sevgilimden tatlı sohbet bulmadım, Nur olmadan kalbimde, sar, hoş olmuyor ıssız Ka’bem. Ali Kaybal |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yıllar Nasıl Geçer
Yıllar nasıl geçildi, sensiz çoğaldı dertler, Elden gelen yaran var, dilden gelen onar mı, Gözler selam bırakmaz, göz yaşlarında bekler, Bitmez umutlarım var, aşkınla gül yanar mı. saçlar ağardı gamdan, bahtım karardı hepten, Gül yaprağın dökerken, bülbüllerin konar mı, Artık hatır sorulmaz, dost kalmamış ki kalpten, Yağmur hüzünlü damlar/ düşüldükçe gül kanar mı - - v / - v - - / - - v / - v - - Ali Kaybal |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yunus Emre Solcuymuş
Denizden esiyor yine küf, Bilinmiyor solculukta püf, Anadolu’da bilinen örf, Hû çeken derviştedir lütuf, Yunus Emre solcuymuş tuhaf. Kimi hapsediyor, kimi af, Dolduruldu kalpazan şeffaf, Kimi fındık kırar, kimi gaf, Kimi öğüt verir, kimi laf, Yunus Emre solcuymuş tuhaf. Yunus, Kabe’yi etti tavaf, Solcu deniz bu işten muaf, Hak yolunda yapılmaz israf, Deniz dalgalı, hep ihtilaf, Yunus Emre solcuymuş tuhaf. Hakkı bilmedi Stalin kof, Solcuya önder oldu moskof, Yunussa Allah’ı bildi sırf, Mertek oldu denizde bir harf, Yunus Emre solcuymuş tuhaf. Anlayana diyorlar ârif, Kime kısmet Kabe’ye teşrif, Solda olacak alternatif, İrtica ile olmaz istif, Yunus Emre solcuymuş tuhaf. Gerçeği istiyorsan keşif, Denizden iman essin hafif, Hak, içinde olacak aktif, Yunus’ dan olmaz solcu motif, Yunus Emre solcuymuş tuhaf . (19/03/2001) Ali Kaybal |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yürekten Kandığım
Sevdayla gömdüm sandığın, Üstünde gerdan kırdığın, Bağrımda taş ol bastığın, Sensin yürekten kandığım. Çınlar bilinmez, duyduğun, Baktıkça nurdan koyduğun, Hep sevgi besler durduğun, Sensin yürekten kandığım. Hiç kimse bilmez aldığın, Nağmeyle mektup saldığın, Gönlünde benlen kaldığın, Sensin yürekten kandığım. Ali Kaybal |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yüz Sürülür Canımsın
Muhabbet yoldu, kalbin dergahımdır, Konuşmak istedim, aşkın ahımdır, Mukaddestir, seven kalp ahlakımdır, Yüzüm sürsem, gönül alsan canımsın. Muhammed, derde derman mahlasımdır, Güzel sensin, sevilmek ihlâsımdır, Mukadderdir, gönül vermem yakındır, Yüzüm sürsem, gönül alsan canımsın. Ali Kaybal |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|