![]() |
![]() |
#241 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Karmaşalar Dünyası
Yanmak övünmek te ne demek Fırsatını bulan çalar dünyası Korkudan pantolona işemek Serseri karmaşalar dünyası. Birşey olmaz savcı satılmıştır Kötülüğe inan ki katılmıştır Topu kökü rüşvete tutulmuştur Ordular üretip dalar dünyası. Kimisi korkudan etti donuna Gevşekler sevindi sonuna Nefesi kokanı almıyor yanına Pislik hayvanı yalar dünyası. Sıkıntı sarmış nicesi şekilsiz Dürüst olursan derler akılsız Doğruyu dersen ederler dilsiz Kan gövdeyi dolar dünyası. Kamil At, içime doldu nerden Bilmezler kurtulamaz kirden Global kazan fokurdar esirden Hırsız hırsızı yakalar dünyası. Kamil At
![]() |
#242 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Kedi İsmet
Senin insanlığın şu duruşundan belli Senin rüyaların tarihten beri cilveli Gözlerim kapalı imiş hem sahte hileli Çok erkenden uyanmışım ulan kedi. Dürüst insanların seninle olamaz işi Şimdi lanetlerim sana gidiş gelişi Senin gibilerin çok kolay olur bitişi Ben birazcık körmüşüm ulan kedi. Kendini insan diye bize tanıttı kedi Hangi kalleş dedi nasıl kanıttı kedi Ezelini sormadım bu nasıl yanıttı kedi Hem boşuna gülmüşüm ulan kedi. Ben arkadışımı ezelden mert bilirim Senin sözlerinle sanma ki ölürüm Beni buldum özlem le insanlığa gelirim Boşu boşuna üzülmüşüm ulan kedi. İsmin bir kedi olsun gayrı kedi ismet İnsanlığa değil, nelere neye hizmet Kamil At, bedduaların olamaz kısmet Bundan böyle silmişim ulan kedi. Kamil At
![]() |
#243 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kendime Ödül!
Ödül alabilirmiyim acaba ben Yaptığım hatayı kabul etsem? Ama nerde o yürek kaba ben Sürecek şimdi çekip gitsem. Güneşler doğar dün kanıtlıdır Yarınlar gelir geçmiş anıtlıdır Gene asacak beni gene hıdır Klasik karanlığı yakıp gitsem. Anane edilmiş yanlış terbiye Bu süleymandan şuna hediye Neden olmuş acaba ya niye Önce boynumu büküp gitsem. Dağlarım bana zindan edilir Gelecek insanlığı geçmişi bilir Cihana verimli insanlık ekilir Menzilime su ile akıp gitsem. Gelecekte yön bozdu hatalar Yarasalar daha kemik yalar Kamil At, zorba baskı kıtalar Işıkla tohumunu ekip gitsem. Kamil At
![]() |
#244 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kıçına Dinamit!
Uyanınca halklar Tutup tüm zalimleri Kıçına dinamit Bağlamalı sağlam Bir ateş tutturacak Elleri kolu bağlı İnfilak etmeli Bir ses duyulmalı Öyle bir ses ki Herkesi güldüren Yoksulu sevindiren Zalimin midesi Havaya uçurulmalı İçindeki pislikler Çaldığı soyduğu Alın terleri çok Açık bir şekilde Gözler önüne serilmeli 'Büyük Patlama'... Kamil At
![]() |
#245 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kıl Gelir Geçer
Dünya bildiğin gibi değildir sanma Arılar yapar, sahte bal gelir geçer Meteor tehlike çok, hemen aldanma Olmayan suda nice sal gelir geçer. Canlı düşmanları insanda yücelince İnsan ölür dirilmez yalanı çok önce Birgün ölenler sence, dirilip gelince İnsanlık ahvali, fena hal gelir geçer. Nadanlar çok yüzyıldır suç taşırırlar Bilim çözdükçe sanmaki şaşırırlar Yalan öğütlerle aklını boş devşirirler Canlılar evrimde, çok kıl gelir geçer. İnsan yaşatır biliminde ölü komalar Kurşun delmişse vücuttan yamalar Bir kurnazın işidir satrançta damalar Karası beyazı insan, çil gelir geçer. Der Kamil At orda köpek ürüdükçe Erozyon çalımda, yeşili kurudukça Tehlikeli hayvanı, belki insan çokça Kuyruk sallar, önüne yal gelir geçer. Kamil At
![]() |
#246 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kırıldım Bugün
Kara gözlüm bir gerçek şakaya İnadını katılaştırıp küsüp gitmiş Ardından bakmıyor kalmış yaya Belki doğruda yanlışları işitmiş. Anlamamış beni alkış kültürden Çok acımasızsın demiş birden Buradan uzaklaştı kalmış ordan İnadında sanrılı alkışları işitmiş. Bahsetmiştim niyetim güzellikti Düşünemedim bunları özellikti Gözlerimde kalan ferlerimi çekti Sırtımdan vurulan taşları işitmiş. Gidiyor güzelim uzaklarda kaldı Girdapları alan kızaklarda kaldı İşte zaman geldi çember daraldı Kafese bağlanan kuşları işitmiş. Kamil At, ebedi vuruldum bugün Aşk dalgasını etti kırıldım bugün Dişlenmiş azraile sarıldım bugün Olmayacak hayali işleri işitmiş. Kamil At
![]() |
#247 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kızıl Değilmi Kanları
Ezelden kendisini bilmezler Yaktılar bunca aydın insanları Kaçar insani yere gelmezler Hergün zarardır ses tonları. Uyuşuklar saldırmaya hazırlar Kanla sevişiyor çiçekli kırlar Her defa öfkesini hatırlar Dost üzülme yakındır sonları. Eski devamlı yeninin kurbanı Yönün ayrı ise sen seni tanı Ecel his bilmez, seçer canı Düşünme bilmezmisin onları. Bağlanmış bilmezki yanlışta Bahar seslenir kurtulunca kışta İnsanlık en sonunda uyanışta Değişsede üstündeki donları. Kamil At çağ karanlıkta nice Güzellik savaşın olsun delice Gelişmez aldanır sahte güce Endişem! ; kızıl değilmi kanları. Kamil At
![]() |
#248 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kızlar Yüz Vememiş
Herkes işine kalkmış gidiyor ama Ve lakin şu suratları çook asıktır Böyle yüzle, patron satar akşama Nerde yazısı, çürüktür daha bıktır. Bunalımlı işe koşar gelir günahlar Bu gidişle kuşanacaktır silahlar Rastgele ateş edecek, nice ahlar Kızlar yüz vermemiş kızgın aşıktır. Çok yazı yazılıyor, kandırma işleri Tuvalate gitmez giyimedir çişleri Korkudan istirahatsız ürkek kuşları Güzelim sevgini aç gururunu yıktır. Hörgüç su biriktirmez kim devesi Haykırmaz, iş kaçar kısılmış sesi Nedir işkıran kimdir gelmiyor nesi Bağırır içinde dağılır, tonu kısıktır. Der Kamil At, iş dünyası dönüyor Herkes nasıl koşar herkes tanıyor Böyle birleşmesi olmaz aldanıyor Düzelmeye az kaldı deresi taşıktır. Kamil At
![]() |
#249 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kim Görmüş
Legal çakallar havlıyor dünyada Bizim gibi oda yaşar kimyada Ne yazık ki bizi öldürürler rüyada Hey dost hipsinide cehenneme. Zaman geri dönmez sonu ölüm Onlara zehir saçar doğru dilim Kör yaşarlar hiç bilmezler bilim Yazık ki düşte atar cehenneme. Yazım kışa çattı acaip pişman Düşman bilmez gerçek insan Zalimler tüm insanlığa düşman Hey dost düşmanlık cehenneme. Neki Kamil hergün doğru söyler Hayatsız kedilere sözüm neyler Başta söyledim bunlar pis şeyler Kim görmüş cennet cehennemi? . Kamil At
![]() |
#250 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kim Görmüş 2
Hadi korkularını kendinde yen Hangi tarafmış sen yada ben Bilerek gitsin ölümlere giden Kim görmüş cennet bilmem ne. Doğruluk insanın özündede var Korkudan tutulmazki böyle ayar Bedenin kendini toprağa dayar Kim görmüş cehennem ölmem ne. Zalimleri sade insanlık silecek Kötü içinde olmadığını bilecek Dünyaya tüm doğruluk gelecek Kim görmüş cennet bilmem ne. Kamil At, sırları kendisi çözmeli İnsan eskiyi değil yeni gezmeli Görünmeyene inanmam kim deli Kim görmüş cehennem ölmem ne. Kamil At
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 4 (0 üye ve 4 misafir) | |
|
|