![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 125 Thanked 197 Times in 120 Posts
Üye No: 44060
İtibar Gücü: 4238
Rep Puanı : 10060
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() azrail...
dün gece azrail geldi bana hazırlan vakit geldi dedi bir anlık korkuya kapıldım azrail ne O KORKUYORMUSUN DEDİ!!!! hyr ölmekten değil sevdiğimi görememekten korkuorum dedim tamam dedi. giderken sordum ? beni almıyormusun diye SEN ZATEN ÖLMÜŞSÜN DEDİ.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() isyann...
kan görmek istiyor gözlerim ya akmalı yada akıtmalıyım bir yerlerden ölüm istiyor bedenim ya ölmeliyim yada öldürmeliyim ruhsuz bedenleri.... çığlık istiyor kulaklarım ya atmalı derinden ya da attırmalı derinlerden |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() zor bir karar...
bugün karar verdim seni silmeye, sen yokmuşsun gibi yapmaya ne olursa olsun suratına bakmamaya karar verdim bir de söz verdim kendime onu unutucam diye tamam belki zor olacak ama başaracağım sonunda inan bana ve sen hala neden diye soruyosun bana! neden mi?? ellerinde başka eller, gözlerinde başka gözler, ağzından çıkan başka adlar... kolay mı sanıyorsun bu acıyı çekmek!!! hiç kolay değil emin olabilirsin tek dileğim; Allah bu acıyı sana çektirmesin... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Duman GÖzlÜm.......
Senİ SevmİŞtİm,hemde Ölesİye Sevdİm Senİ.sen Benİ HİÇ Fark Etmednkİ,hep GÖrmezden Geldİn Benİ,o Duman GÖzlerİne Bakan GÖzlerİmİ HİÇ GÖrmedİnkİ Sen,hep KaÇtin Benden Sankİ.. Sana YaklaŞtikÇa UzaklaŞtin Benden Ah Be Duman GÖzlÜm Bak Yİne AkŞam Oluyor Ve Yİne Sensİz Bİtecek,bu GÜnÜm,sensİz GeÇen Her Anim Ayri Bİr Aci Katiyor YÜreĞİme Ben Senİ Hep Sevmek İstedİm.hemde Ölesİye Ve Çikarsiz,sevebİlİrİm Senİ Ama Sen Bunu İstemedİn.Çok GÖrdÜn Bunu Bİze |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() seni hala çok seviyorum yasemin...
SENİ HALA ÇOK SEVİYORUM YASEMİN KİMİ ZAMAN SANA İSYAN ETSEMDE SEN BENİM HEP İLK VE SON AŞKIM OLACASIN İSTERSEN SEN BENİ SEVME VARLIGIMI BİLE BİLME SENİ ÖYLE SEVİYORUMKİ SANA OLAN İSYANIMDA SİTEMİMDE BİLE SENİ SEVDİGİMİ HAYKIRIYORUM HER GECE RESMİNLE AGLIYORUM KALEDE SABAHLIYORUM ELİMDE BİR ŞARAP GÖNLÜMDE İSE SİTEMLE EVİNİN ÖNÜNDEN GÇİYORUM SEN ENTATLI UYKUDA BELKİDE RÜYALARDA BENSE YASEMİN SENİN HASRETİNLE MEYHANE MASASINDA AGLAYIP İÇİYORUM DİLİMDE ŞARKIMIZ GÖNLÜMDE YARIM KALMIŞ |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Agla GÖzlerİm...
Agla GÖzlerİm Halİne Agla Bİr Zamanlar Sana Bakan Halİne Agla AŞkinla ÖlÜrÜm Dİyen Yalan AŞkina Agla Onun İÇİn Uykusuz Kaldigina Agla Aglakİ Bİr Daha Aglama Degmeyen Bİrİ İÇİn Bİr Daha Aglama Agla GÖzlerİm Yalan Sevdamiza Agla BoŞuna Bekledİgİn Zamana Agla YaŞamak İÇİn Bİr Sebebİn Kalmadigina Sevdİgİn Yarİn Senİ Satmasina AŞklarinda Sahte Çikmasina Agla Agla GÖzlerİm Hasretİ Çektİk Nİce Engellerİ GeÇtİk AŞkimiz İÇİn Canlar Verİp Canlar Aldik Sonunda Bak Aldatildik Agla GÖzl |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Umrumda Degİl Artik...
Sormayin Onu Bana Umrumda Degİl Artik Kİmİ Severse Sevsİn O Ondan Gerİye Ne Kaldiysa Yaktim Attim Onu Hayatimdan Çikartim Onu Sevdİgİm Kadar Kİmseyİ Sevmedİm Bİrdahada Sevmeyecegİm Bundan Emİnİm Kİmseye GÜvenemİyorumkİ Artik Umrumda Degİl O Unuttum Ben O GÜnlerİ Çikartim Aklimdan Yalan GÜnlerİ Bana Verdİgİ Sahte SÖzlerİ Omzumda DÖktÜgÜ Tİmsah GÖz YaŞlarini Umrumda Degİl Kİmİ Severse Sevsİn İstedİgİnİ Alsin GÖnÜl Tahtina Onda Sevda Yalan İkİŞ ÜÇ GÜnlÜk Bende İse Bİr ÖmÜrlÜk Sevec |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() bir zamanlar...
BİR ZAMANLAR SEVDİGİM BİRİ VARDI HATIRASI BENDE HALA CANLI KENDİ GİTTİ AMA İSMİ DUDAKLARIMDA KALDI BU KARA SEVDAM İSE HEP CANIMI YAKTI O VELENDİ BENSE HEP ONU BEKLEDİM ONDAN BAŞKASINI ASLA SEVMEDİM BEN ONUN KADAR ŞEREFSİZ OLMADIM BEN SÖZÜME VE AŞKIMA SADIK KALDIM BİR ZAMANLAR BİRİNİ SEVDİM ONUNDA BENİ SEVDİGİNİ ZANNETMİŞTİM AMA YANILMIŞIM NERDEN BİLE BİLİRDİM HATALARIMLA GENÇLİGİMİ MAHFETTİM..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() tabut...
ölürsem sevgilim sana doyamadan bir mezar yaptır ama ağlamadan tabutumun rengi kara ibret olsun sevipte ayrılana ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ben...
GÜnler,kİŞİler,anlar,adlar... Herbİrİ Bİrer Masal,maske... Bİr Sabah Olur,gÜneŞte Kaybolur... Yidizlar Gİbİ... Duvardakİ GÖlgen,aynadakİ Sen... Sen Gİbİ DeĞİŞİverİr Sana... Bense Ben Verİorum Sana... GÖlgesİz,gÜneŞsİz,yalansizzzz....... |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|