![]() |
![]() |
#241 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 125 Thanked 197 Times in 120 Posts
Üye No: 44060
İtibar Gücü: 4237
Rep Puanı : 10060
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Serseri Kalbim
Mutlu musun orada; Bu serseri kalpten uzakta. Belki bir başınasın, Hem de çok uzaklarda. Biz seninle bir bütündük. Bir yanım nereye gitse sen de vardın, Bir yanın nerede üzülse, burada ağlayan, Acını kutsal su diye içen, İçtikçe ölen, Öldükçe seni kurtaran ben vardım. Hatırlar mısın bir ben vardı. Gülümseyerek bakan, Umutlu olan ve mutlu şiirler yazan. Onu hiç unutma aşkım, O bir daha geri dönmeyecek. O bir daha asla olmayacak, Bu serseri kalp bir daha hiç kimse için Çarpmayacak. belki de çarpamayacak çünkü biliyorki... onu sevginden başkası doldurmayacak ve bir gün senin sensizliğinde senin yokluğunda yok olacak |
![]() |
![]() |
![]() |
#242 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Yol Ve AŞk
İki göz ışık Delerken bağrını gecenin Açılan her merhametsizce yolun Sağına ve soluna gölge düşüren Yorgun ışıkların aydınlattığı Bir kasaba resmi düşer yüreğime Ve buğulanan gözlerime hayalin Bu hareketsiz ve donuk resme Hayat veren hatıralar Gözlerini diker Eski bir yapının ruhuma uzanan ellerine Bu eller hızlandırırken tekerleğini zamanın Varlığına veya yokluğuna iman ettiğim o kısa aralıkta Floransan bir lambanın Zayıf ve soluk ışığının Bir gölge düşürmesi beklenir Parmak uçlarımdan dökülen Fersudeleşmiş bir alfabeyle Adını yazamadığım Camların buğusuna Uzak ve yorgun bir yükseklikte Geceyi seyreden her ışık süzmesi Karanlığın kalbinde erirken Nemlenen yüreğimde, Gurbetin, en uzun zamanını sayıklarım En yakın mesafede |
![]() |
![]() |
![]() |
#243 |
ÇaKaL Üye
Teşekkür Etme: 102 Thanked 34 Times in 25 Posts
Üye No: 44250
İtibar Gücü: 1724
Rep Puanı : 12977
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Bayan
|
![]() seni seviyorum
Seni Seviyorum Hayatım gelişinle anlam kazandı.. Kendimi eskisi gibi basit ve önemsiz Hissetmiyorum... Kalbimin atışlarına tekrar tanık oldum.. Tam durdu derken. İçimdeki kelebekler yeniden uçuşuyor.. Oysa kelebeklerin ömrü bir günlük değil mi? Ne garip ki, benim kelebeklerim her gün çoğalıyor, sende hayat buluyorlar.. Gelişin öyle çok şey kattı ki bana.. Mesela bakıp hüzünlenmiyorum artık tren istasyonlarına, denize bakıp saatlerce, iç çekmiyorum.. Elele iki sevgili görsem kıskanmıyorum.. Hüzünlü şarkıları geride bırakalı çok oldu.. Bir güneş gibi doğdun hayatıma, Güneşimdin! Karanlık odamı aydınlatan gözlerin vurdu önce.. Gözlerim kamaştı... Her şey sen oldun! Senle her şeyi yeniden sevmeyi öğrendim, seni severken.. "Seni Seviyorum.. Ve bundan hiç korkmuyorum, Korkusuzca, cesurca seviyorum seni... Sen benim her şeyimsin! Hayattaki tek gerçeğim.. Deli rüzgârım, Mavi sevdam... Sen varsan varım, yok isen yokum! Seni çok seviyorum Çakmak Gözlüm!" Bana yaşattığın ve yaşatacağın her şey için çok teşekkür ederim aşkım .. Rüviş.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#244 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Son kapımız ölümdür
Sen sensin, şimdi sensin Paran pulun malın çok Yiyorsun içiyorsun Hayat tatlı derdin yok. Ben benim,evet benim Senin gibi değilim. İkimizde insanız Senden benim farkım yok. Sen yaşarsın bey gibi, Fakat ben sürünerek Ölüm son kapımızdır Gidecek bir yerin yok. Öyleyse neden daha, Paranla çalımdasın. Herkesi hor görürsün Kalblerde bir yerin yok. Unutmaki bu dünya, Ölümlü bir dünyadır Bakma şimdi olduğuna, Yarın burda yerin yok. Her ayrılık bir ölümdür Her ayrılık bir ölümdür aslında İçinizde bir sürü şey ölür her ayrılıkta Matemini tutarsınız sonra çürümeye yüz tutmuş O yıllarca özenle büyütüp Yeşerttiğiniz anıların yaşadıkça. |
![]() |
![]() |
![]() |
#245 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Bayan
|
![]() çok şey istiyorum
Güneş, Yine gözlerini açtı.. Benim sana, Kalbimi açtığım gibi.. Her sabah sensizliğe uyanmaktan, Seni sadece içimde büyütektense, Her sabah sana uyanmak, Yağmurun altında, Ellerin içimi ısıtırken, İliklerime kadar ıslanmak.. Gözlerinin buğusunda, Kendimi unutmak.. Bir kır kahvesinde, Karşımdayken gözlerin, Hayalinle yaşamak.. Ve.. Her gece gözlerimi, Yine hayalinle kapamak… |
![]() |
![]() |
![]() |
#246 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ölüme Dair
Buyrun, oturun dostlar, hoş gelip sefalar getirdiniz. Biliyorum, ben uyurken hücreme pencereden girdiniz. Ne ince boyunlu ilâç şişesini ne kırmızı kutuyu devirdiniz. Yüzünüzde yıldızların aydınlığı başucumda durup el ele verdiniz. Buyrun, oturun dostlar hoş gelip sefalar getirdiniz. Neden öyle yüzüme bir tuhaf bakılıyor? Osman oğlu Hâşim. Ne tuhaf şey, hani siz ölmüştünüz kardeşim. İstanbul limanında kömür yüklerken bir İngiliz şilebine, kömür küfesiyle beraber ambarın dibine... Şilebin vinci çıkartmıştı nâşınızı ve paydostan önce yıkamıştı kıpkırmızı kanınız simsiyah başınızı. Kim bilir nasıl yanmıştır canınız... Ayakta durmayın, oturun, ben sizi ölmüş zannediyordum, hücreme pencereden girdiniz. Yüzünüzde yıldızların aydınlığı hoş gelip sefalar getirdiniz... Yayalar-köylü Yakup, iki gözüm, merhaba. |
![]() |
![]() |
![]() |
#247 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Cebimde Ölümüm
Gülüm gülüm Bu kentin koynuna girdiğim günden beri Cebimde ölümüm Avuç avuç dağıtırım insanlara Bir türlü tükenmez ölümüm. Üzümleri aydınlatırım .......... |
![]() |
![]() |
![]() |
#248 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() gittin
arkanı dönüp giderken hıçkırıklar düğümlendi boğazıma kızdım ,bağırdım , haykırdım, isyan ettim yine de seni sevdiğimi söylemedim ardında ağlayan bir çift göz paramparça bir yürek ve dalları kırılmış bir ağaç gibi baktım ama gitme kal diyemedim kahrolası gururum, kahrolası dilim ********************** Gitme Kal Diyemedim Bir sevda durağında tutsak kaldı özlemim uzun kara trenler alıp götürdü seni hasret boyu uzayan raylara döküldü gözlerim bütün insanlar ağladı sen giderken. bütün istasyonlar gözyaşlarına boğuldu bir ben ağlamadım inanki, bir ben ince bir duman gibi kaybolup gittin oysa seni sevdiğimi söylememiştim daha sensiz yaşamayacağımı, sana aşkımı anlatamamıştım gitme kal, giden ben olayım gitme kal diyemedim kahrolası gururum, kahrolası dilim arkanı dönüp giderken hıçkırıklar düğümlendi boğazıma kızdım ,bağırdım , haykırdım, isyan ettim yine de seni sevdiğimi söylemedim ardında ağlayan bir çift göz paramparça bir yürek ve dalları kırılmış bir ağaç gibi baktım ama gitme kal diyemedim kahrolası gururum, kahrolası dilim gittin hayallerim ardında yaprak yaprak düşüyordu bir çocuk üşüyordu elleri cebinde dalında bir gelincik ağlıyordu bir dağ yanıyordu içimde gitme, gidersen baharda git sonbaharda gitme yapraklar düşmesin ardında diyemedim kızdım ,bağırdım , haykırdım, isyan ettim yine de seni sevdiğimi söylemedim kahrolası gururum, kahrolası dilim gitme kal diyemedim .../ bir rüzgara açarım şimdi kalbimi bir de sulara alıp getirsinler diye sevgimi sana bir tutam sevgiydi yaşam kalbimde bir yudum hasret oldu döküldü gözlerimde tane tane gittin, bir tren garında ömrümü rayların arasında götürdün oturdum bir köşede öylece ağladım, kahroldum bir sessiz çığlığın yarayla buluşmasıydı gidişin ardından gitme kal, gözlerin yaralarımın tek merhemi diyemedim dizlerim, ellerim, yüreğim paramparça şimdi suları çekildi canağacımın asitli yağmurlar döküldü dallarıma acılar topluyorum takvim yapraklarından her gece gözlerime kan oturdu ey yar!.. her gece bekleyişler öldürür beni gelmeyişler bir de eriyişler hasretinden her gece ah! gurbet ah! sen olmasaydın ayrılık olmasaydı hasret olmasaydı ben olmasaydım sen olmasaydın aşk olmasaydı kahrolmasaydım... |
![]() |
![]() |
![]() |
#249 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gerisi Ölümden Pay
Bu sabah güneş parlak doğdu yeniden. Ne yıldız kaldı elimde, ne dolunay. Bana ne gönül avutan beğeniden! Bir ömür geçmiş, gerisi ölümden pay. Beni anlatan bir lisan bulamadım. Yabancıydım bu köhne, yitik illerde. Çatladı kurak toprağım, sulamadım Garip heceydim gönlü tutuk dillerde. |
![]() |
![]() |
![]() |
#250 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ölümden Öte Köy Yok
Dostlar teşekkür ederim Sanmayın hemen öteye giderim Dokuz köyden kovuldum Onuncu köyde bir nefes beklerim Yol sordum mihmandarıma Verdiği cevap gitmedi ağırıma Buradan öte köy yok dedi bana Dedi hiç feryat edip bağırma Teslimim sıra beklerim Arkam konvoy hiç boş kalmaz yerim Arada bir önümdekini iteklerim Hiç öne geçmek isteyen yok |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|