![]() |
![]() |
#241 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 21 Thanked 162 Times in 97 Posts
Üye No: 23848
İtibar Gücü: 8785
Rep Puanı : 54700
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Aşk Güftesi
Gözlerini yazmalıydım Yazamadım yaktı beni! Sözlerini yazmalıydım Kuvvetsiz bıraktı beni! Gülüşün içimde yara Meftunum gül dudaklara Sürükledi uzaklara Özlemiyle yıktı beni! Vücudumu sardı acı Acıların aşk ilacı Oldu aşkım darağacı Kemendine taktı beni! Sıcak bir göze muhtaçtım Korktum, ateşinden kaçtım Susuzdum hem de çok açtım Besleyen kuraktı beni! |
![]() |
![]() |
![]() |
#242 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Aşk Güneşi
Aşk güneşimsin sen hiç bir zaman sönmeyecek Sana tutkun yüreğim sevdandan dönmeyecek Gönlümden dalga dalga yayılan sevgilerim Sonsuza dek artacak, hiç mi hiç ölmeyecek Aşkına gönül verdim, etrafa sevgi saçtım Sevmeyen gönüllerden hep köşe bucak kaçtım İçimdeki sevdayı büyüterek çoğaltıp Şefkatle harmanlayıp, gönül deryana saçtım Baharın sevinciyle girdin sen hayatıma Nice güzellikleri kattın bu talihsiz bahtıma Birçok yarla doluyken şu çile yüklü dünya Yalnız ama yalnız sen kuruldun gönül tahtıma En zorlu anımda bir tek yanımda sen oldun O tatlı sözlerinle hep yüreğime doldun Karanlıklarla dolu acımasız dünyada Ufkumu aydınlatan, aşka giden yol oldun Senden ayrı duramam, sensiz hayat bulamam Şu bitimsiz alemde aşktan uzak olamam Sevginin tükendiği bu gariban diyarda Suya hasret kalmış bir çiçek gibi solamam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#243 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşk Heykeli
bir gün bu şehrin en yüksek tepesine senin heykelini dikeceğim limana yanaşan gemilerden önce sen görüneceksin sen yol göstereceksin karanlıklarda pullarda senin resmin olacak vitrinlerde senin fotoğrafların bu şehre gelenlere önce seni gösterecekler bense dilediğim gibi günün her saatinde yalnız seni göreceğim ve karlı, soğuk bir kış günü senin o duygusuz ayaklarının dibinde can vereceğim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#244 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşk Hıçkırır Bilinmez
Ruhumda bir ateş,gamsızca yanan. Bıçağının keskinliğini,bilerek gelen. Sesinin çağrısıydı kanatan. Gözlere yağmurun çisesini hatırlatan. Uzun,ezik *******in belirsizliğinde. En çokta adaletsizliğindi,kahreden. Koparılmazdı,sevdanın çiçekleri. Talan oldu,bir bahar akşamında. Bu aşkın CAN çekişmesiydi. Binlerce hatıranın yadedilişinde. Ölümdü çağıran,bir bahar akşamında. Aşk hıçkırır bilinmez. Hangi yürekte,hangi toprakta |
![]() |
![]() |
![]() |
#245 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşk Acısı
Aşk acısı zor geldi bana, Çekemedim, çekemezdim. Bu zorluğunu gördükten sonra Aşk acısı bu…Aşk. Aşkın dış görünüşü üç harften ibarettir. Ama ya yaşanışı, onu hiç sorma Aşkı bir tek yaşayan bilir. Aşk acısı bu…Aşk. Sen hiç aşık oldun mu? Sorum sana değildir, senin gibilerine. Aşkı tatmamış, ne olduğundan habersizce, Aşık olduğunu sananlaradır. Sözüm! Aşk acısı bu…Aşk. Çekmeyen bilmez, bilemez. Zordur bunun acısı zor. Çünkü aşk acısı bu…Aşk |
![]() |
![]() |
![]() |
#246 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşk Aklımda Hep Var
Bugün aklımda bir tek sevgili var. Diğer insanlar nerdeler? Ne önemi var.. Benim aklımda sevdiğim, Onun aklında ben? Yeteriz birbirimize, Yaşarız yaşadıklarımızda birbirimizi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#247 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşk Ateşi
Anlatamıyorum duygularımı sana, Açamıyorum kalbimi her yanıyla. Senin yanında ama sensiz yaşıyorum, Ve sadece kendi yüreğimi yakıyorum. Her gün geçtikçe daha çok yanıyorum sana Hayran oluyorum her yanına, Ya geçici bir heves ya da geçek bir tutku Ama şunu bil ki tek doğru var; O da sana olan sevgim, Ve bu doğru asla bitmeyecek, Bu ateş asla sönmeyecek, Bir meşale gibi yanacak, Yüreğimi aydınlatacak… |
![]() |
![]() |
![]() |
#248 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşk Ateşi
Nerde olsan görüyorum Hep gönlümün gözü ile Hasretinle yaktın beni O ateşin közü ile Güller bile soldu gitti Baharının yazı ile Bülbül yine güle küsmüş Uğraşılmaz nazı ile Aşık sana türkü söyler Ciğerinin közü ile Naz aşığı usandırır Aşık kalır sazı ile Sevdalanmış gönül sana Şair yazar özü ile Aşkını dünyaya duyurur Şiiriyle sözü ile. |
![]() |
![]() |
![]() |
#249 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşk Böyle Başlar
İlk bakışla başlar büyüylü dünya Elini ilk tutuşunda heyecandan kalbin durur sanki İlk dans onu kamçılar Ve ilk öpücük hafıza ya kok salar İlk sinemaya gidiş, utangaç, kaçamak bakışlar Uzun uzun, sessizce birbirini seyretmek derken Alev bacayı yakmaya başlar Kalp artık bir başka çarpar Hayaller, pembe düşler Mutluluk sarhoşu oluverir insan Sanki dünya etrafında döner Üç harften oluşan tek hece aşk… Aşk yakar yürekleri dumanı görünmez Karşılıklısı çok güzel Platonik olanı ise, acı dolu bir ömre bedel İşte aşk böyle başlar arkadaş Bir bakmışsın çoktan kül olmuşsun Belki mutluluk sarhoşu Belki de acının en vazgeçilmezi Her ne şekilde olursa olsun arkadaş Aşk uğrunda yaşamaya değer. İşte aşk bunun için çok güzel. |
![]() |
![]() |
![]() |
#250 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşk Bu
Seni ilk gördüğümde Şimşek çaktı beynime Ateş düştü gönlüme Tanrım yıldırım aşk bu Seni sevdim birkere Haykırayım herkese Bu aşk dilden dillere Tanrım nasıl aşk bu. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|