![]() |
![]() |
#2511 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 125 Thanked 197 Times in 120 Posts
Üye No: 44060
İtibar Gücü: 4238
Rep Puanı : 10060
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() AMELİYAT YERİ:
İki sevgili bir ağacın gölgesinde otururlar.Delikanlının tatlı sözleri arasında bir ara kız sevgilisinin kulağına fısıldar : -Sevgilim sana apandist ameliyatı olduğum yeri göstereyim. Delikanlının gözleri parlar. -Göster canım göster. Kız eliyle uzak bir yeri göstererek : -Bak su ilerde görünen sari bina var ya, onun üçüncü katı... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2512 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() EVLİLİK YILDÖNÜMÜ
Karısı adama sinirli bir şekilde söyleniyordu : - Kafanda futboldan başka birsek yok, futbol, futbol, futbol... Ne zaman evlendiğimizi bile hatırladığını sanmıyorum!..Adam sakin sakin cevap verdi : - Tabii ki hatırlıyorum hayatim, Galatasaray in Neuchatel i beş sıfır yendiği gün |
![]() |
![]() |
![]() |
#2513 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() MAZERET
İki arkadaş sohbet ediyorlardı: -Cumartesi kupa maçına gitmek istiyordum ama park yeri bulup ta o insan kalabalığının arasından sıyrılana kadar... - Anlıyorum... Benim karım da evde kalmamı istedi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2514 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() DİNLENME
Doktor, hastasının karısıyla konuşuyordu: - Kocanızın kesinlikle sessizliğe ihtiyacı var, alın şu uyku haplarını. Kadın merakla sordu: - Kaç saatte bir vereyim? Doktor cevapladı: - Ne vermesi! Uyku haplarını siz alacaksınız.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2515 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ÇÖZÜM
Minik kız elinde karnesiyle evden içeri girmiş. Karnesini babasına göstermiş. Babası bir bakmış bastan aşağı pekiyi, bir iki tane de iyi var, ama öğretmen karnenin altına söyle bir not düşmüş :"Çok akilli ve yetenekli bir çocuk fakat bir kusuru var, derste çok konuşuyor.Buna nasıl son verebileceğimiz hakkında fikirlerim var, en kısa zamanda siz velisiyle de paylaşmak istiyorum"Baba bunun üzerine karneyi imzalamış ve öğretmenin görüşlerinin altına kendi de bi not düşmüş : "Lütfen paylaşalım, çünkü ise yararsa ben de annesinde uygulayacagım.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2516 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() DOĞUM GÜNÜ
Çiçekçiye giren adamın kolunda sıyrıklar, sol gözünde büyük bir morluk vardı.- Bir düzine kırmızı gül istiyorum, dedi ve hemen ekledi : Karımın doğum günü için... Tazesinden rica ediyorum.Çiçekçi : - Bas üstüne, dedi. Hangi gün için? Adam koluyla gözünü işaret etti :- Dündü... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2517 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() EVLİLİK
Üç kadın arkadaş bir kaza sonucu aynı anda hayatlarını kaybedip cennete giderler.Cennetin kapısında onları karşılayan melek : "Bizim burada uymanız gereken tek kural var.. O da ördeklere dikkat edin sakin üstlerine basmayın" der. Sonra kapı açılır üç kadın cennete girerler.Gerçekten de etrafta ördek doludur. Üstlerine basmamak adeta imkansızdır.Dikkat etmesine rağmen kadınlardan biri kazayla bir ördeğin üstüne basar.Hemen Cebrail belirir.Yanında son derece çirkin bir adam vardır.Kadını kolundan adama kelepçeler ve "Ördeğin üstüne basmanın cezası olarak sonsuza kadar bu çirkin adama kelepçeli olarak yasayacaksın" der. İkinci gün kadınlardan biri yine kazayla bir ördeğin üstüne basar ve Cebrail anında yanında çok çirkin bir adamla gelip onları kadına ceza olarak birbirlerine kelepçeler. Üçüncü kadının gözü bu olaylardan çok korkar.Diğerlerinin akıbetine uğramamak ve sonsuza kadar çirkin bir adama kelepçelenip yasamamak için her attığı adıma acayip dikkat etmeye baslar.Aradan aylar geçer ve hiçbir ördeğin üstüne basmaz. Derken bir gün Cebrail belirir.Bu kez yanında boylu poslu inanılmaz derecede yakışıklı bir adam vardır.Cebrail hiçbir şey söylemeden yakışıklı adamla kadını kelepçeler ve yine birsek söylemeden çeker gider. Kadın artik mutluluktan uçmaktadır. O güne kadar gördüğü en yakışıklı adamla kelepçelenmiştir. Adama döner ve "Ben acaba ne yaptım da sonsuza kadar senin gibi güzel bir adamla birlikte olmayı hak ettim" der.Adam sürati asık bir şekilde cevap verir. "Vallahi seni bilmem ama ben az önce bir ördeğin üstüne bastım" der |
![]() |
![]() |
![]() |
#2518 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ÖNCEKİ HAYATIM
Kız nişanlısını eve çağırdı : -Otur Ali`ciğim.Evlenmeden önce tüm mazimi sana açıkça anlatmalıyım. -İyi ama hayatım iki hafta önce anlatmıştın ya... -O iki hafta önceydi hayatım. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2519 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() SADAKAT
Adamla kadın evlenmeye karar verirler ama adamın önemli bir şartı vardır. Evlenmeleri halinde başucundaki komodinin en üst çekmecesini asla açmaması için söz vermesini ister. Kadın kabul eder evlenirler. Aradan 25 yıl geçer ve kadın sonunda dayanamayıp çekmeceyi açar. İçinde 3 yumurta ve 700$ vardır. Kadın adama çekmeceyi actığını itiraf eder ve bunların anlamını sorar. Adam kadını affeder ve o da itiraf eder; kadını aldattığını, her sefer için oraya bir yumurta koyduğunu söyler. Kadın da adamın yapmış olduğu bu 3 kaçamağı affeder ama hala 700$'in ne işi olduğunu anlamamıştır. Adam der ki: "Yumurtalar çekmeceye sığmadığı için ara ara onları sattım ve o parayla dolar aldım". |
![]() |
![]() |
![]() |
#2520 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ÖMÜR
Doktor, kadına altı aylık ömrü kaldığını söyledi. Kadın sordu : - Ne yapmalıyım? - Senin yerinde olsam evlenir ve kocamın ailesinin yanına taşınırdım. Hayatimin en uzun altı ayını yasarsın... |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|