![]() |
![]() |
#2511 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ben Allahın gariban bir kuluyum
Gelen vurmuş giden vurmuş acılar çocuğuyum Bilmem ki doğruyu nerede bulayım Sevdiğimden ayrıldım gardaş Bugün yine doluyum. Nedense tek tek bıraktılar beni yalnız başıma Kurban olurdum ben onların gözlerine kaşına Gelip bakan yok şimdi gözümün yaşına Koca dünyada yalnızım gülüm Bugün yine doluyum. Tutunacak bir dalım yok ki Niye yaşadığımı bilmiyorum ki Yaşayan bir ölüyüm sanki Çok içerim meyhaneci baba Bu gün yine doluyum. Savaştım kötülerle şerefsizlerle Hayatla kaderle Başaramadım yenildim ben kadere Çaresiz kalmışım kardeşim Bu gün yine doluyum. Alın yazısımıdır kader mi bilemem Akar gözümün yaşı silemem Gül güzelim senden başkasını sevemem Çok of çekerim emmioğlu Bu gün yine doluyum. Biliyorum ki bana kimseden fayda yok Parayı göstersem dostum sevgilim çok Bana benden bile hayır yok Yerimde olsan yaşayamazdın dostum Bu gün yine doluyum.
![]() |
#2512 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bul beni yabancı bir şehirdeyim,
Umudum cebimde saklı duruyor Her sokakta bomboş bakışlarımla Kolumdaki saat bir'i vuruyor Mevsimi belirsiz zamanlar gibi, Sanki kum yığını bir nehirdeyim Bul beni imkansız bir şey olsa da Uzun boylu,beyaz yüzlü biriyim Dilimde kaskatı bir türkü gibi Ağlamak faydasız bir şey olsa da Bende bu şehirde yangın yeriyim Kimliği belirsiz bir korku gibi...
![]() |
#2513 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Acılar içinde yaşatmak beni.
Sen acılarımla, hayat bulurken; Bense hala, arıyorum hep seni!... Şimdi mutlu musun? Kara sevgili... Acı vermek istersen, bul yine beni!... Nasıl olsa alıştırdın sen beni, Acılarınla yaşamaya, kara sevgili!... Kalbime akıttın önce sevgini, Yetmedi, peşinden bütün zehrini!... Seni sevmemin tüm bedelini, Acılar vererek, aldın hep geri!... Şimdi mutlu musun? Kara sevgili... Acı vermek istersen, bul yine beni!... Nasıl olsa alıştırdın sen beni, Acılarınla yaşamaya, kara sevgili!... 8.Ocak.2003 Ankara 19.30
![]() |
#2514 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Dünyada öyle güzellikler vardır ki
Duygulara dökülemeyen Anlatılması kelimelerle çözülmüyecek bir bulmaca… Ne zaman çözmeye çalışsam Karşımda senin sevginle karşılaşıyorum Umutsuz bir güneş gibi Doğduğunda kendimi kaybediyorum güzelliğini görünce… Umutsuz bir bulmaca gibi çözemiyorum, Güzelliğinin sevginle olan ilişkisini. Düşünüyorum da Şimdi seninle duygularımı paylaşmak için Hangi bulmacanın kalbini kırıp Seninle birlikte olabilirim. Seni seviyorum gülüm…
![]() |
#2515 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Her şey bıraktığın gibi yerli yerinde
elimi sürmedim inanki hiç bir şeye giderken bıraktığın gül bile kurudu masanın üstünde dalı kaldı geride benim gülden ne farkım kaldı kurudum dört duvar içinde eğer ki dönersen günün birinde eşiğin dibinde cesedimi bulursun masanın üstünde gülün dalını birde her şeyi bıraktığın gibi bulacaksın.
![]() |
#2516 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Derdimi döküpte paylaşacaktım,
Eşimden dostumdan yüz bulamadım. Yüzlerce, binlerce lügata baktım, Seni anlatacak söz bulamadım... Herşeyi sezsemde ıslak saçından, Gönlümde arındın bütün suçundan. Girdiğin sayısız günah içinden, Sana konduracak toz bulamadım... Gönlüm hâlâ sende, hâlâ sözünde. Siyaha mahkûmunum zindan gözünde. Nice dilberlerin güzel yüzünde, Seni kaybedecek iz bulamadım... Üzdüler dillere verip de seni, Ezdiler yerlere serip de seni, Gönül penceremden görüp de seni, Bana hak verecek göz bulamadım...
![]() |
#2517 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir sabah uyandığında
Yağmalanmış bir şehrin Sessizliğine bürünecek anıların.... Karakışın koynunda kuruyacak taze baharın Sana yazılmış şiirlerim Gözyaşında birer birer alevsiz yanacak Gözlerin karanlığa perde perde düşerken Üşüyen yüreğin Sana tavan deliğinden gülümseyen yıldızları Anlatan bu garip adamı arayacak... Bir sabah perdeleri güneşe araladığında Kanatları parçalanmış Bir serçe yavrusu düsecek avuçlarına Tarifsiz bir korku eklenecek gözyaşına Soğuk ellerin alevde ısınmazken Islak gözlerin hep Üşüyen yüreğini gülüşleriyle ısıtan Bu garip adamın sıcak ellerini arayacak... Bir sabah pencereni rüzgarlar açtığında Taze hazanlar düşecek ellerine Dalgalar yalnızlığını bırakacak sahillerine Gözlerin güneşte ısınır zannederken Sen yalnızlığın gölgesinde üşüyeceksin Ağustos sıcağının ateşle dansında Yıldızların soluklandığı dağınık saçların Çiçek kokulu nefesimi arayacak... Bir sabah uyandığında Tenini soğuk terler içinde Sol yanını tarifsiz acı içinde bulursan Korkudan irkilip gözlerinde varlığımı ararsan Senin bir damla gözyaşına gözünü kırpmadan Canını verecek kadar seven bu adamı Yüreğinde bir daha bulamayacaksın.
![]() |
#2518 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Söyleme sakın derdini
Dinleyeni bulamazsın Zalim dünyada gönlünü Eyleyeni bulamazsın Ayağına turab olsan Kapısında kulu olsan Senin ile oturup da Ağlayanı bulamazsın Ey gönül, dinle bu sözü Engin’ in Hak’ tandır özü Yollara bakıp da gözü Bekleyeni bulamazsın
![]() |
#2519 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Elmalarda diş izi
senindir bu dişlem yapıldı hanene gereken işlem melekler de tanık suçlusun işbu yasa hükmünce sen bir insanoğlusun insanoğlu MADDE BİR dünyaya gelmelidir MADDE İKİ sevmeli sevilmeli dünyayı cennetin kendisi bilmelidir MADDE ÜÇ yaşama sevgisinin kökleri gönlünde insanoğlu günün birinde ölmelidir dönmelidir dudaklarına buruk bir elmanın tadı (DÖRDÜNCÜ MADDE OKUNAMADI) işbu yasayı kim yürütür bilinmez bilinmeyen ellere karşı gelinmez Bülent ECEVİT
![]() |
#2520 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Artık hiçbir şey'in anlam'ı yok,
Dünya'da yaşama neden'im yok, Seni seven kalbim vardı artık o da yok, Beni seven biri var diye, Dünya'ya umutla sarıldım, Nerden bilecektim ki; Beni bırakıp gideceğini, Nerden bilecektim ki; Beni bir başkasına değişeceğini, Beni bırakıp giderken bir elveda! Bile demedin, Seni arayıp bulduğumda Dönüp yüzüme bile bakmadın Elveda! Diyorum gülüm artık sana, Gelip bulsan da beni, Tanımıyorum ki; ben seni, Gelip bulsan ne olacak beni… Sevecek mi? Sandın tekrar seni…
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|