![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Kestik artık umudu
Yağmurdan Yürek biçimini Alsa da gökyüzündeki Küçük bulut
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Öyle bir bulut doğar ki içine bazen
Yağsan olmaz yağamazsın Hıçkıramazsın, hıçkırsan ağlayamazsın Uzatırsın elini bir tatlı dokunuş için Tutamazlar, tutunamazsın...
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bulut oldu gökyüzü
Bulut oldu gözlerin Yağmur yaş oldu yüzün Yollarım çamurlandı. Toz oldun toprak oldun Kondun saçıma, tel tel,duvak duvak Tozdun yine gönlüme. Kalp mi dayanır Yar gönlünde yaşanan gurbete hasret sancısına Ve Sana.. Yine bulut bulut oldu gözlerim Yine salkım saçak çözüldü dizlerim.
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hüzünlendi yine ah garip gönlüm
Bulutlar ağladı,yoksun diye sen Odamda sessizlik,masamda resmin Yalnızlığım benim kor *******im Bulutlar yine benim tek sırdaşım Onlarda ağlamasa,ben neylerim
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Beyaz,
bulutlar kadar beyaz olsa bahtım. Yok, aman yanlış anlamayın kara değil bahtım. Kara değil ama, bulutlar kadar beyaz olsa bahtım, bulutlar kadar yumuşak, huzur verici. Ama gelip geçici olmasa, bulutlar gibi bir geldi mi gitmese, kalıcı olsa, bembeyaz olsa bulutlar kadar beyaz olsa bahtım. Sormayın, eşelemeyin işte, demiştim ya, kara değil, değil, değil bahtım
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gökyüzündeki bulutlar,
Gülleri elimde kuruttular, Unutmaz derdim kimseyi, Hepsi beni unuttular. Söyleyin kara bulutlar, Nerede o umutlar, Bekliyorum gelmiyor, Umutla beklediğim mektuplar. Kara bulutlar perde perde, Beraberiz nöbetlerde, Şimdi mutluluk varken, Ne işim var gurbetlerde. 2001
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kar yağmasın düşlere
Sağanak sevgin varken Solmasın gülüşlerim Zamansız, böyle erken Bulutları kov gitsin Maviler kucaklaşsın Gamzelerde gül açsın Güneş topla gelirken Denizler yarılmasın Dalgalar kudurmasın Özlem karşıda kalsın Sevda taşısın yelken Bahar getir ömrüme Karanfil ol gönlüme Razıyım acıtsa da Yaprakta saklı diken Canim ol su canımda Damarımda kanımda Dur karşımda, yanımda Şiirim yazılırken. Almanya / 05.11.2006
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() eğri omzumda
/hiç kalır mı emanet yaban ellere düşünce /şiir düşünce ellere yaban göğe bir merdiven dayar her bir basamağımda /yerle bir olan titrer çaresiz düşlerimde yitik /dudaklar kan damlatır /ayetten damarlarıma binlerce yıldız avuçlarken beni gözlerimde yitirir hükmünü güneş şafak söküğünü yamarken akşam rengini çalar ötelerden gözlerin yaldızlı siyah çarşafla doğrulur /boynu bükük vedalara vuslatıyla topraktan / çıplak ayrılık taze nefesten kokan /dua mı bayat kaderin yarından pişirdiği kadar üf’leniyor her odada bir muma sokaktan pencereme vuran karanlık silik /günahımdan okunan kadar teneşirde yarılan göğsüm de beyaz saçlarımdan uzuyor intiharlara kanatsız /melekler gibi /geçtiğim köprü tövbesi yok dünyada pişmanlıkların bir terazi kurulmuş omuzlarımdan vaktiyim kıyametin ateşini yıkayan /dünyada /bendim günahlarımın şeytan yareni bir Ağrı yükselir mi azı dişimden elimdeki nasırlar şahit ise duama ay tutulsun gözlerim damarlarımdan ıslanınca karanlık /gözlerim ağlayan rüyada /uyanmak istemiyor inkar ettiğim itiraf /dumansız bir ateşle geziniyor beynimde yaşayan nefeste bir aşkı yakan cehennem bendim bir çok sözden kıskandığım dudaklar dul kalan /aşklarda/bakir anamın doğurduğu ölüm azrailin salladığı beşikte kendini ağlatan gözleridir guruba mahkum kundağın oyuncaktır bu işte hayat /masum gözlerden bakan şeytana misafiri dilenen /ev sahibi / kapılarsa dilenir misafiri dilenci bir kapıda pamuk ipliğinden kopar sınırlar iğne deliğinden uzanırken akşama başlar /son nefesini vermeyen ölüm iner gözlerine inceden sessiz bumerang –ve biter seninle başlayan ölüm- iner gözlerine inceden sessiz son nefesini vermeyen ölüm başlar /iğne deliğinden uzanınca akşama pamuk ipliğinden kopar sınırlar kapıda bir dilenci misafiri dilenir kapılarsa /ev sahibi /dilenen misafiri şeytana bakan gözlerden /masum hayat işte bu oyuncaktır guruba mahkum kundağın kendini ağlatan gözleridir azrailin salladığı beşikte anamın doğurduğu ölüm bakir /aşklarda /dul kalan bir çok sözden kıskandığım dudaklar bendim cehennem yakan aşkı bir nefeste yaşayan dumansız bir ateşle geziniyor beynimde /itiraf ettiğim inkar uyanmak istemiyor /rüyada ağlayan gözlerim karanlık ıslanınca damarlarımdan ay tutulsun gözlerim elimdeki nasırlar şahit ise duama bir Ağrı yükselir mi azı dişimden yareni şeytan günahlarımın /bendim dünyada /ateşini yıkayan vaktiyim kıyametin bir terazi kurulmuş omuzlarımdan tövbesi yok dünyada pişmanlıkların geçtiğim köprü /melekler gibi / kanatsız saçlarımdan uzuyor intiharlara beyaz göğsümde yarılan teneşir de günahımdan okunan kadar /silik sokaktan pencereme vuran karanlık üf’leniyor her odada bir muma kaderin yarından pişirdiği kadar bayat dua mı / kokan nefesten taze çıplak ayrılık /topraktan vuslatıyla boynu bükük vedalara / doğrulur yaldızlı siyah çarşafla gözlerin ötelerden çalar rengini şafak söküğünü yamarken akşam güneş hükmünü yitirir gözlerimde binlerce yıldız avuçlarken beni ayetten damarlarıma /kan damlatır /dudaklar yitik düşlerimde çaresiz titrer yerle bir olan /her bir basamağım da göğe bir merdiven dayar yaban ellere düşünce /şiir düşünce ellere yaban emanet kalır mı hiç /eğri omzum da bumerang
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Zevki bilememek.
Aşkı unutmak. Sarhoş olmadan yaşamak. Adını koyamadığım ne varsa, Her şeyi içine atmak! Adımı söyledim istemeden, Şu an ağlamak istiyorum, Ama nafile en fazla gülüyorum! Seni sevgilim görmek istiyorum, Adım dost olmuş,unutmuşum. Kaçamıyorum ki,unutamıyorum ki… Bu gün benim günüm, Adımı sen koy. Dur bi düşün, Yapmak istediklerimi hayal et, Ama sakın cevap verme. Bir günlük benim gibi yaşa, Buna hakkım var, Çünkü ben her gün senin gibi yaşıyorum.
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gayrısı bulunmaz karalarımda
Tuzun biberin var yaralarımda Ben seni yine de rüyalarımda Görürsem görürüm bundan sana ne Resmini masama yapıştırarak Yaşlı gözlerimle hayal kurarak Kadehimi kadehine vurarak İçersem içerim bundan sana ne Vurdun yaraladın gönül katımdan Beni sen düşürdün sevda atımdan Yol değil mi sanki her gün kapından Geçersem geçerim bundan sana ne
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|