![]() |
![]() |
#251 |
Bağımlı Üye
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2008
Teşekkür Etme: 0 Thanked 93 Times in 80 Posts
Üye No: 45172
İtibar Gücü: 2088
Rep Puanı : 4660
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() ---Yokluğunla yakaladılar beni----
Hep istenmeyen zamanlarda yakalandım yokluğuna bazen kalemimin en keskin olduğu anlarda bazen kulağıma çalınan hoş bir şarkıda kimi zamanda yürüdüğüm kalabalığın arasında belirdi gözlerin gözlerin fırtına sonrasındaki denizin maviliği belki kaçarsın diye korkumdan bir selam bile veremedim Hep istenmeyen zamanlarda yakaladılar yokluğunla beni kimi zaman bir öpüşmede kağıt dudaklarının tadıydı aradığım kimi zaman geceyi birlikte geçirdiğim bir tende tenin yağmur sonrası toprak kokusunu andırırdı öyle saf öyle temiz ve aklımı başımdan alan bazen evimin duvarlarında buldular seni Satırlarımın arasında yakalandım senle hatta resmini buldular cüzdanımda sakladığım bir tutam kızıl saçınla sıkıldım artık beraber olduğum kadınların beni ben gibi sev ben o değilim bende onu arama demesinden Kim öpse beni yada kim benimle sabahı karşılamaya kalksa hep yokluğunla yakaladı şafak vaktinde Hep kıskandılar seni Yokluğunla sevişirken yakalandım tan ağarırken Ben hiç anlatamadım seni onlara Sustum kaldım yine Başka dudaklara alışamadım başka kokular cezbetmedi hiç beni Ben ben hiç istemedim bir başkasıyla sabahı karşılamayı oysa sadece seninle bulmak isterdim Şafak vaktini seninle uyanmak isterdim sabahlara konunun sindiği herhangi bir odada olmadı ..... şimdi başkalarının öpmeleriyle uyanıyoruz Çok ama çok yorgunum Seni seni çok özlüyorum sen niye elin oldunki |
![]() |
![]() |
![]() |
#252 |
Bağımlı Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() ****YOKLUĞUN KADAR İÇİMDESİN****
Kör karanlık gözbebeklerim Ardında bıraktığın boşluğa uzanıyorum Ve derin derin soluyorum yokluğunu Öyle çok yoksun ki; Soluklarımda boğulacak gibi oluyorum... ____Mayasında yas var gecenin Keskin bir leş kokusu / sinmiş kaldırımlara Ellerim yalnızlığın nasır yuvası Gölgemi koydum ceplerime Umarsızca gidiyorum Ve tabanımın toprağa her değişinde; Daha çok doluyorsun içime... Sırtına yüklediğin bu terk ediş Ağır değil mi Eylül''e? Tütün diye yakıyorum yaşanmamışlarımızı şimdi Duman altı oda(mız) Uykusuz kaldı yine gece / bak Kolu kanadı kırık sevdanın Sana kırgın yanım suskun, İsyanlarda sensiz kalan yanım... ____Isıtmıyor omuzlarımı Giyindiğim bu yalnızlık kepeneği Çoban edasıyla sürdüğüm bu beden susuz Beden aç / bakışlarına Eylül''ün kaşları çatıldı bana / bak Gözyaşım vurdu sarısını sevdanın Ve sana kırgın yanım suskun Pişmanlıkta çekip giden yanım... Pencereler çıplak Buğuya yazılmış ismin / iz iz camda ya; Kapanmasın perde... Ne de yabancı şimdi sözcüklere dilim Yorgunluğu çöküyor ağır ağır ... özleminin Sılada bir gurbet havası Tuhaf; Yazdığım ayrılığa dair hiç bir şiirde Gidenin sen olacağını... düşünmemiştim ____Geri geri attığım adımlarımla Arpa boyu yol almışım Daha şimdiden öyle uzağım ki ellerine! Yitirilmiş sevinçler hesap soruyor bir bir... Sonra kapatıyorum gözlerimi günışığına Karşımda üzgün yüzün... Tuhaf; Hiç bir kavga sonu kapı çarpışımda Öylece çekip gitmeyi... düşünmemiştim |
![]() |
![]() |
![]() |
#253 |
Bağımlı Üye
Rep Derecesi :
|
![]() _______DöN_________
Bir çocuk ağlıyor bir gözümde,ötekisi zaten gülmüyor Bir yanım yanarken,diğer yanım üşüyor, Her gece aklıma hayalin düşüyor, Neredeysen dön/ben benden göçer oldum. Gittiğin yerlerde güneş açar mı? Açsa bile etrafa ışık saçar mı? Bensiz bir başına günler geçer mi? Neredeysen dön/ben benden göçer oldum. Bir güldüm sarardım da soldum, Çılgına dönüp saçlarımı yoldum, Patlamak üzereyim artık çok doldum, Neredeysen dön/ben benden göçer oldum. Sana dön diyorum tahammülüm kalmadı, Yokluğunda kapımı kimseler çalmadı, Beni senin kadar yaralayan olmadı, Neredeysen dön/ben benden göçer oldum. Ey benim yarim!Bu bana reva mı? Çektiğim bunca çile,derdime deva mı? Sağır sultan duydu benim gönül yaramı, Neredeysen dön/ben benden göçer oldum. |
![]() |
![]() |
![]() |
#254 |
Bağımlı Üye
Rep Derecesi :
|
![]() _SENİ SEVİYORUM____
Siyahı sende tattım ben Eşsiz gözlerinden kana, kana Nasıl anlatabilirim ki İçimdekileri kelimelere sığdıramamak bu olsa gerek Sadece sen vardın aklımda Esirin miydi gönlüm? Ve gözlerim, neden sendeydi? İliklerime kadar seninle dolmuştum galiba Yağmurun sesi de yok artık kulaklarımda Oysa, onsuz uyuyamazdım ben Ruhum seni mi istiyor yoksa? Unutturan sen, evet evet sen olmalıydın Mis gibi kokan tenin, evet evet sen olmalıydın! Dualarım, dileklerim seninle İçime işlemişsin sen benim, ayrılamayacak Duygularıma hakim olmak istemiyorum ilk defa Esse bir rüzgar da fısıldasa bunu kulağına Mutluluk, heralde buydu bana tebessüm ettiren İnsan böyle mi olurmuş Mutluluk ve Sen, işte aynı mısrada! ---SENİ SEVİYORUM---- |
![]() |
![]() |
![]() |
#255 |
Bağımlı Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ah bir duygularımı anlatabilsem
Neler anlatacak, Neler ah bir bilsen... Şeytan diyor ki Kır zincirlerini, at gururunu Git ona haykır sevdiğini Ah o gurur var ya o gurur Kavuşturmuyor birbirimizi Bir tanem biliyormusun ki Hyallerde seninle yaşıyorum, Olsun bu da güzel diyemiyorum, İçim içimi yiyor Ama elimden bir şey gelmiyor Yİne de SENİ SEVİYORUM.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#256 |
Bağımlı Üye
Rep Derecesi :
|
![]() SENDEN UZAKLARDA BEDENİM ÖLÜ
Ruhumun meltemi güzel duygular Ne hoş serinletir sevdanın yeli Kalbimin vuruşu seni sorgular Oradan beslenir, sevginin seli… Ruhumla bedenim sevi kokuyor Yüreğime sığmaz sevginin gölü Gözlerim gurbetten sana bakıyor Sarmış bedenimi yalnızlık çölü… Karşıma çıkanı sen sanıyorum, Bu sevda yüzünden deliyim deli... Gönlümüz iç içe, inanıyorum, Senden uzaklarda bedenim ölü… |
![]() |
![]() |
![]() |
#257 |
Bağımlı Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşk benim hiç Senim olmamış
Varlığınla yokluğun arasında kalmayacağım artık, sadece olmayacaksın. Sensiz kalma ihtimali olmayacak aleyhine kurulmuş cümlelerimin sonunda. Belki birkaç satır arasında unutulacaksın bir müddet sonra. İçimden olmayacak, boş bir kağıdın gölgesine sığınmayacak sana sitemlerim. Hani hep kızardın ya “Konuş konuş konuş” derdin, haykırabilir miyim şimdi korkaklığını. Bıraktığın bu mavi düşleriyle avunan yalnızlığı, artık sahiplenilmeyecek olmanın burukluğunu yaşarken, haykırabilir miyim dersin, susar mıyım, gülüp geçer miyim yoksa …? Aslında alıştırmalıyım kendimi hiç dönmeyecekmişsin, dönülmeyecek bir yerdeymişsin gibi farzetmeli, unutmalı. Seni hiç tanımamış gibi yaşamımı sürdürmeliyim. Var olduğum her yer aşk(ın) şehri olmalı artık, yeniden sevmenin, sevilebilmenin yeri her yer, zamanı yaşanan ve gelecek tüm zamanlar olmalı benim için. Evet, sayfalardan koparıp bir bir savurmalıyım seni yaşanmış tüm zamanlara, uzaklaşan her adımımla hapsetmeliyim bu anılar sokağına. Kopan takvim yaprakları sensiz geçen günleri saymamalı, bende yokluğunun güncesini tutmayı artık bırakmalıyım. Her yeni güne seni getirmedi diye isyan etmemeliyim. Kabullenebilmeli, hazmedebilmeli, aldırmamalı hatta sana hak verebilmeliyim. Bu satırlarla büyümeye başlamalıyım, sırf seni ve çocuklaşan bir aşkı kolayca unutabilmek için. Zira yoksun. Sanki benim hiç senim olmamış, sanki bizi hiç yaşamamışız, sanki aşk denen o hoyrat şarkıyı mırıldanmış ve sonra yarım bırakmışız gibi. Artık yeni bir şarkı söylemenin vakti, Yaşanmışlığına, yitikliğime hiç aldırmadan, Sanki benim hiç senim olmamış gibi… |
![]() |
![]() |
![]() |
#258 |
Bağımlı Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ![]() Üşüyorum... üşüyorum... hep ayaz alkışında ******* sevinç rüzgarı dolanmıyor odaları örtmüyor sırtımı bulutlar rüyalarımı nasıl süsleyecek umutlar üşüyorum... güneş saklambaç oynuyor sobelense de ortaya çıkmıyor sevgi çığlıkları kulağımın kapısında patinaj yapıyor üşüyorum... sıcağı görmedim resmi nasıldır titriyorum güneşin durağında kaçırdım yine treni titriyorum yalnız kaldığımda... |
![]() |
![]() |
![]() |
#259 |
Bağımlı Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ![]() Uzandığında Güneşe kalabalığı hançerliyordu; gözleri kilitlenmiş maviye, algısız amaçsızca yürürken. aldığı omuz darbeleri sarsıyor ama çekip alamıyordu kendini çızıkların acıtan sızgılarından... yanılgıydı kenarında dolaştığı ve yanılgı artık döngüsel bir yenilgiye dönüşmüştü, ay ve günü aynı karede gördüğünde. uzandığında güneşe yanındaydı birikimlerinin öngördüğü tüm yalanlar, kareler halinde dizilmişlerdi film şeridinin yanlarında ve ortaya dökülen sözcükler çocukluğundaki oyunları anlatıyordu bir kadının duygusunda, yüreğindekini atlayarak........... |
![]() |
![]() |
![]() |
#260 |
Bağımlı Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ![]() Rüyalarım seninmiş Uyurken uykumda aramışım seni Hıçkırarak anmışım güzel ismini Haberim yok bilmiyorum dövmüşüm kendimi Yolmuşum saçlarımı ayrıldık deyi. Sabah olunca kocam bir bir söyledi. Hala mı kalbinde dedi onun yeri. Diyemedim seni gene çok sevdiğimi. Oysaki mutluyum sıcak yuvam var. Canımdan çok seviyorum iyi eşimi Beş yaşında tatlı canım yavrum var. Neden hala düşünürüm bilmemki seni. Unuttum sanmıştım taa yıllar önce Anılar kalmıştı senden öylesine Kim derdiki taa içimde.... Rüyalarım bile seninmiş anlayamadım. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|