![]() |
![]() |
#251 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57915
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Yine sensizim
İçtim, içtim sonra yazdım içkiye sığınmadı kalemim, Hep sen diye yazdım hep sen diye haykırdı dizelerim Sayfalara inat yazdı, yazdı kalemim Sen ise uyuyorsun hala,o soğuk ülkenin kollarında.. Uyan sevdiğim uyan, gün ışımakta Yine sensiz.. yine sensizim... Zeliha Bicer |
![]() |
![]() |
![]() |
#252 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Yiten zaman
Aldırma sen, yiten zamana Acıtmasın seni. Yıllarına dönüp baktığında, Sevgimizi gör yeter... Zeliha Bicer |
![]() |
![]() |
![]() |
#253 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yoksun işte
Saat gecenin yarısını çoktan geçmiş Belki bir ses duyarım diye bekliyorum Telefona bakıp duruyor gözlerim Ama.. Yoksun! Sensizlik bu kolay değil Biliyor musun? Kaç kere döndüm tövbemden Kaç kere evimin kenarındaki Direğe söylendim Ama.. Yoksun.. Yoksun işte! ! ! ! Yokluğun yakıyor beni Yağmurda dinmedi bir türlü Sana sevgimi hatırlatıyor Damlalar vurdukça pencereme Sen geldin sanıyorum Ama.. Yoksun! Rıhtımdaydım bugün düne inat Özlemişim deniz kokusunu Martı sesini Dediler ki bana hep 'SEVİYOR SENİ' Ama.. Yoksun Yoksun iştee! ! ! Bu sensizlik kahrediyor beni Çemberim daralıyor Nefesim kesiliyor Gel artık ne olur Ama.. Yoksun Yoksun işte.. Zeliha BİÇER Zeliha Bicer |
![]() |
![]() |
![]() |
#254 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yolum Uzun Benim
Uzun bir yoldayım,karanlıklar içinde yürüyorum Sensizliklerin vermiş olduğu hüzünlerimi yanıma aldım Aydınlıklarım yalnızca sevgim Korkuyorum ama yürüyorum sensiz Alıştım dersem yalan Öyle özledim ki seni Günün her aydınlanmasında Elim elini tutmak istiyor Hüzünlerimi sarmayı ögrendim Senin yerine Şarkılarım bana senin dediğin sözleri fısıldıyor Yaşamı böyle karşıladım senden sonra Ancak böyle nefes alabildi yüreğim, Zeliha Bicer |
![]() |
![]() |
![]() |
#255 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yüküm Sen
Yüküm sen,istediğim de sen Sevmenin yükü olur mu? Deme sakın! ! Hafifletmiyor hiçbirşey seni Eksiltmiyor da üstelik Kederini hissetmesem gidişlerinin, Yağmura eşlik edemezdi gözlerim Yükünü, ne zaman çekse yüreğim Dipsiz kuyularda sanırım kendimi. Ben, hamalınım senin İçimi titreten hasretlerin Gidişinin zulmünü getirir Martılarım eşlik etti yine Gittiğin vapura Dilimdeki elveda Avuçlarıma dökülen yaşımla El salladım sevdiğim sana.. Zeliha Bicer |
![]() |
![]() |
![]() |
#256 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yüreğimde Biraz Gam Var
Yüreğimde biraz gam var Biraz hüzün, Biraz sen. Yemyeşil kesilirim birden Gözün gözüme değdiği zaman. Yüreğimde bulutlar yüklü, Zamansız yağan Yağmur damlaları var. Yolları düşünsem biran Gidişin gelir aklıma Buz kesilirim o zaman. Martılarım geliyor rıhtımda yürürken, Çığlıklarında kanatlarında sevgim. Çırpındıkça onlar karşımda Serinliğim olur. Sevgim birikir yine Dereden geçer ırmak olur _Gelişlerin de_ _Gidişlerin de_ Olsun yar... Sen benlesin.. Beni seviyorsun ya! Bu yeter! Bu yeter! Yüreğime.... Zeliha Bicer |
![]() |
![]() |
![]() |
#257 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yüreğime Açılan Cennetimsin Benim
Bir bahçeye girmiş gibi gönlüm Öyle renkli,öyle güzel öyle saf ki çiceğim Seninle açılan pencerelerimin Mutluluğu, huzuru, sevgisi var Şükrettim Tanrı'ya defalarca Ömrümün bu sonbaharında Kapı çalıp geldiğin için Dostluğunu,arkadaşlığını sevdim Seninle güldüm,ağladım,sevindim Bana yaşam yoldaşım dedin Yüreğime açılan cennettimsin benim. Zeliha Bicer |
![]() |
![]() |
![]() |
#258 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yürek Sızımdaki Sevgiliye
Dün mektubun geldi bana, Uzun yıllardan sonra Senden gelen ilk haber, Yazını tanıdım Korkttum zarfı açmaya Ne söylemişti yine dilin de Neler yazmıştı kalemin. Neler çekmiştim onca zamanda Ne çok ağlamıştım sensizliğe Yüreğimin ağlamasına alışmıştım Hatta biraz buruk kalsa da İçimdeki sen,sana bile alışmıştım Mektubunu alana kadar Karşımdaydın sanki o an gözlerini düşündüm Ellerin geldi aklıma,ne güzeldi ellerin Bir piyanistin parmakları gibi Şimdi ise mektubun ısıtıyor elimi Açmaya korktuğum Sensizliğimin seni sanki elimde Sensizliklerim okyanus gibi Sonra Gözyaşım da aktı usulca Ben mektuba bakarken Bir damla düştü üzerine Ben sensizliğime alıştım Açamıyorum senden geleni Yazdıklarını okuyamıyorum Korkuyorum Ya bana dön dersin diye.. Aydınlı Şairler etkinliği için yazılmıştır. Zeliha Bicer |
![]() |
![]() |
![]() |
#259 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Zor mu?
Dün yine bekledim seni Kulağım telefon sesinde Yüreğim zincirden boşalan Saat gibi Akrep, yelkovan karışmış Yönleri belli değil. Aramıyorsun Bekliyorum Sensizim Damla damla süzülürken yaşım Yanaklarımdan, İstanbulda yağmur yağıyor Geceden beri. Şarkılar hep hüzünlü Şiirler de keder yüklü Sensizliğimin karasındayken ben Beyaz sabahlara uyanabiliyor musun? Bensiz... Aklında mıyım yar? Zındanlardayım, Bakışlarım kör Yönüm sen Yapma ne olur. Güneş gibi gel Isıt beni,tut elimi Seni seviyorum demek Bu kadar zor mu? Zeliha Bicer |
![]() |
![]() |
![]() |
#260 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Zor mu?
Dün yine bekledim seni Kulağım telefon sesinde Yüreğim zincirden boşalan Saat gibi Akrep, yelkovan karışmış Yönleri belli değil. Aramıyorsun Bekliyorum Sensizim Damla damla süzülürken yaşım Yanaklarımdan, İstanbulda yağmur yağıyor Geceden beri. Şarkılar hep hüzünlü Şiirler de keder yüklü Sensizliğimin karasındayken ben Beyaz sabahlara uyanabiliyor musun? Bensiz... Aklında mıyım yar? Zındanlardayım, Bakışlarım kör Yönüm sen Yapma ne olur. Güneş gibi gel Isıt beni,tut elimi Seni seviyorum demek Bu kadar zor mu? |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|