![]() |
![]() |
#251 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57917
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Dördüncü satır
dördüncü satır neşter vurulur yaraya deşilir cahilliğin irini bir rahatlamadır vuran canavarlar saçılsa da ortalığa gören göze yürek dağmış horlasa da korkular yeniden biten cahilliktir biçilir her ekilen durma vur neşteri sende haydi irine neşter acısı bir anlık kurtaracak senide nice ufuklar var daha görülecek cahillik imbiğin alevinde süzüldükçe |
![]() |
![]() |
![]() |
#252 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Dumanı Pare Pare
masum bakışlım yine tütüne sardırdın beni dumanı pare pare alırken ciğerlerim öfkeme yıkılmadım kalem oldum isyanlarımda vurdular bani kağıda sardım kendimi el açtım ses diledim dilenciye saydılar beni okudum okuyucu oldum düşmana saydılar beni neye sayıldım sayıların dili varmıki bir kadeh şarap elimde sıkılmış üzüm diye nadasa bırakılmış umut diye yudum yudum aldım |
![]() |
![]() |
![]() |
#253 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Dumansızım
bir yasemen bıraktım mezarına sorma yaşıyorsan sesin korkutur beni bir kırlangıç gibiyim durmuyor yerinde cambaz düşüncelerim bir ipte değiliz sanki paketimi yeni attım dumansızım havaya karışmıyorum ondandır acı oluşum |
![]() |
![]() |
![]() |
#254 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Dunyali Olmak
yapa yanliz dim dizlak kaldim diyebilirim dilsiz tasrada bir zubpe cocugu gibi nazir olurum ulu orta atarlar damgalarini markalar gibi bakislari yakar icimin tenini oysa bilirim ne onlar tasrali ne ben merkezli soyleyin insan nefesini bastigi yerde almazmi bu dunya bizim canim yanar dilsizim satamam kelimeleri agirliktir uzerimde bilmemezlik paylasamam acilarimi acilari onun acilarim benim ayri ayri bakisir yururuz belkide ayni dusuncede somunun bir parcasi kalir elimde insan bastigi yerde nefes almazmi |
![]() |
![]() |
![]() |
#255 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Dur Düşün
meydanları doldururken insanlar yığın oluyorsa eğer kabahati kullandığım cümlelerde değildir dur düşün haykırmadan önce sorgula yargıya geçme/den damlalar birleştiğinde dereler çağlayana döndüğünde ıslah edilmemişse yatağı ağıtlar yakılır afetler sonrası hüzün veremediklerimizden dolayı yaftasıdır boynumuzun koru saman ile örtme bir anlık olur alevi şehvet gibi söndüğünde yargılarsın kendini dur düşün haykırmadan önce sorgula yargıya geçme/den |
![]() |
![]() |
![]() |
#256 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Dur/ma
dur/ma mamalısın biberonun içindeki süt tozu ile besleniyorsun artıkları ile sanayicilerin bir bir bırakmışken süt dolu memeleri sanayi devlerinin sana verecekleri ne olabilir ki ağla ülkem ağla alışamama süt tozlarına ki sana verecek özgürlüğünü dur/ma mamalısın suskunluklara keselerken seni gül memelerinden yurdunun koydururlarken şekeri kovana bir bir koparacaklar çiçekleri kırlarından |
![]() |
![]() |
![]() |
#257 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Durduracaklardı Dünyayı
durduracaklardı dünyayı ben kurtardım insanları büyük adamım büyük inanmazsanız eğer soracağınız müritlerim var ben inanmasam da sizler inanın büyük adamım ben büyük inandığınız kadar düşünürken siz büyüklüğümü kirleteceksiniz istediğim kadar yaşadığınız dünyayı ben temizlerim temizlerim bedeli ödendiği kadar büyük adamım büyük durduracaklardı dünyayı ben kurtardım insanları |
![]() |
![]() |
![]() |
#258 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Durulmalı
bir tırtıl misali zamanın içine dalsam her baharda bir gün bir ömür yaşasam doyar mıydım sana ben konsam rengarenk çiçeklere her çiçekten bir toz alsam kanar mıydı sevdan içmeye günü güne saymamalı sevdayı ayrı koymalı bir bahar değil ömre tüm mevsimleri sığdırmalı soğuk olmalı kimi zaman sarılıp ısınmalı yel esmeli delişmen olmalı yaprak olup savrulmalı durulmalı kimi zaman bir deniz kenarında delta olmalı sevdalarda yüreğin yürek olmasa yüreğim yürek olur muydu şu sendeki aşk olmasa sevdan sevdam olur muydu sevdam sevdan olur muydu şu bendeki aşk olmasa |
![]() |
![]() |
![]() |
#259 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Duyarsızlığa
Sen Şehvet dolu Duygularınla Devam et sevmeye Yosman olmayacağım senin Nede emeğimi bırakacağım sana Sallamaya devam et kalçalarını Ben okumaya devam edeceğim En ince ayrıntılarına da gizlensen Bulup çıkaracağım sevgini Yosma sevgilerden uzak Berrak bir gökyüzüne bakarak Duru sevgilerini dağıtacağım Biliyorum Sen umutsuzluk değilsin Sen yoksulluğu, yokluğu da bilirsin Seni yalnız bırakmamak gerek En zayıf yerindir senin Seni sen olmaktan çıkaracağım |
![]() |
![]() |
![]() |
#260 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Duygularımı Çalıyordu
bir dakika bir dakika bakar mısınız dedi işaret parmağını yukarı tutarak sesine tüccar ustalığı katarak “hastaneden yeni çıktım…” bir dakika bakar mısın dedi baktım “memlekete gideceğim” memleketi nere dedim sessiz derinden hastanesi olmayan bin düşündüm bir dakika bakarken diyordu ki bir başka bir bakan bir dakikadan fazla “ne kadar ekmek o kadar köfte tabi ki ödeyecek her kes katkı payını” “biliyor musunuz ki siz kaç para bir diyaliz makinesi” bir dakika baktım işaret parmağı yukarı doğruydu bin düşündüm içime dertler akıyordu vergimi ödüyordum yapmıştım askerliğimi işsiz kalmıştım aç kalmıştım vergimi ödüyordum kaç paraydı röntgen cihazı devlet bastığı parayla mı alıyordu bir dakika dedi kaç dakikamı aldı parmağı yukarıya bakıyordu sesinde tüccar edası vardı duygularımı çalıyordu ben düşünüyordum… |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|