![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57931
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Gel Artık Gönül Sarayıma.
Kalbimde senin için, Bir saray yaptım, Taç mahal olmadı belki, Şah Cihan gibi de, Ölmedin daha, Gittiğin uzaklardan dönmeni, Bekliyorum her gün, Haydi gel artık, Gönlümün sarayına. Anılarımızı kardım bahçede, Çamurdan ker*** yaptım, Güneş çıktığında, Serdim avluya, Kuruyan ker***lerden, Duvarlar ördüm, Üstünü örttüm gökyüzüyle, Gece olunca salona, Avize olarak, Ay dedeyi bağladım, Yıldızları sıra sıra dizdim, Tavanlara,duvarlara, Sahilden martıları, Bahçeden kuşları çağırdım, Gül bahçesinden bülbülü, Topladım bir köşeye, Hep bir ağızdan söylesinler, Aşkımızın şarkısını diye. Bak işte her şey hazır, Altından değil belki, Kanımla,göz yaşımla kardığım, Çamurdan ker***lerle, Yaptığım sarayında, Aşkımızın şarkısını söyleyen, Kuşlar orkestrasıyla, Karşılayacağım seni, Dön artık uzaklardan, Yüreğim,bedenim her şeyimle, Naçizane sarayında, Seni bekliyorum.
|
|
|
|
#2 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Gel Artık.
Gel artık, Usanmadın mı oralarda? Bensiz ve yalnız yaşamaktan? Yeter de artık, Yeter de,ve gel güzelim, Gel artık yanıma. Bak buralarda, Seni bekleyen, Sevda dolu,aşk dolu, Özlemlerimle arzu dolu Ben varım.
|
|
|
|
#3 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Gelmesin Bahar.
Bahar geldi ya; Tüm çiçekler, Bütün güzelliğiyle, Açmadalar şimdi. Biliyorum peki; Mor menekşe, Kızıl renkli gül, Ve kır çiçeklerinden, Papatya, Bütün güzellikleri, Ve rayihalarıyla, Arzı endam ettiklerinde, Ben ne kadar, Ve nasıl, Yanmadayım. Bilirmisiniz? O yüzden ne olur, Ben bu haldeyken, Gelmesin bahar.
|
|
|
|
#4 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Gerçek Aşk
Gerçek aşkı hiç tanımadım, Diyor; Aimee Cabot kitabında, Sanki gerçek aşkı, Kendisinden başka herkes, Tanıyormuş gibi. Gerçek aşkı tanımak için, Kendini tanımalı önce insan: Sevgiyi bilmeli,sevgi üretmeli, Çiçek sepetine sevgisini doldurup, Gelen geçen herkese dağıtabilmeli? Karşılık beklemeden hem de, Ancak böyle insan; olabilirse insan, aşk ile bağlanabilir diğer yarısına, Onun aşkını beklemeden ve de. Aşk'da,sevgi gibi tek yanlıdır, Yalnızca seversin ve verirsin; Aşık olur yanarsın benim gibi, Anlaşılmayı beklersin ama olmaz, Olabilemez,kimse anlamak istemez, Yapa yalnız ortalıkta bırakırlar seni,. Sevgi üretmeyi bilmeyenler, Sevgisini karşılıksız veremiyenler, aşık olmayı da asla beceremezler, Ve gerçek aşkı tanımayı, Hiç bir zaman öğrenemezler........
|
|
|
|
#5 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Geriye Dönmek
Geriye dönmek Her şeyi ortada öylece bırakıp, Sevdayı, umudu, Bırakıp gidebiliyorsan Sevdim diyemezsin ki! Sevmekten pişman olmak? Bunu anlamadım hiçbir zaman, Geriye dönüp, yaşama Yeniden başlamayı düşlemek, Mümkün değildir güzelim! Sevda ateşinde yanmış gibi sıcaktan Ve susuzluktan kavrulmuş, Toprakta, ne ekilebilir? ne biçilebilir ki? Yaşam yoktur orada, Yaşamın olmadığı yerde, Sevgi de yoktur, aşk da! Sevginin olmadığı yerde, Ne sen varsın güzelim, Ne ben? Hele insan arama hiç, Yoktur, bulamazsın, İnsanın olmadığı yerde, Keşkeler, belkiler, Yeşerecek yeni ümitler Yoktur! Keşkenin kucağında da olsan, Ya varsın; Ya varsın, Aynada gördüğün, Ben değilsem? Yoksun.
|
|
|
|
#6 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Giden Günler Gelirmi Geri?
Böyledir yaşam, Sakın aldanma, Giden bir gider, Geri döner sanma. Ektiğin her şey kurur, Diktiklerin hep yıkılır, Ayakta kalan tek sır, Sevgidir,sevdadır,aşktır. Olacaksın sonunda toprak, Yaşa hayattan tad alarak, İşte karşında duruyor bak, Çiçek,sevgi,aşk ve dudak. Bak ömür devranı dönmekte nasıl, Gidiyor inatla geçen günler,ayıl, Yarın derdini bırak,aşkına sarıl, Bitmez sanma,bitecektir bu fasıl. Bıraktı gitti bizi tüm dostlarımız, Ölümün kucağında bizde yatacağız, İnat etme, sevmekten zarar gelmez, Sarhoş musun? geliyor bizimde sıramız.
|
|
|
|
#7 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Gir Koynuma
GİR KOYNUMA Neden baktın güzel bana böyle Tanışmı geldim sana söyle Mahçupluğun nedendir öyle Yakarsın ya beni; bakma öyle Tanıdığın belli haydi söyle Canım yanıyor bakınca bana Gözün ısırıyorsa bir yerden Gir koynuma sarıver şöyle
|
|
|
|
#8 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Gök Kuşağını Boynuma Doladım.
Bir güzele vuruldum, Aşk ateşine düştüm erenler, Aşk ateşinde pişmekse kader, İnanın,aşk her şeye değer. Alev alev yanıp, Pişemezsem eğer, Kor olup yanacak, Kül olacakmışım meğer. Bu yüzden tutundum, Sevda kuşunun kanatlarına, Çıktım gökyüzüne beraber, Yıldızlarla söyleştim, Nice *******, Ay dedeye yakarıp, Amanlar diledim. Gündüz oldu güneşte, Yanmak,erimek istedim, Yağmur bulutlarına oturup, Yağmur olup yağmak istedim. Baktım dayanamayacağım, Gök kuşağını boynuma dolayıp, İndim yeryüzüne, O gün,bu gündür aranızda, Divane Bekri'ler gibi, Dolanmaktayım.
|
|
|
|
#9 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Gökkuşağını Uçuruyorum.
Hani uçurtmamı, Salmıştım ya çocukken. Özgürlüğe doğru, Özgür aşklara uçsun, Özgür sevdalar yaşasın, Bir tek sana, Senin aşkına köle, Çocukluğumun düşlerine, Kuyruğunda umutlarım, Gitsin diye, Bırakmıştım ya; Bir akşam vakti şimdi, Yine ellerimde, Uçurtmanın ipi, Gökyüzünde uçurtmam, Ucuna bağladım gök kuşağını, Uçurmaktayım şimdi. Uçurtmamda; Kır papatyalarının, Ve saçlarının sarısı, Kiraz dudaklarının, Sevda gül’ünün kırmızısı, Muhteşem gözlerinin, Enginlerin mavisi, Göz göze olduğumuzda, Umutlarımızın yeşili, Aşk bahçelerindeki, Tüm çiçeklerin renkleri, Yaşayacağımız, Güzel günlerin habercisi, Bize el sallamakta. İşte ellerim sevgilim, İşte gökkuşağı uçurtmam, Tut umudun renklerini, Birlikte uçuralım, Esen yelin rüzgarında, Yelkenimizi doldurup, Gök kuşağımıza, Aşkımızı yaşamak için, Birlikte gidelim, Ne dersin?
|
|
|
|
#10 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Gökler ağlıyor yine,
Gökler ağlıyor yine, Bende ağlıyorum, Ayıp değil ya, Her yan ıslak, Ben sırılsıklam, Ellerim ceplerimde, Dolanıyorum şaşkın. Sabah gün doğacak, Güneş açacak yeniden, Yağmurlarla birlikte, Gözyaşlarımda kuruyacak, Buhar olup yeniden, Göklere çıkacak, Yağmur bulutu olarak, Yeniden yağacak, Ey sevdiğim kadın, Yağmur yağdığında saçların, Göz yaşlarımla ıslanacak.
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 2 (0 üye ve 2 misafir) | |
|
|