![]() |
![]() |
#251 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Kim Nerde Kimi Görmüş!
Kim nerde kimler neyi görmüş Görmeyen de sana yutturmuş Dıştan sonsuz bir yalan vermiş Şimdi cihat mihatlar tutturmuş. Aydınlığın yollarında dönülmez Kaç yüz asır, kaç asır anılmaz Evrim demiş akıldan yanılmaz Bencil şeyhlik fiyatlar tutturmuş. Okumak düşünmektir insanlık Yukardan birşey gelmez bir anlık Senin işin kanlı bıçak kurbanlık Cana kıyanda katlar tutturmuş. Kim nasıl hangi canda bakmış Bekle ki daha neler olacakmış İnancı inançmı diri insan yakmış Biliyorum diye inatlar tutturmuş. Kamil At, insanı kolları kurtarır Senin kinin hiçliğin nereye varır Bilim geçmişleri çözdü uyarır Ruha hayal kanatlar tutturmuş. Kamil At
![]() |
#252 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Kirli Eller
Dağların başında Tepe başında Sokak ortasında Kapattığınız geçitlerde Ismarlanmış silahlarla... Devirdiğiniz fidanın Vurduğunuz yiğidin Bari dokunmayın Yarasına...ellemeyin Kirli ellerinizle Kamil At
![]() |
#253 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kolay Vurulmaz!
Sevinip de baktığın nice ulu ağaçlar Böyle cihanda en sonunda kesilir Toprağa çaresiz dalan cüsseli dalgıçlar Toz olur tufanda gök yüzüne asılır. Doğamızın kuralı, az dan az ölürler Eş topraktır, ölenle öldüren kişiler Azgın canavarlar azar inine çekilirler Tüm canlılar kuru toprağın naaş'ılar. Bu düzende adalet geçti! kurulmaz Gizli gizli ulu orta açıkta ceset serilir Pusuda bekleyenler kolay vurulmaz Zalimin saraylarına hiddetli ce girilir. Dağ başında köyün üstünde radarlar Anlam verilmez köylüce es geçilir Makineli canavardır çok sessiz parlar Vurulacak köylüler işte böyle seçilir. Der Kamil At, zalim üstüne devrilir Ses çıkarmayan bizim yüce dağlar Toprağa düşen kemikler mutlak sivrilir Bulanık suda gelip gider, kör sığlar. Kamil At
![]() |
#254 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Komik Olsun Diye
Geçiyordu biri kapıya baktı Kargalara giriş serbest yazıyordu girdi Yılan var cebimde dedi Diğeri elini soktu ısırdı Bu ateşte barut var dedi Ve acele ile yaktı Bu boya ile kendini tanımazsın Dedi, sürdü ve kayboldu Bu namlu evine doğrulmuş dedi Tetiğe bastı ve yandı Buralardan gidiyorum yerime iyi bak dedi Tapusunu verdi gitti İnsanın dertlerini bir anlayabilsem Diye düşündü sırtına aldı ve yığıldı Horlarsan uyumam dedi Şişeyi burnuna takıp uyudu Birgün zengin olacağım dedi Herşeyini sattı ve göçtü Uykunun fazlası çok zararlı Dedi ve horladı Şu yılandan daha etkiliyim dedi Zehiri yudumladı ve öldü Karısına boşarsan keserim dedi Bıçağı aldı ve üç adım geriledi Burası çok yüksek ama Uçabilirim dedi ve toz oldu Bu kumar, en küçük kozu atarsam Kaybederim dedi nasılda kaçtı Kafam kayadan bin sert dedi Vurdu ve devrildi Sanki ben dünyanın nesine geldim dedi ve ipe sarıldı Devrimciler kim oluyor dedi Gördü sustu vede pustu Kamil sizde insanmısınız dedi Ve kendisini yokladı Yoksul, istediğim fiyat değil Dedi ve çaldı, haklıydı Bunlar namussuz, bu maaş çok az Dedi, yalnız başına alana yürüdü Ben iş arıyorum dedi Alçak patronda sövdü Benden iyi kimse yokuşu çıkamaz Dedi denemeden yuvarlandı Eğitim: Oğlum bak sen büyüyorsun Dedi ve bitirmedi Yönetim: Halkım oylarınızı bana verin Dedi eğlenceye tatile gitti Okul: Okulu okuyup bitireceğim Sonrada milletin canına okuyacağım Dedi kahkahaya başladı Sürü: Biz bu milletin çobanıyız Dediler ve milleti topa tuttular İnsan: insanla hayvanda ne fark Var dedi düşündü kahroldu Tövbeci: Aynı hatayı yapmam Dedi ve tuzağa düştü herif Kamil At
![]() |
#255 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Konuş Dünya
Zorla dilini hadi konuş dünya Neden böyle çok kalleşsin Darbe vurdular toprağına Yoksulun dışında kalan dünya. Avucuma tutup ölüm verdin Sonra oturup kendini gerdin Toprağa nice yiğitler serdin Beni toprağa salan dünya. Sana sövenler sana yarmış Gözü açık ölenler varmış Yoksa toprağın bize darmış Her yaşamı bulan dünya. Çözeceğim seni kaç milyondur Bu çağların herhal de sondur Sen canıma şu pençeni kondur Zalimin elindesin ulan dünya. Birgün mutlak zamanın durur İşte o zaman hayat bizi bulur Yarattığı güvende kimi kudurur Zalime derimi çalan dünya. Ürettiği atom ciğerine süzülür Hayatından memnunlar ezilir Yoktur kalbi sanmam ki üzülür Kötülerce vahşi ısırılan dünya. Zalim suçundan kendini saklar Bize ettiğinden görür hesaplar Kavgada düzelir berbat sokaklar Yoksula diri mezar kılan dünya. Sistemciler seni kemirir durur Yeni yeşermişe çok kötüler vurur Varlık sezince her an kudurur Kamil At, yine de filan dünya. Kamil At
![]() |
#256 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Korktuğunuz İçinmi?
Sırf ve sadece Tanrıdan Emin olarak Korktuğunuz içinmi! , İnsan olma gereği Duyuyorsunuz? Bu dünyada... Kamil At
![]() |
#257 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kökü Yukarda Ağaç
Kökü yukarda ağacı Gördüm, bilirim diyenler İnsana akıl veremezler Onlarda hayal Ayakları yukarda Kafası gömülü Işıktan yoksun Yaşarlar tepkisiz Hangi kafasız Dikmiş böyle Köksüz bir ağacı! Meyve vermez Sonu yukarısı bellisiz Kamil At
![]() |
#258 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Köpek Kurttan Gelme!
Bilimciler çözmüş sadık köpekler Köpek korkunca kurt gibi uluyor Bozgun olacak ona daha şafaklar Herkes uzaya gider, onlar diliyor. Yeryüzü aydınlık gecesi dolunaylar Köpeğin haberi yok nice uzaylar Köpek yüzünden kan akıyor çaylar İnsan ilerde, köpekler geri kalıyor. Dünya toprağına havlar kin ektiler Kafası yetmez nasılsa köpektiler İnsandan uzaktalar insanlığı yaktılar Aydınlık bilmezler karanlık buluyor. Köpek kurt atasını görünce salyalı Mirası evrimlerde, varınca salyalı Şaşmayınızki kurdu sarınca salyalı Işığı bilmezler karanlığa bocalıyor. Kamil At der, kurtlar köpeğin atası Bugün yarın yakın toprağa batası İnsanlık bilmezler dağda olur ötesi Köpekler kurtlar sarılır, puşt kılıyor. Kamil At
![]() |
#259 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Köpek Kurttan Gelmedir
Koparılmışsa çiçekten bir kelebek Bir yerlere dayanmış kurt köpek Kızgınca rengini değişirse çiçek İtler kurttan gelmedir insandan ırar. Bedende böylesi can sıcakta üşür İnsanlıktan uzak kuytuda buluşur Zavallı insanlık nasıl da buna alışır Zamanla kurt köpek kendini yorar. Haklı protest dedim itler beni sardı Bizi anlamayan daha nicesi vardı Asi yiğide yakışır insana gönlü yardı Kurt köpekler kirli çetelere yarar. Köpeğe kemik atan ona şeftir Doğuştan beri havlar çok çirkeftir Köpekler kurtlar kötüden taraftır Beyni çalışmaz secdeli kemik doğrar Kamil At kötüleri dost görmedi Köpek gibi beynine zavallı durmadı Zalime dayalı kara çete kurmadı İtler evcil kurttur kanlı dişle sarar. Kamil At
![]() |
#260 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Köpekler 1
Burnunu yere sürterek gezinirler Bir ıslık alınca saldırır köpekler Tüyleri bit dolu sırtından kazınırlar Sırtı pençeyle yoldurur köpekler. Saldırırken hayalinde kemikler Boş gezer saldırma anını bekler Kemik kafalılar beyni yamuklar Beylerden fikrini aldırır köpekler. Bitlerden sırtı hemde beli kaşınır Hayali kemiktir, sürekli düşünür Kendini yola yola dünyadan taşınır Kaçarken çok çıldırır köpekler. Önce köpek dedik itten düşüktür Kalbi sevdasız boşuna aşıktır Kemikten yolunmuş et, işi pişiktir Suçu suç ile doldurur köpekler. Kamil At, dünya ölüden leş dolu Yine doğar, gökler güneş dolu Saldıracak yine köpek, peş dolu Bir kemik için öldürür köpekler. Kamil At
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 7 (0 üye ve 7 misafir) | |
|
|