![]() |
![]() |
#2621 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Buralarda hayat bitti artık
Ne çeşmeden akan su Ne gölde yüzen balık Tarlada bahçede meyve yerine ot var artık Buralarda adam mı var Ne adamı bir kuş bile yok Sularla gömülü bir kent İncin top oynayan çıplak körpe topraklar Herkes Şehri mesken tutmuş Bir ben kalmışım Atam burada doğdu burada büyüdü Bende burada öleceğim Varsın burada gömülsün Ama vatandan kaçıp gitmek olmaz Hadi deli Fırat burayı da al canımı da Zaten almak istediğin canım değil miydi Hadi bekletme vatanıma feda olsun
![]() |
#2622 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Gelip büyüdüğüm yer,canı cehennem etti,
Ah başımı vurduğum taşlara canım yandı ! İçmediğim sigara bak beni verem etti, Yar için ağladığım yaşlara canım yandı ! Dostlar için trenim şaşırdı da rayını, Dostluklar peronunda alamadı payını. Arkadaş kahvesinde içmem daha çayını, Dostlar için yolduğum saçlara canım yandı ! Sevgi sekste boğulmuş,vefa yok olmuş,yitmiş, Büyüklere gösterdik,saygı,boşuna gitmiş, Ne büyük var ne küçük,bitmiş insanlık,bitmiş, Dünkü bir karış çocuk,piçlere canım yandı ! İşte cami, işte bar,işte arkadaşlıklar; Ne kadar paran varsa,itibarın o kadar ! Üç adım hücrelerde boşa geçmiş bak yıllar, Dost için bulaştığım suçlara canım yandı ! Gerçek yüzleri görsem,dostluklara kanmazdım, Bunlar da kim oluyor,adlarını anmazdım ! Ekmeğimi bölüştüm,ite versem yanmazdım, Namerde yedirdiğim aşlara canım yandı !
![]() |
#2623 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gelip büyüdüğüm yer,canı cehennem etti,
Ah başımı vurduğum taşlara canım yandı ! İçmediğim sigara bak beni verem etti, Yar için ağladığım yaşlara canım yandı ! Dostlar için trenim şaşırdı da rayını, Dostluklar peronunda alamadı payını. Arkadaş kahvesinde içmem daha çayını, Dostlar için yolduğum saçlara canım yandı ! Sevgi sekste boğulmuş,vefa yok olmuş,yitmiş, Büyüklere gösterdik,saygı,boşuna gitmiş, Ne büyük var ne küçük,bitmiş insanlık,bitmiş, Dünkü bir karış çocuk,piçlere canım yandı ! İşte cami, işte bar,işte arkadaşlıklar; Ne kadar paran varsa,itibarın o kadar ! Üç adım hücrelerde boşa geçmiş bak yıllar, Dost için bulaştığım suçlara canım yandı ! Gerçek yüzleri görsem,dostluklara kanmazdım, Bunlar da kim oluyor,adlarını anmazdım ! Ekmeğimi bölüştüm,ite versem yanmazdım, Namerde yedirdiğim aşlara canım yandı !
![]() |
#2624 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ağlamak için
Sabahı bekle derdi annem. Ama Hiç bir acı Ağlatmak için Sabahı beklemedi canım annem.
![]() |
#2625 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Saat üçü beş geçiyor
Yüreğimden de kokun geçiyor Bütün iç organlarımı kesip atarak Gülüşün aydınlatıyor karanlık gecemi birden Gölgen dans ediyor odamın içinde Dışardan gelen sarhoş naralarıyla ahenkli Biraz daha başıma doğru çekiyorum yorganı Özlemin bir karabasan gibi üstüme geldikçe... Saat üçü yirmi geçiyor Yeni vedalaştı akreple yelkovan Ve pencereden firari bir rüzgar kaçıyor yorganımın içine Daha sıkı sarılıyorum kendime ama nafile Uğultular artıyor gittikçe Alacaklı gibi penceremi yumrukluyor rüzgar Biliyorum açarsam çalacak kokularını '' Yeter! '' diye haykırıp,yastığı bastırıyorum kulaklarıma Vedalarda tuttuğum,gözyaşları damlıyor yanaklarıma.. Saat kaç artık umrumda değil Kim hangi anıyı çiğneyip geçiyor bilmiyorum Elleri kan revan içinde kirpiklerim Düşmüş çiğ kokan yanaklarımın üstüne Uyuyorum.. Ve biliyorum sende uyuyorsun bir melek gibi Bulutlardan yataklarda Güzel yüzün,aydan bir parça,odanı aydınlatıyor Dudaklarının kenarında bir gülücük sanki Saçların yatağının ovalarına serpilmiş beyaz karlar gibi Kurumuş dudakların birbirlerine kenetli Dudaklarımın tanıştığı en güzel iki sevgili... Ben ise uyursam gözlerim yaşlı Saçlarım karışmış Ellerim titrek Yatağım bıçak sırtı Dudaklarım çorak tarlalar gibi suya hasret Yüzüm eşkiya karabasanların baskınlarından korkak Karartmalar tutsaklığında Gördüğüm en zavallı viran kenti... Her çaresiz geceme gelen Bu postal kokan darbelere inat Kankırmızı asi bayraklarla Gülen yüzlü çocuklar koşturuyorum Bu bitmeyecek sevdanın çayırlarına Ellerinin bıraktığı yangınlara inat Memleketimin soğuk pınarlarını düşleyip Kana kana vuslatları içiyorum... Bütün bu cümlelerden,özne ve yüklemlerden kaçıp Herşeyi bir kere de söylemek gerekirse Ve ayrılıkları bir kere de vurmak gerekirse kalbinden Sadece şunu bil ve anla Seni özlüyorum...............
![]() |
#2626 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Masamda kadeh, kadehte yalnızlık
Mezeler özlem, Özlemde sensizlik İçkimde sevda, sevdamda sarhoşluk İlk yudum aşksa, aşkınla varoldum... Masamda çiçek, çiçekte kokun Meyvalar renk renk, hepsinde tadın Mumlarda ışık, ışıkta hayaller Son yudum cansa, canımda buseler...
![]() |
#2627 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Son nefesimsin sen benim,
Güneş, seninle bir başka doğuyor, Hayat seninle olunca yaşanılıyor. Uzaklarda sanma beni Bir nefes kadar yakınım sana. Seninle gülüyor, Sevginle yaşıyorum. Meğer ne çok özlemişim Sevmeyi, sevilmeyi.... Geçmişin acı izleri yüreğimdeyken, Her şeyden vazgeçmişken, Gelişinle canıma can kattın. Sevginle umutlarıma umut kattın. Her an, Yüreğimde bir kor misali yanıyorsun. Senin sevgin, Hasretin yakıyor beni. Özlemin o kadar büyüyor ki içimde… Bedenimde ruhum yok, Gülmüyor gözlerim sensiz Sevginle , gülen gözlerinle Yaşadığımı anlıyorum. Bir an yanından ayrılsam; Kanadı kırık bir kuş gibi masum, Bazen de uçmak için çırpınan Bir güvercin kadar çaresiz ve asi… Canımdaki can; Pes etmek yok umutsuzluğa. Acılarımıza inat Her gülüşüne bir ömür, Her nefesine bir bahar ekledim. Sevgini yüreğimde son nefes bildim. Selen GÜL- 29.09.2005
![]() |
#2628 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ne zamanı bir dakika önce geriye alabirim
Ne de geleceğimi bir dakika sonra yasayabilirim En bildiğim şeyi yapmalıyım; Seni sende bir ömür boyu sevmeliyim.. Ve seni bir ömür boyu yüreğimde nefesim gibi bilmeliyim.. İnce bir çizgi kalbimde sana olan Duygularım; Ne adını koyabiliyorum bu sevdanın Ne de kendime uykusuz *******imi sorguluyorum Sadece tek bildiğim şeyi seni canımdan öte seviyorum... Karanlığa inat gözlerindeki ışıklarla bakıyorum geceye.. Aldığım her nefesi senin kalbine adayıp her atışım senin güzel yüreğine.. Rahat uyuyamıyorum senden sonra..uyku tutmuyor umut dolu gözlerimi Alacakaranlıklardan sabah ezanına uzanıyor tüm bedenimin hücreleri Karsımda senin baharımsı düşlerin ve kalbimde büyüttüğüm hasretim.. Artık zamanı durdurmak istiyorum seni avuçlarımdan kaybetmemek için.. Yokluğunda bile senin için bu beden nefes almaya devam edecek Ben seni senin beni sevdiğinden daha çok seviyorum Canımın İçi.
![]() |
#2629 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Canımsın,
Dağlara haykırdığım feryatsın, Durmadan kanayan gönül yaramsın Gözlerimden dökülen gözyaşısın… Yüreğime gömdüğüm sevgisin, Anla artık nolur; Sen benim her şeyimsin…
![]() |
#2630 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bilir misin ben ömrümde sadece seni bekledim.
Bilmesen de canın sağ olsun; Bilmesen de canın sağ olsun! Hem gelmenden korktum; hem de, yollarını gözledim. Gelmesen de canın sağ olsun; Gelmesen de canın sağ olsun! Hançer gibi gözlerini unutma yanında getir! Getir de şu sineme batır; Batır da kalbimi sök götür. İstedim ki bir an olsun şöyle karşıma otur. Kalmasan da canın sağ olsun; Kalmasan da canın sağ olsun! Cüret ettim çağırmaya, şarkılardı desteğim. Bundandır sazıma küstüğüm; Küsüp de kelamı kestiğim. Bir kez olsun yüzüme de gülmendi tek isteğim. Gülmesen de canın sağolsun; Gülmesen de canın sağ olsun! Geçenlerden, ben seni her andıranı saymışım. Sen olmadın ya acı duymuşum; Duyup da boynumu eğmişim. Sen al diye masaya da yüreğimi koymuşum. Almasan da canın sağ olsun; Almasan da canın sağ olsun.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|