![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Kurtlar Vadisini İzliyorum
Gerçek mafyalar Kurtlar Vadisine mafyadır diyor, Dangalak bilmiyor ki bunlar mafyalarla savaşıyor, Bu diziyi iyi izlemeden köpekler gibi de saldırıyor, Gerçek mafyalar Kurtlar Vadisine mafyadır diyor. Bu diziyi pür dikkat izliyor, çok şey öğreniyorum, Polat Alemdar tam bir Türk Gencidir, seviyorum, Ben buradan kanı bozuk olanlara, sesleniyorum, Bu diziyi pür dikkat izliyor, çok şey öğreniyorum. Kurtlar Vadisi Dizisiyle flimi gişe rekorları kırıyor, Diziyi ve flimi izleyenler mutmain mutmain oluyor, Herhalde, gerçek mafyaların da, yerleri daralıyor, Kurtlar Vadisi Dizisiyle flimi gişe rekorları kırıyor. Ne diyor Büyük Atamız Türk öğün, çalış ve güven, Bu flimler, bana öz güven veriyor, bana, öz güven, Böylesi flim ve dizileri izleyelim öğrenelim desem, Ne diyor Büyük Atamız Türk Öğün, çalış ve güven. Yusuf Önder Bahçeci
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Kurtlar Vadisinin Ortasına Düştüm
Kurtlar Vadisinin tam ortasına düştüm, Bunlar Kurt değilmiş çakalmış bildim, Aklım yeni yeni başıma geliyor bildim, Kurtlar Vadisinin tam ortasına düştüm. Çakal olduklarını bilsem savururdum, Sinsi planlarını öğrenir de bulurdum, Allah korusun belki kendimi vururdum, Kurtlar Vadisinin tam ortasına düştüm. Benim dediğim kurtlar başka kurtlardır, Umutlarımızı söndüren çandır kurtlardır, Olan olmuş kalansa hâyaller umutlardır, Kurtlar Vadisinin tam ortasına düştüm. Polat Alemdar gibiydim de düşürdüler, Dostları ağlatıp düşmanları güldürdüler, Böylesi hain planlar kurup da güldüler, Kurtlar Vadisinin tam ortasına düştüm.... Yusuf Önder Bahçeci
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kurtlara Rastlamamış Çakal Sürüleri
Henüz Kurtlara rastlamamış, bu çakal sürüleri, Allah, vatan, din, iman için şehitlik ister birileri, Şöyle beri gelin, beri gelinde tanıyalım hainleri, Henüz, Kurtlara rastlamamış, bu çakal sürüleri... Yusuf Önder Bahçeci
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kurtulamıyorum
Sanki domuz bağıyla bağlamışlar bizi, Sanki namussuzların, namus cinayeti, Sanki ayırmak bunlara Hakkın inayeti, Sanki domuz bağıyla bağlamışlar bizi. Ne yana dönsem, kurtulamıyorum ben, Ben kendime acımıyorum mazlum sen, Bize böyle hain zalimane planlar eden, Ne yana dönsem, kurtulamıyorum ben. Kime baktırsam, kardeşim büyü diyor, Ne yap yap kurtul bu büyülerden diyor, Hislerim yanıltmaz beli doğru söylüyor, Kime baktırsam, kardeşim büyü diyor. Bunlar, Allah'tan korkmaz, utanmazlar, Bunlar ne yaptığını bilmez arlanmazlar, Bunlar kalleş kalleş kâlbi darlanmazlar, Bunlar, Allah'tan korkmaz, utanmazlar. Yusuf Önder Bahçeci
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kurtulurmuydun
Şimdiki aklım olsaydı, uçan kuş olsan, kurtulurmuydun, Şimdiki aklım olsaydı ele danışırmıydım, danışırmıydım, Şimdiki aklım olsaydı Dünya düşman olsa yıkılırmıydım, Şimdiki aklım olsaydı, aklım olsa, utanır da kalırmıydım. Yusuf Önder Bahçeci
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kurtuluş Savaşında
Türkiye Devleti Milleti ve Ülkesiyle bölünmez bir bütündür, Kurtuluş Savaşında gördüler şehitler alkan ile gömüldüler, Bu varolma savaşında vallahi yeşil sarıklılarım göründüler, Türkiye Devleti Milleti ve Ülkesiyle bölünmez bir bütündür, Kurtuluş Savaşında gördüler şehitler alkan ile gömüldüler... Yusuf Önder Bahçeci
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kuş Gribi Kuş Gribi
Kuş gribi, kuş gribi dediler, Yumurtayı kırıp paketlediler, Reklam için afiyetle yediler, Kuş gribi de geçip gitti. Dışardan gelen darıdan mı, Yoksa acep yumurtadan mı, İşte bunu çözemedim ben, Kuş gribi de geçip gitti. Tavukların kökünü kuruttular, Zavallı tavukları hadım ettiler, Yumurtaları ise paketlediler, Kuş gribi de geçip gitti. Ben bol bol yumurta yedim, Allah'a şükürler grip değilim, Millete şimdi merhaba deyim, Kuş gribi de geçip gitti.... Yusuf Önder Bahçeci
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kuş Gripli Deli Dana Omleti
Birgün cânım çok istedi yumurta yemek, Ben günlerce aradım çok verdim emek, Küçük bir bakkal gördüm içeri girerek, Birkaç yumurta versen bakkal diyerek, Yumurtaları getirdim Hanım al dedim, Rafadan yumurta bana sanki bal dedim, Sen kalbini serin tut işte bu hâl dedim, Yumurtaları güzelce yedim birşey olmadı, Bir zamanlar deli dana vardı, danalar vardı, Memleketin her yanını deli danalar sardı, Allah'ım çok dana eti yedim bir intizarmı, Yine deli olamadım ben danalar nerde, Belki de kuş gribi olurum belki ilerde.... Yusuf Önder Bahçeci
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kuşlar Konar Dallara...
Bir gün gelir, kuşlar konar konar dallara, Sende tutunursun, güllerle sarmaşıklara, Çok sevdiğin için mi kâlbindeki bu yara, Bir gün gelir, kuşlar konar konar dallara. Mazlumun âhı kalmaz kalmaz Allah'ı var, Solan güllere de bir gün, bülbüller konar, İnanma sen tebessümlere kâlbim kanar, Bir gün gelir, kuşlar konar konar dallara... Yusuf Önder Bahçeci
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kuşları Seyrederim
Kârlar yağmış saçlarına saçlarına, Ben hasret kalmışım o bakışlarına, Neden, neden diyorum sorularına, Kârlar yağmış saçlarına saçlarına. Şimdi yuvasız kuşları seyrederim, Garip kuşlar yuvasız nasıl ederim, Serçeler bile telaş içinde niderim, Kârlar yağmış saçlarına saçlarına. Yusuf Önder Bahçeci
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|