![]() |
![]() |
#2681 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57917
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Doktorun biri yeni bir muayenehane açmış. Kapıya yazmış... " Vizite
ücreti 100 Dolar. İyileştiremediğimiz hastaya beş mislini geri veriyoruz..." Vizite pahalı ama, doktor gerçekten doktor... Her gelen hasta iyileşip gidiyor... Doktorun ünü her geçen gün artıyormuş... Uyanığın biri doktora gidecek, iyileşmeyecek ve beş misli parayı geri alacak ya, kapıyı çalmış... "Doktor! Ağzımın tadı hiç yok... Öyle kötüyüm ki, hiçbir şeyin tadını alamıyorum..." Doktor... Adama şöyle bir bakmış, hemşireye seslenmiş: "Hemşire hanım! Sekiz numaralı kutuyu getirin" Hemşire adama uzatmış kutuyu, adam, bir kaşık içindekinden yemiş ve anında tükürmüş... "Ama Bu bok!!!!!" Doktor sakin, "Evet! İyileştiniz. Tad alıyorsunuz artık.." Adam, parayı ödemiş sinirleri tepesinde gitmiş... Aradan birkaç ay geçmiş. Büyük bir hırsla yeniden kapısına dayanmış doktorun .. "Doktor bey, ben de hafıza kaybı başladı... Herşeyi unutuyorum...!" Doktor, adama şöyle bir bakmış yine, hemşireye dönmüş, "Kızım, sekiz numaralı kutuyu getirir misin?" demiş. Adam, hemen itiraz etmiş, "Ama, o kutuda bok var!"... Doktor, "Doğru! Bakın, hafızanız da yerine geldi!...." Adam, ağlamaklı, hırsla ödemiş parayı çıkmış dışarı... Kurmuş da kurmuş intikam planlarını... Birkaç ay sonra.. "Doktor! Ben de iktidarsızlık başladı... Durumum kötü, hiçbir şey yapamıyorum..." Doktor adamı gözüyle şöyle bir inceleyip, "Hemşire hanım sekiz Numaralı kutuyu getirir misin" diye seslenince, adam, tüm hırsıyla, "S.kecem,seni de sekiz numaralı kutunu da..." diye bağırmış.. Doktor gayet sakin, "Geçmiş olsun! Artık yapabiliyorsunuz!!!!"
![]() |
#2682 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Seksenlik ihtiyar yirmi beş yaşında bir taze ile evlenmiş.Vakit geçirmeden bir çocuk yapmaya niyetlenmişler.Tabii ki önce bir doktora danışmakta yarar var...Tavsiye üzerine bu alanda ünlü bir uzman doktorun yolunu tutmuşlar.
Doktor kısa bir muayeneden sonra bir sperm testini uygun görmüş.Dedenin eline bir kavanoz tutuşturup; "- Şu kapalı bölmeye geçin," demiş, "-Orada bu kavanozun içine bir miktar sperm bırakıp kavanozu bana getirin..." İhtiyar adam denileni yapmış.Biraz sonra bölmeden sıkıntılı sesler, ahlamalar, uflamalar duyulmuş.Doktor ile genç gelin içerde ne olup bittiğini merak ederken dede başını dışarı uzatıp; - Doktor bey acaba karım da buraya gelebilir mi? diye seslenmiş. - Elbette! demiş doktor... Genç kadın da bölmenin arkasına geçmiş.Bu defa sesler ikileşmiş...Yine ahlamalar.. Uflamalar...Yeni evli çift bir süre sonra yorgun bir biçimde bölmenin arkasından seslenmiş; "-Doktor Bey acaba rica etsek sizde gelip yardımcı olabilir misiniz?" "-Eee o kadar da uzun boylu değil! Tabii ki hayır !" diye cevap vermiş doktor. Bunun üzerine yaşlı adam ; "-Alın o zaman!" diyerek kavanozu umutsuz bir şekilde hekime uzatmış. Hekim kavanoza bakmış; - Ama bu kavanoz boş... - Evet, demiş yaşlı adam, olmadı... - Neden olmadı? - Olmadi işte... Sağ elimle denedim olmadı, sol elimle denedim olmadı, iki elimle denedim gene olmadı." "-E, karınızı çağırdınız!" "-Karım geldikten sonra, o da sağ ve sol elleriyle denedi olmadı, ağzıyla denedi olmadı, sonra ikimiz birlikte denedik gene olmadı." "-Sizi çağırıp yardım istedik.Sizde gelmediniz." "-Siz bu kadar uğraşıp yapamadıktan sonra ben gelseydim ne yapacaktım" "-Siz belki kavanozu açabilirdiniz Doktor Bey!Biz başarmak için çok uğraştık ama açamadık işte..!"
![]() |
#2683 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Doktor, biraz duraksadıktan sonra :
-Gerceği fazla saklamak istemiyorum, dedi. Bence hastalığınız şifasız.. Son bir arzunuz varsa söyleyin. Mesela birini görmek istermisiniz? Hasta yatağından güçlükle doğruldu. -İsterim... isterim elbette, dedi. Hem de çabuk... -Kimi çağıralım? -Bir başka doktor...
![]() |
#2684 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Temel doktora gitmiş;
-Çok hastayım doktor, vücudumun neresine dokunsam berbat canım yanıyor! Doktor Temeli bir güzel muayene ettikten sonra; -Ben pek bir hastalık bulamadım.Vücudunuz gayet iyi durumda.Hatta "Sapasağlamsınız." Bunun üzerine Temel; -Olur mu doktor bey!Nereme dokunsam acıdan ölüyorum! Diyerek parmağının ucuyla başına dokunmuş; -Of of of! Sonra göğsüne parmağını basmış;-Ay ay aay ! daha sonra beline ve bacağına; -vay vay vayyy! Parmağını neresine dokundursa acıyla irkiliyor feryat figan ediyormuş. Doktor daha fazla dayanamayıp; - Ver bakalım şu elini ! diyerek Temel'in elini muayene ettiğinde birde ne görsün; "TEMEL'İN PARMAĞI KIRIK !"
![]() |
#2685 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Doktor, ünlü bir ressam olan arkadaşını ziyarete gitti. Ünlü ressam, son olarak yaptığı hasta bir adam tablosunu doktor arkadaşına gösterip:''Eee, söyle bakalım fikrin ne?'' diye sordu.Doktor tabloya tekrar bakıp cevap verdi''Merak edilecek bir şey yok. Sadece üşütmüş, o kadar...''
![]() |
#2686 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Doktor şaşırmıştı :
-Doğrusu gözlerinizdeki bozukluğu bir türlü anlayamadım. Tam 25 yıllık göz hekimi olduğum halde, böyle bir olayla ilk kez karşılaşıyorum. Gözlerinizin biri soldan sağa bakıyor, öteki yukarıdan aşağı... -Şey, doktor...Ben biraz bulmaca meraklısıyımdır da...
![]() |
#2687 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Göz doktoru: - Şu tablodaki harfleri okur musunuz?
Cafer: - Siz bana okur musunuz? Benim gözlerim bozuk da..
![]() |
#2688 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() adamın birinin karnında kurt varmış ve adam çok rahatsız oluyormuş bu olaydan adam birgün doktara gitmiş demişki doktor bey benim karnımda kurt var çok rahatsızım ne yapmam gerekiyo demiş doktor demişki bisküvü ye gecer demiş aradan zaman geçmiş adam baya bi bisküvü yemiş ve kurt ıyıce buyumuş adam bu sefer başka bi doktara gitmiş olayı anlatmış doktor ceviz kabugu ye demiş adam ceviz kabugu yemiş bu sefer ve adam tuvaletini yaparkan kurt düşmüş adam söyle kurta bi bakmış kurt demişki... bisküvü yokmu bisküvü...
![]() |
#2689 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Doktor bir gün delileri bahçedeki havuza götürür.Havuzu boşaltır ve herkeze atlayın der.Herkes atlar ama bir kişi atlamaz.Doktor herhalde akıllandı sanar ve deliye niye atlamadın diye sorar:deli derki herkes atlasın ben balıklama atlayacam der.
![]() |
#2690 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Doğu Anadolu bölgemizde yeni bir hastane açılmış. Bir kadın ve kocası beraber hastahaneye gitmişler kadın doktora muayene olmak için içeri girmiş. Doktorda doğal olarak sırtını açtırıp elindeki o klasik aletle kadını muayene etmiş ve bir kaç yerine daha aletle dokunarak muayeneyi bitirince kadına sormuş sevk aldınmı diye. Kadında utana yoksıkıla AZCUK demiş
![]()
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|