![]() |
![]() |
#2681 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57920
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Uzun olur dağlarda yaşayanın ömrü
Güzel olur dağlarda yaşayanın yüzü Temiz olur, dağların havası ile suyu Lezzetli olur, her şeyinin tadı - tuzu Güneş her sabah, ilk kez dağı işitir Leyla’nın gözyaşı gibi karları eritir Dağlar akıtır, Kevser gibi ırmakları Rüzgar harman eder, tüm kokuları Dallar raks ettikçe yar gelir aklıma Bülbüller öttükçe yar gelir aklıma Estikçe rüzgar kokusu gelir burnuma Çaldıkça çoban kavalı O gelir aklıma *******i ay avize, yıldızlar spot lamba Gel de sen, o dağlarda Leyla’ya arama Başka kimse derman olamadı o yarama Dağlar ne olur bir de siz bakin yarama Hep belleğimdedir, o dağların öyküsü Kulağımdadır, hala bülbüllerinin ötüşü Burnumdadır, hala çiçeklerinin kokusu Gözlerimdedir, hala yaylarının dokusu Islık ötüren rüzgara, eslik eder ağaçlar Hep öter kuşlar, öpüşür yeşil yapraklar Karlı dağdan, engin ovaya sular çağlar Rüzgarlar, bin bir çeşit koku harmanlar Yanımda yar, meskenim de olsaydı dağ O an olurdu, gönlüm bağ, duygularım dağ Soğan, ekmek, yanında su sanki olurdu bal Başka şey istemezdim, yeterdi bana bu hal Feryatlarımı, yalnız dağlar cevap verdiler Ağaçlar, kuşlar, böcekler de teselli ettiler Ağaçlar, dallarını hep benim için eğdiler Kollarını benim için birer hamak yaptılar Dara, vefasıza, düsenler hep size sığındı Peygamberler, veliler, hep sizlere sığındı Dağlar, bazen sel verse de hiç sır vermedi Kıymetli ve kutsal şeyleri kalbinde sakladı Dostlara güven düşmanlara korku verirsiniz Hep Aşıklara, Maşuklara, mesken olursunuz Dara, vefasızlara, düşenlere kucak açarsınız Güzelliğinizle de etrafınıza, neşe saçarsınız Hey dağlar buralarda bağıramıyorum yasak Buralardaki insanlar olmuşlar sanki tutsak İçimdeki bir his diyor, dağın yolunu tutsak Askı yasamak için dağlara mesken kursak Sikildim ben buralardan, deşarj olmak istiyorum Temiz havandan bol bol içime çekmek istiyorum O Berrak sularından kana kana içmek istiyorum Arının bal yaptığı, çiçeğini koklamak istiyorum
![]() |
#2682 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() ''bitti'' diyorsun ya, bende bitmedi,
kalbim, bu sevdayı Mahşer'e taşır. sevgime törenin sözü geçmedi, dağlar, bu sevdayı Mahşer'e taşır. şimdi dağlardayım, görmem yüzünü, ben, bir kez severim, yemem sözümü, kapasam dağlarda, iki gözümü, dağlar, bu sevdayı Mahşer'e taşır. sevdamı dinliyor, dallar yapraklar, gözyaşımı taşır, göller ırmaklar, varsın sarsın beni, kara topraklar, dağlar, bu sevdayı Mahşer'e taşır. yüreğim, aşılmaz töreyi aşar, ben gitsem, bu sevda dağlarda yaşar, gün gelir, ağaçlar kağıda düşer, dağlar, bu sevdayı Mahşer'e taşır...
![]() |
#2683 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Dağlar şahidim olsun sende erimek istedi
Doruklarımda ayaz kesen her zerrem. Dudaklarında ad, İçinde can olmak istedim can. Seninle karışmak istedi her parçam
![]() |
#2684 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Doruk beyaz, dere mavi;
Etekler, yeşil çuhadan.. Dağlar, koskoca dünyayı İkiye böler ortadan... Ki nesi kalır dünyanın Dağları çeksen aradan? Kartal, süzülür yuvadan; Yuvası vardır kayadan. Dağlarda kartopu diye Birbirine ay atan Kızlar... ki dudakları al... Alları, değil boyadan. Dağ uykulariyle mahmur Yüzlerini, gün doğmadan, Seyrederler, ya suyun ya Ayın tuttuğu aynadan. Yaratırken şu dünyayı Yeri, göğüyle yaradan, Dağı sahiden yaratmış, Geri kalanı şakadan! Kurtlarına helâl olsun Ne alırlarsa ovadan!
![]() |
#2685 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Şu dağlarda kar olsaydım...
Bir asi rüzgar olsaydım... Arar bulur muydun beni, Sahipsiz mezar olsaydım? Şu yangında har olsaydım... Ağlayıp bizar olsaydım... Belki yaslanırdın bana, Mahpusta duvar olsaydım... Şu bozkırda han olsaydım, Yıkık perişan olsaydım... Yine sever miydin beni, Simsiyah duman olsaydım? Şu yarada kan olsaydım, Dökülüp ziyan olsaydım... Bu dünyada yerim yokmuş, Keşke bir yalan olsaydım!.
![]() |
#2686 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Al eline bir değnek,
Tırman dağlara, şöyle! Şehir farksız olsun tek, Mukavvadan bir köyle. Uzasan, göğe ersen, Cücesin şehirde sen; Bir dev olmak istersen, Dağlarda şarkı söyle!
![]() |
#2687 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Daha tanımıyorsun beni
Zamanla anlatırım sana kendimi İyiliğim güzeldir benim Kim görmüş kötülüğümü Bunu hep derim Niyetini bileyim İnan bana gerisi hiç önemli değil Beni satanı ben bedavaya veririm Beni tanıyanlar bilir Öyle kötü bir yanım vardır ki Dilerim hiç görmeyesin Dostluğum kadar düşmanlığımda derindir benim.
![]() |
#2688 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Dönelim artık eski günlere
Gidelim yine parklara bahçelere Kabahatimi biliyorsun Neden artık sevmiyorsun Şansım yok mu hiç Yalnızlık bana göre değil Benim yerim senin yanın Yeniden sev beni Hiç bitmesin bu sefer Sabahlar uzak olsun Yaşanan ******* hatırlansın Seni sevdiğim her gün için şiir yazdım Sonuncusu dündü Bugün ise yeniden yazdım Sanki hiç yazmamış gibi Her satıra adını yazdım Hiç duymamışım gibi Seni seviyorum bile diyemedim Sevmekten öte ama Daha adını bile koyamadım
![]() |
#2689 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Uykuyu gözlerde bırakaraktan....
Yürekte hasretin hep kalaraktan.. Dudakta tenimde kaldın bunu bil.. Gitmesen olmaz mı daha çok erken.. Tan ağardı dedin hani nerede.. İstemeden ayrıldık dediğin de.. Sardığın kolların gevşediğinde.. Gitmesen olmaz mı daha çok erken.. Susarak yaşadık günleri ayları Gözlerde bitirdik seneleri anları.. Kapalı kapılar simsiyah perde.. Gitmesen olmaz mı daha çok erken.. Eridi buzlarım güneş görmeden.. Sonbahar geldi bahar olmada.. Seni kaybettim.. günüm dolmadan.. Gitmesen olmaz mı..daha çok erken.. Pişmanlık gemisi limana geldi.. Gözüm arkada yüreğim sende.. Sen de kal artık olduğun yerde.. Gitmesen olmaz mı..daha çok erken..
![]() |
#2690 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() daha dün konuştuk senle
havadaan, sudan birazda aşktan konuştuk biraz gerçeek, biraz yalan daha dün konuştuk senle geçmişten bahsettik sen ellerin olmuştun bir bendim yalnız kalan
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|