![]() |
![]() |
#261 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ela Gözler
Yaşamak imkansız,yaşamak sensiz Ruhum kan ağlıyor,bedenim cansız Tüketiyor beni bu aşk amansız Ela gözlerinde derman bulurum Tanrının yazdığı ölüm zor değil Aşk,için değilse ateş kor değil Seni seviyorum gizli sır değil Ela gözlerinde ferman bulurum |
![]() |
![]() |
![]() |
#262 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ela Gözlerini Unutamadım
Yemin ettim seni unutacaktım Kalbimi kalbine kapatacaktım Nerde görsem seni hep kaçacaktım Ela gözlerini unutamadım O gözlerde bilsen ah neler saklı O gözlerde aşk var telli duvaklı Uğruna olmuşum kanlı bıçaklı Ela gözlerini unutamadım Dalıp kaybolurdum derinlerine Hüzün denizinin enginlerine Uzak diyarlardan şarkımı dinle Ela gözlerini unutamadım |
![]() |
![]() |
![]() |
#263 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ela Gözlü Kadın
Kırmadım Kırmaya kıyamadığım Bir tek sen kaldın Ela gözlü kadın İçimde ışıklar sönerken bir bir Zamanın ıssızlığında Bir tek sen aydınlattın Karanlık yollarımı Bir yakamoz gibi ruhumdaki gözyaşlarımı Bir tek sen sardın Altın sarısı teninle Yıllara yenik düşerken çiçeklerim Bir tek sen filiz verdin dallarımda Eksilerle dolaşırken Bu soğuk evrende Bir tek sen ısıttın bakışlarınla dünyamı |
![]() |
![]() |
![]() |
#264 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Elbette
Elbette ki Seveceksin Özleyeceksin Ağlayacaksın Anlatacaksın sadeliği Basitliği Doğallığı Yaşayacaksın elbette Elbette ki Bu bir kaçış Aldanış Yenilgi olmayacak Hiç bir zaman Elbette ki Suratına vuracak tabiat Geçmişi Dünü Bugünü Yanılgıyı,yenilgiyi Korkuyu,özlemi ve hasreti Elbette ki Yeniden başlayacak Ve başaracaksın |
![]() |
![]() |
![]() |
#265 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Elde Var Hiç
Elde var hiç demiştin giderken Ama bende mi suç Yoksa yanmış yıkılmış bedenimde mi Taşıyamadım bu sevdayı O kadar çok sevdim ki seni O kadar çok özledim ki Ayrılığın kıskançlıklarla Büyüdü beslendi Taşıyamadım bu sevdayı Üçüncü şahıs oldum kendimle ve bedenimle Seni senden çok sever oldum ******* boyu Seni sevmekten Özlemekten kahroldum Kahrolmanın resmini yaparken Ellerim titredi yanlızlıklarda Boşlukları doldurmadı çığlıklarım O kadar haindi ki Büyük şehrin sokakları Ses vermedi yankılar Kaybolup gittim Sokak fenerlerinin cılız ışıklarında Kan tükürdüm Tütün sürdüm ciğerimdeki yaraya Gönlümün yazı Gülümün beyazıydın Ama elde var hiç dedin Ve sende bütün suç Suçumu kabul ediyorum Şu fani dünyadan bir hiç olarak gidiyorum Ve bana açmadın gönlünü Hiç olmazsa insanlara aç diyorum |
![]() |
![]() |
![]() |
#266 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Elenmek
Elenmek buysa Elendim En ince elekte Ellerimde Bir kaç zerre var O eski anılardan Hayat şimdi Sadece Onlardan ibaret |
![]() |
![]() |
![]() |
#267 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Elveda Deme
Bal rengi gözlerin unutulmaz ki Güldendir o tenin kurutulmaz ki Sevdandır kor ateş soğutulmaz ki Bir gün kavuşacağız elveda deme Mazide başlayan aşk mazide bitmez O edan o işven aklımdan gitmez Sevdanın yerini hiç bir şey tutmaz Bir gün kavuşacağız elveda deme Gönlüm yaralıydı dermanı oldun Suskundu yüreğim fermanı oldun Damlaydı dilimin ummanı oldun Bir gün kavuşacağız elveda deme Ne sana ne hatırana etmem ihanet Çok zalim olsanda okumam lanet Tanrı verecektir mutlak metanet Bir gün kavuşacağız elveda deme |
![]() |
![]() |
![]() |
#268 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Eminenin Kızı
Gitme demiştim gitti İnadına gitti Niçin gittiğini bilmeden Ve nereye Ağlayacaksın demiştim Ağlatırdı hep Görmüştüm Eminenin kızını Bir beşik bıraktı değil mi Bir kaç kırık dökük umut Gelirim der gelmezse bir daha Eskirsin beklemekten Ölürsün ağlamaktan Mezarına bile uğramaz üzülme Onun gidişi bir hikayedir/hazin Senin bekleyişinde bir masal/hüzünlü Hikayeler yaşanır yeniden belki Ama masallar anlatılır her zaman |
![]() |
![]() |
![]() |
#269 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() En Güzel Ölüm
En elim ilim En vahim sevdadır Bu yorgun gönülde En masum zulüm En şöhretli yalandır Susturulmuş bu dilde Ve en güzel ölüm Senden ayrılıştır sadece İnce nakışlı bir mendilde |
![]() |
![]() |
![]() |
#270 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Engerek
Hain varsa bu toprakta bitmez cenk Yiğit varsa al bayrakta solmaz renk Eğsin diye baş kaldırmış engerek İnanç gerek, iman gerek, kan gerek Gurur gerek, onur gerek, şan gerek Birlik varsa hiç bükülmez bu bilek Dirlik varsa yaman çarpar bu yürek Girsin diye yuvasına engerek Umut gerek, ufuk gerek, tan gerek Mizan gerek, izan gerek,can gerek Ay yıldız oldukça kalbimizdeki mihenk Ezelden ebede süecektir bu ahenk Olsun diye tatlı candan engerek Şahadet gerek, yemin gerek söz gerek Ahlak gerek, şuur gerek, öz gerek |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|