![]() |
![]() |
#261 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57917
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Düşünme
Düşünme beni Yaralarımı, ağrılarımı, Hüzünlerimi. Bir dost, Bir arkadaş gibi, Düşünme. Düşüneceksen, Severek, Özleyerek düşün beni Bunun onuruyla, Seni daha çok seveyim. Ağrılarım geçer Hüzünlerim biter bir gün Yokluğumda düşün beni, İçin yandığında, Özlediğinde, Göremediğinde. Çalmadığında telefonların, Ulaşamadığında, Kıskandığında düşün. Bırak kardeş görmeyi, Dostluğu bırak Düşüneceksen beni, Bir aşk gibi, sevgili gibi Uykularını bölen bir deli gibi düşün Budur mutlu edecek beni... 12.12.2005 21,07 Sana Ertuğrul Bayam |
![]() |
![]() |
![]() |
#262 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Düşünseydin
Duysaydın yalnızlığımın çığlıklarını Hüzünlerimi bir nebze tatsaydın Hemen uyuyamasaydın Yastığa başını koyup Düşünseydin biraz olsun beni Gözlerini dikip tavana Bizli hayaller kursaydın Uyanmak istemeseydin benli düşlerinden Şarkımızı söyleseydin yıldızlara bakıp Aynalarda ağlasaydın özgürce Parklarda,sahillerde yalnız kalsaydın Dertleşseydin martılarla Umut edemeden yaşamayı bilseydin Unutsaydın şen kahkahalarını Yemeklerden iştahsız Sabahları yorgun kalksaydın Ölümü düşünseydin her gün Bu acılar bitsin diye Özleseydin yani Biraz olsun beni Anlardın canım Şimdi,Şu an Neler çektiğimi 25,01,2006 saat: Oysa mışıl mışıl uyuyorsun Bensiz sımsıcak yatağında.. Ertuğrul Bayam |
![]() |
![]() |
![]() |
#263 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Düşününce
aklıma güzel bir söz gelse yada bir mısra o anlık ya kalemim olmaz yada boş bir kağıt ama, sen ne zaman düşsen aklıma ya yağmur başlar gözlerimde ya hüzün basar sevinçlerime yada gidişin gelir aklıma 28,01,2006 Ertuğrul Bayam |
![]() |
![]() |
![]() |
#264 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Düşünüyorsam?
Ölümü Düşünüyorsam şu an İstiyorsam En az seni istediğim kadar Gittin sen Sebep bu emin ol Böyle gitmemeliydin Bırakmamalıydın beni böyle Şimdi Kiminle paylaşacağım sevinçlerimi Söyle Hüzünlerimi kiminle? 10,04,2006 Her gidişin ölümdü Ölümdü her gidişin Gelişlerindi beni yaşama iten Her sabah doğan güneş misali Keşke Annem Gibi Kendi halime Bırakmasaydın beni Ertuğrul Bayam |
![]() |
![]() |
![]() |
#265 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ebedi Nefes
Sen Nefes aldığın sürece, Benimsin. Oysa Ne garip, Farkında bile değilsin Resmini astım çıplak bir duvara Oturup karşında konuştum senin Yusyuvarlak yüzün, Yemyeşil gözlerin Uzun saçlarınla Hiç bana bakmıyordun. Emin ol, Sen, Asla ölmeyeceksin Ben yaşadığım sürece, Sen benimlesin. Ne garip, Farkında bile değilsin. 08.12.2005 23,37 Sana Ertuğrul Bayam |
![]() |
![]() |
![]() |
#266 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ekrem Özgenç'e İthaf
kardeş saydığım günlerimi paylaştığım içinden çıkamadığım ağrılarımda hep yanımda olanım istediğimiz gibi bir aile kuramadık hep çelme taktı hayat bize çok da değildi hayalini kurduğumuz bir eş,sıcak bir yuva,ve mutluluk kalbi kırık bir şövalyelerin kınından çıkan bir bıçaktı hep anlamsızca tek düze aşklarda kesen bizi üsküdarda ne zaman başörtülü bir kız görsek ikimizde aynı düşlere yelken açardık paylaştığımız onca hüznümüzü bazen susarak, birbirimize anlatırdık kaç kez gördüm seni dua ederken mahmut hüdaide nemli gözlerinle avuç açtığını hep ehli namus bir eşti bilirdim aklından geçeni sevgi duvarını yumruklayarak kanatarak bileklerimizi az ağlamadık *******de aşk acıları çekerek sen dürüstlüğünden taviz vermedin aşklar yormaktan seni hep kaybedendik hayat bazı anlar çok yordu bizi şimdi, görüyorum ki mutlusun RABBİM gönlünü iyiliklerle doldursun Ekrem kardeşim, sevgi, yollarında harcasada bizi mutluluk, bir uçurumda papatyada olsa hüzünler, lime lime kanatsada içimizi rabbim yukarda şahit biz hep aradık, en temizini. layıksak eğer bekle, ümidini kesme rabbim müjdelendirecek ikimizi... 01,01,2006 saat: kardeş olmak için aynı anadan doğmaya gerek yok bence kardeşlik, gözyaşlarını paylaşmaktır ihtiyaç duyulduğunda... Ertuğrul Bayam |
![]() |
![]() |
![]() |
#267 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Eksik Bir Şey
bir şey eksik içimde bir gitar sesinde hüzünlü bir şarkıda gözlerimi nemlendiren bir şey eksik olmalı içimde ne bilmiyorum ama eksik bir şey,, 28,12,2005 saat: eksik olan mutluluk olmalı senin bana verdiğin gülüşlerinde. artık onlarda yok hayatımda Ertuğrul Bayam |
![]() |
![]() |
![]() |
#268 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() El gibi Bakma
yabancı olan ben değilim sımsıcak duygularım sana el olan sensin kalbindeki soğukluğunla korkarak bakma esir düşürmem seni mahkumar misali zindanlara atılmış, gönlüme.. hadi ver elini ürkerek çekme geri tuttuğumda, sahipleneceğimi sanıp. sadece falına bakacağım merak ettim bu soğukluğunla ne zaman ayrılk 20,12,2005 saat: fala bakmaya bile gerek kalmadı ayrılık kaçınılmaz ayrılık yakın Ertuğrul Bayam |
![]() |
![]() |
![]() |
#269 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Eldiven
Bir adın kaldı Kısacık bir kelime, Dudaklarımda mırıldandığım. Bir aldığın eldivenler, Üşümesin yokluğumda dediğin Bak yine kış geldi Seni unutamadım 01,12,2005 00,08 Ertuğrul Bayam |
![]() |
![]() |
![]() |
#270 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Elimi Bırakma! !
Beni ne zaman sevdiğini söylesen Annemin gülüşleri takılır aklıma, Mutlu olurum. Ve ne zaman hoş çakal desen Bir Pazarın ortasında Elimi bırakır Annem Ağlarım.. 28,07,2006 Ama Her iki durumda da Seviyorum seni Ertuğrul Bayam |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|