![]() |
![]() |
#261 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Yürüyorum
Gezmişim Tek takunya Bir ses; tap Bir ses; tırak Tap tırak Tap tırak Bir ayakla sefer Öteki nefer Yol izim Ardı dizi Gör bizi Dillense Çelebi Söyler; Gelir yollar tek sese Seçmeli biri Yol izim Ardı dizi Duydum Dillendi ayak Hep tırak Hep tırak Yürüyorum… 31.03.06 Yasemin Sezer
![]() |
#262 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Zaman İlaç Yalanı
Zaman ilaç yalanı Bin parça hüzün Dökmüşüm dilinde şiirin Birliği nabzıma dokunur Yol uzun Bileti soran da yok değil mi? Zaman ilaç yalanı Dök şiir Dökül şiir Şiirdir ilacı Has(ta) dır şair... 07 09 05 Yasemin Sezer
![]() |
#263 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Zaman/Arınma
Ayırmalı bazen İtmeli bir kenara yükleri Zihin bağlarını koparmalı Serbest kalmalı us dedikleri Pirüpak bir beyine boşalan İyileri doldurmalı sade İyi gelenleri Şakaklar pamuk olmalı Hassas olmalı her ısı değişimine Çıplak düşünmeli Düşürmeden kor/donları Esnemeli beden Şöyle “oh” dedirtircesine Sormadan nedir, neden Zamanı yarmalı göbeğinden Safralarını boşaltmalı Hatta yakmalı İçinden parlak inciler çıkarmalı Arındırmalı kumundan kirinden Yerleştirmeli sonra İtinayla Tek tek boşluğuna Yarığı sim ilmeklerle dikmeli Gezinirken avuç içleri Tertemiz üzerinden Hiç yarılmamış gibi Kaynamalı zaman Yeniden Sormadan nedir, neden 24.10.05 Yasemin Sezer
![]() |
#264 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Zar Zor Kolay
Uzun uzadıya bir dökülme bu sırt ortasından Parmak uçlarının toza çalan masa üstlerine dokunuşu Yalınayak kuş tüyü yorganda kıvrılmalar Usulcacık kedi kulağına parmak dolamalar Sırf his Sade sükut dedikleri Sakinim Mutluyum ..... Ne Güzel Göz kırpmalar, güneşe davetkar kıpraşmalar Kuyruk kıvıran sokak kedisinin pati izleri Annemin kolay dağılan muzlu pastası Üzerinde hindistan cevizi rendesinin Ağır çekim dudak çevresinden dökülüşü Bir an Sade anlak dedikleri Farkındayım Neredeyse Alimim ....Ne güzel Bir can dostun tabut başı dualarında Durulmayan nehirler gözlük ardı İnadına namaza durmalar ödev niyetine Karışık kol kulak, sağ sol selamla uğurlamak Evvelinde dizilen sözler döndü dosttan Güzel günler selamlıkmış oysa Yokluğuyla aydın olmak Varlığa aymaktan geçermiş Özlem Sade temas dedikleri Dokunuyorum Kalp ziyarette Huzurluyum ....Ne güzel Ayakkabıları bağlamayı ne zaman öğrendim O zaman da çözmeyi... Çözüm Sade hayat dedikleri Çözülüyorum Kolaymış Rahatlıkmış Ohhh ....Çok güzel 02.04.06 Yasemin Sezer
![]() |
#265 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Zor Zamanlar
Zor zamanlar; Telaffuzu kolay İndi cefa kelamlar Ahmak dingilinden S/özüne varan yar anlar 07.12.05 Yasemin Sezer
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|