![]() |
![]() |
#261 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Duyar Gibiyim Seviyorum Dediğini
rüzgarlara söyledim sana aşkımı gelip kulağına fısıldasın diye çeker misin gönlümün kahrını? ölünceye değin lütfen söyler misin? yaşat bana sevilmenin güzelliğini duyar gibiyim seviyorum dediğini haydi mutluluktan havalarda uçur beni sen biliyorsun delicesine sevildiğini kulaklarım da işitsin diyorsan eğer öğrenmek istersen gözlerime bak yeter 15.12.2004 Hüseyin Erdoğan
![]() |
#262 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Duydun mu?
duydun mu? sana aşık olmuş bu şair güzel olan ne varsa söylemiş durmuş sana aşka sevdaya dair uzaktan da olsa dilindeki tek sözcük senin adınmış bil ki bu adam sana nefes borusundan bağlanmış damarlarında dolaşan da senin sevgin senin sevdanmış seni sevmek ne de güzelmiş meğer bunu beni terk edince daha iyi anladım seninle bir gün bile olsa da sevda yaşamak bir asır bile yolunu beklemeye değer bil ki ben eksik yaşarım bana dönmezsen eğer gittiğinden bu yana inan hiç geçmiyor zaman kainatın en mutlusu olacağım sana sarıldığım an seni düşlerimde rengarenk göreceğim her gece yüreğimde seni hiç üşütmeden uyutacağım ömrümce her gün şiirler yazıyorum sana yüreğine kazı mısralarımı ömrüm boyunca var olmak istiyorum senin dünyanda bir güneş olup doğayım batmadan sende kalayım yaşadıkça sakın hiç soldurma günden güne yeşeren sevgi yapraklarımı yüzünü benden çevirip de bir bir kırma ne olur sevda dallarımı 21.05.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan
![]() |
#263 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Duyuyor musun Beni?
sevgine dokunmayacağım demiştin ben de yürekten inanmıştım sana belki de sen de beni sevmiştin bunu hiç söyleyememiştin bana şimdi ne oldu da birdenbire çekip gittin beni böyle zifiri karanlıkların dibine ittin uçurumlara acımasızca yuvarladın beni bil ki ben senden sonra tamamen bittim uzattım ellerimi duyuyor musun beni? hissediyor musun oralarda sıcacık nefesimi? o halde neden öyle uzaklardasın benden? neden sevgini esirgiyorsun şairinden? 22.02.2005 Hüseyin Erdoğan
![]() |
#264 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Dün Gece Seni Gördüm Düşümde
dün gece seni gördüm düşümde dolaşıyorduk seninle el ele sahilde Suadiye'de Kadıköy'de Ataköy'de ne de mutluyduk sevdiğim bir bilsen vallahi çok güzel bir aşk şiirisin sen o güzel ellerin hiç ayrılmasın ellerimden bu dünyada sana bir kez bile dokunamasam da sen benim tek şiirim olarak kalacaksın ebediyen ah! keşke bu rüyadan hiç uyanmasaydım ölünceye değin hep seninle bu düşte kalsaydım sen benim bin ömür bile bitmeyecek rüyamsın yemyeşil rengarenk açan solmayacak baharımsın hiç ayrılmayacağım kolumsun kanadımsın dalımsın sen bana can veren damarlarımsın organlarımsın ışıl ışıl sımsıcacık mutluluk neş'e sevinç kaynağımsın sen benim dizemsin şiirimsin canımsın cananımsın ömrümce doruklarda yaşayacağım tek sevdamsın 25.11.2005 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan
![]() |
#265 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Dün Güneş Hiç Doğmadı
seni gördüğümden beri bir başka atıyor kalbim yalnızca sensin hayallerim artık sensin benim şiirlerim sesini her duyuşumda sarsılırdı bedenim mesajlarını her okuyuşumda heyecanlanırdı yüreğim beni böyle kendine alıştırıp da sakın yarı yolda bırakma dün güneş hiç doğmadı benim dünyama zifiri karanlıkta kaldım gün boyunca senden haber gelmeyince bir hüzün düştü yüreğime benden sevgini esirgeyip de ne olur beni derde düşürme 29.04.2005 Hüseyin Erdoğan
![]() |
#266 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Dünya Alem Bilsin ki
haydi şu anda çıkıver balkonuna yüzünü dönüver benden yana kokunu veriver bu tarafa esen rüzgarlara ben de buralarda seni içime çekeyim doya doya zil zurna sarhoş olurcasına bütün tabibleri çağırsalar da doktorlar ayıltamamalı beni sakın toplamasınlar başıma herkesi yeter ki çağırsınlar bir tek seni dünya alem bilsin ki benim ilacım yalnızca sensin sen benim ruhumun dengisin sen benim aldığım nefesimsin ben sensiz yaşayamam ki lütfen söyler misin öyle değil mi? 22.08.2006 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan
![]() |
#267 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Dünya Kadınlar Günü
bu gün 8 Mart dünya kadınlar günü biliyorum zifiri karanlıktı ülkemizde kadınlarımızın Atatürk'ten önceki dünü yürekten mutluluklar diliyorum şu anda yer yüzündeki bütün kadınlara bu muhteşem,bu güzel günlerinde saygımla bir kez daha eğiliyorum önlerinde 08.03.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan
![]() |
#268 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Dünya Kadınlar Gününüz Kutlu Olsun
dünya kadınlar gününüz kutlu olsun *******inize bile pırıl pırıl bir güneş doğsun yılın dört mevsimi bahar açsın yüreğinizde bir tek yaprağı bile hiç solmasın ömrünüzce mutluluk ve umut içinde geçsin her gününüz sakın sabaha taşımayın geride kalsın dününüz kökünden tamamen kurusun varsa hüznünüz artık hiç solmasın hep gülsün o güzel yüzünüz 08.03.2005 Hüseyin Erdoğan
![]() |
#269 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Dünyamı Zindana Çevirdin
yıldızlar birer birer dün gece düşüverdiler bir tek sen kaldın pırıl pırıl ışıl ışıldın gök yüzünde zaten gitmeden önce sen benim güneşimdin öylesine bir battın ki ne yazık ki günümü geceye dünyamı zindana çevirdin sen uyanınca açılırdı sardunyam rengarenk açardı goncam her sabah en güzel kokular senden yayılırdı yer yüzüne sen gülünce güneş sıcacık doğardı güne inan ki seninle dolardı benim koskoca dünyam ne olur dönüp gel de solmasın benim hülyam 14.07.2005 Hüseyin Erdoğan
![]() |
#270 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Dünyaya Bin Defa Gelsem de
bu sabah çocukluk yıllarım geldi aklıma beni alıp götürdü doğduğum yıllara ben ne de güzel bir şehirde doğmuşum Anamur'da Torosların zirvesinde yaylamışım yaz aylarında Akdeniz'de çimmişim uçsuz bucaksız sahillerde büyüyünce el ele gezmişim sevdiğimle İskele'de bazen de uzanmışızdır sereserpe kumlar üzerine turistlerin peşinden koşmuşum Anamur Kale'sinde işte ben Bozdoğan Köyü'nde geçirdim çocukluğumu yemyeşil bir köydü geniş ovaları denize kadar uzanırdı sonra şehir merkezine yerleştik benim lise yıllarımdı bahçeli bir evimiz oldu Anamur Yeşilyurt Mahallesi'nde tek katlıydı tam Anamur Antalya asfaltının üzerinde meyve ağaçlarımız vardı bahçemizin çevresinde annemin asmaları süslerdi evimizin damının tamamını neredeyse incirleri toplar üzümleri keser her gelen geçene ikram ederdi annem bunu hep yapardı ve de bunu çok severdi ne de güzel bir kadındı ne de muhteşemdi benim annem ya benim sevgili babama kral babama ne demeli kardeşlerimle birlikte bir dediğimizi iki etmezdi vallahi hele hele çocuklarının başarısını duyunca keyfe gelirdi zarif bir insandı çok şık giyinir pırıl pırıl gezerdi tam arkadaşlık edeceğimiz zamandı amma 1980'de vefat etti babamın ölümü bizi çok üzdü ki hala var bizlerde etkisi bu dünya güzel bir insanı gerçekten çok erken kaybetti yedirmeyi içirmeyi çok severdi hep fakiri fukarayı gözetirdi parası olmayan sıkıntıdaki aileleri her yaz kamyonlarımızla bedavaya Kaş Abanoz Akpınar yaylalarına götürür getirirdi dünyaya bin defa gelsem de hep babamın oğlu olmak isterim insanları sevmeyi babam öğretti bana ben herkesi sayar severim bizim hayatımızı binlerce şiire sığdırmak mümkün değildir inanın ne olursunuz sizler de bana tebessüm ederek sevgiyle el sallayın 09.08.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|