![]() |
![]() |
#261 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57896
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Varlığındır Sevmeye Kılıf Olan
Sıcak bir Pazar öğleden sonrası Laf arasına dahil olduğun gecikmiş bir kahvaltı sofrası Gülümsemeye eklenen gece yaşantısı Söz dönüp dolaşıp gelince aşka, yalın ve şiirden olma Işıldar gözümün bebeği sesime renk veren sana dair yazılarla Söyle ne buluyorsun ondaki yüzeysel duruşta Soruya cevaptır yine içinin çocuk ruhu dilimden geçen ruhumla Sende bulduklarım hayattın suretidir yaşadıklarım karşılığında Bulduklarım kendi yansımalarım, belki yansıtmalarımdır aslında Baştan ayağa sevdayım derim olsan da olmasan da Bu sefer yoğunluk bendeki duygudan değil çünkü Varlığındır sevmeye kılıf olan Sevmelerime kattığım her yeni günde özlemindir tutuşturan Sevmek adınla başlar, yüreğinedir yakarışlar Olmasaydın yazar mıydım sevdiğim? Yazardım elbette de sadece hissime olurdu ithaflar Şimdi varsın, iyi ki varsın Sana adanıyor içimdeki en güzel sözleri kaleme alışlar
![]() |
#262 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Varoluşsal Bir Aşk Bendeki
Garip bir his sanki içimdeki Dudağımdaki buruk bir yürek gülümsemesi Şüphe götürmez bir gerçeğim var Aşk yansıyor gözümden sensin nedeni Bunca zaman sonra yinelendim seninle Buna dair pişmanlığım yok, özürüm de Kendi varlığımın kökünde dayanak Her şeyi al tek şey ver, o da gözlerinin ötesi; sıcak Seçim ve bilinç eşit söz konusu sensen Başkası için değil sözüm aşka sadece Sahici bir var oluşla seviyorum hala Aklımdan çıkartmak intihar sanki seni Dilim gerçeği söylüyor hep yakında kal Sınırlı bir bakış belki bendeki Ötekiler yakın uzak, belki biraz değerli Geçen zamana ve yaşananlara rağmen sen diyorum Umutsuzluğa da kapıldığım oldu Mantıksal kavrayışlarla senden gittiğim de Ayrıcalıklı ve kayıp bir durumdasın sen Yine ikilemelerini bile sevdim gülüşünde Varlığını sorun olarak değil gizem algılıyorum Düşüncenin de ötesinde ilahi bir noktan var Sessizliğini taşımanın zorluğunu bilsen Neysem o oluyorum, oluşum sana çıkıyor Olanların farkına vardığında başka aşk Çekip gidiyor, uzaklığım sana yakın Özerkim sevgili ama kendime yetemem sensiz Güçlüyüm ama kırılganım sensiz Aşk sensin ilk gün gibi inadına Sözüm yine sana, sevişim tutkuyla Uzun zaman oldu elim kalem tutmadı Söyleyecek söz olmadığından değil Sesim aşkına biraz uzaktı Karıştım, yüreğimi açtım kapattım Var olan her aşkın özünde seni aradım Keder denilen yineleme aslında Kendimi ne yargıladım ne de suçladım Arzumu anladım ardından tanımladım sadece Soyut ve sonsuz da kalsan aşksın bende
![]() |
#263 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Varsan Gülerim Hayata
İki fotoğraf karşımda.. Biri senli zamanlara dair.. Diğeri yokluğuna.. Farkı görebiliyor musun? Kayboldu göz bebeğimdeki ışıldama.. Varsan gülerim tekrar hayata..
![]() |
#264 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Varsın Yokluğuna Adansın Sözlerim
Sonsuz bir umut tutuyor beni sende Bir inanç dağıtıyor kara bulutları her seferinde Nerde biter nereye gider allah bilir de Ben yaşadığım sürece sana yazacağım dizelerimde Sarhoşluğumdan geçireceğim seni *******de Kadehimin kırık buzu, içkimin tadı olacaksın sen de Haram bana sensiz aldığım nefes diyeceğim yine Yaşamım sonlanır gidersen fermanın ile Acıyorum işte ötesi yok.. Seviyorum acıyı da senin ellerinden diye Göz yaşının tuzlu haliyim yanağımdan süzülen Bardağımın buğusuyum sıcak geceye soğukluğuyla nefes veren Şarkılardan sana duyurmadayım sevişlerimi Yalnızım belki şimdi, dua gizliden diliyor gelmeni Aklına düşer miyim sevgilim eskisi gibi Eserse rüzgar kokumla burnuna, sızı olsam keşke yüreğinin ben yanında Olsam yine geçmiş günlerin sıcaklığında *******ime tat gelse, şenlense yüreğim varlığınla Nerdesin şimdi bilmiyorum bu sefer Elimle koymuş gibi bulurum da boş ver Tahminlerim eskiyi iz sürer Varsın yokluğuna adansın sözlerim, aşk yine senden geçer İnadım isyanın değil yanlış anlama Başkasına diyemez dilim sevdalı sözler senden sonra Dön dolaş sevgilim hayatın farklılığında Gel sonra bir aşk yaratalım birlikte kardelen tadında Acıysa da, acısa da var olalım yalnızca iki kişilik dünyamızda
![]() |
#265 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ve Aşk...
Her aşk biraz kendini bulmaktır karşıdaki yüreğin ayak izinde.. Her duygu bir çıkıştır ötekinin sözlerinde.. Her hüzün belki de aynı yeri acıtır ayrı tenlerde.. Ve aşk; önce savunmadır hissedileni her yerde.. Bir meydan okumadır gerçekliğe.. Bir kayboluştur fantazmatik dünyanın derinlerinde.. Aşk, biraz yakın olmaktır deliliğe.. Belki nevrotiklikten öte psikotikliğe.. Yanılsama kim bilir duyumsanan Belki bağlantısı yok diğer yürekte.. Aşk aslında bir oyun; oynanan zihinde
![]() |
#266 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ve Bitti İşte
Ve bitiyor işte Son dört dakikaya sığmaya çalışıyor kelime Aşk perde perde gözümde Fark ettin mi canım yolladığım dilekleri Gözün daldı mı uzaklarda bir yere Ordaydım inan, baktığın yerde Ve bitiyor işte Yeni bir yaş daha ekleniyor yaşın üstüne Olgunlaşıyor insan yaş kemale erdikçe Mutlu ol can özüm, umutlu ol Yokluğumda bile sanadır duam İşte geçti, zor sandığım zaman Seviyorum seni eklenmiş hüzünle Ve bitti işte Yeni güne eklendi saniye saniye üstüne Susuşum bu sefer sevda yeminime Şehri terk eyledi ruhum bedenden önce Gelirim üç beş güne kalmaz özlemin içimde Kapat gözlerini beni düşün Yanındayım hayatın bittiği yerde bile
![]() |
#267 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ve Hayat
Gece, Siyah ve sessiz Rüzgar, Keskin ve sebepsiz Ay, Parlak ve ürkek Sokak, Boş ve yalnız Ben, Kağıt ve kalem Ben, Haz ve hüzün Aşk, Koşulsuz ve sonsuz Aşk, Zamana ve acıya inat Sen, Kayıp ve uzak Sen, Yakın ve karmaşık Biz, İki ileri bir geri Biz, Yaratılacak hayatın aşk köleleri Gelecek, Dilerim sen, ben ve aşktan ibaret Ve hayat, mucizeler getirecek
![]() |
#268 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Verdiğim Anlama Yakışmıyor Başkası
Bir şarkı dinledim, alıp başımı gitmek istedim Her yerde izler duruyor daralıyorum Gözlerimden süzülüyor şimdi yaşlar Fotoğraf karelerine sığınıyorum Sende kalmış kalbimin yarısı Çırpınışlar anlamsız o yüzden Duyarsızlığın mı bana yansıttığın Yoksa kaçışı mı yenileceğin hislerin Yerine bir şey koymayı denemek anlamsız Verdiğim anlama yakışmıyor başkası Yana yakıla güne dahil olma çabası Gelsen keşke taşıyamıyorum aşkın yükünü Anlamadın mı hiç beni diyorum şimdi Ne yapmalı ki bir söz duyabilmeli Baktığım yerde görüyorum gizlediklerini de Yetmiyor işte yokluğun kalınca elimde Fedakarlık demem yaptıklarıma Aşk var içinde hepsinin sabırdır adı yalnızca Elbet geçecek diyorum bize kalacak zaman Kader belki yaşanan, tanrıya sığınıyorum zorlandığımda Sade bir gülümsemene tamamken Fazla mıydı istediklerim söylesene senden Acıttığın yerlerimle kabulken her şeye Ve yürüdüğüm yollar sana çıkıyorsa hala Yok ötesi, yerinde imkansızdır başkası olması
![]() |
#269 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Vurgunlardayım
Zorlandığım zamanlara inanmıyorum şimdi. Yaşadıklarım sorun muydu? Sana dair içimde tuttuklarım isyandalar, aşk kendini kurtarma çabasında, sıyrılamıyor adından ama. Gün bitiyor ve başlangıcına hüzün karışınca, gecesi de kararıyor. Islak bakıyorum günlerdir hayata, kısılıyor gözlerim ve senin yansımalarını arıyorum hala. Sohbetlere katılıyorum ortamlarda, insanların zavallı bakışları arasında kendi alanımı korumaya çalışıyorum. İzin veren ben miyim sınırlarıma pervazsızca dalmalarına. Samimiyetten uzak geliyor etrafımdaki her şey, sıyrılıp çıkmam gerekenler var ama ne bilmiyorum. Sadece seni koruma çabasındayım bunca olan bitenden sonra da. Şizofrenik yaşantıların resme dönmüş hali gibiyim, Seyrediyorum alıp karşıma, göz kırpıyorsun bana sonra, olmadı kulağıma ses geliyor sana dair, belki bir koku teninden kalma, gerçeğimi dağıtıyorum orda. Tek senin gerçeğin kalıyor, aşk ilizyonlaşıyor ve inadına kalmaya çaba. Belki yazı oluyorsun sonra okuyana tuhaf gelen, dinleyenin kulağını tırmalayan, objektiflik karşımda şapka çıkarttırıyor, e sonunda yine aşk ağlıyor, ben ağlıyorum. Göz yaşımda boğulmak imkansızlıktan yakın nerdeyse, alice’in harikalar ülkesine dönüyor yaşamım oysa harika olan sadece sensin gerçeğimde. Sevgilim..Vurgunlardayım. Adını iz sürdüğüm *******in, yabancılaşan dostların arasında dümeni kırık bir gemi gibiyim. Rotası şaşmış haliyle denizin ortasındayım, yalnızlığımı fırsat bilip tüketmeye çalışan köpek balıklarının kan kokusuna gelişini izliyorum. Beni sensiz bırakma çabasını iş edinmişlerin karşısına daha bir aşkla çıkmaya hazırlanıyorum. Doğru mu yaptığım sorma, ben sadece senle yaşıyorum. Sevgilim demeye dilim varmasa da yaşattıklarından sonra, içimin sen yerlerine saygıda kusur etmemek adına dilimi sevginle süslüyorum. Çünkü biliyorum, sen gitsen de aşkın kalır geriye. Çünkü diliyorum hala tanrıdan en güzel dilekleri bize. Ve aşk aslında nesnesine muhtaç gibi görünse de, sevmelerim sadece kendime. Üzülürüm belki bir zaman geçer, sonra aşk yeniden seni bulmak için yollara düşer..
![]() |
#270 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yağmur Mevsimi
Yağmur mevsimi Güneş iki ileri bir geri Üşüyor artık ellerim Isıtan gülümseyişin Haz öfkeye yüz sürünce Kalıyor sevmelerim Özlemli cümlelerin Gittiğin yerlerin tadı Sessizliğin anlamı Senden yansıyan mı Bildiğim varsa kaç yazar Sözüm sevişim kadar Karışığım günlerdir İki uçlu bir durum Buruk bir dilek Sandım ki başa dönecek Takılan ön yargılarım Sevdana çıkınca göz açmalarım Mucizeler şükür ki sana yakın
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 8 (0 üye ve 8 misafir) | |
|
|