![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57932
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Duyma Beni
duyma beni dinlemek zorunda kalabilirsin yüreğin acır bakma gösterdiğim yerlere çılgınca hayallere kapılabilirsin kaçar huzurun kapılabilirsin umutlara umut yolcuları gibi garlarda bir sayı olabilirsin üzülürsün kendinden başka her şeye başın önünde olmaz göz bebeklerini kapatmaz kirpiklerin bozuşursun uykularla gel sen beni dinle bakma duyma |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Dünyam
boyumdan büyüktü dünyam doldurdular düşleri ile içini büyüdüm içinde yer kalmadı bana |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Düşe Kalka Gideceğim
vurun kırbacınızı ruhum köle gibidir şiirden yana kırbacı tutan ele sıcacık bir merhaba çizdirdikçe kelimelerle sırtımda (Z) yi bilirim ne sen (zorosun) nede ben kelimelerin kölesi Spartaküs geldi bir an aklıma tam altı harfi sonradan öğretti yaşam bana biliyomusun yalım yalım konuturken kat kez kaldıyıyodu hota efendi tahtaya beni onun içindir ki hep çalışmam gerekti yatamı bana yalım konutmak etden ötetti devrik yaşadım yaşadığımı yazdım kendimi kırk yıl kendime altı kez köle yaptım bırakmak istedim bir/ kaç kez mesela sigarayı o beni bırakmadı mesela sarılığı acımayı yazmayı onlar beni bırakmadı ben nasıl bırakırım yanlışlarımı bıraka biliyor musunuz sevdalarınızı düşe/ceğim kalka/cağım düşeceğim yine düşeceğimi bilerek kalkacağım geniş puntolarla açın ben yaşamı deneme sınama ile öğrendim düşe kalka gideceğim yada bekleyeceğim nadasa bırakarak düşüncelerimi |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Düşecekse Bizden Harfler
belki bıraktığın yerdeki sayfa kıvrımını görmeden geçtim belkide henüz oralara gelmedim ama biliyorum aynı satırların yolcusuyuz toprağa bakmış gözümüz tere bulanmış elimiz zamanı kullanmışız denk yerine tıka basa doldurmuşuz haramiler sarmış dört yanımızı kırık dökük parçalar dışında kaptırmadan taşımız onca yükümüzü ulaştırabilmek için menzile düşecekse bizden harfler beyaz sayfaların üzerine düşünecektir birileri düşündürmeye başlamadan önce |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Düşledim
gürlerken bir bir patlamalar habercisiydi bir şeylerin zamanın birinde toprağı kucakladım siyah beyaz karelerden çıkar gibi yavaş çekim sevgiliye koşar gibi toprağı toprağı kucakladım tuza banmış çatlak dudaklarımla on bir adım önce başladı ilk karesi anılardan bir film şeridi kim şişiriyor yüreğimdeki balonları ılık bir şeyler bulaştı elime kalçamdan aşağı iki karış gibi ölçmeye vaktim olmadı bilirsiniz santimi santimine veririm yaşama hesabını bir ağaç gövdesi gövdemin gölgesi bir sızı var bir elim baldırımda bir elimde başka acı bir kabuk düştü saçlarıma taç misali birde kıymık sanki kabuk değildi gözlerim karartılarda ağacı düşündü ürpertilerim bir kıymık da elimin yanına ağacı düşledim vuruldu ağaç düşmedi ben den içe birlerinden on yedi ömür öteden gelerek ölüme yakın olmayı gördüm düşmesi gibi kolay olmuyordu kalkmak yaşamı gördüm on yedi ömür öncesi ateşlerde yanarak ailemi gördüm buğulara sararak gözlerini gördüm ölümü yaşamak dost olmak korkulara kıyamamak onura sevgiye ve yaşama yaşamak için sürmek onuru namluya ve sevmek sevmeye değmeyecek denilen her şeyi bu diyarı baştan başa sevmek ve yaşayanı toprağın altını üstünü kucaklatabilmek için her şeyi çizgi filimler den uzak kediyi köpeği taş atan sapanlara siper olarak işte bu kadar yakındı ölüm hani derler ya ölmeden önce insanın hayatı bir film şeridi olurmuş özlemleri gelip dururmuş bu kadar yakındı işte kalkması kolay olmadı düşmesi gibi canımın birazını bıraktım toprakta acımın birazını koca gövdeli çamda direnmek acıya siz direnebildiniz mi baba siz tutabildiniz mi göz pınarlarınızı direnmek acıya onuru yaşamak ve dağıtmak için çıkarıp atleti bağlıyabilmek için baldıra yani gerebilmek göğsü aşabilmek ölümü kolay olmadı kalkması düşmek gibi zaman hayli evel ne gün verdim ne ay nede yıl size bir demet yaşam verdim yaşayabilmeniz için değil yaşadım diyebilmek için bir elimde soğuk metal bir elim ıslak bir parça toprağa bulanmış |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Düşlerim.
bir salınır pir salınır ki değmeyin cahilin uçkuruna naylon kuşak düğüm tutmaz haram değer harama değer haram ne ki haramiler basar düşlerimi düşlerim renklidir düşlerim benim |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Düşlerimde
Namlunun O karanlık deliği Geldi durdu Düşüncelerimin önüne Alışamadı bilincim Vakitsiz ölmelere Nasıl ağaç olur Fidan, bilir misiniz Nasıl yara açılır yüreklerde Şu bela yok mu başımda Paratoner olmuş sevdalarda Sevgi sıkar yüreğimi Sokaklarımı özledim Gülen yüzlü, eli bastonlu Ak saçlı Mehmet emmimi Dost sohbetine takıldığım Annemden azarı işittiğim Bakkalın oğlu Recebi Namlunun O karanlık deliği Geldi durdu Düşlerimin önüne Alışamadı bilincim Vakitsiz ölmelere Dut ağacına çıkıp Dut yemeyi özledim Komşu amcanın Bağırışı gelir aklıma Keseyim mi, Keseyim mi ha Birde Nazım, gelir Hasan Hüseyin, Düşlerimde Yalnızlık Yüreğimde Sevgi Yaşantımda Gerçekler Hey be… Görünecek daha nice güzellikler… |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Düşlerine Misafir Geleyim
acımı paylaştığın anda değil acını paylaştığım anda tanırım seni acını paylaş benimle sana acılarımı vereyim koy yastığının altına düşlerine misafir geleyim |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Düşman
Düşmanım derdim Yaşam Düşmanlarına Şimdi; Sensiz yaşamın Düşmanıyım |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Düşünce ve Emek
düşünce verir emeğe üretkenliği üretkenlik geliştirir düşünceyi kırılırsa sistemin bir ayağı kucak dolusu hayal olur kaynağından çıkıp yatağını bulamayan su gibi verimli toprakların altında kaybolur |
|
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|