![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57917
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Köpekler 2
Zayıf düşünür bit kadar yok beyinleri Bu sebebten güçlü fikir istemezler Tükenirler, beraber mezara gider cinleri Artık insanlar numarasını yemezler. Fikirleri yetmeyince insanlığı öldürür Doğru düşünceye çatlayıp çıldırır Yanlış düşünürler, tüm doğrulara saldırır Sürüce aynı kefe içinde çömezler. Doğru düşüncenin baş düşmanıdır Dünyada tek yeri katil Hitler'in yanıdır Dünya salağın değil, insanlık meydanıdır Tek bildikleri şey, sizler yada bizler. Zamanı geliyor dünyadan def olurlar Son dönemi kuduzdur yalnız kalırlar Sırası gelir yandaşı biter, çok alçalırlar Son nefesinde bile cinayetleri özler. Derdi, insanı ısırmak kuduz köpeğin Yer kalmadı her taraf kan yer ile göğün Köpekler biter, insanlığın sonu düğün En adi küfür bilir, dilinde pis sözler. Der Kamil At, insanız kovalım caniyi Düşüncesi katilliktir, tükenmesi iyi Rüyasında asıp kesmekle geçirir geceyi Ya tükenir, ya da insan onu temizler. Kamil At
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Kötüler
Olmaz ise dünyamızda iyi insanlar Birbirini yer de doymaz kötüler Cana kıyarlar sesini çıkarmaz onlar Tüm alçaklar birbirine diş biler. Dünyayı bir gün için harap ederler İnsanlık bilmez alçak kötüdürler Pisliklere uyar gözü olmayan körler Kötüler sinsidir bilmezleri etkiler. Bir taraf açlıktan canı kıvranırken Üstüne zulüm rüzgarı esiyorken Kötü taraf kan ister insanlığı yerken Bir gün bile iyiye etmez katkılar. Şu dünyada köle ister tüm zalimler Köle olmayan korkmaz ya kimler Dünya kan akıyor kızıl kan da ölümler Cana kıyarken kıs kıs gizli güler. Kötüler engel insanlık ilerlemiyor Ezelden beri aynı çamurda kıvranıyor Yoksulluk parlamış menü yemiyor Elek yapar mutlak zalimleri eler. Kamil At der korkmayan yiğit dişiler Onları hor görenler fikirsiz şaşılar Gizli gizli saklanan tüm çete başılar Bekleyin insanlık sizi tarihte siler. Kamil At
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kötüler Öğretir Kitabını
İnsanlık yoluna ışıktır çocuklar Onları kötülüğe itiyor kıcıklar Körpe iken yanağına öpücükler Sanki zalime doğar çocuklar. Ezenlerin işinde hayli yorulur Yiğitlik yaşında çapraz vurulur Zalimler faydası gereği sarılır Yağmur gibi yağar çocuklar. Anne üstüne titredi sevgi sardı Büyüdü, zalimler uzaktan uyardı Bebekti gözü masum bakardı Şimdi yılanlara boğar çocuklar. Kötüler öğretir kendi kitabını Korumalı salonda verir hitabını Gözünde belirler azgın asabını Geleceğe boyun eğer çocuklar. Kamil At yolum uğramaz zalime Eriyor füzesini fırlatıyor halime Çocuğum zaval gelmesin dilime Dünyaya güller yığar çocuklar. Kamil At
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Köyüm Meşe - Dağ Çay
Uzun yıllar sonra köyüme gittim Kaygısız korkusuz gezdim dolaştım Değişmişim, ben kimi incittim Terk edilmiş eski yerine şaştım. Başımı aldım tuttum uzak yolunu Kurumuş ot arısız kelebeksiz kalmış Dağ kertenkele'si kurutmuş dilini Hasretle gider suya, başını almış. Vardım gittim ıssız kalmış bayıra Yabani güzel, ilginç domuzları var Bir dağında daldım hayal ile seyire Gördüm, bin yıllık işgal izleri var. Kavurucu sıcakta toprağa uzandım Rüzgarlar burnuma koku getirdi Dağ çayını kokladım yandım a yandım Aklım beynimden fırladı oturdu. Silinmiş, tarım yaşam olmaz diye Büyüdüğüm köyüm eski yerde yok Meşeler inat etmiş yaşıyor ölesiye İz taşıyor işaretli içinde sırlar çok. Kamil At dağın bitmez çay kokusu Meşeler tanıktır içimi hoş ısıtıyor Başka yere taşınıp gitmiş köy kokusu Güneş can meşe kökünü ısıtıyor. Kamil At
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Krallar Öndü Şimdi Nerde! ..
Padişahlar alem yaptı hamamlarda Baskıcı kafa tekyöndü nerde şimdi Vergi toplardı kılıçla ahşap damlarda Söz verdi caydı döndü şimdi nerde. Tarih kanlı, savaşları onların marifeti Bunca açgözlerde kopyadır niyeti İnsana kıydılar çok kısa sürdü şöhreti Özenen bilsinler, böndü şimdi nerde. İnsanlık geleceğinin içini kan ettiler Bir bayan uğruna kendisini sattılar Nice köle çalıştırdılar beraber tüttüler Sahte kara ateşi söndü şimdi nerde. Şimdi olsalar gönüllü olacak kölesi Olmaz olaydı osmanlı romalı böylesi Tarihte babayı vuranlar kendi sülalesi Herkes geri onlar öndü şimdi nerde. Çok havalı gezerdi el üstünde uçardı Modern baskıcı örnek almış dardı Buğdaydır dedi insanı kökten biçerdi Sarayları topraklara indi şimdi nerde. Kamil At, cihana kötü örnek oldular Yarın daha etkisinde böyle çaldılar Modası ayak altıdır özenenler buldular Acaip kısa vade düşündü şimdi nerde. Kamil At
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kuklalık
Beş dakikalık zevk için babasını asar Zalimlerin kokmuş pisliklerin kuklası İnandığını öldürür, boğazda sesini kısar Ona da gün gelir, sehpa olur taklası. Başka kuklalar başka yerde sıra bekler İncitmemek için efendiyi sesini öldürür Bozuk beyni ders çıkarmaz, ödlekler Sıra kendisine gelir, insanlığı güldürür. Ölümden sonrası kuklalar daha artar Patronuna hizmetini on katına çıkarır Kuklalığın temeli atılmış, beş paha artar Rezil olmamak için, içinden yakarır. Efendisinin fikirleri olsa da en kötüsü Organları para laşmış, karşı koymaz Ezmenin ulusu yok, doğuda olur batısı Patron emri, güya sözünden caymaz. Kötülük etmişse insanlığa kuklalar Öldürmek için cellatlar sıraya girer Cellatlar cellada urgan takar, dibe dalar Kanunlar kukla kanunu, töreye girer. Kamil At, uşağın bitecek ta kendisi Onlar gibi tarihte nice ***ler var, var idi Kurbanlığın günü yok, çünkü efendisi Eski efendiler toz oldu, izi yok çürüdü. Kamil At
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kul Olunmaz
İçinde döner, kısır döngü yuvarlak İçi yalan, dışı sahte, makyaj ve boyalı Dökülen tenine boya sürmüş parlak Ona da kalmaz şu dünyanın malı. Kafası uzayda kul biliyor kendini Uzayın çekiyor rüzgarlı siyah delikleri Bir çıkıyor, bir de iner şeytanı cini Bu sebepten işe yaramaz incelikleri. Zalime kul, şükür düşmez dilinden Kısa devre eder bulanıktır görüşü İnanmış kurtaracak, memnun halinden Görmediği insanlara yoktur barışı. Garip düşünmezi, dünya olan hanın Bin yıldır ileriye gidecek, olmuyor Kendisine hapis kurmuş içinde canın Nice peri görmüş yerde uçulmuyor. Kamil At, insan kimseye kul olmaz Onlar kuluz diye diye öldürüldük Saldırırlar insanlığa, gerçeği bul olmaz Aracı ile, cennete kötü bildirildik. Kamil At
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kurdu Kuşu
Tüm kötü kirli küfürler tekelinde İnsan vücuduna balta daldırır Kafası kıt bir şey gelmez elinde Irkçının fikri yetmez ki saldırır. Dünyaya topu hiç yakışmaz Beynini örtmüş hayatı deşmez Ot kafalılar insanlıkta birleşmez Kuduz kurt safta namaz kıldırır. Zaman geldi gelecek biterler Şimdilik karga destekli öterler Kurdu kuşu örnek alıpda yatarlar Af edecek olan varmış öldürür. İnsan düşmanı yozdur etrafında Göze batan hesap sorar yakında Göz dönmüş ölüm diler safında İnsanın derisini yüzer yoldurur. Kamil At, tahammül kalmamış İnsandan değildir asla olmamış Karşı koyan çoğalır, yılmamış Şu dünyayı kendisine güldürür. Kamil At
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kurtların Geleceği...
Şimdi karanlıksın ışığa düşmansın Geleceğin daha fazla kara Senin geleceğini Çok kara günler bekliyor Kestiğin ağaçlar, yaktığın canlar Bombaladığın kökler Topraktan başını çıkarıyor Güneşin huzurunda coşuyor Filizleri bir başka dalların Uzadıkça ürkütüyor karanlığı Gökyüzüne selama durmuşlar. Sahteliğin toprağın yüzünde Kızıl kanlar bırakmış Kendini toprağın içinden çekmişsin Yüksekliğin serap, duruşun yapay Damarların güneşten kurumuş Kızgınlığı işlemiş üzerine, güneşin Kuruyacaksın Sanmaki insanlığı kurutacaksın İnsana ulumuşsun, karanlığından Mehtaplar habersiz, hakaret etmişsin Korkutmuşsun insanlığı Kuruyacaksın, İnsandan uzaklaşa uzaklaşa Yalnız kalacak, kuruyacaksın Çünkü baştan beri bir kurtsun... Kamil At
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kurttan Murttan
Ta ezelden insanoğlu insanım Köpek niyetlerim yok benim Kurttan murttan değildir bedenim İnsanım cemalime bak benim. Evcil olmadan kurtmuş vahşiler Farkları yok erkek ya dişiler İnsanlığı değilde vahşiliği diler Bir kelime daha yasak benim. İnsan kendi olana dek yıkılmış Vahşiler biter, öncesi dökülmüş İnsan olmadan özden çekilmiş Bunu tırnakla taşa çak benim. İnsan değilse, hayvanlık bilsin Yönü kara uçuruma dökülsün İnsan doğa yönledi, itler çekilsin İtler bilmez güneşe gök benim. Kami At insanlık kurt olamaz Kurtlar itler insanlığı bilemez Can gider insanım diyen ölemez Karşıda insan değil yük benim. Kamil At
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 4 (0 üye ve 4 misafir) | |
|
|