![]() |
![]() |
#2731 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57921
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Artık dayanamıyorum
Bu acının gücüne O kadar zor geliyor ki dokunuyor gücüme Bir türlü kabullenemiyorum öldüğüne Beni yalan dünyada iki yüzlü çıkarcı İnsanlarla bırakıp göç düğüne Böyle sessizce elveda demeden gittiğine En büyük günahkar olsam da Cehennem ateşinde yanıp kavrulsam da Bekle beni geliyorum yanına 23 yıllık ömrümü bitiyorum şuan da.
![]() |
#2732 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Daha iyisi için ayrılık...
Dayanamıyorum bu iyiliğe, Kandırma kendini benide üzme kahretme. Nasıl bir iyilikse kahrolsun, Nasıl bir iyilikse mahvolsun, Dayanamıyorum ben ayrılığa. Geçmişi kapadık böylesi iyi diye, Aldandık sevgimizin küçüklüğüne, Hayatı zindan ettik birbirimize, Nasıl bir anlayıştı kahrolsun, Nasıl bir iyilikse mahvolsun, Çözemiyorum düğümünü, Dayanamıyorum ben ayrılığa.
![]() |
#2733 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Maziye bakıp hep ağlamaktan
Anılarla avunup kalp dağlamaktan İnsanlara güvenip bel bağlamaktan Bıktım artık dayanamıyorum Nedenleri aramaktan Kendim ile hesaplaşmaktan El açıp yalvarmaktan Bıktım artık dayanamıyorum. İçinden geçtiğim felek çemberinin Bir türlü kapatamadığım kalp defterimin Çaresini bulmak için tüm dertlerimin Rüyasına yattım uyanamıyorum. İhtiyaç duyduğum o duyguların Hasretine düştüm dayanamıyorum Ne olursun Allahım duy feryadımı çektiğim bu acıya dayanamıyorum
![]() |
#2734 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Maziye bakıp hep ağlamaktan
Anılarla avunup kalp dağlamaktan İnsanlara güvenip bel bağlamaktan Bıktım artık dayanamıyorum Nedenleri aramaktan Kendim ile hesaplaşmaktan El açıp yalvarmaktan Bıktım artık dayanamıyorum. İçinden geçtiğim felek çemberinin Bir türlü kapatamadığım kalp defterimin Çaresini bulmak için tüm dertlerimin Rüyasına yattım uyanamıyorum. İhtiyaç duyduğum o duyguların Hasretine düştüm dayanamıyorum Ne olursun Allahım duy feryadımı çektiğim bu acıya dayanamıyorum
![]() |
#2735 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ceylan bakışlım, dantel nakışlım !
Sen de şeytan tüyü mü var ? Dünya malını sana değiştim, Ben de bilmem büyü mü var ? Yazmasız güzel bana ar gelir Gül de olsa tuttuğum, har gelir Dedin ki, Bu Köy Bize Dar Gelir ! Aşkın kaza-köyü mü var ? Her telden çalıyor garip sazım Böyledir güzüm, böyledir yazım Sevgiden ziyade dert te lazım Dünya dönsün diye mi var ? Elim gibi kapıda beklersin İki laf edeceğin, teklersin Hala benden neyin saklarsın ? Dilde yasak payı mı var ? Naz edip de, bana çalım satma ! Firuzköy'ün dumanına yatma ! Hüsam'ı kendin ile denk tutma ! Bende emmi-dayı mı var ?
![]() |
#2736 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Anlat bana güzelim
Anlat bana sevdayı Ki güneş neden doğar Neden hava kararır Gökyüzü neden mavi Yaprak neden sararır Bu su nereye akar Bu yol nereye çıkar Neden yağar yağmur, kar Bu kuş nereye uçar Anlat bana güzelim Anlat bana de hadi Aşk nedir sevda nedir Bu derde deva nedir Benim gönlüm sendedir Senin gönlün kimdedir De hadi!.. 1 Aralık `92, Gaziantep
![]() |
#2737 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() De hele ey deli gönül de hele
Seyis atsız kuş kanatsız olur mu Asilenme sen sadete gel hele Kul umutsuz tanrı kulsuz olur mu Bak hele ey deli gönül bak hele Gök bulutsuz tarla susuz olur mu Göreceksin şu abayı yak hele Sevgi aşksız gözler yaşsız olur mu Der hele ey deli gönül der hele Bağ bülbülsüz bülbül gülsüz olur mu Bilinmeyen yere doğru gir hele Beden cansız can ecelsiz olur mu Gör hele ey deli gönül gör hele Kuzu otsuz orman kurtsuz olur mu Önümüzde kara kış var dur hele Bebek sütsüz insan yurtsuz olur mu Yan hele ey deli gönül yan hele Yürek dertsiz dert acısız olur mu Elemlerin alasıyla kan hele Hayat zorsuz zor Murat’sız olur mu
![]() |
#2738 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Dokununca gönül bahçeme
Mukaddes göz vurgunu Yaprağım, dalım hazâna döndü Muhabbet, çiçeklerime oldu olanlar Dünyevi arzuların feri söndü Kalmadı o eski hazzı Sevişmelerin Cılız mı cılız şimdi Dudakların alevi Öylesine değişti, öylesine ki Tanınmaz Rüzgarın uğultusu, yağmurun sesi Ne şaraplarda kaldı O eski aşüftelik Ne sularda var o eski lezzet Ne sebzeler eski sebzeler Ne etler Yediğimiz o eski et Gökte kuşları, yerde yeşili Yârda edâları az görür oldu göz Ne avrat eski avrat Ne evlat eski evlat Gözlerdeki fer kadar etkili ancak söz Neyle eğleyeyim ki ben beni De, yalan dünya Neden sende kalsın ki Ebedi gönlüm Neden can nehrime son olsun ki Doğum misâli Yepyeni bir yaşam vadeden ölüm Ilgın 1995 Nisan
![]() |
#2739 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yine yoksun dedem.
Sensiz geçen bir yıl daha, Senin olmadığın bir gün daha. Hep ağıtlar söylendi bu günde, Kuran'lar okundu Gene gözyaşı döküldü, Yine acı hissedildi yüreğimizde. Kim bilir ne zaman Diner bu acı? Kim bilir ne zaman söner Bu yüreğimizdeki yangın? Belki de hiç dede! Bizi bırakıp gittiğin günü Dün gibi hatırlıyorum. Zaten hiç aklımdan çıkmıyorsun ki... Sevgim hiç eksilmiyor ki... Günden güne çoğalıyor, Özlemim hiç azalmıyor ki... Gün geçtikçe, Yıllar bittikçe, Hep iki katına çıkıyor. Kafamı her yastığa koyduğumda, Her gözümü kapadığımda Sen geliyorsun aklıma. Ondan sonra dua'larım başlıyor. Seni yüreğimde hissediyorum dede! Belki beni görüyorsundur, Eminim ki görüyorsundur. Biliyorum duyuyorsun beni Mutlaka duymalısın dede. Ben seni göremiyor ve duyamıyorum. Bari sen gör ve duy! Evet dede! Senin özlemin bir kay daha arttı, Bir kat daha göz yaşı döküldü, Bir yıl daha uzaklaştın bizden , Ama; bu uzaklaşma, Bu çekip gitme Senin suçun değil dede biliyorum. Seni suçlamıyorum hiç bir zaman Sadece isyan ediyorum hayata! Çünkü; sevgilerin en güzelinden uzaklaştırdılar beni Sen tek babamdın! Tek sığındığım insandın! Peki ben şimdi; Kime baba gibi sevgiyle sarılacağım? Kimin o şevkatli gözlerinin göreceğim? Bununla ibaret bir yığın soru dede. Neden dedem, neden? Neden gittin bu diyardan? Kim bilir ne zaman geleceğim yanına? 18 Nisan sabahı Neden terkettin bizi? Oysa yaşamak varken, Beraber sevgiyle kucaklaşmak varken, Senin gitmen gerekti ve gittin! Güle dedem, güle güle! İnşallah huzurlusundur dede! Yattığın yerde rahatsındır! Şunu unutma dede; Bu dünyada hep yanımdasın, Yüreğim ve kalbimde yaşıyorsun. Bazen seni düşünüp, Resmine sarılıp Saatlerce ağlıyorum. Biliyorum üzülmemi istemezsin, Ağlamamı da... Ama durduramıyorum kendimi dede, Senin sevgin ve özlemin Öyle sardı ki yüreğimi... Bununla yaşamak çok zor. Ama öğrendim dede. Tek bilmen gereken şey; Seni çok sevdiğim!!!!
![]() |
#2740 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ey sevdiğim güzel, benle dalaşa
Girme mi diyorsun ? Dediğin olsun... Öfke oklarını yay gibi kaşa Germe mi diyorsun ? Dediğin olsun... Ne demiştin bana sen geçen salı, Kesiyorsun şimdi bindiğin dalı, Sakın ha bir daha, yoluma halı Serme mi diyorsun ? Dediğin olsun... Sanma ki arzumdu düşmen bu hale, Ne yapayım sen de kaldı ihâle, Bundan sonra bana ne gül ne lâle Derme mi diyorsun ? Dediğin olsun... Yarın da var amma, unutma dünü, Yok yere harcama şu genç ömrünü, Değmem ben, kaptırma bana gönlünü Verme mi diyorsun ? Dediğin olsun... Dayanırsın elbet kışa soğuğa, Fakat sığmaz bu yük iki koltuğa, Sen kim, mesut olmak kim, mutluluğa Erme mi diyorsun ? Dediğin olsun... Akıntıya karşı çekilmez kürek, Kolay değil ki bu, güç kuvvet gerek, Aşk çile demekmiş, yok bende yürek Sevme mi diyorsun ? Dediğin olsun...
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 3 (0 üye ve 3 misafir) | |
|
|