![]() |
![]() |
#271 |
Forum Demirbaşı
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2007
Teşekkür Etme: 70 Thanked 42 Times in 30 Posts
Üye No: 26495
İtibar Gücü: 2554
Rep Puanı : 2488
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Çok Sevmek
Bizi kandıran o şarkılar, o mavi gece O sıcaklığı beyaz ellerin, o ilk bakış Sebepsizliğin sebep olduğu şafak vakti O çok sevmek *******de o çaresiz aldanış. Uzayan saçlar, alyında avuçlarımızın İşte o, insanın bir yerde, aşka boyun eğmesi Kırılmak, bölünmek, o hep bütünlenmek O çok sevmek, tenin bir başka tene değmesi. Yanmak mı o eski çağlarda yanmak Kül olup savrulmak rüzgara karşı İlk kesilmişliği mağrur ellerimizin O çok sevmek, kanımızın o ilk akışı. İşte pınarlar, testiler, ırmaklar, çeşmeler Kanlı avuçlarla içmek aşkı kanmadan O kıyılarımızdaki denizin ilk coşkunluğu O çok sevmek büyütmek onu hep, orada o zaman Kazımak ulu ağaç gövdelerine adımızı Yazmak her şeyi bir bir kumların üstüne O her işkenceye mahkum olmuşluğumuz O çok sevmek, daha çok sevmek günden güne. Öyle delicesine, öyle korkunç, öyle çılgın O çok sevmek o yanardağ, o ateş, o yangın...
![]() |
#272 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Çok Sıcaksın Bana
O gözlerinden bir aşkı okur gibiyim Öyle bakışların varki içten ve sıcak Seni gördüm ya bil ki deli divaneyim Öyle gülüşlerin var ki içten ve sıcak Bir başka güzelliğin var hele gözlerin Hafızamdan hiç çıkmıyor o sözlerin Görebilsem acep nasıldır kaderin Öyle tatlı bakıyorsun ki içten ve sıcak Bir bakışına yanıyor damarlarımdaki kan İçimden taşacak gibi oluyor bir volkan Sana layıktır sevgiler şöhretler ve şan Öyle samimisin ki inan içten ve sıcak Bitmese bu tebessüm bu ürpertici heycan Hep damarlarımızda sıcak sıcak dolaşsa kan Olmasa dünyada kötülükler insanı ağlatan Öyle bir dünyamız olsa ki içten ve sıcak
![]() |
#273 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Çok Üşüdüm
Üşüdüm dün gece ama uyanıp üstümü örtmedim; bekledim... Sen titreyişimi duyup üstümü örtersin diye ama nafile. Yine de örtmedim üstümü. Belki uyanamamışsındır, uyanınca ört diye. Aslında gözlerimi açınca yanımda seni göremezsem daha çok üşürüm diye korktum örtmedim üstümü işte. üşüdüm mm. Çok üşüdüm.
![]() |
#274 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Çok Uzaklarda
acı çekersin bazen sanki bir uçurumun kenarındasın özlersin gözlerini tutmak istersin ellerini sevdiğini haykırmak istersin bir anda ama o çok uzaklarda ağlıyorum acılarımla bitmek tükenmek bilmeyen bu yalnızlıklarla seviyorum onu ama en sevdiğim çok uzaklarda haykırmak geliyor içimden seni sevdiğimi tüm dünyaya bir de baktım ki birtanem çok uzaklarda
![]() |
#275 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Çok Zor Aşkım
Seni düşündüğüm an bitiyor sorunlar, Sana sarıldığım an başlıyor güzel anlar, Ve sen yanımdayken kıskanıyor bizi bütün sevdalar Yanımda yoksun ya;çaresizim Saçımıda toplamadım bugün;acıyor içim, Bliyorsun,sensziliğe alışık değilim, Harap oldum,çok bitkin halim... Genede arada gözlerim gülüyor, Çünkü gülüşünü hatırlıyor, Anlatmak istiyorsevgisini anlatamıyor, Sensizlik büyük cesaret çekilmiyor... Ağlamak,gülmek,yanmak, En büyük zorluklara dayanmak, Zor da olsa aşkı yaşatmak, Çok zor aşık olanı anlamak
![]() |
#276 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Çok Zor Buldum
Yapayalnız yaşarken ben, Bir canana meftun oldum. Dertlerime derman derken, Seni buldum, seni buldum. Yıllar yılı boş yaşadım, Kimi üzgün, hoş yaşadım, Hep dost, dost diye sesledim, Yeni buldum, yeni buldum. Aldın aklım, mecnun ettin, Kadehlerde sarhoş ettin, Gitme ki kalmıyam yetim, Çok zor buldum, çok zor buldum.
![]() |
#277 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Çok Zor Olacak Biliyorum
Aklım seninle olmaz diyor bir kez daha üzülmek istemiyor ömrüm hep seni beklemekle geçti verilecek son bir şans kalmadı bizim için yinede kalbimle aklım savaşıyor yıkıntılar kırık parçalar uçuşurken kalbimde ben sessizce bekliyorum savaşın galibini aldığım nefes gibi alışmışken sana gitmek çok zor olacak biliyorum senden uzak durmayı denedim seni aramadım, hiç konuşmadım kendimi sensizliğe alıştırdım seni görmezsem, sesini duymazsam unuturum sandım belki de yanıldım çok zor olacak biliyorum yine de seni sensiz sevmeyi
![]() |
#278 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Çöl
İçimdeki tüm güzellikleri savurdu Umarsız esen samyeli Sessiz ve ıssız bir çöl gibi Gündüz kavrulan yüreğim Gece buz kesiyor şimdi!
![]() |
#279 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Çöl Çiçeğim
Şimdi kurşunlar ziyaretine gelir Ve tanklar geçer üzerinden -Sense Kelebekleri, Uğurböcekleri beklersin. İstersin arılar bal alsın çiçeklerinden… Acımasız vicdanların güdümünde bombalar yağar entrikacılar eseri uçaklardan üzerine sen ki…tükenen insanlığın kahpece, kalleşçe, câhilce fedâ ettiği son kurbanısın kendini insanlığın efendisi sanan; ihtirasın, tamahın, isyanın son kölesine. -biliyorum acıdır sızlatan içini ve yaralarındır seni ağlatan paylaşmak isterim paylaşamam ne kederini ne sevincini ama kanlı yaşlar boşalır insafımın, vicdanımın gözlerinden. Ve hıncım… ve hırsım… ve isyanım başkaldırır böylesine kirli bir amaç için öldürüldüğüne ve kefensiz toprağa gömüldüğüne. Vücudumun her yerinden seninkinden daha derin yaralar çıkar - yaralar ki sızlayacağı âşikâr topraktan da ötede. Depreşir sürekli hicrânım tesellisi olmayan bir mâtemde. Ümit etme ve boşuna bekleme yok bir tâne bile yürekli. Niye bakamam çöl çiçeğim? ağlamaktan mı yoksa…yoksa..! başka bir sebepten donuklaşmış gözlerine niye tutamam kar beyaza dönmüş ellerini ve isterim okşamayı kıpkırmızı olmuş -ne zaman olmuşsa..!? saçlarını okşayamam… Beni affet çöl çiçeğim beni mâzur gör diyemiyorum… Yüzüm yok senden bir şey istemeye kopup gittiğin halde benden imdat isteyerek gözlerim göre göre bir şey yapamadım sana kurşun sıkana karşı çıkmak şöyle dursun uzanıp elinden bile tutamadım; nasıl sığdırabildimse insanlığıma ve nasıl sindirebildimse içime? şimdi pişmanlıklarla doluyum yol göster ya da işâretler bırak geride bir gün sevinerek gittiğin gibi gittiğin yere bende geleyim yüreğimde demet demet kırmızı gül çiçekleriyle.
![]() |
#280 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Çöl Yalnızlığı
İçlenmiş sırlarımla geldim bakisin sabrımdı gül dağına kırağılar düşmüş sevmecilerine daldım seni her görüşümden sonra oturup adam gibi şiirler yazdım gidişinle parelenen yasamım nazarim oldu çöl yalnızlığım durmadan çeken uçurum ve çöl yalnızlıkları,yalnızım cerenim kaldığın yer çöldü varacağın yer yine çöl not;bizim dergi de yayınlanmıştır saygılar
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|