![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ellerim Öksüz Kalacak
Dur Gitme Gidersen Yanaklarımda iki damla yaş Dudaklarımda söylenmemiş sözler Ve kalbimde Sana hasret bir aşk Bana kalacak Bu yüzden değil Acı çektiğimden de değil Ellerim Ellerim öksüz kalacak Dur Gitme Gidersen Sabahlar olmayacak Çiçekler açmayacak Çocuklar ağlayacak Seni özleyeceğimden değil Ellerim Ellerim öksüz kalacak Dur Gitme Gidersen Şiirler Tatlı sözler Heyecan veren yaşam olmayacak Yalnız kalacağımdan değil inan Ellerim Ellerim öksüz kalacak Ne söylesem: Ne kadar anlatsam Yetersiz biliyorum Biliyorum gideceksin Ama ellerim Ellerimin dilidir kalbim Ve kalbim Dudaklarımdan rica etti Ne olur söyle gitmesin Gitmesin Öksüzlük Öksüzlüğe alışamayacağım Bir sonu var her şeyin biliyorum Sokaklar sessiz ******* sabaha hasret Sana gelen yollar Uçurumlarda Son bulacak Gidişin ölüm Gidişin en çok Ellerimi ağlatacak Dur Gitme Gitme Gitme Ellerim öksüz kalacak 16.03.2007 Biraz umut Biraz yalnızlık kattın gidişinle Söz Şikâyet etmeyeceğim Ama ellerim ellerim öksüz kalacak gidişinle Ertuğrul Bayam |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ellerimi Asla Bırakamazdın
Öylece bırakıp giden sen değil miydin beni Yokluğunun buz kesmiş odalarına? Ellerini ellerimden kanatırcasına çeken Beni sensizliğin rüzgârlarına savuran Söyle, Sen değil miydin? Koca bir boşlukta Amaçsız giden bulut misali Şimdi gidiyorum sensizliğe Gülen gözlerimi Yaşlara boğan Söyle, Sen değil miydin? Artık sesini duyup Mutlu rüyalar göremeyeceğim Senli hayaller kurup Yaşama sımsıkı sarılamayacağım Günlerim zindanda ki mahkûmun Sayılı tespihlerinde Bir sabır kalacak şimdilik 26,10,2006 Bana verdiğin acıyı Ve düşündüklerimi bilseydin Değil gitmeyi uzaklara Ellerimi asla bırakamazdın Ertuğrul Bayam |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ellerindi
avuçlarımda tuttum aşkı dudaklarımla öptüm şiirlerimle besledim aşk ellerindi senin ellerinde yeşermeyi sevdim 26,12,2005 saat.bakmicam Ertuğrul Bayam |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Elma Şekeri
Elma şekerini Ne kadar Çekiyorsa canın Beni de o kadar çekiyor, Eminim.. Merak ettiğim Elmayımı çok seversin Şekerinimi? Benimi Daha çok seversin Yoksa şiirlerimimi? 05,01,2006 saat: Yoksa ikimizi birden mi? Ertuğrul Bayam |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() En Büyük Aşk'ıma
Seni unuttum mu sandın Bunca aşk arasında? Seni asla unutamam En büyük aşkım sensin Anne 31,01,2006 Ne zaman ki ölüm gelir kapıma Bir telaş sarar bedenimi Toprak olma korkusu düşer gözlerime O zaman unutulursun Anne Öpün ayaklarını Annenizin Ertuğrul Bayam |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() En Gizli
Sen var ya sen, Avuçlarımda tuttuğum bir serçe kadar ürkek Bir ceylan kadar zarifsin, tarumar yatağımızda. Sen bir yıldızın kaydığı anda tutulan dilek kadar En gizli sırsın kimseyle paylaşmadığım. 07.Mart.2006 Sen yok iken ben Avuçlarımda boş bir yalnızlığım Bir çekilmez adamım aynalar da Ölüme koşan en hızlı atletim Sensizlik kulvarın da Ertuğrul Bayam |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() En Kısa Şiirimdir Bu Sana
En kısa şiirim olsun bu sana Sen hüzün ve yalnızlık Benim vazgeçilmezimsiniz Bu yüzden sevemiyorum bir başkasını.... Ertuğrul Bayam |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() En Sadık Aşklar
En sadık aşklar, Hayali olanlardır Ne zaman istense çıka gelir İstersen güler,istersen ağlar Gerçek aşklar gibi İhanet bilmez onlar Kızıl,sarı,siyah Her renk saçları Beyaz,buğday tenli Hep yüzünde tebessüm Çıkmak için ortaya Düşünmeni bekler En sadık aşklar Hayali olanlardır Ertuğrul Bayam |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ErMa ya (Eski Bir Aşk)
Zonguldakta İstanbul pastanesinde Korkusuyla abinlere yakalanmanın Seninle geçen saatlerin Mutluluğun yeni yakaladığım resmiydi Gözlerinde ki ışıltı Yaşım 20 Senin ki 18 miydi? Erma ydı ismimizin baş harfleri Sonra askerliğimin geçmeyen günlerinin En büyük tesellisi mektupların. Hasret bitecekti Bir yuva kuracaktık Ki ne zaman sen mektuplarımı yakalatıp Bir başkasıyla zorla evlendirildiğinde Ben düşler kurardım İkimize dair.. Şimdi sen 2 çocuklu anne Ben onlarca aşk yaşamış Saçları seyrelmiş Gözlerindeki o ışıltıyı arayan Bir yalnız adam Biliyorum hala ismim dudaklarında Buna da kader dedim Varsın hüzün bana kalsın 25,01,2006 SAAT: Eski bir Aşktan kalan duygularla Ertuğrul Bayam |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Escape
Escape yok benden Ancak ctrl - alt - delete, yapabilirsin Aşkımızın uygulamasını, sonlandırmak için.. 20,12,2005 Saat.saati tamire bıraktım.. Ertuğrul Bayam |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|