![]() |
![]() |
#271 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Gönül Bahçende Bir Menekşe
oysa rüyalarımızı bile paylaşmıştık seninle. yine gözüm yolunda, hep beklemekte. dolu dolu yaşlarım, herzaman ki gibi benimle. antlar içmiştik ayrılmayacağız diye. ama yoksun nerdesin hangi bilinmeyen de. içtiğim suyun, yediğim yemeğin, tadı da yok şu anda. bir hançer saplı yüreğime, çıkması ise imkânsız. hep hayallerde yaşıyorum bedenim cansız.. eğer aşk buysa, acılara boğacaksa istemiyorum. bıraksın beni yalnızlığa. dayanmak zor sensizliğe, içimde yanan sevgiyle, hasretine. aldığım her nefesim, sensin sevdiğim. ömrümün yettiği kadar, yalnız seni seveceğim. yollarımız ayrı ama, kalplerimiz bir. birgün birleşecek. bizde ki hüzünde bitecek. ümitsizce yaşanmaz bu dünyada alışmak istemiyorum yokluğuna. gönül bahçende bir menekşe, aşkına susamış hep seni beklemekte. onu öldürmek ise, yalnız senin elinde. Menekşe Gülay
![]() |
#272 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Gözlerim Yollarda
gözlerim yollarda, seni bekliyorum. ağlamış, kızarmış, yüzümde ki düşüncelerle, *******im, uykusuzluğumla bütünleşmiş, vaziyette, erkeğimi bekliyorum pencerede. yoluna kurban olduğum, canımı esirgemediğim. sevgisini içine gömdüğüm, sevdiğim neredesin. sensiz olmuyor diyorum şarkılarımda.. dilime tespih ettim hep aynı şarkıyı söylüyorum. mutluluk, benim için, yalnız sensin. üzgünüm ve gözlerim yollarda. gözyaşlarım, birtürlü dinmek bilmiyor. esir oldum kalbine, sevgine ve sana. elimde sigaram bitmiyor birbiri ardına. hayatım bir cehennem ama gözlerim yollarda. tek büyük mutluluğum seni beklemek.. hasretin yüreğimi parçalıyor sanki, sensiz yaşayamıyacağımı sen de biliyorsun. bir gün geleceğini biliyor ve bekliyorum. en büyük mutluluğum, sana kavuştuğumda olacak, İnan bana.. Menekşe Gülay
![]() |
#273 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gözlerin
gözlerine bakamazdım içim bir hoş olurdu. sanki beni biryerden, biryerlere götürüyordu. dalardım gözlerinin güzelliğine. coşardı içim, hiçbiryere sığmazdı. ilk karşılaştığımız günü hatırlıyorum. gözlerimiz, birbirimize bakışımız. o an büyülenmiştim. kaybolmuştum gözlerinde. hayranlık duymuştuk birbirimize. zamanla esir olmuştum o güzel gözlerine. aşk, sevgi neydi benim için, belki de seni tamamlayan gözlerin. uykusuz *******imde seni düşünürdüm. ilk aklıma gelen, tabi ki gözlerin. sana hasret kalabilirim ama, gözlerine asla. Menekşe Gülay
![]() |
#274 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gözlerin Yakmıştı Yüreğimi
Dolaştım dağlarda, kırlarda, Bir çiçeğe sokuldum yüreğimde ki aşkla, Harikaydı kıyamadım koparmaya, Seni seviyorum benim aşkım olsana, Hayatı yaşatıp sevgiyi bana tattırsana, Hayır dedi çiçek, şaşkınlıkla, Ben bağlıyım toprağa ne faydam olur ki sana. Aradım günlerce haftalarca, Meyvaları boldu gittim ağacın yanına, Ne güzelsin meyvaların kokuları yaymış etrafa, Aşkım olurmusun kalsam yanında, Yaradan bağlamış beni toprağa, Sevgim meyvalarım, yapraklarım can verir hayata, Sana faydam olmaz güç vermekten başka. Bir ırmaktı akıyordu gürül gürül, Sarılmak istedim hasretle, özlemle ona, Dur dedi ne yapıyorsun derdin ölmek mi. Ben ancak kavuşurum denizlere, Uçsuz bucaksız dağları aşarak giderim sevgilime, Benden sana yar olmaz git işine, Ara aşkı başka başka yerlerde. Bir yağmur damlasıydı yanaklarımdan aşağı düşen, Şiddetiyse ıslatmıştı saçlarımı farketmeden, İşte aşk bu, deli gibi seviyor dedim beni, Sevmek değil derdim hayat vermek toprağa, Toprakla kavuştuğumda bizim aşkımız bir başka, Tek sevdiğim toprak sen canından birini bulsana, Kırılan yüreğim, gözlerim ise kaldı arkada. Bir kuştu renk cümbüşüydü üstü, Söylediği namelerle başımdan aldı aklımı, İşte sevdiğim, harikalar yaratıyordu bana, Sevgilim olsana kollarıma koşsana, Ben aşığım güle, batmıyor dikeni bile olsa. Benden fayda yok sana anlasana, Bırak beni sevdiğimle başbaşa. Kırıktı ümitlerim yürüyordum yalnızca, Anlamadan aniden çıktın karşıma, Gözlerin yakmıştı yüreğimi, aşkın ise ruhumu, Kıvılcımlar uçuşuyordu bedenlerimize, Aşıktım işte bulmuştum sevgiyi seninle, Gözlerimden akıyordu yaşlar aşk ile, Seviyordum seni bırakamazdım kimseye. Ömrüm seninle geçti aşkı sindire sindire, Sevgin bir an olsun çıkmadı hep doldu yüreğime, Bir hayattın candın candan da tatlı bir baldın. Bir nefes gibi doldun ciğerlerime, Bir rüzgar gibi işledin bedenime, Pınar gibi öyle aktın ki sevginle, Seni seviyorum bana verdiğin aşk ile. Menekşe Gülay
![]() |
#275 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gözlerinde Kaybolmuşum
İşte, gök ve deniz, ikisi de karşımda. Ne güzel de tamamlıyor sonsuzlukta. Bir gemi güvertesinde martılarla birlikte. Yol alıyorum Marmara'nın güzelliğinde. Yanımda sen ve bana olan sevginle. Bir martılara bakıyorum bir de sana. İçim kıpır kıpır, deniz dalgası gibi. Elinde simit, martılar önünde. Bir canlı tablo sanki karşımda. Her ada, bir resim misali, Büyülüyor beni, aşkın da. Sen çocuk, martılar çocuk. Oyun oynuyorsun sanki, onlarla. Ben ise, gözlerin de kaybolmuşum. Tüm sevgimle, ikinizin arasında. Dalıyor gözlerim bir denize, bir sana. İkiniz de bir bütünsünüz karşımda. Hırçın dalgalarda seni görüyorum. Sevgin boğacak seni, bilemiyorum. Ben bu aşkı, hiç anlayamıyorum. Doğa harika, adalar ise pırlanta. Öyle değil mi söylesene bana. Bu aşk, sen de bir başka. Kapılmışsın sanki denizin dalgasına. Müthişsin sende ki, bu aşkla. Kalbimde ki feryadı bir susturabilsem. Belki de hep yanında olacağım. İçimde ki lavlar bir küllense. Bak sen o zaman bende ki, aşka. Saracak bedenini, büyük bir hazla. Sevgim, kalbim sana mutluluğumuza. Gözlerinde kaybolmuşum aşkımla. Menekşe Gülay
![]() |
#276 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gözyaşı Dinmeyen Prenses-Hikaye
Birzamanlar yürekleri sevgiyle dolu, bir sevgi ülkesi varmış. Herkes mutlu ve huzur içinde yaşarmış.Günleri şen kahkahalarla ve neşeyle geçermiş.Krallıkla idare edilen bu ülke de halk, kral ve kraliçelerini çok severmiş. Bir de güzel mi güzel prensesleri varmış. Uzun beline kadar sarı saçları, uzun boyuyla bir kuğu gibiymiş.Onsekizine gelen prenses hep ağlarmış. Bu durum kralı ve karaliçeyi çok üzüyormuş. Bir çare bulamamışlar kızlarına. Güzel prenses günden güne solmaya başlamış. Kral dünyanın dörtbir yanına haberciler salmış.Beyaz güvercinlerin ayaklarına mektup yazıp uçurmuş. --Prensesimizin gözyaşlarını kim dindiriirse o kişiye, istediği herşeyi vereceğim. Altınlara boğacağım diyormuş. Çok uzaklarda kimsenin bilmediği bir dostluk ülkesi varmış. Burası da cennetten bir parçaymış sanki. Herkes özgür ve dostmuş birbirine. Hayvanlar bile mutlu, özgürce dolaşırmış heryerde. Burda av yasağı yokmuş. Hayvanların konuştuğu tek ülkeymiş. Prens birgün canı sıkılmış bahçe de dolaşıyormuş. yanına bir geyik gelmiş. --Prensim derdin ne. Neden bukadar üzgünsün. --Bilmem. Değişikliğe ihtiyacım var. Denizlere açılsam belki mutlu olurum. O anda beyaz bir güvercin gelip prensin omuzuna konmuş. --Merhaba Prensim. Size bir haber getirdim. Ayağımda ki kağıtta yazıyor. Prens güvercinin ayağında ki kağıdı açmış okumuş. --Tamam işte. Canımın sıkıntısı gidecek. Hemen sevgi ülkesine gitmem gerek. Sağa sola emirler vermeye başlamış. --Yelkenliyi hazırlayın. Yolumuz uzun. Yiyecekleri tedarik edin. Yarın denize açılıyoruz. Kral ve karaliçe oğullarının bu ani hareketine şaşırmışlar. --Teo nereye gidiyorsun. Bilmediğin bir yer. Biz sensiz ne yaparız diyormuş kral babası. --Oğlum gitme kurda kuşa yem olursun. Tek evladımızsın. Yapma diyormuş annesi. Ama prens kararlı. --Gitmem gerek. Bakın bana çok iyi gelecek. İçimde ki sıkıntı da gidecek. Kral ve kraliçe tek çocuklarıyla başedemediklerini anlamışlar. Yarın olmuş ve yelkenli denize açılmaya hazırmış. Yelkenli hareket etmiş. O sırada cebinde bir hareket. --Aaaa bu da ne. Cebine çok sevdiği sincabı saklanmış. --Sen ne arıyorsun ağaçlar da ve bahçe de olman gerekiyordu. Senin ne işin var burda. Bu uzun yolculuğa dayanabilecek misin. --Sizi yalnız bırakamam. Siz nerdeyseniz ben ordayım demiş sincap Günlerce okyanuslar da yol almışlar. Kimi zaman fırtınaya tutulmuş. Kimi zaman da batma tehlikesi geçirmişler. Aradan altı ay gibi uzun bir zaman geçmiş. Prensin saçları uzamış. Saç sakal birbirine karışmış. Ama içinde ki umut ve heyecan onu mutlu ediyormuş. Karşıdan Sevgi Ülkesi görünmüş. --İçimde öyle bir heyecan var ki diyormuş prens. Üzerinde ki güzel giysileri çıkarıp tayfalardan birinin eski kıyafetini giymiş. Tanınmak istemiyormuş. Karşıdan muazzam saray görünüyormuş. Tayfalara emir vermiş. --Tekbaşına gideceğim. Sizler rahatınıza bakın. Sarayın kapısında ki muhafızlar üstü başı eski yabancıyı görünce.. --Sen de kimsin. ne arıyorsun sarayın etrafında diye sormuşlar. --Ben çok uzaklardan geldim. Prensesimizin gözyaşlarını dindirmek için. --Peki gir içeri o zaman. Bahçe harikaymış. Binbir çeşit çiçekle renk cümbüşü içersindeymiş. Harika bir havuzda birsürü balık yüzüyormuş. O sırada prenses bahçede nedimeleri ile dolaşmaya çıkmış. --Bu güzel kız da kim. --Ben şimdi öğrenirim demiş sincap. Bir koşada ağaçlara tırmanmış. İki dakika sonra prense --Prenses o işte. --Ne güzel bir kız. Hadi yanına gidelim. --Merhaba prenses. --Siz de kimsiniz. --Ben çok uzaklardan geliyorum. Sizinle tanışmak için. Prensesin o güzel yüzünde gözyaşlarını görünce prens çok üzülmüş. O sıra sincap prensin cebinden çıkıp omuzuna tırmanmış. --Merhaba Prensesim. --Prenses hayret içersinde sincaba bakmış. Ve o anda gözyaşları durmuş. Hayretle.. --Bu konuşuyor. nasıl olur. --Bu bir mucize demiş prens. Gözyaşlarınız durdu. --Prenses de hayret etmiş. Ağlıyan yüzü gülen bir yüze dönüşmüş. O sıra kral balkondan kızını ve yabancıyı izliyormuş. --Muhafızlar getirin bu yabancıyı. Kızımın gözyaşlarını durduran bu yabancı kim. Muhafızlar prensi kralın yanına getirmişler. --Söyle yabancı kimsin. Biricik kızımın gözyaşlarını nasıl durdurdun. Yoksa büyücümücün. --Hayır efendim ben dostluk ülkesinin prensiyim. --İspat et o zaman. Üstün başın çok berbat bir halde. --Prens olduğum anlaşılmasın diye böyle giyindim. Cebinden kraliyet ailesine ait yüzüğü krala götermiş. --Hemen Prensi rahat ettirin. Banyosonu yaptırıp akşam yemeğine hazırlayın diye emir vermiş kral. Akşam olmuştur. Prens güzel kıyafetleri içersinde muhteşem gözükmektedir. O sırada prenses de gelir. Harika bir güzelliğe sahip olan prensese prens aşık olur. --Prensim söyle bana dile benden ne dilersin. der kral. --Efendim sizden maddi birşey istemem. Çünki herşeye sahibim. Ben kızınızı istiyorum. Eğer uygun görürseniz. Aslında kralda Teo yu çok beğenmiş. --Bir kızıma sorayım. --Marya söyle kızım. Teo seninle evlenmek istiyor. Ne dersin. --Babacığım siz nasıl uygun görürseniz. --Tamam o zaman kırk gün kırk gece düğün yapılacak. Haber salın dünyanın dörtbir yanına düğünümüz var. Prens ve prenses çok mutlu, harika dillere destan bir düğün olmuş. Prens Prensesi almış ülkesine doğru denize açılmış. O sıra iki cebinde de anlamadığı hareketler olmuş. Bir de baksın ki. Sincabı da bir eş bulmuş kendine. Prens ve prenses kahkalarla gülmüşler. Sevgiyle dostluk birleşmiş. Seven yürekler herzaman dostunu bulur. Hep sevgiyle dostça kalın. Menekşe Gülay
![]() |
#277 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gözyaşlarıma Kızıyorum
Doldu yine gözyaşlarım senin aşkınla. Sağanaktan beter akıyor baksana. Ben ağlamayı bilmezdim yaşamımda. Ey aşk, kör ettin gözümü yaşlarım sana. Sevgi denizinde, dalgaların karaya vurduğu gibi, Ben de sevdalandım sevdiğim sen de kaldım şimdi. Bu kalp nasıl atacak sensiz, dursa ya artık yerinde. Aşkın sır gibi saklı içimde, sevginse yüreğim de. Gizli dünyam da yalnızdım çaresizdim belki. Kendimce mutluydum üzüntüler zevkimdi benim. Ama şimdi bir de sensizlik, perişan etti beni. Sen ise mecnun, bu sevda yaktı yüreğimizi. Bir tiyatro oyununda oynuyoruz birlikte, seninle. Arıyoruz bulamıyoruz birbirimizi, hiçbir yerde. Aşk saklıyor bizleri, ayrı ayrı yerlerde. Saklambaç oyunundan beter, gelsene sevgime. Özlemim daha da çoğaldı inan ki bugünler de. Gözyaşlarıma kızıyorum çağlayandan beter oldu diye. Sen de ağlıyorsun biliyorum sende ki özlemimle. Bukadar severken ayrılık, yakışıyor mu bizlere. Özledim sevgilim, özledim ben de kalan herşeyini. Hasretine ise dayanmıyor yüreğim istiyorum artık seni. Biz esiriz birbirimize ama ayrı ayrı dünyalardayız şimdi. Yeter artık kır zincirleri, bitsin bu ayrılık yeter ki. Bak kutup yıldızı elimde, sen de olmalısın yalnız benimle. Hediyen hep saklı ben de gönlümün en güzel yerinde. Sevgi çiçekleri açıyor tenimde, seni her gördüğümde. Yine açmalı çiçekler,seninle olmalıyız hep birlikte. Menekşe Gülay
![]() |
#278 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gül Yanmış Bülbüle
Ne aşk bu, gül yanmış bülbüle. Bülbül sevdasından deli divane. Aramış sevdiğini döne döne. Sonunda bulmuş güzel bir bahçede. Aşkım sultanım bu ne güzellik. Sensizlik benim için bir hiçlik. Bülbülüm prensim nerelerdeydin. Ben sensiz harap, biçareydim. Aşkın tutuşturdu geldim sana. Gülün uğruna ölmekte olsa. Pınardan su içsem doya doya. Kanamam sensizlik olmasa. Yolları aştım bak geldim sana. Hadi gidelim buradan yuvamıza. Sensiz yapamam ben bu aşkla. Öleceğim yoksa inan bana. Sensizliğe dayanamam aşkın içimde. Yakıyor beni bak gündengüne. Sarardım ben öleceğim belli. Durma git görme bu halimi. Gülüm beni bırakıp gidiyorsun nereye.. İnan bir sürü güzel gün var önümüzde. Bu sevgiyle ne yaparım seni görmeyince. Zaten deli divaneyim ben de ölürüm seninle. Gül büktü boynunu düştü yere. Bülbül çaresiz nereye gitse. Döndü durdu gülün etrafında. Yalvardı yakardı Allaha.. Ben yaşayamam gülüm nereye gideyim. Ölmek istesem de nasıl öleyim. Al Rabbim benim de artık canımı. Ben gülümsüz ne edeyim. Uçtu uçtu çarptı ağaçlara. Kanatları kırık düştü gülün yanına. Birlikte gittiler hakkın huzuruna. Birkere de sevenler mutlu olsa ya. Menekşe Gülay
![]() |
#279 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Güle Güle Sana-Deneme
Sevgiydi sana uzattığım el. Çok düşündün canım, o kadar düşündün ki vazgeçtim artık sen den. Ne bırakıyorsun ne de vazgeçiyorsun. Anlayabilsem ne yapmak istediğini. Bir bilebilsem düşüncelerini. Git diyorum gitmiyorsun. Kal diyorum kalmıyorsun. Beni iki arada bırakıyorsun. Özleme, hasreteydi verdiğim savaş. Artık ne özlem, ne hasret ben de olacak. Belki de bir nefes alacağım. Bitti diyeceğim. Yine karşımdasın bitti diyemiyorum işte. İnsan ya yürekten sever, ya da arkasına döner gider. Beklediğin ne? İstediğin ne? benim için ya hep ya da hiç dir. Ya hep benim ol ya da hiç olma yanımda. Git artık bence git. Sevgi pınarlarını sunmuştum sana içmedin. Gönül bahçemden binbir renkte çiçekler yolladım umursamadın. Kadehlerle aşkımı verdim ellerine, yudumlamadın. Gölgem misin benim? yetmedi mi eziyetin. Daha ne istiyorsun? Ne istiyorsun ben den. Çek git artık yoluna, bırak beni yalnızlığımla. Sensiz hayat daha güzel, mutluyum inan bana. Artık gel demeyeceğim. Yolunu ise hiç gözlemeyeceğim. Biliyormusun artık yüzümü bile göremeyeceksin. Sana yasak koydum. Yüzüm yasak, sevgim yasak sana, aşkım ise çoktan bitti. Özleyen sen, hasret çeken sen olacaksın. Yerlerimiz değişti seninle, ben sen, sen ben olacaksın. Kaçan kovalanırmış herzaman. Sen kaçtın ben kovaladım. Ama artık yoruldum. Bitti artık. İnanmıyorsun değil mi bittiğine.. İnanamazsın tabii. Her döndüğünde yüreğimi açtım sana. Kucak dolusu sevgimi verdim avuçlarına. Sen ne yaptın fırlattın attın avuçlarından. Çok sabrettim olmadı. Herkes yoluna diyeceğim artık. Herkes yoluna.. Bu masal da böyle bitti. Birzamanlar sevmiştim. Çok sevmiştim seni. Affetmeyeceğim yalanlarını, affetmeyeceğim hiç seni. İp koptu artık, düğümlenemez ki.. Sen yoluna ben yoluma. Görüşmemek üzere güle güle sana. Menekşe Gülay
![]() |
#280 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Günaydın Sabaha
Kuş cıvıltılarıyla uyandım bu sabah, Güneş öpüyordu yanağımdan doyasıya, Açtım pencereyi baktım dışarıya, Hem şarkı söylüyor, Hem raksediyordu kuşlar çınar ağacında. Günaydın doğa, günaydın beni ısıtan güneşim, Günaydın ciğerlerime dolan hava, Yaşamak ne güzel, hissedip doyasıya.. Sevmek ne güzel, sevdiğinle yanarcasına, Hasret bile, güzel geldi bu sabah bana. Yeşil fincanım elimde yudumlarken sevinçle, Hep aklımdasın gözlerin gibi daldım yeşillere, Günaydın diyorum olmayan tüm hayallerime, Günaydın diyorum sevgiye hasret günlerime, Hayatımın anlamı sen, günaydın sevdiğime. Baharlar açtı pembe beyaz dallarda, Gelinlik giymiş ağaçlar, süslenmiş boydan boya, Harika duygular yaşatıyor yeni gün bana, Yüreğim cıvıl cıvıl kuşlarla yarışta, Bağırmak geliyor içimden günaydın sabaha. Menekşe Gülay
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|