![]() |
![]() |
#271 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sensizlik Mevsimi
Biz bu sevda denizinde dibe vurduk be gülüm, Küreksiz sandala binmiş, kahramanlık yaparken, Azgın dalgalara saldık, kendimizi, düşlerimizi, Bıktın zaman zaman, haykırdın hislerini, Bense aldırmaz bir şekilde, gösterdim sırıtarak dişlerimi, Aldırmadım, istemedim, umursamaz bir şekilde gülüp geçtim, En sonunda aşkımıza bulunmaz bir kefen biçtim. Söyle, şimdi hangi yüzle sana dönerim? Hangi sevda şiirimle seni geri getiririm? Hani hayallerimiz vardı ya seninleyken kurduğumuz, Kapı çalmadan kapıyı sen açacaktın bana, Dudaklarıma konduracağın o tatlı busenle, Unutacaktım tüm yorgunluğumu. Bilmiyorsun yıldız gözlüm, bilmiyorsun, Kendimi unuttum ben, sensizlik mevsiminde, Dibe vurmuş bir batığım, inan bu son resimde. ...28.01.2007 Eylül Gökdemir
![]() |
#272 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sensizlik Cehennemi
Zamansız çekip gidişlerin var ya... Beni bir başıma koyuşların... Yastığa sen diye sarılıp, Sensizlik cehenneminde, Yalnızlıktan titreyişlerim... Bir gün güneş, Bana da doğacak elbet... Kanım damarlarımda hızla akacak... Bir Beşinci Mevsim olacak... Başı sen sonu sen... Yastığa sarılıp uyumayacağım... Kat kat yorganlarda, Dişlerim birbirine vurmayacak... *******im olacak benim de... Sabahlarım olacak, Kollarında uyanacağım... Yıllarım olacaktı, Seninle yaşlanacağım... Oysa şimdi, Bir çakmak çaktık hepsine... Ne sen kaldın, ne de duygularım. Eylül Gökdemir
![]() |
#273 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sensiz Sokaklarda Ölmesini de Bilirim
Sensiz *******de seni ararım, Karanlıklara dalıp, sana yazarım, Kendi elimle mezar kazarım Sen sevmesen de, gelmesen de önemli değil gülüm... Ben sensiz, sokaklarda ölmesini de bilirim. Sesimi verdim bir büyücüye Saçlarımı adadım binbir geceye Gözlerim denizlerin en derinlerinde Ben her mevsim seni anarım Gelmesen de, görmesen de, sensiz ölürüm... Gıkım çıkmaz, tetiği çeken sen ol, Hasret ilmeğinde beni boğan ip ne ki... Dünya fani, hayat yabani... Sensiz yaşamaktansa, kendime mezar kazarım... Eylül Gökdemir
![]() |
#274 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Seni Yüreğimde Vuruyorum
Hadi söyle bana, gidişinin nedenini... Bu köşeler değil miydi, aşkımızı söylediğimiz... Hadi anlat bana gece gözlüm, Neydi seni benden çalan... İşte son nefesteyim, Aramızda kim var, söyle bana.. Sus konuşma, söyleme bana... Kim varsa aramızda... Belki bir rüzgar getirir bir gün Dağlardan selamını.... Bir yaprak düşer belki toprağıma... İçim dışım darmadağın, Sen yoksun kollarımda... Oysa şimdi, Şimdi sen olacaktın dudaklarımda... Sen olacaktın tebessümümün kıvrımlarımda.. Şimdi, şimdi, şimdiiii İsyanlardayımmm Bir dağ başı yalnızlığı içindeyim... Her gece seni yeniden, Yüreğimde vuruyorum... ...27.08.2005 Eylül Gökdemir
![]() |
#275 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Seni Sevmek Vurgun Yemektir Yüreğimde
Bu şehrin tüm sokaklarında, sessiz haykırışlar yankılanır, Sokağın damından sen yüklü yıldızlar dökülür, Sen yüklü mehtabın aksi düşer denizin gölgesine Yakamozlar senin için göz kırpar karanlığa Işığım olur gelirsin senli uykularıma Miladım olursun, senle başlar senelerim Yılbaşım olursun, gözyaşım olursun Narin bir gelincik edasıyla, rüzgar eşliğinde, Saçlarını savurur, sallanır durursun. Seni sevmek, vurgun yemektir, yüreğimde ...25.01.2007 Eylül Gökdemir
![]() |
#276 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Seni Kendime Yazdım
Kendime yazdım seni, sayfaları olmayan defterimde... Sensizliğin senfonisinde buldum kelimeleri... Yollara vurdum kendimi, sessizce, kederle... Kalem sustu, dil lal oldu bu şehirde... Yollara vurdum kendimi, sonu çıkmaz sokaklardı... Kalem sustu, yürek ağlar, geçit vermez yüce dağlar... Seni kendime yazdım,kendime bu son bahar... Hazan olup açarsın, yağmur olup yağarsın diye... Ne güzeldir beklemek, adaklar adamak gözlerine... Yolların sonunundan çıkıp gelirsin diye, dilekler tutmak... Bu benim şarkım olsun, diğeri senin, öteki bizim diye... Seni kendime yazdım, ismini yüreğime kazdım sevda çiçeğim. Eylül Gökdemir
![]() |
#277 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Seni Kalbimde Seyrediyorum
Sevda salıncağım oldu... Bahar ninnisi uykularımın... Yaprakların arasından Süzülüp gelen güneşe bak, Sanki kaçamak yapacak Bir sevgili sanırsın... Gözbebeklerim kamaştı Güzelliğinin pırıltısından, Kapattım gözlerimi Ve anladım ki, Seni aslında, Bir deniz kenarında oturmuş, Kalbimde seyrediyordum... Ve kumsal şahidiydi aşkımın. Eylül GÖKDEMİR...10.02.2007 Eylül Gökdemir
![]() |
#278 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Seni Kalbimde Seyrediyorum
Sevda salıncağım oldu... Bahar ninnisi uykularımın... Yaprakların arasından Süzülüp gelen güneşe bak, Sanki kaçamak yapacak Bir sevgili sanırsın... Gözbebeklerim kamaştı Güzelliğinin pırıltısından, Kapattım gözlerimi Ve anladım ki, Seni aslında, Bir deniz kenarında oturmuş, Kalbimde seyrediyordum... Ve kumsal şahidiydi aşkımın. Eylül GÖKDEMİR...10.02.2007 Eylül Gökdemir
![]() |
#279 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Seni Beklemek
Seni beklemek... Çölde yağmuru beklemek gibi... Seni beklemek... Kutupta yazı beklemek gibi... Seni beklemek... Suya yazı yazmak gibi... Seni beklemek... Gecede güneşi görmek gibi... Seni beklemek... Cehennemden kaçış gibi... Seni beklemek tüm bunlardan da zor... Tüm bunlardan da zor... Çünkü... Emek vermedin! ! ! Çünkü... Mücadele etmedin! ! ! Ve... Sonunda aşkı da, Beni de kaybettin...! ! ! Eylül Gökdemir
![]() |
#280 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sen Hiç İhtilâl Gördün Mü?
Sen ihtilal görmemişsin gülüm be, Hele çekilsin de kınından kılıçlar, Yerleştirilsin çelik yaylara oklar, Namluya verilince kurşunlar, Ne adres sorar, ne adam seçer, Açılır pankartlar meydanlarda, Sloganlar atılır, gırtlak yırtılırcasına, Coplar konuşur, göz yaşartıcı bombalar, Siren sesleri karışır karanlığa, Arka sokaklarda kaybolur gölgeler, Ağıtlar, nefretler öfkeler, Ellerde telaşla sabır tesbihleri, Voltalarda yankılanan, Ayak seslerine eşlik eder... Sen ihtilal nedir gördün mü ki, Her sokak başında kurulan darağaçlarında, Bir can değil, bin can verdin mi ki... Eylül Gökdemir
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|