![]() |
![]() |
#271 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57917
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Müteala
Şöyle geç karşıma, beni karşıdan izle. Bende kış olan ömür, sende baharmı sence. Ben hayatı senin gözlerinde yaşadım, Senin gözünde bittim, senin gözünde battım. Dinle! Tüm şarkıları senin gözünde heves,... Senin gözünde heves, bende bitmiş bir nefes. Oturduğun mekanlar sana bence eş değil, Sana eş olan yerde, eş diye bana eğil. Ha; sakın sanmaki seni küçümsüyorum. Seni, O'nun katında inan büyütüyorum. Sen şeytansan şeytanım, sen meleksen meleğim. İyi kötü huyuna, hazırlanmış eleğim. Kapım Allah'tan benim, boyasıda sendedir. Kibirlenme bu sevdam, Allah sevgisindendir. Nurla yaratmış Rab'bim gözlerinde ışığı,... O nurda hep üstün ol, olma sakın aşağı. Diyeceksin nerden çıktı, bu konu ne alaka? Ömür sabah başlarda, biter birgün akşama. Dikkatini çekerim akşamın bitişine,... Önce farz gelir akşam, sünnetse kaderine. Bilmem gülüm anladınmı anlaşılmaz derdimi Senin derdin dert bana çiçekten gül bahçesi. Kelime oyunuyla seni kandırdım sanma. Her harfte, her cümlede mana doğru Allah'a. Bak saçının bir teli, bana sümbülden ahenk. Sendeki bir tek tel saç, bana ölümlere denk. Gül seninle güleyim, ağla samimiyetle, Bana gelsin ne varsa, kah kötü, kah iyiyle. Bilmezsin ki yalnızlığın, bende isyan yaratır. Allah biliyor ya, sevindirmez ağlatır. Ağız dediğin boş, dil dediğin yumuşak, Kalp kırıp alkış topla, işte sana şak, şak, şak. Bir boşluk ki dipsiz kuyu karanlıkmı karannlık, Sual üstüne sual doğacakmı aydınlık. İstersen bırak çık git istersen benilme ol, İşte sana eğri yol, işte sana doğru yol. Cengiz Süslü
![]() |
#272 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Nağme Yok
Nağme yok arkadaşım beni caydıramazsın. Gerçeklerden uzak tutup yalana atamazsan. Cengiz Süslü
![]() |
#273 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Nankör
Seninle oynamak, seni yok etmek O kadar kolay ki; Başını kaldır! Ardında ezildiğin gerçeğini gör! Geçmişe değer vermeyen,beni kendin mi sandın... Acınacak halinle,ey budala nankör Cengiz Süslü
![]() |
#274 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Nasıl yaşayacağım
Aşka dair söz söylesen Ne çıkar Ayrılık olduktan sonra Sensizlik bir umman bana Sensizlik bir derya Söyle hadi söyle Ben hasret dehlizlerinde Böyle Sensiz nasıl yaşayacağım. Cengiz Süslü
![]() |
#275 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ne Desem..
Rüzgar düşmüş saçlarına Meltem mi desem, poyraz mı desem Çatık kara kaşlarına Kırgın mı desem, kızgın mı desem Çizgiler doğmuş yüzünde Yorgun mu desem, olgun mu desem Derman bitmiş dizlerinde Ezgin mi desem, bezgin mi desem Çatlamış dudaklarına Baygın mı desem, yangın mı desem Dalgın bakışlarına Üzgün mü desem, süzgün mü desem Kurşun gibi sözlerine Nefret mi desem, sevmek mi desem Yaşla dolu gözlerine Kader mi desem, keder mi desem Duyduğun büyük sevgiye Bitmiş mi desem, kalmış mı desem Senin gibi bir kediye Kör mü desem, nankör mü desem. Cengiz Süslü
![]() |
#276 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ne diycem.
Her sabah güneşle uyanmadık mı? Kuşlarla kahvaltı yapmadık mı? Çiçeklerle,böceklerle,sibel'lerle.. Hayatı paylaşmadık mı? Ne oldu,ne oldu toplamış valizini gitcen mi? Ne oldu,ne oldu bir kalemde beni silcen mi? Söyle bir daha beni sevmiycen mi? Ne diycem kuşlara, ne diycem çocuklara, ne diycem arkadaşlara Susma.. Ne diycem çiçeklere, ne diycem böceklere, ne diycem sevinç'lere Hadi cevap ver. Ne diycem akşamlara, Ne diycem yıldızlara Mehtaba hatta aya Susma.. Ne diycem anneme, ne diycem babama, ne diycem ablama Hadi cevap ver... Cengiz Süslü
![]() |
#277 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ne olur
Sen bitmişsin dediler haydi git artık Perişan halini al götür artık Bindiğin gemiyse meçhulde batık Yaşasan ne olur, ölsen ne olur. Bedenin dediler dönmüş enkaza Üstüne giydiğin gömlek ha keza Kıbleye yönelip dursan namaza Eğilsen ne olur! Kalksan ne olur! Dediler biliriz gözünde yaşlar Gözünde bitsede gönlünde başlar Dost bildiğin herkes kapını taşlar Kırılsan ne olur küssen ne olur. Bir varmış, bir yokmuş dediler bana Var olmak kadar gerçek ölüm insana El açıp kim okur sana fatiha Ağlasan ne olur sussan ne olur. Diyorlarki bana döndüğün kıble Tersine kardeşim inan tersine Sarılmışsın mey’e secde yerine İnansan ne olur, bilsen ne olur. Kırmışsın ne kadar şişe var ise Dönmüşsün yıkılmış bir harabeye Pervane misali ışık seline Kapılsan ne olur, yansan ne olur. Düşünceler bir, bir dönüşür söze Bizim her sözümüz sana hediye Anlamadan her lafı yapsanda beste Söylesen ne olur, çalsan ne olur. Sevda bağlamanın telinde gizli Mızrabı vurdukça döker derdini Sır gibi içinde her hasretini Saklasan ne olur, döksen ne olur. Gençsin! Gençliğini etmesen heba Dikilsen bir sabah kalksan ayağa Şimdi sırt dönenler durur selama Almasan ne olur, alsan ne olur. Yaşamak dediler bir servet sana Yük olma dostuna nede düşmana Bir avuç tuz alıp dök şu yarana Acısa ne olur, yansa ne olur. Cengiz Süslü
![]() |
#278 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ne yazar ki..
Bu kadar olan olmuş Üzülsen ne yazar ki.. Bir ömür boşa solmuş Su döksen ne yazar ki Artık gönül alışmış Kalbini yara sarmış Otuzunda yaşlanmış Can desen ne yazar ki Diz çöküp başucuma Yüz sürüp avucuma Bir buse pabucuma Kondursan ne yazar ki.. Kurt kuzuya yem oldu Sonunda melek oldu Melekkende kahroldu Af desen ne yazar ki Cengiz Süslü
![]() |
#279 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ne yazar…2
Gönlümdeki deprem yıktı bedeni Yeniden doğrulup kalksam ne yazar Zahmet edip lütfen yorma çeneni Bu saatten sonra sevsen ne yazar Geçmiş olsun ay bacayı savuştu Bebeler büyüyüp yare kavuştu İnan beklemekten sabrım kokuştu Yeniden bir ömür versen ne yazar Artık hiç kimseye gönül veremem Kalbim ikna olmaz tekrar sevemem Ağzımdan söz çıktı geri dönemem Kalbime sel olup aksan ne yazar Umudum zenginin aşı gibiydi Ferhatın sabır..taşı gibiydi Sultan Süleyman’ın yaşı gibiydi Bir güne bir ömür versen ne yazar Cengiz Süslü
![]() |
#280 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Neçe bulut geçti.
Neçe bulut geçti başım üstünden Hiçbir zaman korkutmadı gözümü Neçe hançer deydi kan çıkmadı döşümden Yarin acı bir kelamı yarar gönlümü. Neçe kara gözlü gördü şu gönlüm Hepside merhem diye tuz bastılar yareme Eyvah ağam, eyvah beyim, eyvah Sahap olun dik tuttuğuz başlara Bir zalım Bir zalım dik tuttuğuz o başları Alır vurur taşlara Cengiz Süslü
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|