![]() |
![]() |
#2801 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007
Teşekkür Etme: 70 Thanked 143 Times in 89 Posts
Üye No: 43266
İtibar Gücü: 12102
Rep Puanı : 59275
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bir gün 75 yasinda bir ihtiyar sperm testi yaptirmak icin doktora gider. Doktor adama bir kavanoz verir ve bunu doldurup yarin bana getirin, der. Ertesi gun ihtiyar kavanozu getirip doktora verir. Doktor kavanoza bakar ve bos oldugunu görür ve sebebini sorar. Ihtiyar anlatmaya baslar:
>>>Doktor bey, dun gece sag elimle denedim olmadi, sol elimle denedim gene olmadi. Karimi cagirdim, o da sag ve sol elleriyle denedi, agziyla denedi, Ünce disini cikararak, sonra disini takarak denedi gene olmadi.Baktik olacak gibi degil komsunun karisini cagirdik o da iki elini ve agzini denedi gene olmadi,deyince doktor kendini tutamamis: Naaptiniz, komsununkarisini da mi cagirdiniz, diye sormus. Ihtiyar da: Napalim, acamadik su lanet kavanozu bir turlu Doktor Bey... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2802 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() 80'lik ihtiyar 20 yasindaki kiza asik olur ve
> evlenirler. Küçük kasabada büyük olay yaratan evlilik > memnun mesut devam ederken bir yil sonra ihtiyar karisini dogum > yapmak üzere hastaneye getirir. Herkes saskinlik içindedir. Derken > hemsire gelip adami tebrik eder, > -"Bu mükemmel birsey! Bu yasta bunu nasil basardiniz?" > -"Eee" der ihtiyar, "Motoru sicak tutacaksin kizim!" > Ertesi yil 80'lik ihtiyarin 20'lik karisi tekrar > hamile kalir ve yine ayni hastaneye gelirler. Hemsire > yine buyuk bir saskinlik içinde, -"Tebrik ederim, bu > olaganüstü birsey!"deyince > ihtiyar kis kis guler, - > > "Sana söyledim. Motoru sicak > tutacaksin!" Bir sonraki yil, ihtiyarin karisi yine > hamiledir ve karisi dogumhanede iken gelen hemsire ihtiyara, > > "Vay be ne erkekmissin!" der. ihtiyar, " > > Motoru sicak tutacaksin" diye cevap > verince hemsire atilir: > -"Eh artik yagi degistirsen iyi olacak. Bu defaki ZENCİ !!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2803 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Dallas'daki NASA uzay üssünde, üs komutanı,
George ve Bob adındaki astronotları yanına çağırıp, ertesi gün çıkacakları Mars yolculuğu hakkında son talimatları verir ve bu zor yolculuğun öncesinde uyumak üzere evlerine gitmelerini söyler. Her iki astronot da, talimata uyup evlerine giderler. George tam uyumak üzereyken telefon gelir. Arayan Bob'dur. "Alo, George. Ben Bob. Uyudun mu?" "Henüz değil." "Ben çok heyecanlıyım. Uyku tutmadı. Sana da uyarsa, benimle birlikte içmeye ne dersin? Uzun süre içki içemiyeceğiz..." "Ok." Bir saat sonra George ve Bob buluşurlar, bir bara girip içki söylerler.Barmen tam içkiyi verirken ikisine de dikkatlice bakar. "Hey men. Sizi tanıdım. Yarın Mars'a gidecek astronotlarsıniz. Size içki verdiğim ortaya çıkarsa bir daha Dallas'ta ekmek yiyemem ben. Kusura bakmayın." George ve Bob barmenle tartışmalarına rağmen o barda içki içemezler. Başka barlarda şanslarını denerler; ama TV programlarını sürekli izleyen barmenler onları her seferinde tanırlar ve içki vermeyi reddederler.Marketlerde kapalıdır. Tam eve dönmeye karar verdiklerinde Bob'un aklına bir fikir gelir. "Yahu George'cuğum. Bizim uzay roketine koydukları yakıtın kokusunu hatırlıyor musun? Aynı viski gibiydi. İstiyorsan ondan içelim." Birlikte uzay üssüne girerler. Kontrol etmek bahanesiyle yakıt tankının yanına gelirler. Kimse şüphelenmez. Onlara güvenmeyip te kime güveneceklerdir ki zaten. Ertesi sabah füzeye binecek olanlar onlardır.George ve Bob yakıt tankından aldıkları yakıttan birer kadeh içerler; sonra da evlerine giderler. George tam uyumak üzereyken telefon çalar. Arayan yine Bob'dur. "Alo George. Yine ben. Rahatsız ettim ama kusura bakma. Sana birşey sormak istiyorum. Karnın ağrıyor mu?" "Evet Bob. Hem de çok." "Peki. O zaman sakın gaz çıkarayım deme. Ben seni TOKYO'dan arıyorum..." ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2804 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ferdinand Porsche, ölür ve öbür dünyada melekler tarafindan
karsilanir. Melekler kendisinin olaganüstü otomobil tasarimindan dolayi bir dilek hak ettigini söyleyerek, istegini sorar... Porsche "Tanri ile bir konuda konusmak isterdim." der. Melek derhal istegini yerine getirmek üzere Ferdinand Porsche'yi bir salona alir. Porsche Tanriya sorar: " Kadini yaratirken düsüncelerin nerdeydi?" Tanri: " Ne demek istiyorsun?" Porsche: " çok hatali yaratmissin!" 1.Ön taraf aerodinamik degil. 2.çok ses yapiyor. 3.Bakim masraflari yüksek. 4.Ayda 5-6 gün tamamen kullanilmaz durumda. 5.Arka taraf çok sarkik duruyor. 6.Sürekli boyanmasi ve yenilenmesi gerekiyor. 7.Egsoz, emisyona çok yakin. 8.Farlar genellikle küçük. 9.Yakit da son derece pahali. Tanri kisaca düsündükten sonra cevap verir : "Ferdinand, bunlarin hepsi dogru olabilir ama istatistiklere göre bir çok erkekbenim icadima senin icadindan daha fazla biniyor!!" |
![]() |
![]() |
![]() |
#2805 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Adamın biri nerde eğilmiş bi kadın görse arkadan dalarmış.Bu böyle sürüp gitmiş.
Bir gün adam tam iş başındayken melekler onu yanına çagırmış bir daha yaparsan seni cehenneme göndeririz demişler. Adam tövbe etmiş bi süre. Bir gün adam otobüse binmiş önündeki kadın parayı düşürmüş almak için egilmiş ve adam dayanamamış. İş bitince puf diye cehenneme gitmiş. Kadın hamile kalmış ve çocukta aynı babası gibiymiş. Bir gün melekler onuda yanına çagırmış ve bir daha yaparsan seni de baban gibi cehenneme göndeririz demişler. Çocuk tövbe etmiş ama üç beş gün sonra dayanamamış ve puf diye cehenneme gitmiş. Çocuk bi bakmış cehennem buz gibi herkes donuyor. Zebanilerin yanına yaklaşmış demiş ki: -Ya cehennem dediğin yanar kazanlar kaynar burası neden böyle? zebani cevap vermiş: -...... koyiim baban izin vermiyo ki eğilipte iki odun atalım! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2806 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Politikacı
Bir otobüs dolusu politikacı seçim kampanyası için Teksas'ta dolaşıyorlarmış. Otobüs büyük bir çiftliğin yanından geçerken, şoförün dalgınlığı yüzünden derin bir şarampole uçmuş. Çiftçi koşarak gelmiş, gece kurda kuşa yem olmasınlar diye cesetleri gömmeye başlamış. Ertesi sabah, şerif soruşturma için çiftliğe gelmiş. Çiftçiye sormuş: 'Otobüsteki bütün politikacıları gömdün demek... Hepsi de ölüydü, eminsin değil mi?' Çiftçi cevap vermiş: 'Bazıları yaşadıklarını iddia ettiler ama politikacıları bilirsiniz... Nasıl yalan söylerler!' |
![]() |
![]() |
![]() |
#2807 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() AKILLI KOPEK
Büyükçe bir köpek ağzında bir torbayla kasap dükkanına girer. Ağzındaki torbayı yere bırakır, kasabın karşısına oturup bekler. -"Bu da nesi" der kasap diğer müşterilerine bakarak. -"Herhalde et alacak" der birisi. Köpek de tasdik eder : -"Hav" -"Nasıl et istiyorsun bakalım, kıyma, kuşbaşı, biftek?" -"Hav" diye keser köpek kasabın sözünü. -"Peki ne kadar?, bir kilo, iki kilo?" Tekrar -"Hav" sesi duyulur. Şaşıran kasap siparişi sarar ve torbaya yerleştirirken, etin parasının da torbada olduğunu görür. Köpek dükkanı terk ederken kasap meraktan çatlayacağına köpeği takibe karar verir, dükkanı da yardımcısına emanet eder.Köpek bir kaç sokak ötede bir apartmana girer, üçüncü kata çıkar ve bir kapının önünde durarak pençesiyle kapıya vurmaya başlar. Kapıyı kızgın bir adam açar ve başlar köpeğe bağırmaya. İzlemede olan kasap ortaya çıkar ve adama ; -"Dur bir dakika " der "Ne yapıyorsun? Gördüğüm en akıllı köpek, ona niye bağırıyorsun ?" Adam ; -"Akıllı mı ?" der," bu hafta üç oldu, anahtarını yanına almayı unutuyor." |
![]() |
![]() |
![]() |
#2808 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() >>>>Iki araba karsilikli birbirlerine yaklasiyorlardi... Birinin
>>>>> > > >>içinde bir >>>>> > > >>adam, digerinde bir kadin... Tam yan yana geldiklerinde >>>>>adam >>>>cami >>>>> > > >>açip >>>>> > > >>kadina >>>>> > > >>INEK >>>>> > > >>diye bagirdi.... >>>>> > > >>Ve devam edecekken kadin çok sinirlendi ve o da cami açip >>>>>adama >>>>> > > >>HAYVAN >>>>> > > >>diye cevap verdi... Ve arabalar yollarina devam >>>>>ettiler... >>>>> > > >> >>>>> > > >>Kadin tam viraji dönmüstü ki...... Yolun ortasinda duran >>>>kocaman >>>>> > > >>bir inege >>>>> > > >>çarpti... >>>>> >>>>> > > >>*Bu hikayeden çikarilacak realist sonuç : >>>>> > > >> >>>>> > > >>1. Kadinlar erkekleri dinlemeyi bir ögrenebilseler... >>>>> > > >>2. Erkekler de kadinlarla konusmayi bir ögrenebilseler... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2809 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() BANKACI
> >> Çok zengin adam çok lüks bir restauranta gider garsona sipariş olarak kırmızı et, beyaz şarap , havyar ve salata istiyorum der. > >> > >> Tam o sırada çok güzel bir kadın gelir ve adamın ön masasına oturur ve adamın verdiği siparişin aynısından ısmarlar. > >> > >> Adam yemeği yedikten sonra hesabi ister. 500 milyon hesap gelir. Adam 500 milyon da bahşiş olarak toplam 1 milyar TL bırakır. > >> > >> Ayni hesap kadına da gelmiştir. > >> > >> Fakat kadın 1 milyar bahşiş olmak üzere 1.5 milyar TL bırakır. > >> > >> Bunu gören adam kadına yanaşır, -"Hanımefendi, affedersiniz bir şey sormak istiyorum. Benim fabrikalarımın sayısını, paramin hesabini bilemezken 500 milyon bahşiş bırakıyorum. Siz kim oluyorsunuz da 1 milyar bahşiş bırakabiliyorsunuz" ... > >> > >> Kadın adama gülümser ve, -" Benim bankalarım var..." der. > >> ... > >> Adam,- " Öylemi, ben Türkiye deki bütün banka sahiplerini ve müdürlerini tanırım, ama sizi hatırlayamadım " der. > >> > >> Kadın tekrarlar, - " Benim bankalarım var, bakin size anlatıyım ", der. > >> " Kadın dudaklarını okşa***** : - " Bunlar var ya bunlar, ŞEKERBANK ..." > >> " Ellerini göğüslerine ko***** : - " Bunlar da PAMUKBANK..." > >> " Elini eteğinin önüne tutarak: - " Burası İŞ BANKASI ", der ... > >> > >> Adam, " anladım, ya bu bankalar bir gün iflas ederse " , diye sorar. > >> > >> Kadın : -" Arkada GARANTİ BANKASI var.." |
![]() |
![]() |
![]() |
#2810 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Don't panic this is Arabic Technology"
Amerikalilar yeni bir ucak gelistirmisler. Ve bu ucagi denemek icin Arabistan'a gotururler. Bir arap pilotunu ucaga bindirirler ve ucak havalanir. Arap pilotu ucagi kullanirken 4 motordan biri patlar. Gostergelerde "Don't panic.This is American technology" yazisi gorulur. Pilot rahatlar. Daha sonra bir motor daha patlar ve gostergede ayni yazi gorulur. Biraz sonra iki motor ayni anda patlar ve hic motor kalmayinca arap pilot panikler. Tam bu esnada gostergelerde "Don't panic. This is American technology" yazisi gorulur ve ucak kendi kendine rahat bir sekilde yere iner. Araplar sasirir ve kendileride boyle bir ucak yapmaya karar verirler. Yaptiklari ucagi Amerikalilara denetmek icin bir Amerikan pilotunu ucaga bindirirler. Ucak kalktiktan birkac dakika sonra bir motor patlar. Gostergelerde "Don't panic.This is Arabic technology" yazisi gorulur. Birkac dakika sonra 2. Motorun patlamasiyla ayni yazi gostergede gorununce pilot "Ulan bizim ucagin aynisini taklit etmisler. Ne taklitci adam yav bunlar" dedikten sonra kalan 2 motorda patlayinca ucagin kendiliginden yere inecegini dusunen pilot gostergede su yaziyi gorur. "Don't panic.This is Arabic technology. Please repeat after me; Eshedu enla ilahe llallah, ve eshedu..." |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|