![]() |
![]() |
#281 |
Forum Demirbaşı
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2007
Teşekkür Etme: 70 Thanked 42 Times in 30 Posts
Üye No: 26495
İtibar Gücü: 2554
Rep Puanı : 2488
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Çöldeyim
Araçlar ve insanlar Koşuştururken caddelerde Rengarenk bezenmiş Kat kat üstüne binalar Yarış içindeyken gökyüzünde Ve kaldırımlar... Bir telaş içinde! Ben ise... Koca şehirde Ve bu gürültüde Kızgın bir çölde; Çırılçıplak Çaresiz Yapayalnızım... Kızgın kumlar kaplamış asfaltı Betonları, pınarları Ölümcül bir sessizlik Davet ediyor akbabaları Çığlık çığlığa Hücum ediyorlar kulaklarıma Bedenimde kuraklık izleri Gözlerimde bir filmin son perdesi Biliyorum; Yalnızca... Yalnızca, Bir dost eli uzanırsa biter yalnızlık Bir dost ile tükenir çaresizlik Yüreğimde bir küçük ümit Onu bekliyorum....
![]() |
#282 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Çözesim Gelir
yarını düşünürken şimdiden bir sevinç kaplar kalbimi ta derinden gönlümü gözümü de bağlasalar birden sana kavuşmak için çözesim gelir. coşkunum deli taylar gibi çoşarım ayakalrımı da bağlasalar durmaz sana koşarım aşk bu duvardaki hayaline bakarım seni birden görünce öpesim gelir.
![]() |
#283 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Çözülmüş Sevinç
Saçaklı kış çalarken Kapında kırılıp düşüyordum Üzerimde kar Saçlarımda kar taneleri uçları kirpiklerimde Elimde kardelen çiçekleriyle beyazdım Günahlardan arınmış sıyrılmış bedenimden Sana gelmiştim gülüşüm kendi sesimde diyordun Serdar bir yana dünyalar bir yana duydum ki Sen dünyaları seçmişsin.
![]() |
#284 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Çukur
bilerek mi yanına almadın giderken basışının yastıkta bıraktığı çukuru güveniyordum oysa ben sevgimize vapur iskelesi yada tren istasyonundaki saatin doğruluğu kadar beni senin gibi bir de annem terketmişti ki hala durur onun yokluğundan bana kalan çukur.
![]() |
#285 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Çünkü Dostuz
Bir gün bunalırsan ve sıkıntını paylaşmak istersen beni ara... İki elim kanda olsa gelirim, sıkıntını yok ederim... Bir gün ağlayacak gibi olursan da ara beni... Seni belki güldüremem ama, söz veriyorum, senle birlikte ağlayabilirim... Bir gün uzaklara kaçmak istersen beni aramaktan çekinme... Seni belki durduramam ama, senle birlikte koşabilirim... Bir gün yüksek bir köprüden atlamaya kalkarsan da ara beni... Senle birlikte atlayamam ama, aşağıda bekler, seni tutabilirim... Bir gün herhangi bir konuda kararsız kalırsan ara beni... Seni senden fazla düşünür sana fikirler verebilirim... Bir gün kimseyi dinlememeye karar verirsen de ara beni... Ağzımı açmayacağımı, söylemediklerini bile dinleyeceğimi bil... Bir gün beni üzdüğünü düşünürsen de çekinme, yine ara beni... Göreceksin, sana kıyamam, kızamam, üzemem seni... Bir gün beni ararsan ve benden bir karşılık alamazsan... Söz ver: O zaman sen ulaşmalısın bana.. Çünkü, o an bir meleğe gereksinim duyduğumu bilmelisin
![]() |
#286 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Çünkü Sen Beni Sevmiyorsun
Ne acı değil mi? sevmekten korkuyorum. Seni, hem de seni sevmekten. Ne acı değil mi? lanet okuyorum. Gözüme kıymadığım,dilimden düşürmediğim.. Sana, hem de sana lanet okuyorum Kendimi bilmiyorum, gâh gülüyor gâh ağlıyorum. Aynı bandı sürekli çalıp duruyorum.. Aynı şarkılar, aynı mısralar hep dilimde. Birde sen,seni dinliyorum,seni diliyorum Uyuyorum,uyanmadan uyuyorum.. Rüyalarımda arıyorum. Kapı kapı dolaşıyor, seni soruyorum. Yılmadan,herkese soruyorum. Gelmez,gitti diyorlar. Ne yöne diyor,peşine koşuyorum. Soluksuz,sadece seni arıyorum. Üşüyorum,hem de çok üşüyorum. Gözyaşlarım,akmadan donuyor gözlerimde. Çok üşüyorum bir tanem. Lanet olsun! bak halen seni seviyorum. Bir tanem diyorum. Ama sen duymuyor,anlamıyorsun. Seni öyle sevmek istiyorum ki! Ölümüne,her an,her saniye,sonsuza dek.. Bir tanem,canım,zaafım demek istiyorum Ama olmuyor,boğazımda tıkanıyor. Çünkü sen beni sevmiyorsun Sevdikçe batıyor.. Kaçtıkça yaklaşıyorum.. Bir kor oldun,artık seni tutamıyorum. Bir nur oldun,artık seni göremiyorum. Bir rüya oldun,rüya gibi bir rüya. Neden biliyor musun ? Çünkü sen beni sevmiyorsun. İçimi döktükçe,dökülüyor. Meğer ne doluymuşum ben.. Kafiye yok,uyak yok,kural yok. Sadece duygularımı yazıyorum.. Herkes gibi bende seviyorum. Ama herkesten daha çok seviyorum. Çünkü sen beni sevmiyorsun...
![]() |
#287 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Çünkü Seni Çok Sevdim
Beni görme diye Zamanı geceye çevirdim; Yıldız gözlerine mil çekip, Dolunayı kurtlara yedirdim.. Unutmuştum ateşböceklerini, Işıltılarında yol bulup yanıma geldin.. Çünkü seni çok sevdim... Beni duyma diye Araya dağları diktim!... Rüzgarın hızını, Kuşun kanadını kestim... Gene de Saatimin kurgusunda güç, Yüreğimin atışında sestin.. Çünkü seni çok sevdim... Beni bulma diye Adres değiştirdim!... Terk edip yaşadığım şehri, Çöllere gittim... Kum fırtınalarında özlemi savurup, Savanlarda seni bekledim.. Çünkü seni çok sevdim... Beni sevme diye Yönümü çevirdim!... Cennettin sen, gidip cehenneme girdim, Gene de Küllerimi göğsüne gül, Günahlarımı su yapıp Ateşlerime serptin.. Çünkü seni çok sevdim... Çünkü seni çok sevdim!... Çünkü sen de beni sevdin.....
![]() |
#288 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Çürüyen Otlar-I
Bilinmez hangi şehirde Yaşarsın aşktan habersiz, Küçük çakıl taşım, nasıl bulayım! Kaybolmuşsun bir kocaman nehirde. Bu kimin çocuğu, der, seni görenler. Benim çocuğum, diye, sesim gelir uzaktan. Bunca kötülüğü bağışlatır bakışın Yanakların kızarır ağlamaktan. Bir gün sokakta rastlasam, ellerini Alsam avuçlarıma okşasam. Sıcaklığını tanır da mısralarımdan Kız kardeşimsin sanırlar belki. Sen orada, ben burada Birbirimizden habersiz Ayrı yaylalarda yeşeren otlar gibi Bekleye bekleye çürüyeceğiz.
![]() |
#289 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Çürüyen Otlar-II
Senin oturdugun sehirde Gökyüzü mavidir benimkinden, Çiçekler daha taze Kuslar bile güzeldir birbirinden. Sarkilar daha neseli, daha mahzun Aksamlar daha garipsi, Umut alabildigine genis, Umutsuzluksa denizler gibi; Trenler bile daha sevinçli Daha kederli gelir gider. Gençler bütün hasari Yaslilar büsbütün kederlidirler. Kadinlarin sütü daha gür, daha ak Çocuklarin istahi, yerinde, Gemiciler bile daha sarhostur Dogup büyüdügün sehirde. Garibim! Nazlim! Öksüzüm Hayal rüzgarlariyla emzir beni de Uzak ya, kokunu duyuyorum Gül gibi açildigin sehirde.
![]() |
#290 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() D.Y
Yakalamaya çalışma onu çünkü onu yakaladığında sen de yakalanırsın onun gibi. Bırakmaya çalışma onu bırakırsan bırakırlar seni o anda hiç farkına varmasın…
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|