![]() |
![]() |
#281 |
Bağımlı Üye
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2008
Teşekkür Etme: 0 Thanked 93 Times in 80 Posts
Üye No: 45172
İtibar Gücü: 2089
Rep Puanı : 4660
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() ****Seni Unutamadım****
Sensiz buralardan gidiyorum, Bil ki seni de yanımda götürüyorum. Sakın ağlamasın o güzel gözlerin ardımdan, Sel olup akmasın gözyaşların, Gelmesin aklına seni unutacağım.. Biliyorum istesem de unutamayacağım.. Yüreğimin derinliklerine saplanmış Bir hançerdi sevdan, Silemedim seni kalbimden, Atamadım sevgini yüreğimden, Tutamadım elini kimsenin senden sonra Sevemedim kimseyi seni sevdiğim kadar.. Hep unuturum diye avuttum kalbimi, Kendimi unuttum , seni unutamadım. Senden ne kadar kaçmaya çalışsam da Bırakmadı peşimi hayalin.. Ne kadar mesafe olsa da aramızda Geçtiğim her yolda sen vardın. Hangi tarafa baksam hep seni hatırladım Bir gölge gibiydi hayalin seni unutturmadı Seni unutamadım , seni unutamadım.. Gitmek çözüm değilmiş anladım Anladım ama artık geri dönüşü yoktu Gördüğüm, güzel bir düş Yaşadığım, unutulmaz bir rüyaydı Uyandım ve bitti.. ama seni unutamadım |
![]() |
![]() |
![]() |
#282 |
Bağımlı Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Gittin...
Ben arkandan sadece baktım. Oysa söyleyecek o kadar çok şeyim vardı ki... ’’gidersen, iyiye dair ne varsa içimde yitireceğim hepsini. Gidersen, sönecek içimdeki ateş ve bir daha hiç kimse yakamayacak. Gidersen, karanlığa mahkum edeceksin günlerimi. O karanlıkta yolumu kaybedeceğim...’’ diyecektim sana. Konuşamadım... Gittin... gidişini görmemek için gözlerimi kapattım. Öğlesine acıdı ki içim, tutup koparsalardı kolumu, bacağımı bu kadar acı duymazdım. Acım yaş olup akmalıydı gözümden. Ağlayamadım... Gittin... gidişini önlemek için tutmalıydım ellerinden. Ellerim değilmiydi her dokunuşunda seni ürperten?! ürperirdin yine biliyorum. Bir kez dokunsam, bir kes tutsam ellerini, gitmek için biriktirdiğin bütün cesaretin kaybolurdu. Tutamadım... Gittin... bir yıkım gibiydi gidişin. Sen adım, adım uzaklaşırken benden çöküp kaldı bedenim olduğu yerde. Nice terk edişlere dayanan bu yürek bu kes yenilmişti. Bu kadar zayıf değildim ben, kalkmalıydım. Kalkamadım... Gittin... oysa ben geldiğin gün gideceğini biliyordum. Hazırdım gidişine. Kaçak zamanları yaşıyorduk. Zaman bitecek ve sen gidecektin. Bense gidişinin ertesi günü hayatıma kaldığım yerden devam edecektim. Edemedim... Başlayamadım... Gittin... bir şey söyledin mi giderken? ‘KAL’ dememi istedin mi? Son bir kez ‘ SENİ SEVİYORUM ’ dedin mi? ‘BEKLE BENİ DÖNECEĞİM’ dedin mi? Beynim öylesine uğulduyordu ki... Duyamadım... Gittin... Nereye gittiğin önemli değildi. Binlerce kilometre uzaklarda dahi olsan, iki metre ötemde de fark etmiyordu. Artık yoktun ve asıl bu düşünce beni felç ediyordu. Kurtulmalıydım senden, bu yokluğun duygusundan kurtulmalıydım. Kurtulamadım... Gittin... unutulanların arasına katılmalıydın. Anıları bir sandığa koyup hayatı bir yerinden yakalamalıydım. Bu aşk noktalanmalıydı, bu sevdadan vazgeçmeliydim. Yapamadım... Gittin... bir okyanusun ortasında, tek küreği kaybolmuş sandalda dev dalgalarla boğuşan bir denizciyim artık. Bil ki; Sevmekten vazgeçmedim seni, bil ki seninle birlikte sevdanıda taşıyacağım yüreğimde. Bil ki seni... unutamadım... |
![]() |
![]() |
![]() |
#283 |
Bağımlı Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Benimle bir konuşsan
Sevdamı anlatacağım sana Tabi dilimin döndüğü kadar Yazdığım şiirlerimi okuyacağım Mısralarım işte o gün Dile gelecek Seni sensiz nasıl yaşadığımı Seni her gün görüp de nasıl özlediğimi İşte o gün haykıracak mısralarım İşte o gün şiirlerin şiir olacak Okuduğun gün Saatlerin zamanın durmasını isteyeceğim Bu an, bu kısacık an bitmesin diyeceğim Ama zaman bana inat Her zamankinden hızlı geçecek Biliyorum Bir an olsun göz göze geleceğiz Ve seni ne kadar sevdiğimi anlayacaksın Ben bir kelime bile söylemeden Sende istemeyeceksin gözlerini kaçırmayı gözlerimden Ama gözlerin kaçacak Biliyorum Sana nasıl uykularımı böldüğünü Her şeyde senden bir parça aradığımı Ve her gözümü kapayınca nasıl seni gördüğümü anlatacağım Kelimeler yetmeyecek Biliyorum Her rüzgar esişinde neden derin bir nefes çektiğimi Yüzlerimi okşadığında rüzgar Neden gözümü kapayıp gülümsediğimi Nasıl yalnız bir karanlık ta usandığımı anlatacağım Sana adı sen olan yıldızı göstereceğim Onunla konuştuklarımızı anlatacağım sana Neden bir yıldız olduğunu söyleyeceğim Ve sana bir günü hatırlatacağım Tabi unutmadıysan Sana dalgaları anlatacağım Her denize bakışımda nasıl seni gördüğümü Ve bizim evdeki saati anlatacağım Her saniyesinde seni seviyorum dediğim O saati anlatacağım Yıldızların nasıl ağladığını Ve göz yaşlarının yüreğimi nasıl yaraladığını anlatacağım Evinizin önüne gelip yağmurda ıslanmayı Sana her bakışımda yeniden aşık olmayı Yaşadıkça kalbimde bir yerin olduğunu Sana ilk aşkım olduğunu Sen sevmesen de benim seveceğimi anlatacağım Uzaktan sevmeyi anlatacağım sana Saçlarını ellerimi dokunmadan gözlerimi okşadığımı Seni görünce yüreğimin titrediğini Ve bir bakışının bana yettiğini anlatacağım Ve biliyorum Bunları anlatmama fırsat vermeden Seni seviyorum diyemeden gideceksin Dur gitme desem de Durmayacaksın biliyorum |
![]() |
![]() |
![]() |
#284 |
Bağımlı Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir tek şeyi unutma!
Seni sevdim ben. Kalbim şimdi bir sokak çocuğu Kelebekleri göç etti gönlümün Issızlaştı hayat sanki Sanki, sabahı eksik şiirlerimin. Sanki, gecesi hep kanayan bir yara Ve sanki, artık hep kanayacak... Ağlanacak bir aşkın kıyısına vurduysa gözlerim Çare yok, ağlayacak. Bir tek şeyi unutma! Seni sevdim ben. Kapıları kendime ben açamadım Ya da yanlış saatlerde bekledim gelmeni Düşünüyorum da sen gideli ne çok yalnızım.. Sarmaşık aşkın sarısında kaldım, sarılamadım. Savunamadım seni kimselere Anlatamadım seni kimselere Kimsesiz kaldım, En çok da sensiz... Bir tek şeyi unutma! Seni sevdim ben.. Sana uyumak, Sana uyanmaktı hayat. Sıratını geçtim yaşarken korkmadan Korkumu geçtim cesaretle, ihanetle Berduş bir yalan masumiyeti öptüm bile bile Tek sen gitme diye Sonbahar oldum yaprak yaprak Ağaç oldum köklerimi unutarak Tesellisiz bir geceye fırlatıldım Kalbimi dar kafese kapatarak İçimdeki bir kanarya Hiç susmadan ağlayacak Bir tek şeyi unutma! Seni sevdim ben. Yakamozlarında yıkadım sevdamı çırılçıplak Seni sevdiğimi bağırdım mehtabına Beyazında akladım bulutunun Mavi mavi sevdim seni içim kan ağlayarak Bir tek şeyi unutma! Seni sevdim ben. Anlattıkça kış vuruyor satırlarıma Anlattıkça üşüyor, anlattıkça ısınıyor yüreğim. Bugün sardunyalarım da açmadı Belki de küskün renklere Ellerimde günah gibi yaşayamadıklarım Sensiz soluyorum anlayacağın Mavi mavi ölüyorum Duyuyor musun, orada mısın, Var mısın, yok musun? Bir tek şeyi unutma! Seni sevdim ben. Yanarak, yıkılarak Aklıma her geldiğinde ağlayarak |
![]() |
![]() |
![]() |
#285 |
Bağımlı Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gözümü açtım seni gördüm
Seni sevdim ve bağlandım sana İçimi verdim sana Tüm benliğimi Ve veririm hala Ki bi robot misali Programlanmışım sana Sen vardın ve bide sen Kimse yoktu gözümde Olmuyordu başkalarıyla Sen vardın hep aklımda Gözlerine baksam gözlerindi Ve tutamazdım kimsenin ellerini Kıyamazdım ellerime almaya Senin ellerin gelirdi gözümün önüne Sesler aynı sen Ama bir sen aynı değildin Ve ben bir seni bulamadım Ki hiç kimsede sen değildi Kimsede olamazdı Doldurulamayacak bir yerin vardı kalbimde O kadar derin bir izdi ki bu Kim düşse içine kaybolup gidiyordu Ve ben seni bekledim Tek hekim sendin O izi iyi edecek Ama sende gelmedin Ömür boyu taşıyacağım Bir izle bıraktın beni Eğer olsaydı gidecek bir yerim Bir dakika durmazdım buralarda Giderdim Ama benim gidecek yerim sensin Açmadın kapılarını bana Yeterdi yanımda olman Huzur dolmam için Tek kelime etmesen bile Yeterdi yanımda olman Nefesini hissetmem yanımda Yada bakmam gözlerine sen bakmasan bile Yeterdi bana Unutamıyorum bir türlü seni Unutamıyor işte şu yaralı kalbim Biliyorum belki kaçmam gerek buralardan Sadece alıp sırtıma bir ceket Kimselere görünmeden Kaçıp gitmem gerek Biliyorum aslında hiçbir şeye çare olmayacak Peşimden gölgemden daha yakın takip edecek beni Bırakmayacak yakamı anılar Düşünceler belki de Tek bildiğim bir şey var Bütün düşüncelerimin kesişme noktası sendin Ve gözümü açtım seni gördüm ben İlk sana seni seviyorum dedim yaban gülüm. Ve Seni sevdim Taki gözümü tekrar kapatana kadar. Seveceğim. altında yazarın ismi olmayan konuların tümü alıntıdir |
![]() |
![]() |
![]() |
#286 |
Bağımlı Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gidiyor musun diye sorma bana.
Gönderen sensin. Ne terk etmeyi istedim seni, Ne de daha yaşamadığımız bu aşkı toprağa gömmeyi. Senin kadar öfkeliyim ben de. Senin kadar endişeli... Bir dokunuşunla bin kenti yıkacak güç verirdin bana Ama inandıramadım seni. Sen, sorgularken beni kafanda Ben, gözlerinin içine bakıyordum kuşkuyla. Bir tek sözün bağlardı beni sana, Oysa sen hep susmanın koynunda. Aşkın içine bir kez girdi mi kuşku, Teslim alır bedenleri de. Sütten çıkmış ak kaşık değildim Ama yalanı sokmadım iki kişilik dünyamıza. O dünya ki bazen minicik bir odada Bazen kentin ortasında şekillendi. Nasıl da güzeldi... Zaten varsın diye her şey güzeldi ama Sen buna inanmadın. Ah bu sorular... Yaşamak varken sevdayı delice, Niye boğarız sorularla? Nasıl ikna edebilirdim seni? Ben, aşk dedikçe sen, dur dedin. Ben, seninleyim dedikçe Sen, hayır dedin. Zaten az konuşan sen Olumsuz ne kadar sözcük varsa Bulup çıkardın ortaya. Bense hiç bir şey diyemedim |
![]() |
![]() |
![]() |
#287 |
Bağımlı Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir akşamüstü bir rüzgâr yapıştı belime, içtik beraber.
Sarhoşluk daha çok acıtır dedi, gözleri yaşararak. Önce inanmadım. Sonra kudurdu, kudurdu. Başım döndü, bağırdım... "Sen, giderken gülüm izlerini silmeyi unuttun. Sen, giderken bitanem, bende bıraktıklarını almayı unuttun. Sen, giderken aşkım, sen hâlâ bendeydin. Çalan bir müzik parçasının sözlerinde unuttun kendini. Bir ağustos akşamında unuttun beni ve seni. Süzülen damlaların sıcaklığında, Sensiz bir gecenin sabahındaki hıçkırıklarda unuttun seni. Terasda içilen bir bardak çayda ya da bir bardak birada unuttun. Bir mangal ateşinin sonrasında, yanmış közlerde unuttun. Beyoğlu'nun o güzel sokaklarında, O ıssız kalabalıkda unuttun kendini. Söylenen yalanlarda, 'iyi ki varsın'larda unuttun seni ve beni. *******i baktığımız o yıldızlarda unuttun bizi. Bir daha birlikde çıkamayacağımız Yeniköydeki çay bahcesinde, Papatya'da unuttun bizi. Adını bir türlü koyamadığın gelecekdeki güzel günlerimizde unuttun. Beraber yakılan sigaralarda unuttun bizi. Sen giderken bitanem, SENİ BENDE UNUTTUN !!!." |
![]() |
![]() |
![]() |
#288 |
Bağımlı Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İNANMADIN
Ben ki asi boyun eğmez Ben ki çılgın söz dinlemez Senin için hem de kaç kez Yaşlar döktüm, inanmadın. İnanmadın ne yapayım Sensizlikmiş senden payım Tanrı mısın ki tapayım Sevdim seni inanmadın. Diz çökerken dağlar bana Şimdi taşlar ağlar bana Hayatımda bir tek sana Yenik düştüm inanmadın. Sen kavgamın tek galibi Sen gönlümün tek sahibi Sana uysal çocuk gibi Teslim oldum inanmadın. Yere serdim gururumu Hiçe saydım onurumu Kucakladım umudumu Koştum sana inanmadın. Yasak koydum şu kalbime Ne geçti ki ah elime Bağlanmak mı ne kelime Öldüm sana inanmadın! |
![]() |
![]() |
![]() |
#289 |
Bağımlı Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Nedense bütün resimlerde ben
Böyle mahzun ve perişan çıkarım Hep böyle hayata kapalı durur Gülmesini unutmuş dudaklarım Artık canından bezmiş kimselerin Hazin bakışı parlar gözlerimde İçinden adamlar arabalar geçer Çizgiler alnımda bir büyük cadde Aynada saçlarımı düzeltirim Bir perde iner yüzüme alçıdan O, bin mumluk ampullerin altında korkarım korkarım fotoğrafçıdan Bakışlarım gümüş camlara sorar Elbisemin eskiliği belli mi Sonra karşıda küçük bir noktaya Dikerim kahverengi gözlerimi Kabahat objektifte camda değil Onlara yalı gözlerle bakarım Nedense bütün resimlerimde ben Böyle mahzun ve perişan çıkarım alıntı |
![]() |
![]() |
![]() |
#290 |
Bağımlı Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Eylül Gözlerin
Başımda bin bir düşünce Erguvanlara dair Ve yokluğun hercai menekşe Eylül gözlerinde şehrin buğusu Çekip gitmeliyim buralardan Bu yağmurdan kaçmalıyım Bu sızıdan Tenime değmeden sükût Ey şehir Sen beni unut Şehir, taş binaların kuyusu Allahsıza kadar korkakların kuytusu Başımda bin bir düşünce Erguvanlara dair Ve yokluğun hercai menekşe Eylül gözlerin diriliş muştusu alıntı |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|