![]() |
![]() |
#281 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ava Giden Avlanır
Unutma, ava gidenleri de bir gün olur avlarlar, Ava gidenleri bir gün kuduz köpekler dalarlar, Ava gidenleri bir gün eşşek arıları da sokarlar, Unutma, ava gidenleri de bir gün olur avlarlar, Alıcı, vurucu, yırtıcı kuşların ömürleri az, az olur, Bilirsin çakalları, domuzları, ayıları hep vurulur, Masumlara, zalimce kıyan, zalimler de vurulur, Unutma, ava gidenleri de bir gün olur avlarlar. Bak, bak nasıl da vurdum diye kahkaha atıyor, Domuz gibi gülüyor, eşşek gibi karnını yırtıyor, Kân peşinde gezen çakallar gibi, koku alıyor, Unutma, ava gidenleri de bir gün olur avlarlar. Yusuf Önder Bahçeci
![]() |
#282 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Avare Gezerim...
Avare gezerim şimdi bağlarda, Sevdam rüzgarla eser dağlarda, Beni aramasınlar artık sağlarda, Avare gezerim şimdi bağlarda. Ömrüm bir bir gazelin döker, Bu ayrılık yaman ciğerim söker, Mezarımın başına taşı kim diker, Avare gezerim şimdi bağlarda. Beni teselli edemez hiç bir şey, Kâlbime işler kavalla ney, Ayrılık yolunda yol aldım epey, Avare gezerim şimdi dağlarda... Yusuf Önder Bahçeci
![]() |
#283 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Avareler Gibi Gezerim...
Şimdi avareler gibi gezerim gezdiğimiz o yerlerde, Seni benden ettiler, çektiler aramıza kalın bir perde, Sana kavuşmak hâyali var kâlbimde ki her seferde, Şimdi avareler gibi gezerim gezdiğimiz o yerlerde, Seni benden ettiler, çektiler aramıza kalın bir perde... Yusuf Önder Bahçeci
![]() |
#284 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Avel Değildim Yenildim
Ben avel değildim, nasıl nasıl da yenildim, Sende sevdin masum gözlerinden bildim, Hele bir şu kârlar erisin, erisin de derdim, Ben avel değildim, nasıl nasıl da yenildim. Kârlar eridide ne oldu sanki çaremi oldu, Ben göremedim, kırık testi suylamı doldu, Seni gerçek seven Önder'di, turabın oldu, Ben avel değildim, nasıl nasıl da yenildim.... Yusuf Önder Bahçeci
![]() |
#285 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Avladı Beni...
Bir çift güzel göz ile avladı beni, Sonra da ellere gitti salladı beni, Yıllar geçti aradan acım dinmedi, Bir çift güzel göz ile avladı beni. Gökyüzünde şahinin kanadı kırık, Arada bir tutar, sessizce hıçkırık, Gel etme be derler elleri bıktırdık, Bir çift güzel göz ile avladı beni....
![]() |
#286 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Avrupa Birliği Rüyası...
Kimi çok seviyorsan, ondansın ondansın, Avrupa Birliğinin rüyası oyalasın oyalasın, Sen her şeyini versen bile yaranamazsın, Kimi çok seviyorsan, ondansın ondansın, Bir gün bir balon gibi patlar, üzülürsünüz, Rahipler size selam vermez üzülürsünüz, Belki kıçınızda don kalmaz büzülürsünüz, Avrupa Birliğinin rüyası oyalasın oyalasın... Yusuf Önder Bahçeci
![]() |
#287 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Avrupa Birliğine Çoktan Girmişiz
Gülüm biz Avrupa Birliğine çoktan, çoktan girmişiz, Her kes bir telden çalıyor, bak neler, neler demişiz, Herkesin cebinde beş on kredi kartı ne severmişiz, Gülüm biz Avrupa Birliğine çoktan, çoktan girmişiz. Her köşede bir meyhane, bira küpleri de sürü sürü, Yaş günü, doğum günü, anneler günü, babalar günü, Gelde sen çöz, çöz de görelim bakalım bu düğümü, Gülüm biz Avrupa Birliğine çoktan, çoktan girmişiz. Tavernalar, güzellik yarışmaları ve partici atışmaları, İt dalaşı, it kılı, postal bağı, kör dövüşü, horoz dövüşü, Çocuğun ben onsekiz yaşına geldim sana ne deyişi, Gülüm biz Avrupa Birliğine çoktan, çoktan girmişiz. İntiharlar, kerhaneler, tımarhaneler dahası var neler, Beyleri kiliselerinin önünde hep müşterilerini bekler, Birileri bizi sinsice arkamızdan maceralara sürükler, Gülüm biz Avrupa Birliğine çoktan, çoktan girmişiz. Yusuf Önder Bahçeci
![]() |
#288 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ay Yıldıza Kimin Gücü Yeter
Gökyüzünde dalgalanan Ay Yıldız'a kimin gücü yeter, Benim imanım kâlbimde kalbimse değerler için atar, Bilirmisin sen bu Vatanın bağrında nice yiğitler yatar, Gökyüzünde dalgalanan Ay Yıldız'a kimin gücü yeter. Çakallar dumanlı havayı çok sever ve koklar derler, Çakallar Kurtları görünce barınmaz ve kaçar derler, Bütün dostlarımız ve de düşmanlarımız da iyi bilirler, Gökyüzünde dalgalanan Ay Yıldız'a kimin gücü yeter. Bütün Dünya bize karşı oldu, Çanakkale Savaşında, Mermiler yağmur gibi yağarken, Mehmetlerin başına, Yüzbinlerce şehit verdik biz bu Çanakkale Savaşında, Gökyüzünde dalgalanan Ay Yıldız'a kimin gücü yeter. Yusuf Önder Bahçeci
![]() |
#289 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ay Yıldızım Benim
Ay Yıldızım benim sen her şeyimsin, Gerçek söylüyorum benim cânımsın, Nazlı nazlı dalgalanırsın da göklerde, Ay Yıldızım benim sen her şeyimsin. Sana bakmaya hiç doyamam ki ben, Dünyalar verseler seni değişmem ben, Sen ki şehitlerimin kanısın bilirim hem, Ay Yıldızım benim sen her şeyimsin. Sana baktıkça gözlerime yaşlar doluyor, Senin için bil ne Mehmetler şehit oluyor, Şehit Anaları gece gündüz dualar ediyor, Ay Yıldızım benim sen her şeyimsin. Biz Ay yıldızın uğruna ne cânlar verdik, Bütün Dünya bir oldu hakkından geldik, O bayrakların en güzeli böylece bildik, Ay Yıldızım benim sen her şeyimsin, Yusuf Önder Bahçeci
![]() |
#290 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ay Yıldızlı Bayrağım...
Ay yıldızlı bayrağım, Kırmızın şehitlerin kanı, Akın yiğitlerin imanı, Yurdum yiğitlerin harmanı. Ay yıldızlı bayrağım, Cânım sana adağım, Sevgin kâlbim de bağım, Ay yıldızlı bayrağım. Ay yıldızlı bayrağım, Yıldızın ayın önünde, Hilalin her şeyin önünde, Senin için cânımı veririm, Elbet günün birinde.... Yusuf Önder Bahçeci
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|