![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57929
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Falcılar
Saklanıyor şafaklarda özgürlük ******* çamurlu ellere kalmış Bir falcı ellerimin çizgilerinde O hiç bitmeyen tatlı yalana dalmış Falcılar bilir mi hiç zindanları Zindanlara giden tozlu yolları Hep geçmişten geleceğe haber verirler Falcılar bilir mi yaşanan acıları Yazıyorum gülüm hep yazıyorum Kendime ve kadere çok kızıyorum Odamı çeviren teller boyunca Hasret zinciriyle ben uzuyorum |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Fenerlerin Öyküsü
Bir daha Konuşmayacağım Asla Konuşacak Ne kaldı ki Bitmişken Kaldırım taşlarında Fenerlerin öyküsü Sessizlik gelecek Ve sızılarla gidecek Beynin değirmeninde Dönecek Ruhun Boşluğunda dolacak Yol alacak Sonsuzluğa Ve kadın olup ellerimde Yağmurun toprakla oynaştığı gibi Tenimle oynaşacak Ben konuşmayayım diye |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Fidanlar
Ölümden sonrasını sorma Sorma bana gözlerimin kapanışını Yaşamak istiyorum yaşamak asırlarca Sorma bana fidanların yıkılışını Gözlerimde hep mavi vardı bulutsuz Gözlerimde hep sevi vardı kaygısız Oysa yıkılıyor hep fidanlar yıkılıyor Yüreğimde hep yaşamak yankılanıyor Fidanlar yeşerecekti oysa bahar gelince Gözlerim yağmurla sorgusuz buluşunca Ölümse yasaktı yasaktı sevişmeden Ölümü bedenim ölüğmsüz bilmeden |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Fötr Hep Yamuktur
Dikene bürünür gül Elini kanatır kadın Emersin Uyanır erkekliğin Müstehcenlik bulaşır satırlara Mevsim bahardır Aylardan Tabiki mart Kelimelerle öpüşür Kaleminin ucunda Kağıt ve ellerin Bir bardağa boşaltırsın öfkeni Unutursun herşeyi Her şey gider Hiç bir şey gelir Bir düz çizgiye dönüşür Düşüncelerin İstikamet gösterir mi Bilinmez gerçek Gerçeği süslersin bilinir Beslersin gerçeği Delinir Bir maviş göz Ve iki kalın dudak uğruna Bırakırsın çelişkileri Dosdoğru adam olduğunu sanırsın Oysa fötr hep yamuktur Ve kurşunla delimiştir Tam ortasından |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Fukara Simyacılar
Simyacı olmak için iki fukara Pusuya yattılar bir tuzcu dükkanında Tam üç gece üç gündüz sessizce İlk yemişini verdi yalan Kral doğurdu ilk kraliçeyi Bir büyücüye sormadan Üç kuş üç yelek ördü üç prensese Ve üç kavak dikildi Turuncu nehrin kıyısında Üç dağdan üç taş getirildi ve gömüldü Üç kavağın dibine birbirine karışmadan Sevgilisi güldü bu masala Benim sana güldüğüm gibi Çenesindeki gamzesini saklamadan Dağlara yürüdük seninle asırlar boyu Ayaklarımız üryandı başımız kabak Ve tabanlarımız çürümek istiyordu toprakta Dağlara yürüdük geride bırakıp yalanları Korkuları ovalara gömerek dağlara yürüdük Çcukluğumuzu gördük yamaçlarda Kuru ırmak yataklarında seviştik Çakış taşları ve maral geyiklerle Gökyüzündeki bulutlardan hiç utanmadan Dağlara yürüdük el ele tutuşarak Bizi görüpte kıskançlıktan yanıp tutuşan Düz ovalara aldırmadan Yoktu yürüyüşümüzde hesaplı kitaplı bir şey Duygularımızla yürüdük ve gerçeğe ulaşmak için Dağların ardındaki dağlarda saklıydı her şey Ve bir masalı tamalıyordu yaylalar Suaların kaynağına yürüdük daha kolay aksın diye İçimizdeki öfke doğmamış denizlere Biz iki fakir simyacıydık Saygı duyun bizlere |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Fulya Çiçeğim
Bir nehir kıyısında bazan Ve bir vadinin ortasında yapayanlız En güzel şarkıları terennüm edeceğim Çünkü arkadaşım olacak benim Yüz binlerce fulya çiçeğim Hangi şeyi görmek istiyorsam Ve neyi duymak istiyorsam senden Bana sen anlatacaksın Hiç kimseden çekinmeden Sepet sepet çiçekler dökeceğim Sevdiğim şehirlere Işık ışık Rüzgar rüzgar Alazlayıp geçeceğim Bilmediğim dünyaları Anılarım hüzünlere koşacak |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gam Girdapları
Benim için en kutsal oyundur bilirmisin Naz desenleri çizmek yüreğime Gül gölgesinde saklamak kokunu Çırpınmak gönül koyduğun gam girdaplarında Hasret ağusunun kırmızısında yanmak Uzanmak seninle yan yana bir musalla taşına Ölümsüzlüğün sırrını ararken gözlerinin renginde İsmini yüz kerre bin kerre haykırmak Evrenin boş,bomboş siyah karanlığına Ellerini sıkarken kaybolmak Yanmak Kavrulmak Yüreğinin atışlarında Mavi küslerin küstüm çiçeklerinde Zamanın efendisine yenik düşmek En kutsal oyundur bilirmisin |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gaziyim
Hala yangın, hala vurgun yüreğim Bu cennet vatanın her karış toprağına Kavrar hala al sancağı,sıkı sıkı bileğim Görev alıp çıksam yine en heybetli dağına Ey Vatan! ben ki sana kol vermiş bir gaziyim Bin kol vesem,yine azdır uğruna Şan ve şeref dolu,bir tarihin özüyüm Biz var iken kara eller uzanamaz bağrına |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gece Ve Deniz
Geceyi sorguladım Denizin laciverdinde Cevaplar yakamozdandı Balıklar kendi derdinde Sevdam.. Kendini arıyordu Bir dargın bir barışık Suların üzerinde Işıkları sönmüş Bir transatlantik Belki bir sandal Belki bir titanik Buzdağı gibiydi karanlık Sevdam Binlerce mil derinde Süngerler gibi deeğerliydi Ve süngerci kadar yorgun Varoluş Ben sen Ve sevdamız Biraz kırgın Ve biraz durgun Gece cevapsızdı Deniz sessiz Süngerciyi bekliyordu Vurgun Karanlığın bir yerinde |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Geçmişteki Sana
Sakladın Esirgedin Oysa ben Güneşi götürdüm Saklasanda Karanlık Mum ışığıdır Ağladığında Ve güneş Bir noktadır İçimde Senin Arkamdan baktığını Bilerek Geleceğe yürürken Geçmişte ki sana Ulaşmak için |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|