![]() |
![]() |
#281 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57896
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Yeni Yaşın Gülüşünü Aydınlatsın
Kemal'e ............................... Sıcak bir yaz akşamıydı hatırlıyorum, aylardan temmuz Gecenin yeni güne göz kırptığı bir saat, kalabalık Nasıl tanışmıştık seninle düşündükçe gülümsüyorum Birlikte geçen zaman eklenmiş üst üste Yıllara yakın olmuş paylaşılanlar o günden bu güne Dostluğun her daim yakınımda, varlığın huzura eş Üstelik uğurusun hayatımı yazdığım sayfaların Teşekkür borcumum var samimiyetine Neleri geride bıraktık seninle Nelere kızdık gözyaşı eşliğinde Birçok yaşantı aklımdan geçiyor kare kare Hep kalemi aldım elime Sana seni anlatmak istedim sözcüklerimle Olmadı beceremedim, sinmedi içime hiç birinde İşte şimdi vakit tamam olmuş Doğum günün bugün, senin için süslemiş her kelime Nasıl ödesem bitmez hayatıma kattıklarının karşılığını Güzel zamanlar sakladık anılar belleğimizde Her yeni yaş biraz daha korkutuyor belki bundan öte Ne bekliyor gelecekte, ne kadar zaman yaratır insan sevdiklerine Yeni yaşın gülüşünü aydınlatsın isterim en içten dileğimle Sen hep böyle kal, yakın kal, dost kal Daha nice yılları kutlarken meydan okuyalım zamana birlikte Doğum günün kutlu olsun arkadaşım Seni bana kazandırdığı için bugüne şükranım var
![]() |
#282 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Yenilendim
Ağırlığınca duruyorsun içimde İsyan tamtamları çalıyorum bazen Anlattıkça dilim açılıyor susamıyorum Yenildim be adamım Gidemedim, sevdalınım işte Çabuk mu pes ettim kendime Zaten hiç kırılmamıştım ya Kızgınlık geçince süt liman Sokaktakiler de bilsin istiyorum Tek dileğim yanılmamış olmam Sen hale bildiğim gibiysen Adını andığımdaki kalp çarpıntımsan Hayat alt üst edip yine de buradaysam Beş paralık iyi niyetlerin düşüşünü de say Yangınım sendendir yine Ağustosa perde perde iniyor yaşım Kavuran *******de yıldızı sana kaydırdım Tutum ikimize sessiz bir dilek Adadım kendimi bildiğin şekliyle Yenilmedim, yenilendim seviyorum işte
![]() |
#283 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yetmez Hissettiklerine Kelimeler
Yetmez hissettiğin duygulara bazen kelimeler, işte öyleyim Sözsüz kalırsın ya da noktasızdır cümlelerin İçinde anlamsız bir his, aşk mı bu? Mantığın dışında ama duyguların içindesin Hala savunmaya korkmuyorsun, hazza yakın tek o diyorsun Çok özlüyorsun ama yüreği nasıl sevgilinin bilmiyorsun Bu yaşanmışlıkları akıl halen almıyor düşündükçe Oysa daha kaç zaman geçti gözlerinden geçenler dile yansıyalı Yine de inan bana diyordun bir tek sen beni tanırsın. Nasıl sarsmaya çalıştılar inancımı, sana nasıl inanmalı Hataların telafisi olmadan aşka inanılmıyor galiba Öğrendin mi hata yapmamayı Haz bir adım yanımda şimdi bile, sana dair kelime kelime Nasıl geçecek bu kırılmışlık halleri Ya da sen bir gün gösterecek misin verdiğin değeri İnan bana diyordun, hala en büyük çabam Ama hep başa döndürüyor senin kendine vermediğin anlam
![]() |
#284 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yıkık Bir Kentin Sevdaya Yanık Çocukları
Yapraklar dökülecek ardımızdan.. Sonbahara dönecek şimdi bu bahar vakti mevsimler.. Çünkü bitişi vuruyor saatler.. Bembeyaz bir örtü kaplayacak her yanı, soğuk.. İçim üşüyecek sen yanımda yoksun diye.. Kal diyeceğim de, gitmeyi isteyen benim galiba.. Senden dönen her duygu içime döndürdü beni.. İçimde her seferinde senle karşılaştım.. Benden öteydin ama varlığını gerçekte tutamadım.. Sıradan sohbetlerde araya sıkışan cümlelerden anladıklarım mavi gözlerinden geçemediğimdi.. Dalgın bakışlarda yakaladıklarım hep bize dair şeylerdi.. Bunca zaman geçti, belki sendekiler değişti; bendekilerse aynı.. Sevdaya yakınsın, gülümsediğim ve sensiz edemediğimsin.. Ne olduk peki? Şimdi biz neyiz? Nerden bakıyoruz birbirimize? Söylesene bitirebilecek miyiz içimizde yok saymaya çalıştıklarımızı? Bitmiyor sevgili.. Ardımızdan dökülürken hazin bir duygu içinde düşler yaprak misali, geriye kalanlara iki damla yaş akıtacağız sanki.. Gidiyorum diyorum, bu dönemeçten sonrası yok diyorum.. Olmuyor.. Sana yakınken başka bir sevdaya dokunulmuyor.. İçim üşüyor sevgili.. Sıcak iklimlerden kalma bir halim vardı oysa, içim üşüyor.. Değince tenin tenime ısınıyorum da yokluğun buna fırsat vermiyor. Keşke diyorum ve susuyorum, çatışıyorum sonra kendimle.. Sana yalanlar söylüyorum.. Kendime söylediklerimden daha hafifler.. Olmuyor.. Hep başa döndürüyor gözlerimiz değince geçenler.. Biz dediğin, yıkık bir kentin sevdaya yanık çocukları, ayrı düştük ama aynı yürekteyiz.. Şimşekler çakarken senin gözlerinde benim içime düşüyor fırtınalı yağmurlar.. Yoksun üstüne üstlük yalnızlığın ortasındayım ve yalnızlık bizden geçiyor.. Mevsimler değişiyor bak, başa dönecek mi yaşantılar? Akreple yelkovan üst üste geldiğinde bizi vuracak mı yüreğimizdeki zaman? Bak yine yağmur var dışarıda, ılık esen rüzgar ve yine İstanbul, aklıma düşüyorsun.. Konuş benimle ve söyle, ne var bize dair yüreğinde.. Git diyorsan giderim, üç beş kırık cümle bırakarak geride.. Sadece sevmiyorum de, geriye kalanları düşünme.. Zaten soluyor susuz kalan aşk, dokunup dökme. Sonsuzluğa çıkan bir ses var içimden şimdi.. Belki bir yakarış gibi, belki de çaresiz; Ben hiç kimseyi bu kadar sevmedim ki.. Bana sevdalı gözlerin vardı ya bir zaman.. Şimdilerde saklamaya çalıştığın.. Giderken yalnız onlar saklı kalır yüreğimde..
![]() |
#285 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yıldız Yağmurları
Yıldız yağmurları yağacak bu gece üstümüze Sakin ve karanlık bir yer seç kendine, izle Dileklerin kadar yıldız düşsün yüreğine Umudum sana dair benim dilediğim şeylerde Var mıyım yok muyum içinde bir yerlerde Varsam mutluluğumsun hala Yoksam dedim ya umudumsun aşkta Geçiyor zaman sadece sevgi kalıyor gerçekse yaşanan Milyonlarca yıldız da kaysa tek seni dileyeceğim inan İlahi adalete ve gözlerinin ötesinde bıraktıklarıma tutunaraktan
![]() |
#286 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yıldızları Sayıyorum
Bir..iki..üç..dört..beş… Gökyüzüne diktim gözümü tek tek yıldızları sayıyorum. Kayarsa belki ardı ardına, dilekler sıralıyorum. Hani çok eskiden, çocukken, Akdeniz’in tuzlu kumunda sırtımız, Başımızda meltem esinti, Gitar sesinden sarhoşluğa uzanırdık yakamozları izlerken. Bir..iki..üç..dört..beş.. Yıldız sayardık tek tek geleceğimizin ne olacağını bilmeden. Göz yaşı yoktu o günlerde daha, Aşk acıtmamıştı kimimizi, Acıtsa da şimdiki gibi çizik değildi içimiz. Anlıyorum ki büyümek sadece tenine çizik katmakmış. Nerde şimdi güvenle yasladığımız sırtımızdaki kum tanesi, Çoktan bıraktı bizi, karıştı denize. Deniz çoktan unuttu sarhoş *******imizi. Şimdi başka bir şehirde büyüdüğüm yerleri arıyorum.. Dost omuzlara yasladığım başımı vurdum, Yarama merhem olmaya çalışıyorum. Kendime fazlayım günlerdir, Hayatıma işleyen ince bir sızı aşk üstelik, Sevdiğim adamın çaresizliğine yanıyorum, İçimdeki yangın yetmezmiş gibi. Altı..yedi..sekiz..dokuz..on.. Hep başa dönüyorum yıldızları karıştırıp, Dileğimi duysun diye değil tanrı bu sefer, Sadece uyku arıyorum. Kaysın yıldızlar düşsün üstüme yorgan yaptığım gökyüzünden, Yar diye saklarım seni rüya arası yastık altıma, Ruhuma kaçarsın belki sonra, Yeni baştan başlarım gözümde parlayan bir yıldızla hayata. Bir..iki..üç.. Gerisi uykuda saymak için bende kalsın.. Sen uykudan önce son dileğim ol kayan yıldızımda, Hoşça kal sevgilim, Buraya kadarsın.. Anımsarım belki bir gün yıldız kaydığında..
![]() |
#287 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yok Senden Öncesi
Bazen zorluyor sessiz kalmak.. sınamaların sonunda hep Orda olmaya çalışmak gücünden alıyor.. Götürüyor içinde sevdalı bir şeyleri, yine de tam değil.. Aşk hep var.. hayatıma girişin tanrının mucizesi, bilirim.. Çiçekler açarken karlar altından mevsimi geldiğinde, Sevgilerden el ele geçeceğiz.. tüketmek için değil çaba.. Emek ve paylaşımla var ediliyor bir hayat.. Dağılıyor geçmişin gölge misali takip eden bulutları.. Arzular vazgeçilmez ve tanıdık kılıyor birbirimizi.. Tanıdık ruhlar gibi, geçmişten geliyoruz aslında.. Gözlerimiz kapalı iç sesimizi dinliyoruz.. Öyle hırçın tavırlar yok artık, dingin sulardayız.. Kırık dökük cümleleri topladık, konuşuyor yürekli tarafımız.. Çağrışımlar sana dair artık hayatımdaki ve diyorum ki, Aşkı bildiğimi sandığım yanılsama yaşantılara son verdim.. Yok senden öncesi, senden ötesi.. verdiğin anlamlarla dolu yaşantılar Lütuf sanki, işle aşkı ellerinle yüreğime. Ayrılık uzak olsun düşlemlerimize bile.. yazgıysa bu Razıyım ve kabulüm seninle her şeye..
![]() |
#288 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yol Aşka Çıkmıyor Şimdi
Yüreğimin akşamları ayaz olurdu önceleri yokluğunda Üşürdü tenim sensizliğin estirdiği rüzgârlarla Dağlarında kekik kokuları gelmezdi burnuma çocukluğumun Şimdi kara kesmesi beklenen kış gecesinde güneş açtı açacak Sisli bir şehir belki dışarıya baktığımda önemli değil Gözümün perdesi indi, yarama bastığın tuzlarımla barıştım Gidemem belki bir süre daha ama topladım bavulumu Son bir sözüm var, gözümde yaş boğazımda düğüm Allahaısmarladık sevdiğim yol aşka çıkmıyor şimdi
![]() |
#289 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yol Verdim Sana
Yol verdim sana.. Ve sanki ayak seslerini duyuyorum yüreğimden giden.. Her geçen gün sanki bir öncesinden çalıyor.. Gözü yaşlı bir sevgili rolündeyim sonrasında gidişinden.. Yanına aldığın bana dair cümleleri çıkartma bavulundan, sakla.. Gün olur tersine döner yaşananlar ve aşk var olur yeniden.. Ve ben durgunum bu sefer.. Yalnızım.. Sensizim de ama seyirciyim ardından sadece.. Sevmiyor olduğumdan değil, aksine öyle deli sevdiğimden, Yol verdim sana yüreğimden…
![]() |
#290 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yolculuk
Dolunayın eşlik ettiği uzun bir yolculuğa çıkıyorum Karanlık gecede yanıma aldığım tek şey sevgim Başım camda.. Aklımdan kırgınlıklarım geçiyor gözümde yaşla Üz beni, uzaklığınla yarala Bir kere kırılıyor insan sonrakiler kızgınlık yalnızca Ne zaman dönerim bilmem İstanbul’a Seni sevmek yaşamımı harcamaksa, harcayacağım inan bana Suskun kal, uzaklaş da Ama biliyorsun elini vicdanına koyduğunda Orda olacağım koşulsuz aşkla Zaman senin, sabır benim sevdiğim Tanrı bizi korusun diye dualar Şimdilik hoşça kal
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 11 (0 üye ve 11 misafir) | |
|
|