![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57915
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Nerdesin..
Bak bir bahar daha geçti Hazan mevsimi geldi Yoksun ya pervaneyim Deliyim divaneyim Nerdesin, nerdesin Yar, yar, yar Nerdesin, kiminlesin Bekledim uzun yıllar Nerdesin, nerdesin Gelde bitsin hasretim Nerdesin, nerdesin Derdimin sebebisin Soğuk kış *******inde Özlediğim bir sensin Sen gönlümün ateşi Yazgım, kaderim, sebebimsin. Cengiz Süslü
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Nerede..
Bomboş koridorlar uçsuz bucaksız, bomboş yüreğimde sonsuza giderler. Özlediğim o büyük aşkları bulupta, dolduramadım kalbimdeki boşluğa. Nerede o güzel aşklar? Nerede çılgınca arzular? Nerede seviştiğim siyah saçlım? Nerede? Nerede sıcaklığın,güzel gözlerin? Hani nerede? Cengiz Süslü
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ne yazar
Gönlümün gözünden son düşen sensin Bir daha karşıma çıksan ne yazar Bu kahpe kavgada sen beni yendin Sarılıp teselli etsen ne yazar Ne yazar çok sevdim desen ne yazar Ne yazar değiştim desen ne yazar Ağlasan ne yazar gülsen ne yazar Bahar geçti gitti gelsen ne yazar Bir damla su idin süzülüp gittin Bir vardın bir yoktun sır oldun bittin Bıçak gibi gelip kemiğe yettin Pişman oldum desen bile ne yazar Bitmez sandığın gün aslında dündü Zamanla semada yıldızlar söndü Feleğin dişlisi çark etti döndü Yeniden denesek desen ne yazar Arkadaş kalalım desen ne yazar Cengiz Süslü
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Neyleyim…1
Başka bir dünyayı düşlesem bile Aklım sende kalmış söyle neyleyim Cenneti sunsalar gümüş tepsiyle Fikrim sende kalmış söyle neyleyim Bir kere düşmüşüm aşk tuzağına Nereye gidersem huzur yok bana Cehennem misali sevdan ruhumda Cenneti bulsamda söyle neyleyim Kadere bağlasam bilmem derdimi Düştüğüm bu bela derya denizmi Bu hasta halimin yokmu çaresi Tabipler bi-çare söyle neyleyim Cengiz Süslü
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Neyleyim..2
Ayın ondördüne benziyor yüzün Neyleyim gözlerin hayalmiş meğer Kışı bahar eder bir cümle sözün Neyleyim yüreğin yalanmış meğer Anladım güllerde ölüp gidermiş Yerine bambaşka güller bitermiş Bülbülün yaşını eller silermiş Neyleyim sevdalar sanalmış meğer Kahrından uğrunda kerem kül oldu Mecnunda çöllerde eridi soldu Ferhat sabır dedi sabrından öldü Neyleyim mutluluk belaymış meğer Her bahar,çiçekle hayata başlar Hayat nefes alır umutla dolar Sonra yakar Güneş yapraklar solar Neyleyim aldanmak kuralmış meğer Muhabbet eyledik dost otağına Yalan söz çıkmadı aşk dergahında Feleğin ördüğü kader ağında Neyleyim bu dünya faniymiş meğer Daha ne beklersin terk et hanemi Ne adımı zikret nede gör beni Yaktığın ateşin külü misali Neyleyim merhemin veremmiş meğer Semaya yönelip seyret alemi Her şey bir ahenkte her şey do-re-mi Tepretip incitme gönül yaremi Neyleyim bir hüsran kalanmış meğer Cengiz Süslü
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Nihavent Makamında
Ahlak'a çomak soktuk çağdaşız bu manada. Hüsrana gark olmuşuz nihavent makamında. Cengiz Süslü
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Nur Hayat..
Nurla dolu gözlerinde kadere kin ve nefret En zorlu savaşlarda görülmüş büyük şiddet Nurhayat.. Onda cennet,onda ateş dönen çarkı onda seyret Onda yaşam hayat bulur..onda merhamet Nurhayat.. --(Nakarat) Nurhayat aleme kafa tutmak demek En yoksul zamanda ekmeği tuzla yemek Dalıp bir hayale aşkı beklemek Sen demek Nurhayat….sen demek Cengiz Süslü
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() O-Sen Değilsin!
Şeytani duygularla yüreğimi acıttın Şu boş bedenimde beni baştan yarattın Ben zamanın çarkında hep saniye sayarken Bütün akşamlarımı sabahından sararttın Artık uyandığında beni bulmayacaksın Ağzımdan ses ve söz duymayacaksın Seninde ışıkların günü gelince söner İşte o gün gerçekten beni anlayacaksın Yakamozlar düşerken duygusal deryalara Saçlarına hüzünler takılır dalgalarda Matem gözünde yaşa dönüşecek mutlaka İş işten geçmiş olur susanda ağlasanda Nihayet son kadehi sana kaldırıyorum Bende kendi kendimi senle kandırıyorum Aslında sevda diye birini arıyorum O sen değilsin inan ben seni tanıyorum Cengiz Süslü
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|