![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57916
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Yollarımla birlikte
Anımsamıyorum yolun başını bilmiyorum neresindeyim yollar bilir belki Ve hep tek başımayım yollar bilmez bunu. Uykularım hep düşündürür beni nerdeyim Ahh sevdiğim benim rüyalar..! yanlız size önyargılı değilim. Bir gece mışıl mışıl bir gece ter içinde bir gece göz açık ertesi güne kavuşturursunuz beni. Gözlerim sevgiye gülen acıya ağlayan gözlerim yalnızlığımda hep açık yalınayak gözlerim. Hayatım kolunu omuzuma atan ve beni sürükleyen tek başıma hayatım. Duygularım köşeden çıkıveren rüzgar yollarda yürüyen kıvrılıveren. Yollar avutan sızlatan yalnız bırakan yollar. 11/11/88/çine Ahmet Köse |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Yorgunduk O Gece İkimizde
Yakalamışsam paçasından uçan zamanın, açmışsam kenarından bir yol bozkırlarımın, dokunmuşsa bana bakan gözlerin ağrısı, bir kambur taşıyorsam yüreğimde ve bir bıçak saplanmışsa ciğerime vermelisin bana gece yüzlü yüreğinin ıslaklığını. Belki olur bir yıldız tuttuğunda dersen sana gökyüzü çizerim ben Oysa ben senden yalnızca bir yol istemiştim yüreğine çıkan. Elimde zamanın paçası ayağımda açtığım yolun tozu yorgunsun sende biliyorum artık bırak yüreğini gecenin mavisine mavinin gecesine yoksa ateşimi söndüreceğim ağlatıları içinde gecenin. 20/09/89 Ahmet Köse |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yüreğim kervan
Korkuyorum. Bu yalnızlık bu suskunluk ve bundan ötesi dağların ucu. Geceleyin aymaz yürüyüşler mola verilen yüreğe ateş sunma çabaları. Dokunuyor bana gebe kalıyorum yüreğime suç mu yağmur olmak ürün bekleyen sevgiye. Yüreğim kervan dayanın develerim ramak kaldı serapa. 25/09/89/turgutreis Ahmet Köse |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yüreğim kurumasın yeter
Yaşamaya geldim öleceğimi bildiğim için. Şu an yaşamdayım dünde yaşıyordum yarını bilemem. Bir rastlantıyı bekliyorum. Bu ölümde olabilir devamda. Yüreğimin sevgisi akar onca acının ve bulantının kenarından. Ölümün rastlantısından korkmuyorum sadece yüreğim kurumasın yeter. 07/12/88/çine Ahmet Köse |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yüreğimin Selamları Var
kıyım sabahları vahşi yürek uyanıyor başım önüme eğik iç çekişler sona vuruyor susuz yürek kuru hayat bakışsız gözler. yine devirdik bir ağaç daha bugün nereye kadar bu hayat kıyımları donsuz bir yürekle dolaşıyor ruhumuz ayıplar paçadan sızıyor. göz gözeler nerede diz dizeler nerede utangaç kırmızı tenler kımıltısız beklentisiz uzun yürüyüşler varsa yoksa beraber sıkıntıları nerede. hergün birşeyler düşürüyoruz heybemizden saklanırken kaçarken insanlığımızdan, farkında olmadan hayvansıllığımızın. yuvarlanıyor sigara hüzün parmaklarımın arasına yakın beni kurtulmaları ruhumda sallarken parmaklıkları. uzak duruyor canım ölü hayatı uyandırmadan bu ceset yürüyenlerin arasından dokunmadan bakıyorum herşeye artık notasız mırıldanmadan kaç dolunay görürüm bilemem kaybolup giden bu yürek selamlarımda. 12/ağsts/04/bitez Ahmet Köse |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yüreğin yanmıyorki senin
Sen duymasanda olur güncel insan benim sıcaklığımı. Sen girmesende olur ırmağıma ben boğulsam farketmez. Sen ölmesende olur yüreğin yanmıyor çünkü. 10/10/89/t.reis Ahmet Köse |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yürek Terapilerim
Buruşmuş bir cansızlığın içinde güneşi geceleyin doğan denizi hiç durulmayan bu yarısı kırık yüreği nasıl onarayım..! Sana ben ne diyeyim.! bu sonbahar solukluğu buluşulmazlığında türküsüz, ağızında sevgi kuruluğu ellerin kilitli ulaşılmayan bir ayağın mezarlıkta ölü insanlar içinde yüreğin. Hiç sönme dumanım mola verme yüreğim gözlerim hiç kararma ellerim hiç bırakma elleri sırtım hiç düşme yerlere uykum hiç kaçırma keyfini canım hiç sıkma kendini dudağım hiç ayrılma yüreklerden alnım yaslan kabaran göğüslere, hiç kaygılanma ruhum elbet nehirlerim aşacaktır dağları kavuşacaktır yüreğim denizlere. Sen *******i güneşini kaybetme yeter. '89/turgutreis Ahmet Köse |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Zaman olmak çok zor
Zaman bir kuşun kanatlarında güne benimle başlıyor. Geceleyin bir dağın ardında tünüyor ama hep bir yerlerde o zaman. Bir tesbihi andırıyorum başladığım yerde sona eriyorum. Ne bir sonsuzluk Hani nerede derinlik...? Kuş olmak çok zor ama neden zaman değilim..? Ahmet Köse |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Zamansız Ölü Olma
Hangi gece Niçin insan Neden ben..? soruları çilingir sorular. acı çekiyor toprak yarattığı yeni bir ürün yok sıkıntıları.. kayıtsız yaşam. oysa bana bağlı yaşamın yaşaması. Yarına uzak gelecek aşklar var düne yakın geçmiş aşk sıkıntıları var usumda. Yıkılın karşımdan zamansız ve rahatsız anlar bana dokunmayın sevgiden uzaklaşırsınız benden sevgiden söz ederken tövbe gelir yüreğinize sevgi yalanından. N'olur beni ufuklaştırma senin kıyılarına vururken yıkama yüreğini önceki kirli aşklarında. Bugün akıntısız yarın bulanık ve sonra gereksiz bir ölü olma..! 20/eyl/90/t.reis Ahmet Köse |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Zaten Ay Bile Gitmişti
Zaten ay bile gelmiyordu gece sohbetlerime gül mü açardı bu yürekte. Sözcüklerim hece olmadan yutkunurdum geriye sayfalarım taşar okunmaz haldeydi hayatım. Yazamazdım pencere önü kaynaşmaları kuşların sesi duyulmaz yürümez bu hayat gözlerim sana kalkmaz oldu. Estim hatırına bu yaşam halayının yüreğim aynı ritimde diz vurdu sürüngenlerin üstüne. Ne yılan bıraktım Ne çıyan Ne de solucan ezilmedik. Kedi ve köpeğimle zeybek oynuyorum şimdi yaseminler dikerken hayatıma Ay koynumda uyudu. Ahmet Köse |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|