![]() |
![]() |
#281 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57917
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Tüm şairler
Tüm şairler Biz hüzünleri gece yazardık Kelimeleri dize dize sıralardık İçtiğimiz sigaraların Haddini hesabını bilmezdik Tüketmezdik kelimeleri Harflerden vagonlar yapardık Biz sevinçleri gece yazardık Hüzünlü akarken gözyaşları Bebekleri yazardık Yani yeni umutları Goncaları yazardık Açmış gülleri Sevdiklerimizi yazardık Ana,baba,kardeş,yavuklu Bayramları yazardık Bayramda hadi barışalım... Tüm insanlık.... Biz hasretleri gece yazardık Yazın kışı arardık Tütsün sobamız Kışın yazı arardık Açsın güneşimiz Uçsun kuşlar Açsın güller Oynaşsın böcekler Biz barışı gece yazardık Tüm savaşlarda Ormanları yazardık Yaşasın insanlar Hür ve kardeşçe Ve tek başına sağlam basmanın Güvencesiyle toprağa. Biz denizleri gece yazardık Dalsın diye ufuklara gözler Umutları yazardık Umutsuzluk insanı bitirir diye Biz aşkları yazardık Gecenin kör karanlığında En güzel duygu diye Yaşanacak..... Sevsin,sevilsin diye Tüm kalpler Biz yıldızları gece yazardık Ay’ı yazardık Güneşi yazardık Günümüzden kaybolmasın diye Ve... Biz uykuya dalardık Hayallerimiz sürsün diye Günün ortasında Tüm şairler.. Burhan KÜÇÜK Kdz.Ereğli 15.11.2003 Burhan Küçük |
![]() |
![]() |
![]() |
#282 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ucu yanık
Ucu yanık Fotoğrafın karesinde Gözlerin düşer gözüme Anısı vardır,yanık kenarın da Külleri dökülür suretime Üç beş nöbetidir ki Sigara yakarım ardı ardına Düşmek için gözlerine Yanık fotoğrafın içinde Burhan KÜÇÜK Kdz.Ereğli Burhan Küçük |
![]() |
![]() |
![]() |
#283 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ufka doğru
Ufka doğru Bir akşamüstü,Bakarken ufka Yöneldi benden tarafa Buluştuk bir bulutun üstünde Yol verdim geçsin diye Yolu uzun,yolu zor Takıldım peşine gidiyorum Çektiği tarafa Burhan KÜÇÜK Kdz.Ereğli Burhan Küçük |
![]() |
![]() |
![]() |
#284 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Umutsuzluk
Umutsuzluk Yüreğine Umutsuzluk düştü mü bittin Durmadan sevgi,dostluk şiirleri oku Boş ver bu dünyaya,yuvarlaktır döner Kaç gün yaşayacağız surda topu topu Burhan KÜÇÜK Kdz.Ereğli_Zonguldak Burhan Küçük |
![]() |
![]() |
![]() |
#285 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Unuttun mu
Unuttun mu Unuttun mu beni Hani hiç silinmeyen Göz yaşlarımız vardı İçimize akan Hani baş başa Sohbetlerimiz vardı Acıdan yana Bizi dağlayan Görmesek birbirimizi Arardı gözlerimiz Hasretten yana Hani unutulmaz Şarkımız vardı Bizden yana Durdu mu göz yaşların Acıların dindi mi Özlemedin mi sohbetleri Yoksa,unuttun mu sen beni Burhan KÜÇÜK Kdz.Ereğli Burhan Küçük |
![]() |
![]() |
![]() |
#286 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Uyandırmayın
Uyandırmayın Hangi pencereye koşsam Gün vurmuyor cama Elimde sigara Dolamdım durdum tüm gece Artık uyandırmayın... Kapatıyorum gözlerimi Öyle sahte ışıkları Vurup yüzüme.. Burhan KÜÇÜK Kdz.Ereğli-11.06.2004 Burhan Küçük |
![]() |
![]() |
![]() |
#287 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Uyumam
Uyumam Yıldızları görmeden Başımı yastığa koyamam Güneş doğmadan Sabah olmuş diyemem Bu yüzden ben *******i hiç uyuyamam Burhan KÜÇÜK Kdz.Ereğli Burhan Küçük |
![]() |
![]() |
![]() |
#288 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Uzaklar
Uzaklar Bilmem ne kadar uzakta yıldızlara bakarım Güneş yüzünü vurup yıldızları parlatırken Ben gözlerimi dikmiş,yıldızlara bakarken Yola atılmış taşlara takılır şaşarım Bir başlarız yazmaya hep eskiye özlem Yaşadılar,yaşıyoruz gelip geçiyor zaman Zaman tüneli olsa durmaz geçerim Yüzyıl sonra nasıl yaşıyorlar bakarım Burhan KÜÇÜK Kdz.Ereğli Burhan Küçük |
![]() |
![]() |
![]() |
#289 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Üşüyorum
Üşüyorum İnceden kar atıyor Gece karanlık Ay sönmüş Yıldızlar Kayıp Üşüyorum Mutlak sabah olacak Güneş yeniden doğacak Kollarımı iyi yana açıp Güneşi Kucaklayacağım Üşümüşlüğüme inat Gece karanlık Ay sönük Yıldızlar kayıp İnceden kar atıyor Üşüyorum.. Burhan KÜÇÜK Kdz.Ereğli-22.11.2004 Burhan Küçük |
![]() |
![]() |
![]() |
#290 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Vakitsiz
Vakitsiz Vakitsiz ötme ey! . horoz Çok günler var doğacak Sesin kısılıverir ansızın Kör bıçak bildiğin Hep bilenir.. Burhan KÜÇÜK Kdz.Ereğli_Zonguldak Burhan Küçük |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|