![]() |
![]() |
#281 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57917
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Yorgun Yılllarım
Anıların gölgesinde yıllar var Yaşadığımız bir sürü günahlar sevaplar Hayatın olgunluğunda değerlenir anlamlar Ancak o zaman unutulur kötü hatıralar Ne yapalım kaderi yazmak elimizde değil ki Anlamı yok ulaşamadığımız değerlerin Kanunu mu var sevmenin sevilmenin Tarifini hangimiz yapabildik kaybettiklerimizin Akan bir nehir misali bakmadık mı ardından gidenlerin Şerefe şerefe deyip sonunda kim bilir kaç kapağını açtık kaç şişenin. |
![]() |
![]() |
![]() |
#282 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Yüreklerde Köz Kalır
Kalbimi kapattım sana Gönül gözlerimden yaş aksa da Sildim seni yüreğimden Bir tat alamadım bu sevgiden Biz de nasip aldık kurtulamadık kader sillesinden Gözü kör aşık olduk farkında olmadan bilmeden Bir durakta durduk zamansız istemeden Yanıldık bu sevdada da kesildik yemeden içmeden Her aşkta sevgide bir tanık vardır Her tanık sanık için bir şeyler anlatır Zamanın her yerinde geçmişte bir şeyler kalır Mazide hatıralar kapanmayan bir çok yara vardır Yüreklerde köz bırakır mutluluksa hep bir ahtır |
![]() |
![]() |
![]() |
#283 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Zaman Tükeniyor
İçimde fırtınalar kopuyor ne olursun gel de dindir Leylaklar zambaklar boynunu bükmeden bu canı sevindir Kimse umrumda değil bir tanem kalbim sadece senindir Eşsiz bir yerindesin ruhumun bu sana yemindir Rüyalarımda sen gerçeğim sen bu alnıma yazılan kaderimdir Yılların hüznüyle yaşadım hep bu yürekte alacağım var felekte Işığım sen ol hadi gel bak mumlardaki alevler sönmekte Laleler suskun karanfiller hüzünde her şey kahır çekmekte Mutluluk sanki bana uzak meçhul bir limanda demirli beklemekte Artık tak etti canıma yeter can özüm arzularım seni istemekte Ziyan olmadan geçmeden bu ömür gel düşlerimi güldür zaman tükenmekte |
![]() |
![]() |
![]() |
#284 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ziyaret
Misafirlikteydim bugün Ölü sandığımız varlıklara Mezar ziyaretine Yeşil yemyeşil her taraf Ve tuhaf bir sessizlik İstesen de istemesen de Ürperti veriyor insana Sadece çekiç sesleri geliyor Başlık taşı yazan mezarcı ustadan Bu ziyareti yazayım dedim hatıra kalsın Bir kaç mısradan sonra başımı kaldırdım Şöyle etrafıma bakayım dedim Birde ne göreyim Cesetlerin yıkandığı gasıl hane karşımda Çok canlı bedenler gördüm Yıkanırken banyolarda Ama bu bambaşka farklı bir manzara O bembeyaz fayanslar içinde Bölmeler arasında karşımda tabutlar içinde Sıra sıra yıkanmak için bekliyorlar Cansız bedenler musalla taşında Hep gideriz ya dostların ziyaretine Şimdi burada da bir sürü Sessiz sedasız yatan insanlar Ama bu seferki başka keder Derin bir hüzün Ebedi bir yolcu uğurlanmakta İki metrelik kefen elbisesi Son yolculuk için hazırlanmakta Ve birazdan tüm dostları sevdikleri ardında Soluk aldığı yaşam bitmiş rızkı kesilmiş Vakit ezan okunacak Ardından namaz ve son dua Her giden gibi oda ebedi istirahatgâha En sevdikleri bile bırakacak onu Ayrılacak yanından o mezarlıktan Herkes eve dönecek doğanın kanunu bu Çünkü yaşam devam edecek Hep geçeceğiz bu kapıdan Her gelişin bir dönüşü var muhakkak İyi insan ol iyiliksever ol Daima yardıma koş yardım et Ne yaptıysan bu dünyada Onlardır ebedi seninle gelecek Şöyle derin derin düşünceye daldım Al sana dedim işte hayat Kırdığımıza kırıldığımıza değer mi Bu yalancı dünyanın mücadelesi hırsı neye Hani o unvanlar hani o mal mülkler nerede Bir tiyatro sahnesindeyiz dostlar Bilmiyoruz kaçıncı oyun bu Ne zaman son perde Hiç kapanmadı kapanmaz o sahne Sadece seyirciler eksilir Birer birer sessizce Bir ses duydum birden bire Arabanın camına vurdular geldim kendime Dostlarım Tülin veTülay dönmüşler Misafirlikten duadan Bugün yağmurlu bir Cuma Hava gibi pusluyduk hepimizde yüklü hüzün Bugün biz Karaca Ahmet'teydik ziyaretteydik Bize de başkaları gelecek ziyarete bir gün |
![]() |
![]() |
![]() |
#285 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Zührem
Gök yüzünde gül zührem Benim hep solgun çehrem Biter bu yalnızlığım Ah bir yüzüme gülsen Severim yanaşamam Tutulur dil konuşamam Gözlerimde hasretsin Ağlarım kavuşamam Yüreğimde hançersin Gel desem gelemezsin Ben gibi sevemezsin Sen sağır *******desin Uğur Oğuz Şahin |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|