![]() |
![]() |
#2891 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Üç Amerikan askeri ıraklı bir amcanın bakkal dükkanına girerler.alış veriş yaparken 'kahrolsun amerika'diye bir ses duyarlar.Etrafa bakınırlar ve sesin bir papağandan geldiğini görürler.Bunun Üzerine ıraklı bakkal amcaya 'bu papağanı buradan yok et yarın geldiğimizde görürsek seni mahvederiz'derler.
Askerler gittikten sonra bakkal amca kara kara düşünmeye başlar çünkü papağan kuşunu çok sevmektedir.Derken aklına cami imamlarının papağanı gelir.Hemen imamın yanına koşar başından geçenleri anlatır ve'Hocam eğer sakıncası yoksa papağanları değiştirelim'der.Hoca kobul eder ve değişim gerçekleşir. Ertesi gün işgalci amerikan askerleri gelir, papağanı görürler ve kızarak -biz sana bunu yok edeceksin demedikmi?deyince Bakkal amca bu papağan o değil desede inandıramaz.Sivri zekalı askerin biri ben şimdi anlarım bunun dünkü papağan olup olmadığını der ve papağanın tekrarlamasını umarak bağırır:kahrosun amerika!! ses çıkmyınca bakkal amca dahil hep birlikte bağırmalarını söyler: -Kahrolsun amerika! (ses yok) -Kahrolsun amerika! (ses yok) -Kahrolsun amerika! papağan dile gelir -Amin evlatlarım (M.KILIÇ)
![]() |
#2892 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bakan olan görgüsüz birisi şöförüne sorar.
"Şöför söyle bakalım eşekle şöför arasında ne fark vardır? " Şoför bir süre düşündükten sonra mahcup bir sekilde; "Bilemedim bakanım" diyor Bakan cevap olarak: "Eşeğe çüs diyince, şoföre ise dur diyince durur" demiş. Bunun üzerine şöför çok sinirlenmiş ama karşıdaki bakan olduğu için birşey söyleyememiş. Belirli bir süre sonra bu defa şöför bakana: "Bir soru sorabilir miyim bakanım?" der. Bakan da: "Sor bakalım" der. Şoför sorar: "Eşekle bakan arasında ne fark vardır?" Bakan bir süresonra: "Bulamadım şöför söyle bakalım" diyor. Bunun üzerine şöför de: "Vallahi bakanım ben de bulamadim... "
![]() |
#2893 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Milletvekilinin biri bir köyü gezerken, bağlı olduğu değirmeni döndüren bir eşek görmüş.
Yanındaki köylüye sormuş: -Bu eşeğin boynundaki zil ne işe yarıyor ? -Efendim, demiş köylü. O zil sustuğunda eşeğin durduğunu anlıyorum. Müdahale edince tekrar harekete başlıyor. -Akıllıca ,demiş vekil. Peki eşek olduğu yerde durupta başını sağa sola sallarsa nereden anlayacaksın durduğunu? -Anlayamam ama, ne gezer efendim sizin gibi akıllı eşek buralarda...
![]() |
#2894 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Birgün Amerika devlet başkanı, İngiltere devlet başkanı ve bizim Ecevit şeytanın evine gitmişler. Amerika devlet başkanı şeytana sormuş:
-Biz ne zaman dünyanın en zengin devleti olucağız? şeytan: -1000 yıl sonra. bu cevap üzerini Amerika devlet başkanı ağlamaya başlamış "Ben göremiycem" diye. Birde İngiltere devlet başkanı sormuş: -Biz ne zaman dünyanın en büyük devleti olucağız? şeytan: -2000 yıl sonra. bunun üzerine oda ağlamaYA BAŞLAMIŞ "ben göremiycem diye. Ecevit: -Peki bizim ekonomik durumumuz ne zaman düzelcek? bu kaez şeytan ağlamaya başlamış "ben göremiycem" diye.
![]() |
#2895 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bush ve Powel bir barda oturuyorlarmış.İçeri bir genç girmiş ve bunları görünce şaşırmış.
- "Hey siz ne yapıyorsunuz burada " diye sormuş.Bush da: - "üçüncü dünya savaşıni planlıyoruz " diye cevaplamış.Şaşıran genç - "peki nasıl olacak?" diye sormuş.Bush: - "10 milyon ıraklı ve bir araba tamircisini öldüreceğiz" demiş.Genç - "araba tamircisini niye öldüreceksiniz?" diye şaşkınlıkla sormuş.Bush Powel'e dönerek: - "ben sana demedim mi on milyon Iraklıyı öldürürsek kimse umursamaz diye".
![]() |
#2896 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Eski Milletvekillerinden, dinine imanina yani müslümanliga cok bagli olan birisi olan Mehmet Akif Ersoy'un kendisine meclis'de onu sevmeyen bir millet vekili tarafindan su soru sorulur:
- Mehmet bey ya siz veteriner degilmiydiniz? Bunun üzerine Mehmet Akif Bey cevabi yapistirir: - Evet, bir yeriniz mi agiriyordu?
![]() |
#2897 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Birgün MOSSAD,CIA VE MIT i bir ormana götürüler bu 3 istihbarat örgütüne bu ormanda zürafa bulmalari istenir ilk zürafayi getiren yarisi kazanacaktir.
Cok gec olmadan MOSSAD ve CIA zürafayi bulup getiriler fakat bizim MIT den ses seda yoktur .Nihayet en sonunda görülür yanlarinda bir Fil ile beraber tabi filin agzi burnu dagilmis kafa göz yarilmis ve devamli su laflari sayiklayarak - Abi valla ben zürafayım
![]() |
#2898 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Amerika'da adamin biri işine giderken
birden anormal bir trafigi içine düşer, ama trafik bir milimetre bile kıpırdamamaktadır. Bir süre sonra arabasının yan camına birisinin tıkladıgını görür ve camını açar. -Ne var, ne olmus acaba ?? -Teroristler Bush'u yakaladilar... Eger 1milyar dolar verilmezse,ustune benzin dokup yakacaklarmis.> -Haa simdi anladim bu trafigi... -Ya iste onun icin, herkesten biraz yardim topluyoruz -Insanlar ne kadar veriyor ortalama olarak ? -Valla yaklasik olarak 5 'er litre...!!
![]() |
#2899 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir gün Bush ve şoförü bir kır gezisine çıkmışlar. Bir çiftlikten geçerken hızlı oldukları için tavuğa arkasından ördeğe ve onun arkasından da ineğe çarpmışlar.
Bush bütün ihtişamıyla : -"Dur ben gidip şimdi çiftlik sahibiyle konuşur onu bilgilendirip geliyorum" der. Neyse bizim Bush gider ve hemen arkasından ağız burun takas olmuş şekilde gelir. Ve şoförüne : -"Kaç, Kaçalım, ..." gibi sözler söylemeye başlar. Neyse bizim ikili hızla giderken öbür çiftliğin domuzuna çarpıp dururlar. Bush: -"Bu sefer sıra sende." der. Neyse bizim şoför gider çiftliğin kapısını çalar. Bush arabanın içine saklanmış şoförü beklemektedir otuz dakika geçer ne gelen var ne giden bir saat geçer gene bizim şoförden haber yok.neyse İki saat sonra bizim şoför ellerinde meyve sepetleriyle gelmektedir. Bush bu olay karşısında şaşırıp şoföre sorar: -"Ne oldu dayak yememişsin?" Şoför cevap verir: "Vallahi başkanım dediğim cümle şu 'BEN BUSH'UN ŞÖFÖRÜYÜM DOMUZ ÖLDÜ' adam bana yemek yemeden gidemezsin dedi ben de yemek yeyip de geldim"
![]() |
#2900 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir otobüs dolusu politikacı seçim kampanyası için TEKSAS' ta dolaşıyorlarmış. Otobüs büyük bir çiftliğin yanından geçerken, otobüs şoförün dalgınlığı yüzünden derin bir şarampole uçmuş. Çiftçi koşarak gelmiş, gece kurda kusa yem olmasınlar diye cesetleri gömmeye başlamış. Ertesi sabah, Şerif soruşturma için çiftliğe gelmiş. Çiftçiye sormuş: "Otobüsteki bütün politikacıları gömdün demek...Hepsi de ölüydü, eminsin değil mi?" Çiftçi cevap vermiş: "Bazıları yaşadıklarını iddia ettiler ama politikacıları bilirsiniz. Nasıl yalan söylerler! ".
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 2 (0 üye ve 2 misafir) | |
|
|