![]() |
![]() |
#2911 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007
Teşekkür Etme: 70 Thanked 143 Times in 89 Posts
Üye No: 43266
İtibar Gücü: 12102
Rep Puanı : 59275
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Kankalar bi dene de benden:
Fransız delikanlı, Paris'in bulvar kahvesinde oturmuş, tipik kahvaltısını yapıyormuş. Kahve, kruvasan, ekmek, tereyağ, reçel. Yan masaya ağzında cikleti ile tipik bir Amerikalı turist oturmuş. Sohbet başlamış... Amerikalı; - ''o ekmeğin hepsini yiyecek misin''. Fransız; - ''Tabii''.. Amerikalı; - ''Biz yemeyiz. İçinden biraz alır yeriz. Kalanı bir fıçıda toplanır Fabrikaya gider Kruvasan yapılır. Fransa'ya satılır'' demiş. Fransız cevap vermemiş. Amerikalı; - ''Reçel'de yermisiniz''. Fransız (öfkeli); - ''Tabii''.. Amerikalı; - ''Biz meyveyi taze yeriz Kabuklarını, çekirdeklerini, çürümüşlerini bir fıçıda toplar fabrikaya gönderir, reçel yapar, Fransızlar'a satarız. Fransız:; - ''Peki siz kullandığınız prezervatifleri seviştikten sonra ne yaparsınız''.. Amerikalı; - ''Atarız tabi''... Fransız; - ''Biz atmayız. Bir fıçıda içindekilerle biriktirir, fabrikaya gönderir, ciklet yapar, Amerikaya satarız'' demiş... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2912 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Çok güçlü, damizlik bir boga köyündeki tüm ineklerle çiftlesmis. Inekler yetmeyince diger hayvanlara ve hatta köyün kadinlarina yan gözle bakmaya baslamis. Bu durumdan rahatsiz olan köy ahalisi ne yapsak diye düsünmeye baslamis. Köy ihtiyarheyeti toplanmis ve ünü tüm ülkeye yayilan bogayi devlet üretme çiftligine satmaya karar vermis. Bakicilari devlet üretme çiftligine satilan bogayi ineklerin arasina salmis, aradan birkaç gün geçmis ancak bogada hiç bir haraket olmamis. Agacin altinda gevis getiren boganin bakicisi yanina gitmis ve:
- Boga kardes, köydeyken seni kimse tutamazdi, ne oldu hastamisin? diye sormus. Boga, bakicisina yavasça dönerek: - Eeee ne yapalim? Artik devlet memuru olduk, demis... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2913 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Adamin biri karisinin test sonuclarini almak uzere doktora gitmis.
Recepsiyondaki hemsire: - Kusura bakmayin beyefendi, ama ufak bir problemimiz var. Karinizin testlerini lab'a gonderdigimizde ayni isimli bir baska bayan da teste gitmis ve hangisi karinizin hangisi diger bayanin emin olamiyoruz malesef, demis. Acik olmak gerekirse sonuclardan biri kotu digeri ise dahada kotu! Adam: - 'Ne demek istiyorsunuz yani? ' Hemsire: - 'Testlerden biri AIDS digeri ise Alzheimer cikti ve hangisi karinizinki birsey soyleyemiyoruz.' Adam: - 'Korkunc birsey, peki simdi ne yapmaliyim? ' Hemsire: - 'Bence, karinizi sehrin gobeginde en kalabalik noktaya birakin ve eger evin yolunu bulabilirse de birdaha da onunla yatmayin...' |
![]() |
![]() |
![]() |
#2914 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Mahkemede bir cinayet davasi goruluyordu. Adamin katil oldugu hemen hemen kesindi, bunu goren davali avukatinin aklina bir seytanlik geldi.
'Bayanlar baylar... hepinize bir surprizim var' diyerek saatine bakti... 'Tam bir dakika sonra, muvekkilim tarafindan olduruldugu iddia edilen kisi bu mahkeme salonundan iceri girecek...' Bunun uzerine hakim, seyirciler, butun kafalar mahkeme salonunun kapisina dondu... 1 dakika gecti... Hicbirsey olmadi... Bunun ardindan avukat: 'Bakin...' dedi..' Ortaya bu iddiayi attim ve hepiniz heyecan icinde kapiya bakip 1 dakika boyunca beklediniz. Bu gosteriyor ki gercekten ortada bir olu olduguna ve dolayisiyla muvekkilimin katil olduguna sizler tamamiyle inanmis degilsiniz...' Bu sozun ardindan hakim kararini acikladi ve adami suclu buldu... Avukat şok içinde: 'Ama nasıl olur? Az onceki gosteriden hepiniz etkilendiniz... Hepinizin kapiya baktigini gordum! ' Hakim: 'Evet dogru... hepimiz baktik' dedi... 'Ama muvekkiliniz bakmamisti! ' |
![]() |
![]() |
![]() |
#2915 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hep Boğa mı?
İspanya'da tatilini geçiren turist, restoranda tipik bir İspanyol yemeği yemek istemişti. Listeyi uzun uzun inceledi. Cojano adı dikkatini çekti. Ne olduğu hakkında hiçbir fikri yoktu. Parmağını basıp, garsona işaret etti. Garson bir tabak içerisinde yemeğini getirdi. Nefis bir şeydi ama içindekinin ne olduğunu çıkaramadı. Bir çeşit etti ana ne? ... Garsonu çağırdı ve sordu... Garson anlattı: - Bugün boğa güreşlerine gittiniz mi bayım? - Evet... - İşte bu yediğiniz yemek bugün arenada öldürülen boğanın yumurtalıklarından yapıldı. Adam ertesi gün gene aynı restorana gitti. Tadı damağında kalan yemeği Cojano'yu bir kez daha istedi. Lezzetle yedi. Artık ahbap oldukları garson hatır sormaya geldi: - Nasıl memnun kaldınız mı bayım? - Kaldım kalmasına ama bir şey dikkatimi çekti. Dün yediğim Cojano biraz daha büyüktü gibi geldi bana. Garson başını iki yana salladı: - Her zaman boğa kaybetmez bayım... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2916 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Otobüs soförü Hidayet...!!!
Hidayet ölünce cennetin kapisinda kuyruga girer. Hemen önünde bekleyen adam bir papazdir. Kapida bir melek beklemektedir. Melek pedere sorar; - Hiç günahin var mi ? Peder ; - Aziz melek ben rahiptim, Tüm hayatim boyunca tanrima dua ettim, karima ve çocuklarima sadik kaldim, insanlara ve hayvanlara hep yardim ettim. Melek; - Çok iyi. Bunlari zaten biliyorduk. Al sana cennetin gümüs anahtari... Der ve sonra Hidayet 'e döner; - Senin hiç günahin var mi Hidayet ? Hidayet; - Ben de her zaman hayvanlara ve insanlara iyilik yapardim, tanriya çok dua etmedim açikçasi, inancim da zayifti ve bir de günahim vardi, çok sert ve hizli otobüs kullanirdim. Melek Hidayet 'e döner ve; - Bunu da biliyoruz Çok iyi. al sana cennetin altin anahtari... peder bu olaya sinirlenir; - Ben hayatimi tanriya adamisim siz de gidip bu adami cennette benden üstün tutuyorsunuz, haksizlik degil mi? Melek gülerek ; - Oglum, sen vaaz verirken herkes uyuyordu , ama Hidayet otobüs kullanirken herkes dua ediyordu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2917 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() BEBEK
Adamın biri misafirliğe gitmiş. Akşam olunca haliyle sormuşlar : - Pardon arkadaş, demişler karı-koca. "Bizim odada mı yatarsın, bebeğin odasında mı, yoksa boş bir odada mı? Adam düşünmüş : - Karı-kocanın yanında yatılmaz, bebekte uyanır ağlarsa uykusu kaçacak, ben boş odada yatarım, demiş. Sabah olunca adam elini yüzünü yıkamış, bir de bakmış çok güzel bir kız adama havlu tutuyor. Adam: - Kızım senin ismin ne? diye sormuş. Kız : - Bebek amcacığım ya sizin isminiz?.. Adam : - Eşek kızım eşşşeeek... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2918 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() 2.Dünya Savaşı
2. Dünya Savaşında 2 Yahudi Almanlara esir olmuştur. Bunlardan biri diğerine kendilerine ne yapacaklarını sorar. O da başlar anlatmaya; - "2 ihtimal var. Ya bizi öldürürler ya da esir kampına yollarlar. Öldürseler sorun yok. Kampa gidersek 2 ihtimal var. Ya kurşuna diziliriz yada gaz odasında öldürülürüz. Kurşuna dizilirsek sorun yok, gaz odasına gidersek 2 ihtimal var. Bizden ya sabun yaparlar ya da kağıt. Sabun yaparlarsa sorun yok. Kağıt yaparlarsalar 2 ihtimal var. Ya gazete kağıdı oluruz ya da tuvalet kağıdı. Gazete kağıdı olursak sorun yok tuvale kağıdı olursak işte o zaman***u yedik." |
![]() |
![]() |
![]() |
#2919 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sarışın bomba partinin en önemli kişisi oluverdi birden. Hemen tüm erkekler etrafına toplanıverdiler. Köşede bir kadın kocasının kulağına fısıldadı:
"Anlamıyorum, erkekler onda ne buluyorlar?" "Ben de..." dedi adam. "Gidip bir yakından bakayım." |
![]() |
![]() |
![]() |
#2920 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() temelle dursun, ıkısıde yılan bunların, ormanda surunerek yol alıyorlarmıs derken temel bırden durup ula tursin ha biz zehirlimiydük daaa demiş dursunda ula niye sorin demiş temelde ula az önce dilimi ısırdım daa demiş
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|