![]() |
![]() |
#2921 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007
Teşekkür Etme: 70 Thanked 143 Times in 89 Posts
Üye No: 43266
İtibar Gücü: 12102
Rep Puanı : 59275
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Temel mahkemeye düşmüş, hakim sormuş:
-Adın nedir? -Temel oğlu Temeldir. -Babanın adı nedir? -Temel oğlu Temeldir. -Annenin adı nedir? -Temel kızı Temeldir. -Evli misin? -Evlüyüm. -Kiminle? -Bir kadunla. Hakim sinirlenmiş ve demiş ki: -Lan salak, sen hiç erkekle evlenen birini gördün mü? Temel: -Evet gördüm, benim karum bir erkekle evlüdür demiş. ![]() ![]() ![]() DAHA BİLEN VARSA YAZSIN. BEN DE AKLIMA GELDİKÇE YAZICAM |
![]() |
![]() |
![]() |
#2922 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Hişşt!
Çiftçi tavuklari için hiç yorulmayan bir horoz almak için pazara gider. Pazarci : istediginiz herseyi bu horoz yapar, diye azgin mi azgin bir horoz satar bizim çiftçiye. Adam çiftlige döner ve horozu kümese koyar koymaz tüyler uçusur, gidaklama sesleri, feryat figan, çiftçi çok memnundur. Ama horoz cok azgindir, sadece kumesi degil, çiflikteki hayvanlar, atlar, koyunlar, inekler vs. vs. Adam memnundur ama bir yandan da endiselenir, horoz iki günde ölecek diye. Horozu tutmaya çalisir ama nafile. Neyse der eve girer. Ertesi gün bir bakar ki, horoz ayaklar havada, dili disarda kümesin önünde pestil vaziyette yatiyor ve hatta tepesinde bir akbaba uçusuyor. Çiftçi kendi kendine : Ehh iste sana dedim geberecen diye, seklinde söylenir. Horoz, bir gözünü hafif açarak çiftçiye kisik sesle homurdanir; -Hissst! Akbabayi kaçirican sus! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2923 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ne Maçıydı ?
Fener'linin biri berberde saçını kestiriyormuş. Berberin durduk yerde "İlk gittigin maçı anımsıyor musun?" diye soracağı tutmuş: "Evet, ne olacak?" demiş bizimki sinirli sinirli. - Hangi maçti? - Bir Galatasaray maçıydı. - SamiYen'de mi? - Evet, oradaydı." Aradan bir-iki dakika geçmiş. Berber yeniden sormuş: - Hangi maçtı demiştin? - G.Saray maçı. - Nerede nerede? - SamiYen dedik ya!! Bir-iki dakika sonra yine aynı hikaye: - Demek hayatta gittigin ilk maç bir Galatasaray - Fenerbahçe maçıydı ha?. Bizimki sinirlenerek : - Evet be, G.Saray maçı dedik ya !... Berber birkaç dakika sonra aynı konuyu bir daha açmaya kalkışınca bizimki isyan etmiş: -Kardeşim, ilk gittiğim maçın G.Saray maçı olduğunu elli kere söyledim. Niye yeniden yeniden soruyorsun? Berber açıklamış : - G.Saray deyince saçların diken diken oluyor da, daha rahat kesiyorum |
![]() |
![]() |
![]() |
#2924 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hükümet Erzurum'a bir yazı göndermiş:
- Kışın soğuk geçeceği anlaşılmaktadır. Kullandığınız yakıtın cinsini, kod numarasını ve stok durumunu acele bildiriniz. Erzurumlu bir köy muhtarı da hemen Ankara'ya cevap yazmış: - Yakıtımız pohtir... Numarası yohtir... Stokumuz çohtir... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2925 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Süper markette alışveriş yapmakta olan genç, kendisini takip etmekte
olan bir hanımı fark eder. Kadını görmezlikten gelse de, kadın dik dik bakmaya devam eder. Nihayet kasa önünde kuyruğa gelirler. Kadın adamın birkaç sıra önüne düşmüştür. Kadın der ki: ''Özür dilerim. Böyle dikkatli bakmam sizi rahatsız etmiş olmalı. Üzgünüm ama geçenlerde ölen oğluma o kadar benziyorsunuz ki.". Adam şöyle cevap verir: "Bunu duyduğuma çok üzüldüm. Sizin için yapabileceğim bir şey var mı? Kadın: "Evet yavrum az sonra eşyalarımı alıp çıkarken ne olur bana güle güle anne diye seslene bilir misin?" "Tabi ki." der genç adam. Yaşlı kadın çıkarken genç adam ona el sallar ve güle güle anne diye seslenir. Adam birisini mutlu etmenin mutluluğu içinde gülümser ve ödeme sırası kendine gelince kasanın 150 dolar yazdığını görür kasiyere sorar: "Bu nasıl olur alt tarafı üç parça eşya aldım." der. Kasiyer gayet sakin cevap verir: "Anneniz hesabını sizin ödeyeceğinizi söyledi." |
![]() |
![]() |
![]() |
#2926 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bekleyeceğim
Bir kadınla bir adam ayrı ayrı arabalarında giderlerken çarpışırlar. İkisinin de arabası mahvolur ama şans eseri ikisi de hiç yara almadan kurtulur. Arabalarından sürünerek çıkarlar ve kadın adama bakıp: "Çok ilginç! Sen erkeksin ben de kadın. Arabalarımız mahvoldu ama ikimize de hiçbir sey olmadı. Bu belki de tanışıp, dost olup, hayatımızın sonuna kadar huzur içinde birlikte yaşamamız için bir işarettir" der. Müthiş heyecanlanan adam: "Evet, galiba haklısın" diye cevap verir şaşkınlıkla. "Bak, arabam hurdaya döndü ama bir şişe sarap sapasağlam. Bu kesin bir işaret. Bu şarabı içip şansımızı kutlamalıyız" diye devam eden kadın, şarap şişesini adama uzatır. Adam şişeyi alır, açar ve yarısını içip kadına verir. Kadın hemen şişenin mantarını kapatıp adama geri uzatır. Bunun üstüne adam sorar: "Sen içmeyecek misin?" Kadın cevap verir: "Hayır, ben polisi bekleyeceğim." |
![]() |
![]() |
![]() |
#2927 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Irgat ile Ağa
Irgat sabah kalkar kalkmaz ağanın yanına koşar -Ağam gece sizi rüyamda gördüm der -Eeeee -İkimiz uçağa binmiştik ve uçak düşmeye başlady -Eeee -Uçak düşünce ben lağym çukuruna siz ise bal küpüne düştünüz -Eeee der ağa tabi aramızda ağalık farkı var Irgat hemen -Sonra birbirimizi yalayarak temizledik. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2928 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir tatbikattan alinti
Amerikan Deniz Kuvvetleri' ne ait ünlü savas gemisi Missouri'nin görevlileriyle, Newfoundland'de görevli Kanadali yetkililer arasinda 1995 yilinda yapilan ve tümüyle gerçek olan bu telsiz görüsmesi , Amerikan Deniz kuvvetleri tarafindan ayni yil açiklanmistir.)) AMERIKAN GEMISI : Çarpismayi önlemek için lütfen rotanizi 15 derece kuzeye çevirin. tamam. KANADALI YETKILILERIN YANITI :Çarpismayi önlemek için biz sizin rotanizi 15 derece güneye cevirmenizi öneriyoruz. tamam. AMERIKAN GEMISI : Amerikan Deniz Kuvvetleri gemisinin kaptani konusuyor. Tekrar ediyorum rotanizi destirin. tamam. KANADALI YETILILERIN YANITI :Hayir, biz rotamizi degistiremeyiz. Tekrar ediyorum ; siz rotanizi degistirin. tamam. AMERIKAN GEMISI : Burasi Amerikan uçak gemisi Missouri. adimizi duymamis olanlara animsatiyoruz; Amerikan Deniz Kuvvetlerinin büyük savas gemisi Missouri'yiz. Lütfen sakanizdan yada inadinizdan vazgeçin, derhal rotanizi degistirin. hem de hemen simdi.tamam. KANADALI YETKILILERIN YANITI : Peki bizde size kendimizi tanitalim, SS/Missouri. burasi deniz feneri.Tamam! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2929 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ENAYİ..
Bir yığın sebze yüklenmiş el arabasını kan ter içinde yokuş yukarı çıkarmaya çabalayan manav çırağına acıdı, yardım etti. Güç bela yokuşun başına geldiler. Geniş bir soluk alarak sordu: - Oğlum, tek başına bu kadar yükü taşıyamayacağını ustana söylemedin mi? - Söyledim ama... - Öyleyse niye taşıttı? - "Sana yardım edecek bir enayi bulunur" dedi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2930 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İSİM..
![]() Adamın biri birgün yolda giderken bir çocuk görür ve çocuğu çok sevimli bulur çocuğa senin adın ne der çocuk tam söyleyeceği sırada dur ben tahmin edeyim der ama baş harfini söyle der çocuk -y der adam başlar saymaya -yasin çocuk başını sallar -yusuf çocuk gene başını sallar adam y ile başlayan tüm isimleri sayar çocuk her seferinde başını sallar adam iyice sinir olur kız isimleride saymaya başlar çocuk gene başını sallar adam en sonunda bilemedim ne lan senin ismin der çocuk -yamazan der YARIŞ ATI Kocasının ceplerini karıştırırken bir kağıt parçası buldu. Üzerinde "Leyla" yazıyordu, bir de telefon numarası vardı. Akşam, kağıdı gösterere sordu: - Bu kimin numarası? - Aa, bilmiyor musun, ünlü yarış atı bu. Bu hafta ona oynadım. On gün sonra koca eve dönünce, karısı: - O ünlü yarı atı Leyla var ya, dedi. İşte o aradı seni... |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|