![]() |
![]() |
#21 |
Administrator
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2005
Teşekkür Etme: 20 Thanked 155 Times in 28 Posts
Üye No: 1
İtibar Gücü: 70000
Rep Puanı : 434913
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
Ünvan : Admin
|
![]() Aşk Gizemdi Kalbime
Bilinmez bazen en bildik gerçekler Kör olur gözün görmek istemez Onun gülüşünle tutunuyorsan hayata Ölüm ayrılık kadar üzmez Biliyordum gerçeği yıllardır kabullenemedim Gözlerimde ki seni kaybetmemek için Karşılıksızdı sana yazdığım şiirler Ama hepsi sen kokuyordu, unutmayı beceremedim Aşk gizemdi kalbime Her haliyle bir bilmece Cevabını bilsem bile Korkardım söylemeye Terk etmek ne acı bir kelime Unutmak keza Terk edilmenin ertesinde Unutacak biri değilim Sen benden gitsen bile Ben seninle devam edeceğim Cem İltir |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Administrator
Rep Derecesi :
|
![]() şk Savaşı
Gözlerimde görürüm seni Her aynaya baktığımda Yıldızlardan çalarım seni Küskün, hüzün akşamında Dualarım karışır rüzgarın sesine Bulutlarım ağlaşır gözlerimin yerine Gideni unuttu sanma, geleni sevemedi O aşkı bitirsede kalbim bitirmedi Faydasız biliyorum döktüğüm diller Çaresiz yüreğim seni bekler Aşk savaşı bu sonu belli olmaz Yüzlerce insan ölsede aşk hiç vurulmaz Elveda dedim tüm dostlarıma Biliyorum ağlamak yersiz, Öleceğim gözyaşlarımla. Cem İltir |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Administrator
Rep Derecesi :
|
![]() Aşk Sevebildiğin Kadar Yaşamak
Yorgan yakmak gibi bir durumum var benim aşk için Ve kaç yorgancı dükkanı heba ettim bu yüzden Sevmekse sonuna kadar Sevilmekse sevmekle bağlantısız İnsan sevebildiği kadar aşktır Aşk sevebildiğin kadar yaşamak Bugün penceremden batırdım günü Kızıla boyadım gökyüzünü Kızıl damladı avuçlarıma Gün denizin ardına düşerken İsmin yazıyordu denizin üstünde Kızıla boyanmıştı adın Ya da kan damlıyordu gökyüzünden adının üstüne Kapattım perdelerimi Ki bu fayda etmiyordu Sızıyordu ay ışığı perdemin arasından Ve yakamoz düşmüştü adının üstüne Kızıllığın geçmişti hafiften Lakin içimde bir his vardı, Birşeyler olacaktı bu gece Çok geçmeden anlaşıldı Olay vukuu buldu tam da dolunay saatlerinde Senin adın kızıla boyanmıştı Benim hayatım kana bulandı Aynı yolda ayrı adım atmaya karar verdik Taa ki yollarımız birleşip adımlarımız bir oluncaya kadar Biz ayrılınca bitmeyecek herşey Biz birleşip kalplerimizi değiş tokuş edeceğiz ki özümüze dönelim Ki buda baya bir zaman alacak Ve ben bu yüzden çok mutluyum Daha uzun bir süre senden mahrum kalmayacağım, Rüyalarda bile olsa... Beni sevdiğin için sağol Ki ben seni sevmeyi hiç bırakmayacağım. Cem İltir |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Administrator
Rep Derecesi :
|
![]() Aşkım
Dayanılmaz gelir yokluğun Varlığınsa tamamen tesadüf Tüm yollarım sana çıkar içimde şimdi Oysa tanıyalı daha kaç gün oldu Gözlerini düşünmeden uyku sokmaz gözüme ******* Öyle feci tutuldumki aşka seninle Bilmiyorum nerede acil çıkışlar Hadi gel aşkım Gelde güldür yüzümü İçime aşk dök biraz Yaza döndür güzümü Biraz bak aşkım Gözlerimin baktığı yerde ol Her anımda imzan var Sana çıkar içimde her yol Arada bir öyle deli bak ki bana Aklım sana kaçsın *******ce Ben razıyım ölümüm aşktan olsun Eyvallah derim ben herşeye seninle Eğer son darbeyi sen vuracaksan kalbime. Cem İltir |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Administrator
Rep Derecesi :
|
![]() Aşkım Dediğinde
Yalnızlık değil bizim sonumuz Aşk bize bu kadar erken veda edemez Gözyaşı çözmez dilimizde ki düğümü Kalbimde adın varsa sonu hüzünlenemez Bitemez, bu kadar çabuk harcanamaz Aşk dudaklarımızda can bulurken Mutluluk böyle çabuk kuruyamaz En güzel suyuyla sana akarken Sana yazdığım her satır Benim kalbimden kopuyor senin gözlerine Sana baktığım her an İçim ince ince titriyor aşkım dediğinde. Cem İltir |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Administrator
Rep Derecesi :
|
![]() Aşkım Kar Tanesi
Hüzünler sarmış gönlümü rengarenk Sevgim kaldı ellerinde siyah beyaz Eridi yolunda aşkım kar tanesi gibi Bu kederle aşk bir daha ki yaza çıkmaz Kayboldu ansızın tüm hatıralar Ya da ben bir yere koydum, hatırlanmıyor Çınlıyor aklımın bir köşesinde ağlamalar Yoksa kaybettiğim gözyaşlarımla birileri mi ağlıyor Vazgeç aşk, ne benden hayır gelir sana ne ondan Çözümünü bilseydik sana muhtaç kalmazdık zaten Umutlarımdan bir dağ yaptım hiç yoktan Yamaçlara kar yağmazsa aşk çalınır şeytanın elinden. Cem İltir |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Administrator
Rep Derecesi :
|
![]() Aşkın Silahı Kurusıkıdır
Ne uzak ne yakın bir yolun ortasındayım Her yere aynı uzaklıkta Her acıya dayanıklıyım Gönül bahçesi tarumar bir güzelin, Bahçesinden gül kopardım gayrı ihityari Alışkın değildi güller kopartılmaya, Hemen battı yüreğime dikeni Az önce yağmurdan çıkmış bir göz bakıyordu bana, Biraz tatli biraz nemli Ve ben güneş tuttum yüzüne, Yağmurdan sonra gökküşağını görebilsin diye Her ne kadar dudakları bir süreliğine gülmüş gibi yapsa da, Aslında onun gülmeye engel sadık acıları vardı Bir yolun ortasındayım Her yere aynı uzaklıkta Sana nefes kadar tanıdık, Ama aşk kadar uzağım Sevmeyi bilmeyene sevgi öğretmek yazmaz bizim kitabımızda Çünkü biz sevmeyi kendimiz öğrendik düşe kalka, Birazda aldatılarak Kaç aşkın günahına şahit olduk, Kaç kez ifade verdik boş duvarlara en yeminlisinden Üzüldük, harap olduk ama ölmedik Çünkü bizim ölmeye engel borçlarımız vardı aşka karşı, Ödemeden ölemezdik Biz böyle okumuştuk aşkı tecrübelerin yazdığı kitaplardan Biz hiç ölmedik aşkın sıktığı kurşunlardan Çünkü biliyorduk ki aşkın silahı kurusıkıdır, öldürmez En koyu sevdalardan istifa etsen bile, Hiçbir acı sonsuza dek sürmez. Cem İltir |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Administrator
Rep Derecesi :
|
![]() Aşkların En Güzeli Yaşanmamış Olanıdır
Aşkların en güzeli yaşanmamış olanıdır Duyguların kalplerde saklı duranıdır Belki bir şiir, bir şarkı sızlatır kalbini Ama yaşanmamış aşkların sayfası hep bembeyaz kalır Aradan seneler geçse de kalbinde bir uhdedir Solmuş bir resim geçen senelere şahittir Hasretle anılan ismidir sessizce dudaklarda Sımsıkı sarıldığın tek şey artık hayalindeki halidir Kuru bir daldır Koskaca ormanda aşk Etrafını sarsada güzeller Önemli olan o dalı tutmak Cem İltir |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Administrator
Rep Derecesi :
|
![]() Ayın Göz Hapsindeyim
Ayın göz hapsindeyim bu gece, Yıldızlarla yıkanıyor bahtsız aşkım, Bakışlarım daldı yakamoz sürülmüş denize, Gözyaşlarım yanaklarımda soğuyor, yalnızım Dur desemde faydasız, Söz geçmiyor içimde esen hüzne, Ayrılık bu acımasız, Damla damla saplanıyor gidişin gönlüme Her güzel şeyin neden kötü bir sonu olur? Sevdiğin insanla aranda neden hep yol olur? Aşkın katığı göz göze duruş mudur? Sevmek yol beklemek kadar zormudur? Sen istersen bu aşk sürer, İstemessende yüreğimde izin kalır, O da bana zaten yeter. Cem İltir |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Administrator
Rep Derecesi :
|
![]() Ayrı Dünyalarda Yalan İstanbul Var
Pazarı kurulan eskimiş eşyalar kadar yorgun, Hapishane koğuşunda cezasının bitmesini bekleyen, Bir mahkum kadar ümitsizdi bizim aşkımız Güne hakkını veremeyen, Dünü bugünde arayan, Zamanı bir gün sonrasından yakalayan, Takvimlerle işi olmayan bitkin iki insandık Biz bazı şeylere inanmadık Suçu aşka attık Duysa çok kırılırdı aşk Biz onu anlayamadık Koca dağlar, denizler, rüzgarlar aşk Biz kör kuyuda küçük birer taş Nasıl uyar frekanslar Nerede kaldı kısa dalga radyo yayınlar Omzuma dokundu biri Ben aşkım dedi Baktım, benzetemedim Hadi ordan dedim Küstü, döndü arkasını gitti Ama sonra intikam fişini bana Türk usulü kesti Yürüyerek, sağlam adımlarla geldiğim bu aşk yolunda topladığım puanları Aşkı tanımamakla birden kaybettim, Sıfıra indim, dibe vurdum, yenildim Önceden tanıdıklarımın aşk olmadığını Şimdilerde acı tecrübelerle test ettim Biterken biz usulca, İstanbul'un ne denli yalan olduğunu anladım Aşık olacaksan Paris'e uçacaksın Paris aşk şehri, İstanbulsa ayrılık Yetemedik birbirimize, Kopardı bizi herhangi bir otobüs firması Sen binip giderken, Sanki öğlen vakti karanlık çöküyordu otogara peşinden Farlarını yakmış, Sanki gülmeyen kaderime ışık oyunu yapıyordu son sürat giderek Ayrıldık, ayrı kaldık, ayrı dünyaların insanıydık, Biz bi türlü aynı yastığa baş koyamadık Doğrudan sapmaya az kalmışken, Sen yoluna gittin, ben yoluma Biz aşık olmaya çalıştık, Ama yanlış zamanda yanlış yerde tanıştık Aslında bu işe hiç başlamamalıydık Yolun soınundaki ışığı görmek için, Biz karanlığa saplandık Meğer karanlık içinde ışık görmekte değilmiş marifet Gün ışığı çarparken yüzüne, Gözünü kırpmaksızın o ışığa bakıp, Karanlık çökünceye dek, Bakışlarınla söndürebilmekteymiş keramet Ama sönen biz olduk, Gazı yavaşça biten gaz lambasında. Cem İltir |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|