![]() |
![]() |
#21 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57915
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bana Güzel Birşey Söyle
Bana güzel bir şey söyle Alıştığım bir şey Aklımdan olan bir şey Beni hayata bağlayan bir şey Bana güzel bir şey söyle Canım de bir tanem de Güzel gözlüm de Yeter ki bir şey söyle Bana güzel bir şey söyle Hasretin bitsin Acılarım dinsin Nefesim açılsın Bana güzel bir şeyler söyle Seni seviyorum de Başım dönsün Duygularım uçsun Sana konsun Cafer Akyol |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ben Canlı Değil miyim
Bulutları oluşturan Yağmur tanecikleri Umudun var Buluşacaksın Sana muhtaç Sana kucak açmış Hasretini bekleyen Toprağa Bir birini bekleyen Mevsimler Gece ve gündüz Akşam ve sabah Güneşi uğurlayıp Sabahı karşılayan Canlılar Yazdan kış yiyeceklerini Hazırlayan Umutla sevgiyle çalışan Karıncalar Böcekler Yılanlar Çıyanlar Sizlere sesleniyorum Ben canlı değil miyim Umudum yok Umudumun adı çaresiz Umudum ölmek Onu da yapamıyorum Bedenim iki parçaya bölündü Birtanem Biri bende Diğeri sende Sende kalanı çok özledim Birtanem Sende kalana çok ihtiyacım var çok Gözlerin bana bir nefes Hep yanımda olsan Geri kalan yaşamı paylaşsak Sana hep güzel gözlüm desem Güzel gözlüm günaydın Bugün nasılsın güzel gözlüm Hoşça kal Güzel gözlüm Benim ben geldim Güzel gözlüm Eline sağlık güzel olmuş Neyin var neren ağrıyor Sen uyu güzel gözlüm İyi ******* Seni çok seviyorum Güzel gözlüm çok Ne de güzel uyuyorsun Ben uyumayacağım Sabahın ilk ışıklarına kadar Parmaklarımla Saçlarının bütün tellerinde Gezineceğim Kaşlarını tarayacağım Dudaklarımla Sana adadım bütün güzellikleri Seni üzecek bütün davranışları Hapsettim içime Birtanem güzel gözlüm İç çekişlerin hayalimde Gözlerin Yüreğin Sevgin Avuçlarımda Avuçların dudaklarımda Soluk soluğa Ne güzel ama Umutlarım Ben canlı değil miyim Ben canlı değil miyim Cafer Akyol |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ben Seni Ölesiye Sevdim
Ellerini ellerimde hissederek Yürüdüm sokaklarda Gözkapaklarım uykuya Seni görerek kapanırdı Umut ederdim düşlerime giresin diye Varlığınla güne merhaba der Kelebeğin canı pahasına Işığın etrafında döndüğü gibi etrafında dönerdim Soluduğun havayı paylaşmak için Neler yapmazdım neler Sevdan nakış nakış örüp Yüreğimin en güzel köşesine çerçevelettim Caresizlikten sensizlikten Tüm güzellikleri gıyabında paylaştım Fotoğrafının yanına çayını doldurup Sen varmışsın gibi saatlerce sohbet ettim Zaman zaman gözyaşlarım sel olup aktı Ama sen o güzel tebessümünle Gözyaşımın sebebi oldun Mevsimleri seninle özleştirdim Çiçeği dalında sevdim incimesin diye Tıpkı seni sevdiğim gibi Senin ceylan yürüyüşün gibi Kışın kar yağışını havada narin gelişiyle sevdim Sonbaharı masum bakışınla sevdim Hele yazı alev alev Yüreğinin sıcaklığıyla sevdim Kendimi çok sevdim Seni sevdiğim için Yani seni güzel gözlümü Canım gibi ölesiye sevdim Sevgim kartopu misali hep katlandı Sonsuza dek ölesiye Ben seni ölesiye sevdim Cafer Akyol |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Benden Bir Parçasın
Hasret çığlıkları Yüreğimde birikti Soluyamadım Bulunduğun havayı Yüreğinle Doya doya soluyamadım Hasret kaldım Benden bir parçama Kor ateşi üzerinde Yalın ayak yürüyorum Yaktığın ateşin içinde kaldım Bir tanem içinde Cafer Akyol |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Benden Sana Hatıra
Daldan yaprak düşecek Yaşam bir gün bitecek Sevdam cansız kalacak Gel etme eyleme yar Gökyüzü kararacak Yıldızlar parlayacak İçimdeki çığlıklar İnan hiç susmayacak Şansım bir gün dönecek Yürek sana gelecek Ölesiye sevecek Gel etme eyleme yar Zaman uçup gidecek Aklım sende kalacak Bu can sensiz olacak Bizi tarih yazacak Gülüm sende kalacak Bahçende budak salacak Benden sana bir hatıra Bensiz seninle yaşayacak Cafer Akyol |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Beni Kör Etme
Bir nefes ötemde Bir yudum sevgiyi Çok görme Işığımı kapatma Soluğumu kesme Dünyamı karartma Gözbebeklerimdesin Beni kör etme Cafer Akyol |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Beş Duyumla Sevdim Seni
Kulaklarımda sesin çok derinden Duymak istediğim en güzel ses İncecik huzur verici Beş duyumla sevdim seni Gözlerimde resmin gökyüzünde yansıyor Çok büyük yüreğin kadar Hüzünlü ürkek endişeli Beş duyumla sevdim seni Teninin kokusu içimde Kıyıp ta koklayamadığım Ciğerlerimde konuk ettiğim Beş duyumla sevdim seni Dilimde tadın gün boyu Yaşamımı renklendiren Bana şiir tadında sevgi veren Beş duyumla sevdim seni Sıcaklığın avuçlarımda Alev alev Teninin tenime uyumu bir rüya Beş duyumla sevdim seni Cafer Akyol |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Beyaz Güvercinim
Yine göründün o berrak yüzünle Kanatları sevgi dolu beyaz güvercin gibi Gözlerin gözlerime takıldı Uçup bahçeme kondu Anlatacak çok şey Dinleyecek çok sabır Dil ile gözlerin birlikteliği Kalp atışlarının ritmi Uzun bir zaman dilimi Kısa zamanda bitti Zaman güvercinin kanadında Yürekler kelepçede Cafer Akyol |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir
bir unutabilsem seni yüreğimden söküp bir atabilsem sana bağımlı yaşamaktan bir kurtulabilsem yüreğimdeki çerçeveyi bir indirebilsem gözlerimdeki gözlerini yüreğimdeki sevgini bir kazıyabilsem düşünce merkezimi bir değiştirebilsem mevsimleri tadında bir yaşayabilsem seni bu dünyada yokmuş gibi bir görebilsem bu deli sevdadan bir kurtulabilsem bir kurtulabilsem Cafer Akyol |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Cana İki Yürek
İnsan kalbi sadece hisseder Karşılıksız hiçbir şey beklemeden Ne kar düşünür ne zarar Mutluluk üzüntü onu yorar Sakın bu kalbi incitme yar Yüreğim hem hisseder hem coşar Yaşa sebebim seninle doğar Gözlerim göz bebeklerimde yaşar Güneş seninle doğar seninle batar Bu sevgi yüzyıllarca yaşar Belki bu sevgi bu dünyada biter O zaman bu can ebediyete gider Sanma ki bu kurtuluşun olur Bu kalp seni ahirette de arar bulur Bir can iki yürek can olur. Cafer AkyolBir Cana İki Yürek İnsan kalbi sadece hisseder Karşılıksız hiçbir şey beklemeden Ne kar düşünür ne zarar Mutluluk üzüntü onu yorar Sakın bu kalbi incitme yar Yüreğim hem hisseder hem coşar Yaşa sebebim seninle doğar Gözlerim göz bebeklerimde yaşar Güneş seninle doğar seninle batar Bu sevgi yüzyıllarca yaşar Belki bu sevgi bu dünyada biter O zaman bu can ebediyete gider Sanma ki bu kurtuluşun olur Bu kalp seni ahirette de arar bulur Bir can iki yürek can olur. Cafer Akyol |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|