![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57916
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bilmem Suç mu İşledim?
Sevgi pınarlarımdan gözyaşları akıyor Sevdiysem seni gülüm bilmem suç mu işledim? Bu gözler baksa bile hiç kimseyi görmüyor Sevdiysen seni gülüm bilmem suç mu işledim? *** Tutuşan bu yüreğim yangın yerine döndü Ağlayan gözlerimin büsbütün feri söndü Bugünde benim için en matemli bir gündü Sevdiysem seni gülüm bilmem suç mu işledim? *** Baharı sende gördüm kışa çevirme sakın Zaten hep kış yaşadım ölümüm anlık yakın Ölünce ben kabrime gelde şöyle bir bakın Sevdiysem seni gülüm bilmem suç mu işledim? *** Yertsiz yurtsuz kalmıştım sen de buldum çareyi Bir kalem çeker gibi sordun bana sevgiyi Aklım fikrim gitmişti konuşturdun deliyi Sevdiysem seni gülüm bilmem suç mu işledim? *** Bundan böyle uyumak haram olsun gözüme Bedbaht yaşamak düşsün bu hayırsız özüme Kulak asma boşver sen söyleten bu sözüme Sevdiysem seni gülüm bilmem suç mu işledim? *** Kopmaz bu sevgi bağım ben de mezara kadar Mezarda ki cesedim adın anarak yatar Sevgim sana yönelik ruhum hep sana bakar Sevdiysem seni gülüm bilmem suç mu işledim? *** Her dizenin sonunda kalemim kırılacak İdam sehpasındayım bedenim asılacak Topraklar kabul etmez cesedim yakılacak Sevdiysem seni gülüm bilmem suç mu işledim? *** Taşımıyorlar artık duygular doldu taştı Gözlerimde ki değil yüreğimde ki yaştı Beni böyle bitiren gözünde ki o kaştı Sevdiysem seni gülüm bilmem suç mu işledim *** Denizin ortasında gemilerimi yaktım Dönüşüm yok geriye bütün sevginle battım Ömrüm sonuna kadar ölüme böyle yattım Sevdiysem seni gülüm bilmem suç mu işledim? *** Ruhi adınla yaşar tutsak kalır canına Umarı sende kalmış alsan nolur yanına Hançeri vursan bile girsen onun kanına İsmini andım gülüm bilmem suç mu işledim? 01.08.2008/OLTU Saat: 02.30 Ruhi Hatunoğlu
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Senin Yalnızlığına
Bırakma beni yalnız gitme sakın bir yere Dayanamam ben sana senin yalnızlığına Azgın bir nehir olur içimdeki bu dere Boğulurum uğruna senin yalnızlığına *** Sevgiyi sende buldum sevgiye hasrettim ben Nefret ederim inan bilki kendi kendimden Gömerim hiç çıkarmam seni bu yüreğimden Ölüm olur uğruna senin yalnızlığına *** Sakın sorma bir daha bana sevgin ne diye Muhtacım bilki sana sende olan sevgiye Akıllı biri sanma sevgini ver deliye Deli oldum uğruna senin yalnızlığına *** Yüreğim sana tutsak versen idam kararı Mutlu olursun belki bana olmaz yararı Ömrüm çeker bu ahı beden çeker zararı Ceset oldum uğruna senin yalnızlığına *** Bahçem de hiç solmayan nadide bir çiçeksin Solduğun gün ölürüm böylece bileceksin Benim için bir garip ölmüş mü diyeceksin Garip oldum uğruna senin yalnızlığına *** Seni ilk bulduğumda mutluluktan uçmuştum Bildiğim duaları senin için okumuştum Senin duygularına yürekten vurulmuştum Biter oldum uğruna senin yalnızlığına *** Giderim dediğin de bıçak girdi kalbime Öldür kanım akmaz ki bu cansız bedenime Sesini duysam yeter gün doğar yüreğime Sefil oldum uğruna senin yalnızlığına *** Gözlerimden yaş değil artık kanlar akıyor Sevgiye hasret gönlüm o sevgini arıyor Bağrıma taş basarken yüreğim hep ağlıyor Mezar oldum uğruna senin yalnızlığına *** Öyle bir dert verdin ki artık hergün ağlarım Bu gönlümü avutur yüreğimi dağlarım Sensiz geçen her günü zincirlere bağlarım Mecnun oldum uğruna senin yalnızlığına *** Ruhi adını anar ölse mezar taşında Umutlarımı kırma ömrümün bu çağında Hüznü artık çekemem ölümün durağında İdam oldum uğruna senin yalnızlığına 31.07.2008/OLTU Saat:00.30 Ruhi Hatunoğlu
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yoksa Bana Küstün mü?
Göremedim gül yüzün güzelim sen nerdesin Yanlışım olmaz sana yoksa bana küstün mü? Başımın tacısın sen her an yüreğimdesin Yanlışım olmaz sana yoksa bana küstün mü? *** Seni senden daha çok bilirsin sevdiğimi Yoluna adamışım eskimiş yüreğimi Bu canı çekinmeden canına verdiğimi Yanlışım olmaz sana yoksa bana küstün mü? *** Gönül bahçem açıktır sana her an her zaman Başımdan eksik olmaz bilirsin ki hiç duman Yüreğimde serpilmiş sevgiyle dolu harman Yanlışım olmaz sana yoksa bana küstün mü? *** Gözlerinin yeşili aklımı talan etti Seni görmediğim gün beynim iflası çekti Şu karanlık dünyam da sensizlik cana yetti Yanlışım olmaz sana yoksa bana küstün mü? *** Ruhi sensiz duramaz nerden gelinir sana Uzaklığı farketmez yolları göster bana Hayalin de büyüdün sığmazsın ki bu cana İsmini andım diye yoksa bana küstün mü? 31.07.2008/OLTU Ruhi Hatunoğlu
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Vay Geldi Başıma
Gurbet tutsağıyım şu yaban ellerinde Günler ömrüm tüketir vay garip başım banim Boğulmak üzereyim hasretlik sellerinde Günler ömrüm tüketir vay garip başım benim *** Sılamı kaybetmişim yol gösteren yok bana Sağı solu bilmeden düştüm böyle yabana El açıp yalvarırken sığındım yaradana Günler ömrüm tüketir vay garip başım benim *** Dünyam tersine döndü ne haldeyim soran yok Dertler derdim üstünde bitmeyen acılar çok Gurbet doyurmaz beni beş gün açsam bir gün tok Günler ömrüm tüketir vay garip başım benim *** Kırıldı sazın teli türküler artık bitti Ne gelen var ne giden umutlar suya gitti Bu ayrılık bu hasret dostlar canıma yetti Günler ömrüm tüketir vay garip başım benim *** Ruhiyi aramayın yaşayan bir ölüdür Umutları biterken dalda solan gülüdür Hasretlik bahçesinde ötmeyen bülbülüdür İşte ömrüm tükendi vay garip başım benim 30.07.2008/OLTU Ruhi Hatunoğlu
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gönül Kapım Açıldı
Tutsak duygularımın kırdım zincirlerini Yüreğim özgür şimdi gönül kapım açıldı Bıraktım gönlümdeki bağlanmış dizginleri Yüreğim özgür şimdi gönül kapım açıldı *** Dağıldı başımdaki dönen kara bulutlar Dindi artık yağmıyor o sağanak yağmurlar Şimdi esmede artık ılgıt ılgıt rüzgarlar Yüreğim özgür şimdi gönül kapım açıldı *** Eskisi yenisiyle attım bütün dertleri Yeni baştan yarattım bu bendeki benleri Motif motif işledim yoldaki kilimleri Yüreğim özgür şimdi gönül kapım açıldı *** Boşa giden yıllara sünger çektim de attım Mutluluk dolu günde dünyayı pula sattım Bitti onca çektiğim acıyı yola kattım Yüreğim özgür şimdi gönül kapım açıldı *** Ruhi kırdı zinciri kurtuldu tutsaklıktan Umduğu oldu şimdi bak çıktı karanlıktan Hergün mutlu oluyor bulduğu aydınlıktan İçi özgürdür şimdi gönül kapısı açık. 29.07.2008/OLTU Ruhi Hatunoğlu
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Mutluluktu Bulduğum
Mutluluk nedir diye sorardım kendime arardım aradım ömrümce buldum sonunda sanırım meğer mutluluk bir güzelin gözlerinde saklıymış hem de gözbebeklerinin ta derinliklerin de nerde olursa olsun be gülüm buldum ya gerisi hiç önemli değil ama tez ama geç bir günlük ömrüm olsa bile bulduğuma çok sevindim yarın ölecekmişim hiç önemli değil bugün buldum ya mutluluğu gerisi vız gelir bana be gülüm yaşamak şimdi güzel işte Nazımın dediği gibi Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür Ve bir orman gibi kardeşcesine gerisi hiç önemli değil be gülüm şimdi uçabilirim mutluluktan hiç böyle olmamıştım bugüne kadar hiç böyle doymamıştım mutluluğa seni tanıyıncaya kadar be gülüm sakın bir söz söyleme ölürüm 28.07.2008/OLTU Ruhi Hatunoğlu
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Can Ciğerim Birtanem
Ömrümü tazeledi yemyeşil gözleriyle Mutluluğa erdirdi o güzel sözleriyle Sevince boğdu beni candan gülüşleriyle Beni ben de yarattı can ciğerim birtanem *** Yüreğimde fırtına durgunluğa ermişti Gözündeki mutluluk ruhuma işlemişti O durgun fırtınalar bende yeni esmişti Beni ben de yarattı can ciğerim birtanem *** Takvimler kırgın değil hepsi şimdi barışık Yüreğimde yok artık gitti bütün karışık Her yer sütliman şimdi heryer bana aydınlık Beni ben de yarattı canciğerim bir tanem *** Kanatlarım oluştu mutluluğu duyunca Bambaşka biri oldum ben onu okuyunca Geldi yeni duygular eskiler soyununca Beni ben de yarattı can ciğerim bir tanem *** Ruhi artık ağlamaz unuttu ağlamayı Usuna girdi çıkmaz bıraktı sızlamayı Hayatın son deminde biten sancılanmayı İşte böyle yarattı can ciğerim bir tanem 28.07.2008/OLTU Ruhi Hatunoğlu
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sakın Ona Söyleme
Yaz sıcağı nefesi bana soluk aldırmaz Soluksuz kaldığımı sakın ona söyleme Gözlerin de boğuldum gözler artık bakamaz Kör olup kaldığımı sakın ona söyleme *** O gittiğinden beri ardı sıra bakardım Nehirlerde akardım şimdi kuruyup kaldım El açıp yaradana günlerce ben yalvardım Yalvar yakarlığımı sakın ona söyleme *** *******in koynunda sabahladım günlerce Adını yazıp durdum bildiğim dizelerce Her günüm geçti böyle sözcükler hecelerce Sözlerde kaldığımı sakın ona söyleme *** Dört yanımı sarmıştı yangın yeri türküler Acıya dayanmazdı ızdıraplı yürekler Geçip gitmişti artık geri gelmez cemreler Türküde kaldığımı sakın ona söyleme *** Ruhi koca deryada boğulup gidiyordu Umarı kalmamıştı günlerdir eriyordu Hayatı pahasına canını veriyordu İsyanda kaldığımı sakın ona söyleme 28.07.2008/OLTU Ruhi Hatunoğlu
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Senin İçin
Sol yanım sancılanır bilirim ki şiir yazasım gelir baharın çoşkusuna kapılmış nehir gibiyim asıl saçlarıma seni şiirlerle götüreyim Lodosla kabaran dalgalarına denizin dalga kıranlar engelleyemez bizi korkma dört yanım şiir olmuş boydan boya şiirleşmişim tutamaz beni ne nehirlerin çoşkunluğu ne dalgakıran dalgalar denizin ortasındayım şimdi duygusallık dolu şiirlerin ve çıkmaz sokaklar bile açılmış şimdi bir bir tutmayın beni şiirler davet ediyor meclislerine dört yanım puşt zulası olmuş sarınmış sarmalanmışımsa da kimse tutamaz beni zuladan bir yerlerden gitmeliyim şiir denizin de yüzmeye aç gözlerini bir tanem ben senin gözlerinde yüzmeye değil boğulmaya geliyorum bütün duygularımla Sancılanırsa sol yanım şiir yazasım gelir bilirim yazdım bile senin için güzelim. 27.07.2008/OLTU Ruhi Hatunoğlu
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Feryadımı Duydun mu?
Sana yazdım şarkılar sana yazdım türküler Adınla seni andım feryadımı duydun mu? Senin için okudum binbir türlü öyküler Gözünle seni andım feryadımı duydun mu? *** Şimdi uzaklardasın gözlerim seni arar Dilimden hiç düşmüyor sana ait şarkılar Derlediğim çiçekler burcu burcu kokarlar Şarkıyla seni andım feryadımı duydun mu? *** Gözlerinin yeşili baharı anımsatır Aynalar seni ben de boydan boya yansıtır Bahçemde açan gülsün kokun hep duyumsatır Kokunla seni andım feryadımı duydun mu? *** Özlemlerin büyüyüp çığ olmuş duygularda Gözyaşlarım dökülür şimdi bu mısralarda Yokluğunu ararım resmin yok duvarlarda Resimsiz seni andım feryadımı duydun mu? *** Ruhi seni anarken mutluluktan uçuyor Umutlu şarkılarda senin için ağlıyor Hayalin ruhumdadır ona kucak açıyor İsminle seni andım feryadımı duydun mu? 26.07.2008/OLTU Ruhi Hatunoğlu
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|