![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57912
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Aşkımla Sarsam Seni
Büyülü gözlerine,haşredek baksam diyorum. Bir billur pınar olsam,ruhuna aksam diyorum. Sımsıcak ellerimle,yüreğini okşasam, Aşkımla sarsam seni,ısıtsam-yaksam diyorum.. Hüseyin Ozan Öztürk
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Aşkın Ebedi Çile
Bilirim o vefasız, O insafsız bakışlar; Ömrümce birkez bana, Umut verecek değil. Sevi bahçesi solmuş, Tarumur yaprakları. Ne baharda ne yazda; Yeşerebilecek değil. Şakaklarımdaki ak-pak, Görünen beyazlıklar; Ağaran saçlarımdır. Kar değil,çiçek değil. Gördüm ki,unutmuşsun, Geşmişi yüzyıl gibi. Ama bendeki sonsuz aşkın; Sanki kızgın meşale, Ne eylesem nafile, Asırlar geçse bile Asla sönecek değil. Bu ezili ıstırap, Bu ebedi çile; Sona erecek değil. Hüseyin Ozan Öztürk
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aydos Tepesinde
Aydos Tepesinde mevsim bahardı, Tanrım cennetini yere indirmiş, Ayazma'ya doğru düze sermişti. Yeşilin maviyle,morun sarıyla, Kol kola.el ele cümbüşü vardı. Arı çiçeklerle,bülbül güllerle; Cilveleşiyorlar,sevişiyorlardı, Aydos Tepesinde mevsim bahardı... Adalar...adalar,güzel adalar; Mavi Marmaranın durgun suyunda. Yeşil ördek gibi süzülüyorlardı, Duygular coşmuştu,kabar kabardı. Aydos Tepesinde mevsim bahardı. Aşk Tanrıçası misafirimizdi, Doğanın kokusu bize sinmişti. Ömrümün en güzel mesut günüydü, Ruhumun ebedi düğünüydü. Sen onsekiz yaşında taze gelindin, Öylesine güzel,öyle canlıydın. Ben yirmibeşinde delikanlıydım; O kadar sevdalı,heyecanlıydım. İçimde kaynayan arzular vardı; Aydos Tepesinde mevsim bahardı. Tatlı öpüşlerin,dokunuşların; Sıcaklığı hala,saklı tenimde, Başımızda dönen,uçan kuşların, Ak kanatlarının serin gölgesi, Duruyor ruhumun derin yerinde. Ömrümün bu geçkin sonbaharında; Sen benim solmayan Güzçiçeğimdin, Benim geçmişimdin,geleceğimdin, Beni sarhoş eden bu duygulardı, Aydos Tepesinde mevsim bahardı. 6 Mayıs 2005 Kartal-İstanbul Hüseyin Ozan Öztürk
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ayak Sesleri
Sessiz ve ıssız yollar. Yürüyorum. Tak...tak...tak... Peşim sıra biri var. Tak...tak...tak... Bir çift ayak; Koşarım,beni kovalar; Tak...tak...tak... Önümde karlı dağlar! Güç iş yokuşu tırmanmak. Peşimde bir çift ayak; Sesleri var. Tak..tak...tak. Yüreğim korku içinde. Umut ve korku iç içe... Kardeş gibi ölmek ve yaşamak. Gerçekle hayal sarmaş olaş... Mümkün mü dağı aşmak? Yolun başındayım daha; Ayak, Sesleri; tak...tak...tak. Yaklaşmakta yavaş yavaş. Dağın vadisinde korku! Dağın doruğunda umut. Geç kaldım akşam olacak! Gölgesiz ayak, Sesleri.tak...tak...tak. Ulaştı ulaşacak! Tak...tak...tak. Ayak, Seslerinde umut., Ayak, Seslerinde korku. Hüseyin Ozan Öztürk
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ayrılık Sabahında
Salına salına geldi yanıma, Gösterdi düğmesin 'aç'dedi bana. Elden ele geldi dolu bir kadeh, Eliyle sunarak'iç'dedi bana. Tutuldum feleğin zalım ağına, Bir kör gibidüştüm aşk tuzağına, 'Ateşten köprü var,murat bağına, Sabırla,sebatla geç'dedi bana... Muhabbetle öptüm nazik elinden, Bir nefes kokundum gonca gülünden Ürkek ürkek sardım ince belinden, 'Şimdi bu yaptığın suç'dedi bana... Ellerini tuttum ellerim yandı. Sabah kırağında saçım ıslandı. Ayrılık yaklaştı gözleri doldu. Dedim'nen var yavrum'hiç' dedi bana.. Yardan son ıkrarı aldım seherde, Dedim kavuşmamız ne zaman,nerde? 'Bel ki Arasat'ta.belki Mahşer'de, Burda kavuşmamız güç'dedi bana... Hüseyin Ozan Öztürk
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ayy Kel Bşım Vayy kel Başım
Gelen giden bana vurur. Ayy kel başım,vayy kel başım. Her musibet beni bulur. Ayy kel başım,vayy kel başım. Ezelden talihim kara Atılmışım bir kenara, İçim yara,dışım yara. Ayy kel başım,vayy kel başım. Her türlü mesleğe girdim, Garson oldum,bardak kırdım. Çay dediler, kahve verdim. Ayy kel başım,vayy kel başım. Irgat oldum,ağa kovdu, İşçi oldum patron sövdü, Çırak oldum usta dövdü. Ayy kel başım,vayy kel başım. Çiftçi oldum,çift kırıldı. Kayış sabana sarıldı. Düştüm ve kafam yarıldı. Ayy kel başım,vayy kel başım. Okudum güya azbişe, Güçbela girdim bir işe, Elli yazdım,yüzlük fişe. Ayy kel başım,vayy kel başım. Tüccarlığa haves ettim, Ona aldım,beşe sattım. Tüm sermayemi tükettim. Ayy kel başım,vayy kel başım. Azmış gibi olan derdim, Bir kalpsıza gönül verdim, Dostlarım,yandım geberdim. Ayy kel başım,vayy kel başım. Başım kabak,pabuç delik, Ceplerimde yok metelik, Neme lazımdı sevdalık, Ayy kel başım,vayy kel başım. Oysa bende bir insandım, Bir gün beni sever sandım. Anladım ki; boşa yandım. Ayy kel başım,vayy kel başım. Neler geçti kel kafamdan, Kaç gece attılar damdan, Sağlam çıktı çok tufandan. Ayy kel başım,vayy kel başım. Teli kırık ötmez sazım, Karanlıktır,kışım yazım. Silinmez ki kara yazım. Ayy kel başım,vayy kel başım. Yatak serdim taş üstüne, Sövselerde başüstüne, Sürünürüm baş üstüne, Ayy kel başım,vayy kel başım. Hüseyin Ozan Öztürk
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Azrail İle Sohbet
Kim O? Kapımı çalan...! Yalan demişler dostum yalan... Bir yalnışın var,burası değil, Ne o! Sen mi geldin Azrail! .. Ne olursun girme içeri! Dışarı çıkıyorum,bekle beni. Odamın sessizliği bozulmasın, Cesedim evde kalmasın... Öldüğümü kuşlar görsün... Gidip anneme duyursun... Mademki gelecektin tez gelmen fena değil, Şiirimi bitireyim bir dakika bekle Azrail...! Hüseyin Ozan Öztürk
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Azrail Peşimde
Gönlüm alev alev,yanar duman yok, Yüreğim kanıyor,bende derman yok. Derman sende ise; nazetme Gülüm, Azrail peşimde! Fazla zaman yok. Hüseyin Ozan Öztürk
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bahar Geliyor
Ak çiçekler düşmüş dallar üstüne, Pembe ufuklardan bahar geliyor.. Sevgiler serpilmiş yollar üstüne, Gönlümün sultanı O Yar geliyor... Yavru kuş yuvadan uçmak üzredir, Güllerin goncası açmak üzredir, Ruhum bu bedenden kaçmak üzredir, Bu beden bu ruha çok dar geliyor.. Sevda oluk oluk bahar geliyor.. Irmakların sesi akışı başka, Çiçeklerin rengi kokuşu başka, O Yarın yüzüme bakışı başka, Bütün coşkusuyla bahar geliyor, Gönlümün Sultanı O Yar geliyor...
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bahar Türküsü
Yeşile bürünmüş toprak; Dağlar ne güzel ne güzel. Coşkun coşkun akar ırmak; Çağlar ne güzel ne güzel.. Ak kuzular çayırlarda, Meler ne güzel ne güzel... Doğa insana baharda; Güler ne güzel ne güzel... Mavi,sarı,ak çiçekler, Biter ne güzel ne güzel... Arılar,kuşlar,böcekler; Öter ne güzel ne güzel... Zeynep Kız; gülleri ak-pak; Derer ne güzel ne güzel.. Yün iğirir yumak yumak; Örer ne güzelne güzel... Sıcak sevdalı türküler, Hisler ne güzel ne güzel... Zeynebin göksünü güller, Süsler ne güzel ne güzel... Benek benek,inci inci; Karlar ne üzel ne güzel... Gözlerde yaşam sevinci; Parlar ne güzel ne güzel... Dilerim hep serin ese, Rüzgar ne güzel ne güzel... Ah ne olur hiç bitmese; Bahar ne güzel ne güzel... Hüseyin Ozan Öztürk
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|