![]() |
![]() |
#21 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57915
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Aşk Bu mu Yoksa?
yanımda yoksun ama, canımdasın... her anımda sen varsın. aklımdasın. her nefesim seninle. hasretinden bir ah çekerim içim yanar. bak kaç gün oldu görüşmeyeli, neredesin yar? ne kadar uzak olsak ta. her ne kadar gecikse de vuslat, gelecek o gün. zaten; hep sendeyim. ve sen yanımda olmasan da canımda benimlesin. inan can kadar yakın yüreğimdesin. korkuyorum bu hasrete iç çekmeye. istemem kahrım sana deysin. benim iç çekişlerim kahırlıdır. istemem incinesin. içimdesin... İrfan Bakırcı
![]() |
#22 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Aşk Kırıntısı
korkuyorum... hayır ölmekten değil; silah sesinden. korkuyorum. hayır ayrılmaktan değil; hüzün pusundan. korkuyorum. hayır gitmekten değil; gönül pasından. korkuyorum. hayır unutamamaktan değil; aşk kırıntısından. korkuyorum. ayrılırken bir parçanın; canımda kalmasından. İrfan Bakırcı
![]() |
#23 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşk,Gurur,Umut ve Yalnızlığımız....
ikimiz de, kurmaya çalışsak ta beceremeyiz aşka dair cümleleri. ancak bakışırız öyle uzaktan. gözlerimiz yüreğe akar orada kalır öylece, her ne kadar deliler gibi sarılmak istesek te; her zamanki gibi payımıza düşer sessiz bir gece. ve biz kalakalırız karanlıklarda. suskun,mağrur,zebun ve aşık kendince. yan yana yürüsekte seninle tutuşamayız, ne biz aşk ateşiyle ne de ellerimiz buluşur gizlice. candan bir ılıklık dolaşır içimizde ama ne tutuşur nede ceplerimize girer ellerimiz. kalakalır donar öylece. ne tutuşur nede saklanır gurur yapar kendince... hep aynı kavşakta ayrılırız... sen sağa gidersin ben sola. doğru gidemeyiz bir türlü aynı istikamete çekinmeden yürüyemeyiz kol kola. ardımıza bile bakmaktan korkarız. dönüp koşacağımızı çılgınlar gibi sarılacağımızı bildiğimizden. ve belkide öyle bir aşkın, artık kalmadığını düşündüğümüzden. mişli geçmiş zaman aşklarını düşünür yol boyunca, söz veririz kendimize söz deriz,yarın deriz, sarılacağım,ağlayacağım. hatta bağıra bağıra seviyorum diyeceğim. deriz... ikimizde aşkın mişli geçmiş zamanda kaldığını bilir. ama kabullenemeyiz... yine bir iş çıkışını, yine bir yan yana,ayrı ayrı akşamı kararsızca bekleriz... İrfan Bakırcı
![]() |
#24 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşkı Sorma
hasreti sor bana bitmek bilmeyen *******in sabahını um udun yasaklandığı gönüllerin ahını kahrı, hüznü, hüzzamı, gamı sor aşkı sorma erirsin. gözyaşını sor bana uzayan yolların afakını ayrılıkmı ölümmü nifakını özlemeyi, beklemeyi sabretmeyi bulupta kaybetmeyi sor gülmeyi sorma delirirsin. ölmeyi sor bana onun için her gece yalvarmayı hayattan zıkkım gibi bir tadalmayı zehri, ağuyu,zemi içinde bulunduğum cehennemi sor. yaşamayı sorma komaya girersin. en iyisi hiç bir şey sorma beni kendi halime bırak benim hayatım ölüm benim hayatım zulüm benim derdim muzdarip. sen ızdırabı ne bilirsin! sarılmayı bırak, dokunma bile kahırdan geberirsin... İrfan Bakırcı
![]() |
#25 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşkı Sorma Esmer Kız
beni sorma esmer kız. nereden geldiğimi, nereye gittiğimi sakın sorma. sadece bilki amansız bir yaşam işgalindeyim. sırtımdaki hançere muhalefet, hayata direnişlerimin semere verememesi derdindeyim. mücadelelerimin beni tüketen noktasında, vuslata eremememin kederindeyim. bir haya bilmez savaştan çıkmışçasına, yara bere kan ter içindeyim. derman olmaz bu hale, yok işte çare ben ne bileyim. aşkı sorma esmer kız. vakit bulamadım sevmeye, kimsem olmadı sevilmeye. aşkı beceremem, aşkı bilemem. sırtından vurulmaları iyi bilirim. yürekliyim, iyi avga ederim. kırılırsam dilim tutulur. bir şey diyemem, ya yerle bir eder ya çeker giderim. işte öyle usulsüz, sıradan, belkide kalpsiz biriyim. aşkı sorma, aşk nedir, sevda nedir, ben ne bileyim. bakma öyle esmer kız. manasını bilmem derin bakışların. sadece gözlerin karasını severim. bir şey diyemem. konuşursan dinler, gülersen tebessüm ederim. ağlarsan ağlayamam, sadece gözyaşını silerim. bakma öyle yalvarırım, öyle bakışlardan haya ederim. lakin arıma muhalefet, mecnundanda beter deliyim. uzatma sakın ellerini, yalvarırım uzak dur esmer kız. ben kor olmuş bir yangın yeriyim. insanı küleden sade aşk mı ki; ben bir ihtilalden kalan azap külleriyim. mecnun leyla bir masal. masalı hikayeyi ben ne bileyim. başını önüne eğme esmer kız. manasız sükutu hayalin. gamlanma hemen kırılma, ümit vermedim biliyorsun, öyle hiç sebepsiz darılma. hem iyi dost oluruz, birer çılgın aşık olamasakta. üzülme, her daim yüreğimle yanındayım. yine dostuz, canız. ama bana sakın aşktan söz etme. sonra hiç sebepsiz darılırız, ayrılırız esmer kız. İrfan Bakırcı
![]() |
#26 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşkımı Sulara Yazacağım
aşkımı sulara yazacağım, yok oluşunu görüp ağlayacağım. bakışları sürgüne gönderecek beni, savrulacağım. dönmeyişlerin kahredecek, yıkılacağım. avutacak beni o yırtık resmin, teselli bulacağım. bizim şarkımızı yokluğuna, sensiz efkarımın çokluğuna uyarlayacağım. kadehim boşalırken; bir yudum hüzün geçecek yine boğazımdan. yine içeceğim sensiz akşamlara, komalık olacağım. yine düşeceğim karakollara, bu defa üniformalılardan korkmayacağım. yine mahpus damlarında, adımın yanına adını yazacağım. havalandırna sıram yasaklanacak yine, ranzamla, efkarımla, ve boş çay bardağımla başbaşa kalacağım. yine param olmayacak, kader arkadaşlarımdan utanacağım. lakin, yinede içinde aşkı, sevdayı seni barındıran hayaller kuracağım. kısacası hiç bir şey değişmeyecek hayatımda, yine hasret çekip, yine ağlayacağım. İrfan Bakırcı
![]() |
#27 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşkından
değil bu bir yalan sevişin hikayesi ellerinin ılıklığı hayalim belki rüyalarında olmak temennim değil ama yar yanında olmak istiyorum,tut aşkından sürünüyorum İrfan Bakırcı
![]() |
#28 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşksal Umutların Tükenişi
azı karar bir yalnızlık içindeyim yine, sonu baştan belli sükutlar, sade kelimeler, ve bastırılmış sızılar içinde, olası bir intihar biriktiriyorum gözlerinin gizeminde düşsel istasyonlarımın boşalan vagonları umutsuzca seyir hali kimsesizliğinde çoğu zarar bir yalnızlık içindeyim yine. parmağa hazır tetikler şakağa amade namlular ve bir çelik soğukluğunda kahrolası bir ömrü yitiriyorum sözlerinin sessizliğinde aşksal umutlarımın kibrit alevi tükenişi çaresizliğinde... İrfan Bakırcı
![]() |
#29 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ayrılık Kadar Hüzünlüyüm Şimdi
uzar yollar akşamlar çekilmez olur hasretinden. asfaltlara kahrolsun yazarım umut kırıklarımdan asfalt uzar gider tek ben kahrolurum birde çakıl taşları el ele koşuştuğumuz. ayrılık kadar hüzünlüyüm şimdi. coğrafyalar ayrı olsada ne olur bitmesin aşka umudumuz. İrfan Bakırcı
![]() |
#30 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ayrılık Notu
bahtiyar yaşadığımız uzun yıllardan sonra bak, istemesekte ayrılıyor yollarımız gel dostça ayrılalım bakınca tebessüm olsun dudaklarımızda o acemice yaşadıklarımız inan böyle olsun istemezdim böyle veda etmek istemezdim iki satırla çünkü vuslatta unutulmaz, ayrılıklarda. sende her saadetinde, her acında, iki satırla beni hatırla. birazcık gamlıyım üzdü birazcık beni bu zamansız acı inan sevdiğini söyleyen ben değil söyletip ayıran kader yalancı. İrfan Bakırcı
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|